DOBBELAERE ORTHOPEDIE

Contactgegevens DOBBELAERE ORTHOPEDIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DOBBELAERE ORTHOPEDIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DOBBELAERE ORTHOPEDIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Marktstraat 4; 8760; Meulebeke, België

Telefoon (phone): 051 48 96 44 (+32-051 48 96 44) 051 48 96 44 (+32-051 48 96 44)

Fax (fax): 051 46 44 69 (+32-051 46 44 69) 051 46 44 69 (+32-051 46 44 69)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DOBBELAERE ORTHOPEDIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DOBBELAERE ORTHOPEDIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DOBBELAERE ORTHOPEDIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DOBBELAERE ORTHOPEDIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DOBBELAERE ORTHOPEDIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DOBBELAERE ORTHOPEDIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DOBBELAERE ORTHOPEDIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DOBBELAERE ORTHOPEDIE
Products information DOBBELAERE ORTHOPEDIE

BTW identificatienummer (tax): BE08076293945
Ondernemingsnummer: 8257293701
Hoofdstad (capital): 451,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 344,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in DOBBELAERE ORTHOPEDIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Orthopedists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DOBBELAERE ORTHOPEDIE
(Get full report from official database of BE for DOBBELAERE ORTHOPEDIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DOBBELAERE ORTHOPEDIE
Addition kinds of activities for DOBBELAERE ORTHOPEDIE

3081. Niet-ondersteunde kunststoffolie en vel | Unsupported plastics film and sheet
26720200. Plakpapier, etiketten of tapes: van aangekocht materiaal | Adhesive papers, labels, or tapes: from purchased material
34299904. Handboeien en beenijzers | Handcuffs and leg irons
36480107. Lantaarns: elektrisch, gas, carbide, kerosine of benzine | Lanterns: electric, gas, carbide, kerosene, or gasoline
42139903. Contracttransporteurs | Contract haulers
50740211. Sauna verwarmers, behalve elektrisch | Sauna heaters, except electric
50830306. Oogstmachines en -uitrusting, nec | Harvesting machinery and equipment, nec
51129908. Verkoop- en ontvangstboeken | Sales and receipt books
51999904. Baling van houtkrullen voor mulch | Baling of wood shavings for mulch

Werken bij DOBBELAERE ORTHOPEDIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DOBBELAERE ORTHOPEDIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DOBBELAERE ORTHOPEDIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DOBBELAERE ORTHOPEDIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Operatoren (A2 Diploma) met doorgroeimogelijkheden - Chemische sector te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een gerenommeerde chemische speler in de omgeving Gent ben ik op zoek naar een medewerker die producten aanmaakt en die beschikt over een A2 diploma. Je volgt kwaliteitsparameters op, daarnaast ook de stocklevels van grondstoffen. Verder sta je open voor een gevarieerde jobinhoud met veel uitdagingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aanmaken van de producten op alle reactoren en de opvolging van het chemisch proces. Dit doe je in samenspraak met het labo. Je staat flexibel tegenover een gevarieerde functieinhoud en sporadisch fysiek werk schrikt jou niet af. Je zoekt een functie op lange termijn en werkt nauwkeurig en veilig. Er wordt vinger aan de pols gehouden door een permanent evaluatiesysteem. Hierdoor heb je de mogelijkheid tot ultieme zelfontplooiing. Werkuren: Je werkt in een 2 ploegenstelsel en bent flexibel om ook overdag of vaste nacht te werken. werkuren: 6u - 14u en van 14u - 22u op vrijdag: 6u - 12u en van 12u - 18u overdag van 7u15 - 16u15 op vrijdag: 7u15 - 11u15 Nacht van 22u - 6u op vrijdag: 18u - 24u Bedrijfsprofiel: Een gerenommeerde chemische speler in de omgeving Gent.

  • Bakker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het ambachtelijk bereiden van brood, recepten berekenen, verwerkingsproces opstarten, gistingsproces controleren, bakcontroles uitvoeren, uitovenen, kwaliteitscontrole uitvoeren, verdelen en tellen van de gebakken producten, onderhouden en schoonmaken van de werkplaats. Je werkt van 17u tot 23u30 (weekend en feestdagen).

  • JUNIOR SALES SPECIALIST (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Hays Response Zaventem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Vilvoorde * Engels * Automotive Voor onze klant in Vilvoorde is Hays Response op zoek naar een Sales Support. Deze internationale klant is actief in de automotive sector en zoekt een gemotiveerde collega om hun team te versterken. Als Sales Support maak je deel uit van de Sales afdeling. Je zal de vertegenwoordigers administratief ondersteunen door o.a. bestellingen te verwerken, offertes en rapporten op te maken en andere uiteenlopende taken te verrichten. Daarnaast zal je het aanspreekpunt zijn van de belangrijkste klant en zal je hem bijstaan bij vragen.

  • DNV technieker (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een ontwikkelaar en productent van producten en totaalsystemen op het gebeid van duurzame verwarmings-, warm water-, ventilatie- en regeltechniek oplossingen zijn we op zoek naar een DNV technieker. Je staat in voor het herstellen en onderhouden van verwarming- en ventilatietoestellen Je stelt de nodige rapporten op Je bent verantwoordelijk voor het beheer van materialen voor de opdrachten Je zorgt voor elektrische aansluitingen Je bent verantwoordelijk voor de werf ter plaatse 

  • Monteur CV (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Meeuwen-Gruitrode zijn we op zoek naar een monteur cv en sanitair.

  • Poetshulp Zottegem 38u (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Zottegem zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf de dagen waarop je wenst te werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Huishoudelijke hulp Wilrijk - Aartselaar (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: HET STRIJKHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor enkele belangrijke klanten waar je meerdere dagen werkt, hebben we 2 zeer degelijke huishoudelijke hulpen nodig. Het aantal werkuren is onderling overeen te komen volgens privé en werkaanbod. Een combinatie van werkposten is mogelijk gaande van 15u contract tot 35u contract. Poetsen en strijken : opleiding krijg je vooraf. Goede kennis van Nederlandse taal is een must.

  • Verhuizer: studentenjob (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: COPPENS VERHUIZINGEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze verhuisfirma uit Boutersem zijn we op zoek naar een gemotiveerde verhuizer. Als verhuizer bij onze firma sta je samen met je collega's in om particuliere en of bedrijfsverhuizingen tot in de puntjes te verzorgen. Je bent gemotiveerd, klantvriendelijk, discreet en beschikt over een goede lichamelijke conditie. Flexibiliteit in werkuren is belangrijk aangezien we moeten doorwerken tot de verhuis afgehandeld is. Je begint 's ochtends meestal tussen 06u00 en 08u00, het einduur varieert. Je werkt ook geregeld op zaterdag. Een zeer afwisselende job! Minimumleedtijd = 18 jaar.

  • Jobstudent Accountancy (tijdens het jaar) - regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Dit voor een familiaal en groeiend bedrijf, in de regio Middelkerke-Oostende. Als Jobstudent Accountancy heb je volgend takenpakket: helpen en ondersteunen van de Financieel Verantwoordelijke en Zaakvoerder; inboeken van aankopen, verkopen en financieel; cijfers helpen voorbereiden en interpreteren; ad hoc opdrachten. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Administratief bediende leveranciersboekhouding (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Gedreven door cijfers en nauwkeurig ga je dagelijks aan de slag. Je wil dat het plaatje klopt en staat in voor de administratie en registratie van de leveranciersboekhouding. Inkoopfacturen vergelijk je met de ontvangen goederen van de leveranciers. Verder sta je in voor: Inboeken van facturen controle, zowel naar hoeveelheden als naar prijzen  opvolging verschillen  klassement Je verzorgt de volledige opvolging van onze leveranciers bij fouten, hiervoor zal je geregeld contact hebben met andere departementen (magazijnen, bestandsbeheer) en/of leveranciers. Diverse administratieve (doorfacturatie prospectiefacturen,…).  Je doet de verwerkingen binnen een SAP-omgeving en een eigen ontwikkeld logistiek pakket.

  • Field technieker (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: LIMOTEC

    Type: Vaste Job

    Onderhoud en nazicht van brand- en gasmeldcentrales in Belgie

  • Balieverkoper (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een balieverkoper Het verzorgen van een optimale service naar de klanten in de winkel, correcte administratieve afhandeling en in staan voor het onderhoud en het bijvullen van de showroom -Snel, accuraat en klantvriendelijk uitvoeren van balie-orders -Met kennis van zaken de klanten adviseren mbt. de producten en eventueel alternatieven aanbieden -Administratieve afhandeling, contante ontvangsten registreren,... (niet bevoegd om op eigen initiatief kortingen toe te staan) -Afwijkingen of onregelmatigheden melden bij de verantwoordelijke -Kennis up to date houden en verdiepen (oa. door productopleidingen die door de firma worden georganiseerd) -Voor een professionele service staan, met aandacht voor klantenbindingen -Aanspreekpunt / uithangbord van de firma naar de klanten toe -Pro-actieve houding en meedenken binnen het winkelconcept van de klant -Waken over kwaliteit, orde, netheid en veiligheid in de winkel -Bijdrage leveren tot een goede sfeer onder de collega's

Zoek naar antwoorden van DOBBELAERE ORTHOPEDIE in sociale netwerken
Look for responds of DOBBELAERE ORTHOPEDIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DOBBELAERE ORTHOPEDIE. Laat een reactie achter voor DOBBELAERE ORTHOPEDIE. DOBBELAERE ORTHOPEDIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DOBBELAERE ORTHOPEDIE. Leave a respond for DOBBELAERE ORTHOPEDIE. DOBBELAERE ORTHOPEDIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DOBBELAERE ORTHOPEDIE op de google maps. Adres en contacten DOBBELAERE ORTHOPEDIE
Location of DOBBELAERE ORTHOPEDIE on the google maps. Address and contacts of DOBBELAERE ORTHOPEDIE

Andere gerelateerde bedrijven als come DOBBELAERE ORTHOPEDIE DOBBELAERE ORTHOPEDIE: JWA Plomberie | PIZZERIA DELIA | Glacier Braspenning | Hybrionics BVBA | HUIS VEKEMAN

Other related companies as DOBBELAERE ORTHOPEDIE: JWA Plomberie | PIZZERIA DELIA | Glacier Braspenning | Hybrionics BVBA | HUIS VEKEMAN

DOBBELAERE ORTHOPEDIE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DOBBELAERE ORTHOPEDIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08076293945. Het bedrijf DOBBELAERE ORTHOPEDIE bevindt zich op het adres: Marktstraat 4; 8760; Meulebeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 451,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 344,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Orthopedists. Producten gemaakt in DOBBELAERE ORTHOPEDIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DOBBELAERE ORTHOPEDIE is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DOBBELAERE ORTHOPEDIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DOBBELAERE ORTHOPEDIE, openstaande posities, locatie van DOBBELAERE ORTHOPEDIE op de kaart.

DOBBELAERE ORTHOPEDIE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is DOBBELAERE ORTHOPEDIE, company assigned to the tax number BE08076293945. The company DOBBELAERE ORTHOPEDIE is located at the address: Marktstraat 4; 8760; Meulebeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 451,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 344,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Orthopedists. Products created in DOBBELAERE ORTHOPEDIE were not found.
The main activity of DOBBELAERE ORTHOPEDIE is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DOBBELAERE ORTHOPEDIE is not available. You also can look at reviews of DOBBELAERE ORTHOPEDIE, open positions, location of DOBBELAERE ORTHOPEDIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DOBBELAERE ORTHOPEDIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DOBBELAERE ORTHOPEDIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DOBBELAERE ORTHOPEDIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DOBBELAERE ORTHOPEDIE, employees, financial statistics.