LE COIFFEUR

Contactgegevens LE COIFFEUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LE COIFFEUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

LE COIFFEUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOOMSESTEENWEG 906; 2610; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32370746 32370746

Fax (fax): +32 (87) 670-26-67 +32 (87) 670-26-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LE COIFFEUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LE COIFFEUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LE COIFFEUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LE COIFFEUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LE COIFFEUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LE COIFFEUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LE COIFFEUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LE COIFFEUR
Products information LE COIFFEUR

BTW identificatienummer (tax): BE03937744140
Ondernemingsnummer: 5107513427
Hoofdstad (capital): 631,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 265,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LE COIFFEUR
(Get full report from official database of BE for LE COIFFEUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor LE COIFFEUR
Addition kinds of activities for LE COIFFEUR

366999. Communicatieapparatuur, nec, nec | Communications equipment, nec, nec
422600. Speciale opslag en opslag, nec | Special warehousing and storage, nec
10619906. Tantaliet mijnbouw | Tantalite mining
15419906. Papier- / pulpmolenbouw | Paper/pulp mill construction
17990609. Plastic muur tegel installatie | Plastic wall tile installation
20350200. Ingelegde groenten en fruit | Pickled fruits and vegetables
34290301. Fietsrekken, auto | Bicycle racks, automotive
50470301. Kunstledematen | Artificial limbs
79110201. Kinderdansschool | Childrens' dancing school
89999900. Diensten, nec, nec | Services, nec, nec

Werken bij LE COIFFEUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LE COIFFEUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LE COIFFEUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LE COIFFEUR. Looking for open vacancies in other companies

  • Enthousiaste decorateurs - snelle opstart (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bloemen- en decoratiezaak gelegen in de regio Menen, zijn wij op zoek naar winkelmedewerkers met een creatieve geest. Samen met je teamgenoten sta je in voor de decoratie van de afdeling en het aanvullen van de artikelen. Je zorgt ervoor dat de afdeling er steeds piekfijn bij ligt en de presentatie van de artikelen een streling voor het oog is! Je verleent met veel plezier advies aan de klant. Taken: - Je zorgt ervoor dat alles ordelijk en net is - Je staat in voor het aanvullen van de goederen - Je hebt reeds enige ervaring in de verkoop en/of in het aanvullen - Indien het druk is zal je ook kassawerk doen

  • Wegenisarbeiders gezocht! (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een bouwfirma in de regio Aarschot zijn wij op zoek naar wegenisarbeiders. Beschik je over een stabiele en relevante werkervaring van minimum 5 jaar? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

  • SCHILDER DECORATEUR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor allerhande schilder- en decoratiewerken bij particulieren. De werken omvatten binnen- en buitenschilderwerken, wand- en vloerbekleding en opknappen van meubels. Je werkt hiervoor steeds met een collega.

  • Administratief Bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf werkzaam in fleetmanagement, zijn we een op zoek naar een gemotiveerde Administratief bediende M/V: Indiensttreding: zo snel mogelijk! Functie: Dagelijks contact met klanten (telefoon en mailverkeer) zodat elke opdracht nauwgezet wordt opgevolgd en uitgevoerd. Algemeen administratief werk Gegevensverwerking: input van prestaties en gegevens chauffeurs Klassement Post ophalen en verdelen 

  • Huishoudhulp 20u/week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een ervaren huishoudhulp die via dienstencheques wenst te poetsen. Onze particulieren bevinden zich regio Heuvelland en Ieper. Taken bestaan vooral uit poetsen, algemene huishoudelijke taken en / of bereiden van maaltijden en strijken. Je onderhoudt iemands huis alsof het voor jezelf zou zijn. Je zorgt ervoor dat alles kraaknet is.

  • Huishoudhulp Puuur Ranst/ Broechem/ Oelegem/ Emblem (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Ondernemende Office Administrator (m/v) NL/FR (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Rainbow Resources Mechelen

    Type: Vaste Job

    We zoeken een administratieve duizendpoot die een team van consultants en trainers kan ondersteunen. Je doet dit op vele verschillende manieren: je bereid documenten voor, creëert rapporten en volgt 1 keer per maand de facturatie op. Je assisteert ook bij de organisatie van trainingen, je legt bijvoorbeeld de lokalen en de catering vast. Een job met veel variatie waar geen enkele dag dezelfde zal zijn!

  • NOA5 kinesitherapeut(e) (Boom) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Scholengroep Rivierenland (6) - Rupelstreek, Klein-Brabant, Vaartland

    Type: Vaste Job

    Als ondersteuner is je opdracht “Ondersteunen en vaardiger maken van schoolteams en leerkrachten in de omgang met kinderen met specifieke ondersteuningsbehoeften.” De samenwerking situeert zich op leerling-, leerkracht-, en teamniveau binnen kleuter-, basis-, en secundair onderwijs. Je wordt uitgezonden naar scholen in de regio Boom.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Schrijnwerker West-Vlaanderen Regio Ieper - Poperinge - Wervik (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Odoo Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake and Partners is looking for a Freelance Odoo Developer for a partner operating in the Travel industry. Our partner has a strategic project in the travelling industry. The company is International company located in heart of the capital. Job Description e-Commerce Full Cycle Development You will work on the latest technologies of Odoo The project is vital to the core business of our partner You will work in a team of 6 developers Your profile Odoo, Python, Agile, Scrum You speak Fluently Dutch or French You have an analytical mind You are a perfectionist you are flexible The offer Full time On Site 6 months contract renewable (minimum 1 year) Possibility to work in an innovative atmosphere Possibility to learn the latest technologies #Freelance #Odoo # Python #Fullcycledevelopment # Agile #Dutch OR French

  • Commis (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Uitvoeren van bereidingen volgens instructies van de kok • Mise-en-place • Bereiden van garnituren, koude sauzen, soepen, voor- en nagerechten • Dresseren, schikken en garneren van gerechten • Orde en netheid • Hygiënische bewaring van voedingsmiddelen • Basiskennis snijtechnieken

Zoek naar antwoorden van LE COIFFEUR in sociale netwerken
Look for responds of LE COIFFEUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor LE COIFFEUR. Laat een reactie achter voor LE COIFFEUR. LE COIFFEUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LE COIFFEUR. Leave a respond for LE COIFFEUR. LE COIFFEUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LE COIFFEUR op de google maps. Adres en contacten LE COIFFEUR
Location of LE COIFFEUR on the google maps. Address and contacts of LE COIFFEUR

Andere gerelateerde bedrijven als come LE COIFFEUR LE COIFFEUR: Broucqsault P | PUBIL SERVICE | LEUKENHOF | ELK ZIJN RECHT | PH. VAN LIEMPT

Other related companies as LE COIFFEUR: Broucqsault P | PUBIL SERVICE | LEUKENHOF | ELK ZIJN RECHT | PH. VAN LIEMPT

LE COIFFEUR is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LE COIFFEUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03937744140. Het bedrijf LE COIFFEUR bevindt zich op het adres: BOOMSESTEENWEG 906; 2610; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 631,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 265,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
De hoofdactiviteit van LE COIFFEUR is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LE COIFFEUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LE COIFFEUR, openstaande posities, locatie van LE COIFFEUR op de kaart.

LE COIFFEUR is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is LE COIFFEUR, company assigned to the tax number BE03937744140. The company LE COIFFEUR is located at the address: BOOMSESTEENWEG 906; 2610; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 631,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 265,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
The main activity of LE COIFFEUR is Pipelines, Except Natural Gas, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LE COIFFEUR is not available. You also can look at reviews of LE COIFFEUR, open positions, location of LE COIFFEUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LE COIFFEUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LE COIFFEUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LE COIFFEUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LE COIFFEUR, employees, financial statistics.