SHOWTIME ENTERTAINMENT

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • SHOWTIME ENTERTAINMENT
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • SHOWTIME ENTERTAINMENT

Contactgegevens SHOWTIME ENTERTAINMENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SHOWTIME ENTERTAINMENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

SHOWTIME ENTERTAINMENT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Congostraat 6; 3500; Hasselt, België

Telefoon (phone): 011 23 55 85; 0475 47 18 66 (+32-011 23 55 85; 0475 47 18 66) 011 23 55 85; 0475 47 18 66 (+32-011 23 55 85; 0475 47 18 66)

Fax (fax): 011 23 24 44 (+32-011 23 24 44) 011 23 24 44 (+32-011 23 24 44)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SHOWTIME ENTERTAINMENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SHOWTIME ENTERTAINMENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SHOWTIME ENTERTAINMENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SHOWTIME ENTERTAINMENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SHOWTIME ENTERTAINMENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SHOWTIME ENTERTAINMENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SHOWTIME ENTERTAINMENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SHOWTIME ENTERTAINMENT
Products information SHOWTIME ENTERTAINMENT

BTW identificatienummer (tax): BE04588409423
Ondernemingsnummer: 1848144531
Hoofdstad (capital): 606,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 843,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Events (Organisation of)

Product categorie (product category): Entertainers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SHOWTIME ENTERTAINMENT
(Get full report from official database of BE for SHOWTIME ENTERTAINMENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor SHOWTIME ENTERTAINMENT
Addition kinds of activities for SHOWTIME ENTERTAINMENT

3255. Klei vuurvaste materialen | Clay refractories
7033. Trailerparken en campings | Trailer parks and campsites
251105. Houtbanken, boekenkasten en magazijnrekken | Wood desks, bookcases, and magazine racks
633199. Brand-, zee- en ongevallenverzekering, nv | Fire, marine, and casualty insurance, nec
26310200. Binnenzool en schoenplank | Innersole and shoe board
36439904. Bliksembeveiligingsapparatuur | Lightning protection equipment

Werken bij SHOWTIME ENTERTAINMENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SHOWTIME ENTERTAINMENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SHOWTIME ENTERTAINMENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SHOWTIME ENTERTAINMENT. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Orderpicker (m/v) gezocht voor een magazijn in Heultje. Orderpickers (m/v) staan in voor het klaarmaken van alle bestellingen. Je werkt zelfstandig en bent continue in beweging. Bijkomend zal je werken met een manueel of elektrisch transpalet (attest is een pluspunt)

  • Procesoperator volcontinue (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Brugge zijn we op zoek naar een procesoperator (M/V) voor de chemische sector. Functie: - Bedienen apparatuur binnen het volledige proces - Opvolgen van alarmen - Doseren diverse grondstoffen volgens voorschrift - Opvolgen van de procescondities, gebruik van grondstoffen,... via batchrapporten - Steeds overleg plegen met de collega's - Verantwoordelijk voor jouw werkpost - Gebruik ERP systeem - Afnemen van diverse staalnames + uitvoeren van analyses en testen - Lossen van bulk grondstoffen valt onder jouw supervisie

  • Schrijnwerker plaatser (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    PLAATSER VEILIGHEIDSDEUREN : m:v ervaring schrijnwerk (precisiewerk) fysiek zwaar werk vertrekken vanuit Antwerpse (over heel Vlaanderen en Vlaams Brabant)

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO AALTER (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Groot Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Studenten(M/V) dierenspeciaalzaak (voor woensdag namiddag) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tom & Co

    Type: Studentenjob

    • Goederen en producten ontvangen. De levering controleren. • Producten naar een afdeling brengen, in de winkelrekken plaatsen en aanvullen • Producten in een afdeling verpakken en etiketteren. Controleren van verpakking en etiketten. • De voorraden opvolgen, tekorten vaststellen en bestellingen plaatsen. • De verkoopruimte en de producten in de afdeling onderhouden en schoonmaken. • De klant verwelkomen. De wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten. • De temperatuur in de koelkasten en koelruimtes controleren voor de voorraden en in de winkel • Producten inventariseren • Betalingen ontvangen / Kassa

  • Teamleader (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een teamleader of een Verantwoordelijke planning en productiebeheer (m/v) die de dagelijkse lossingen of ladingen op een zo efficiënt mogelijke wijze coördineren en waardoor de heftruckchauffeurs hun werk kunnen uitvoeren en de administratieve flow goed loopt. Takenpakket: - Je stuurt de interne en de externe processen aan, zoals het verwerken van lossingen en ladingen in SAP, fysische controle van de goederen (schade, aantallen, productcorrectheid) en het alloceren van goederen (manuele sturing) - Je zorgt voor het aansturen en het plannen van het personeel - Je bespreekt vastgestelde fouten met de persoon in kwestie en in gezamenlijk overleg zoek je naar acties ter voorkoming - Je volgt de productiviteiten op - Je coördineert specifieke opdrachten op vraag van de klant - Je formuleert verbeteringsvoorstellen met betrekking tot de eigen afdeling zoals kwaliteitsvoorstellen, productiviteitsverbeteringen en veiligheidsvoorstellen - Je motiveert en je coacht het personeel

  • Bouwkundig Tekenaar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AlphaZ

    Type: Vaste Job

    Als bouwkundig tekenaar sta je aan de basis van de uitvoering van projecten. Je bent actief binnen industriële toepassingen en biedt ondersteuning aan de afdeling bouwkunde. Jouw takenpakket: Je voert bouwkundige tekenwerkopdrachten uit met AutoCad. Je kan, waar nodig, steeds terugvallen op jouw uitgebreide kennis wapenings- en bekistingsplannen. Je voert een waaier aan tekenopdrachten uit in opdracht van de projectingenieurs bouwkunde. Je overlegt met zowel projectingenieurs als ontwerpers. Je gaat zelfstandig aan de slag met de verschillende opdrachten. Daarnaast ben je nauwkeurig en sta je open om nieuwe zaken aan te leren.

  • E-Commerce Specialist (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: JBC

    Type: Vaste Job

    Als E-commerce Specialist sta je samen met de E-commerce coördinator in voor de goede (technische) werking van het omnichannel platform. Hierbij fungeer je als aanspreekpunt voor vragen omtrent inrichting en exploitatie van de omnichannel applicaties (E-commerce Engine, CMS, CRM, OMS, PIM, DAM…). Je vertaalt indien nodig de business requirements naar technische requirements. Verder onderhoud je contacten met relevante leveranciers (payment providers, logistieke partners, …) Daarnaast neem je deel aan het change proces met betrekking tot UX verbeteringen door tickets aan te maken, op te volgen en grondig te testen alvorens deze online te plaatsen. In samenspraak met onze e-commerce en IT- afdeling, behandel je vragen en incidenten die betrekking hebben op de volledige omnichannel omgeving.

  • docent gezonde voeding / beweging (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ACT NOW!

    Type: Zelfstandige activiteit

    wegens uitbreiding zijn we op zoek naar lesgevers in health. Ben jij zelfstandige, heb je ervaring met lesgeven in deze materie, neem zeker contact op !

  • Infirmier pour soins à domicile (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Notre société de soins à domicile, Garde-Infi Confort située à Uccle, est à la recherche d'infirmiers indépendants à titre principal ou à titre complémentaire (ayant déjà une patientèle ou non) pour des prestations de soins sur la région de Bruxelles-Capitale et sa périphérie. Notre société souhaite offrir des soins infirmiers de qualité auprès des patients, aussi bien techniquement qu'en termes de continuité et de globalité de soins. Elle souhaite aussi offrir une stabilité émotionnelle aux patients en réduisant le nombre d'infirmières attribuées à un patient au nombre de deux. *******Tâches: Nous recherchons des infirmiers A1 (gradués) ou A2 (brevetés) débrouillards, dynamiques, sociaux et faisant preuve de bon sens, qui pourront : · offrir des soins de qualité au chevet des patients. · travailler en équipe interdisciplinaire avec la responsable des soins infirmiers, le médecin traitant, les différents intervenants professionnels ou non présents auprès du patient et ce, de manière organisée et structurée. · promouvoir la santé bio-psycho-sociale des patients et de leur entourage. .

Zoek naar antwoorden van SHOWTIME ENTERTAINMENT in sociale netwerken
Look for responds of SHOWTIME ENTERTAINMENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor SHOWTIME ENTERTAINMENT. Laat een reactie achter voor SHOWTIME ENTERTAINMENT. SHOWTIME ENTERTAINMENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SHOWTIME ENTERTAINMENT. Leave a respond for SHOWTIME ENTERTAINMENT. SHOWTIME ENTERTAINMENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SHOWTIME ENTERTAINMENT op de google maps. Adres en contacten SHOWTIME ENTERTAINMENT
Location of SHOWTIME ENTERTAINMENT on the google maps. Address and contacts of SHOWTIME ENTERTAINMENT

Andere gerelateerde bedrijven als come SHOWTIME ENTERTAINMENT SHOWTIME ENTERTAINMENT: KID FASHION | HECTOR DECLERCQ | LE COIFFEUR | COMM-SERVICE | Aims Optronics NV

Other related companies as SHOWTIME ENTERTAINMENT: KID FASHION | HECTOR DECLERCQ | LE COIFFEUR | COMM-SERVICE | Aims Optronics NV

SHOWTIME ENTERTAINMENT is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SHOWTIME ENTERTAINMENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04588409423. Het bedrijf SHOWTIME ENTERTAINMENT bevindt zich op het adres: Congostraat 6; 3500; Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 606,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 843,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Entertainers. Lijst met producten zijn Events (Organisation of).
De hoofdactiviteit van SHOWTIME ENTERTAINMENT is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SHOWTIME ENTERTAINMENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SHOWTIME ENTERTAINMENT, openstaande posities, locatie van SHOWTIME ENTERTAINMENT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SHOWTIME ENTERTAINMENT is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is SHOWTIME ENTERTAINMENT, company assigned to the tax number BE04588409423. The company SHOWTIME ENTERTAINMENT is located at the address: Congostraat 6; 3500; Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 606,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 843,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Entertainers. List of products are Events (Organisation of).
The main activity of SHOWTIME ENTERTAINMENT is Pipelines, Except Natural Gas, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SHOWTIME ENTERTAINMENT is not available. You also can look at reviews of SHOWTIME ENTERTAINMENT, open positions, location of SHOWTIME ENTERTAINMENT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SHOWTIME ENTERTAINMENT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SHOWTIME ENTERTAINMENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SHOWTIME ENTERTAINMENT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SHOWTIME ENTERTAINMENT, employees, financial statistics.