CARROSSERIE VANBELLAIENGH

Contactgegevens CARROSSERIE VANBELLAIENGH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARROSSERIE VANBELLAIENGH: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARROSSERIE VANBELLAIENGH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE BRAINE 112; 7060; SOIGNIES, België

Telefoon (phone): 67332426 (+32-67332426) 67332426 (+32-67332426)

Fax (fax): +32 (81) 879-39-95 +32 (81) 879-39-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARROSSERIE VANBELLAIENGH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARROSSERIE VANBELLAIENGH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARROSSERIE VANBELLAIENGH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARROSSERIE VANBELLAIENGH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARROSSERIE VANBELLAIENGH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARROSSERIE VANBELLAIENGH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARROSSERIE VANBELLAIENGH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARROSSERIE VANBELLAIENGH
Products information CARROSSERIE VANBELLAIENGH

BTW identificatienummer (tax): BE03988555908
Ondernemingsnummer: 7075439453
Hoofdstad (capital): 997,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 786,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Services: Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARROSSERIE VANBELLAIENGH
(Get full report from official database of BE for CARROSSERIE VANBELLAIENGH)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARROSSERIE VANBELLAIENGH
Addition kinds of activities for CARROSSERIE VANBELLAIENGH

1752. Vloeren leggen en vloeren | Floor laying and floor work, nec
179908. Decontaminatie diensten | Decontamination services
519103. Zaden en bollen | Seeds and bulbs
20150607. Pluimvee, verwerkt: gekruid | Poultry, processed: spiced
36619906. Schakelborden, telefoon of telegraaf | Switchboards, telephone or telegraph
39530108. Stationery embossers, persoonlijk | Stationery embossers, personal
96519900. Regeling, diverse commerciële sectoren, nv | Regulation, miscellaneous commercial sectors, nec

Werken bij CARROSSERIE VANBELLAIENGH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARROSSERIE VANBELLAIENGH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARROSSERIE VANBELLAIENGH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARROSSERIE VANBELLAIENGH. Looking for open vacancies in other companies

 • Reachtruckchauffeur 2 ploegen (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: Flexpoint

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Bocholt zijn we op zoek naar een gemotiveerde reachtruckchauffeur, die in 2 ploegen wilt werken. Wisselend 2-ploegensysteem: morgenpost (6 tot 14 u) en middagpost (14 tot 22 u)   Ben jij een echte teamplayer die interesse heeft om een team van medewerkers in een dynamisch bedrijf tijdelijk te ondersteunen? Jouw takenpakket bestaat uit: - Picken van materialen. - Laden lossen van vrachtwagens. - Allround magazijnwerk.

 • Declarant export m/v (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is al jarenlang een begrip op het vlak van verhuizingen en logistiek Je bent als Declarant Export verantwoordelijk voor het zorgvuldig behandelen van algemene exportformaliteiten en bijhorende administratie binnen het gestelde tijdskader. Je schat de mogelijke problemen en valkuilen juist in Je geeft feedback aan klanten bij foutieve/ontbrekende info op opdrachten Je bent verantwoordelijk voor het correct opmaken en opvolgen van de importopdrachten, volgens de AEO-procedures Je bent je bewust van de financiële verwerking van de documenten

 • Inventaris kledingwinkel Kapellen (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Op 5-11-2018 organiseert een bekende kledingwinkel een inventaris. Concreet betekend dit een opkuis van de zomercollectie. Je dient de kledingstukken uit de zomercollectie te labelen, in te scannen en op een correcte manier in te pakken. De inventaris gebeurt in twee beurten op dezelfde dag. De eerste shift zal plaatsvinden van 7-15u. De tweede shift van 18u-23u. Voor de tweede shift dien je minstens 18 jaar te zijn wegens de late werkuren. Je mag dus een keuze maken tussen één van de twee shiften.

 • Onderhoudsteam restaurant - vroege uren - deeltijds (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zijn op zoek voor deze klant naar 5 mensen die zullen instaan voor het onderhoud. Samen met 4 collega's sta je in voor:  Onderhouden van de zaal, vloer, meubilair, binnenkant ramen en binnenkant muren  Speelruimte kinderen Onderhoud van de personeelsruimte Alle sanitair Onderhoud terras Onderhoud parking Het onderhoud van de keuken Uurrooster:  Je begint om 6 uur en werkt tot ongeveer 10 à 11 uur Je hebt wekelijks 2 dagen vrij Ook op zaterdag, zondag en op feestdagen zal je ingeschakeld worden Het uurrooster kan ook besproken worden, afhankelijk van wat mogelijk is voor jou Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van 's werelds grootste voedingsketens. Eind september 2018 is het volledige keukengedeelte vernieuwd en gemoderniseerd. 

 • Orderpicker (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: XTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Wommelgem zoeken we gedreven orderpickers / receivers / verpakkers. Je staat in voor het klaarmaken van bestellingen. orderpick inpak Je werkt in daguren van maandag tot vrijdag. Het is zeer belangrijk dat je nauwkeurig werkt zodat je de juiste producten uit het magazijn haalt en klaarmaakt voor verzending (labels checken).

 • Winkelbediende M/V (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: ADECCO

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij de winkelbediende (m/v) die we zoeken? Voor een supermarkt gelegen in Bornem zijn we op zoek naar een enthousiaste winkelbediende. Je zal instaan voor de correcte afrekening aan de kassa. Je vult de winkel aan en de verschillende rekken. Je doet bestellingen.

 • Gemotiveerde huishoudhulp (m/v) regio BXL (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES BRUSSEL

  Type: Dienstenchequebaan

  Adecco Home Services biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. We bieden jobs aan over regio Anderlecht/Sint-Pieters-Leeuw/Brussel, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen, (m/v).

 • Student - Bakkerij Wondelgem (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij gelegen in regio Wondelgem ben ik op zoek naar vlotte studenten (m/v) voor de verkoop van voedingswaren. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud ervan. Klanten bedienen en met een kassasysteem werken zijn jouw ding! Werkuren: weekendwerk en tijdens de schoolvakanties. Je zal afwisselend op zaterdag en zondag werken.

 • Gemotiveerde hoofdaankoper elektriciteit + stockbeheer (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: DECAT ENERGY TECHNICS

  Type: Vaste Job

  Als hoofdaankoper zult u elektriciteits-gerelateerde aankoopdossiers behandelen van A tot Z. Dit in samenwerking met de betreffende projectleiders. U analyseert de vragen van de projectleiders, onderzoekt de markt en bekijkt samen welke stappen best genomen worden. U voert onderhandelingen met leveranciers om te komen tot een aankoop tegen de meest gunstige prijs-, leverings-, en servicevoorwaarden. Tijdens deze onderhandelingen koppelt u steeds terug naar de projectleiders alvorens een beslissing te nemen. In het kader van aankoopdossiers, behoudt u ook een zicht op de stockvoorraad en gaat u deze optimaliseren. U beheert de voorraden en stuurt het voorraadbeleid bij waar nodig.

 • ALLROUND DRAAIERS/FREEZERS/LASSERS - MOOIE VERLONING 7226175 / 6 C (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

  Type: Vaste Job

  Voor een metaalbedrijf gelegen in de Gentse Zeehaven, zijn we op zoek naar een ALLROUND METAALARBEIDER Je zal worden ingezet voor : Uitvoeren van laswerken op onderdelen in de werkplaatsen of ter plaatse. Oplassen van onderdelen en nabewerken (draaien en/of frezen), oplassen van slijtonderdelen. - assen - kleppen - schroeven - slijtonderdelen van scheppers en grijpers - onderdelen van brekers Demontage en montage van de onderdelen Dit kan zijn in het atelier maar ook op sites in de buurt voor bepaalde projecten

 • Meestergast / metselaar (regio Ninove) (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Synergie Aalst Construct

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant zoeken wij op heden een meetsergast, metselaar regio Ninove. Je staat in voor: het meewerken op de werf opvolgen van de werkzaamheden op de werf opleiden van nieuw personeel op de werf

 • Flexi-job winkelbediende slagerij (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Flexijob

  Voor een supermarkt in de regio van Tielt zoekt Konvert een flexi-job winkelbediende voor de slagerij. U staat in voor het bestellen van de klanten, snijden van charcuterie, inpakken van vlees en bereide gerechten, maken van belegde broodjes,...

Zoek naar antwoorden van CARROSSERIE VANBELLAIENGH in sociale netwerken
Look for responds of CARROSSERIE VANBELLAIENGH in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARROSSERIE VANBELLAIENGH. Laat een reactie achter voor CARROSSERIE VANBELLAIENGH. CARROSSERIE VANBELLAIENGH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARROSSERIE VANBELLAIENGH. Leave a respond for CARROSSERIE VANBELLAIENGH. CARROSSERIE VANBELLAIENGH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARROSSERIE VANBELLAIENGH op de google maps. Adres en contacten CARROSSERIE VANBELLAIENGH
Location of CARROSSERIE VANBELLAIENGH on the google maps. Address and contacts of CARROSSERIE VANBELLAIENGH

Andere gerelateerde bedrijven als come CARROSSERIE VANBELLAIENGH CARROSSERIE VANBELLAIENGH: MEUBLES TECHNIWOOD | PAUL BOGEMANS | DOBBELAERE ORTHOPEDIE | BUREAU FALZONE C?SARE | Jardi-Cycles SPRL

Other related companies as CARROSSERIE VANBELLAIENGH: MEUBLES TECHNIWOOD | PAUL BOGEMANS | DOBBELAERE ORTHOPEDIE | BUREAU FALZONE C?SARE | Jardi-Cycles SPRL

CARROSSERIE VANBELLAIENGH is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CARROSSERIE VANBELLAIENGH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03988555908. Het bedrijf CARROSSERIE VANBELLAIENGH bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE BRAINE 112; 7060; SOIGNIES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 997,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 786,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Entretien and r茅parations de voitures. Lijst met producten zijn Services: Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures..
De hoofdactiviteit van CARROSSERIE VANBELLAIENGH is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARROSSERIE VANBELLAIENGH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARROSSERIE VANBELLAIENGH, openstaande posities, locatie van CARROSSERIE VANBELLAIENGH op de kaart.

CARROSSERIE VANBELLAIENGH is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is CARROSSERIE VANBELLAIENGH, company assigned to the tax number BE03988555908. The company CARROSSERIE VANBELLAIENGH is located at the address: CHAUSS?E DE BRAINE 112; 7060; SOIGNIES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 997,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 786,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Entretien and r茅parations de voitures. List of products are Services: Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures..
The main activity of CARROSSERIE VANBELLAIENGH is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CARROSSERIE VANBELLAIENGH is not available. You also can look at reviews of CARROSSERIE VANBELLAIENGH, open positions, location of CARROSSERIE VANBELLAIENGH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARROSSERIE VANBELLAIENGH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARROSSERIE VANBELLAIENGH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARROSSERIE VANBELLAIENGH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARROSSERIE VANBELLAIENGH, employees, financial statistics.