arTlequino-TomBibo

Contactgegevens arTlequino-TomBibo: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data arTlequino-TomBibo: address, phone, fax, email, website, opening hours

arTlequino-TomBibo

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Maastrichterstraat 40; 3500; Hasselt, België

Telefoon (phone): 011 26 12 80 (+32-011 26 12 80) 011 26 12 80 (+32-011 26 12 80)

Fax (fax): +32 (9) 302-81-75 +32 (9) 302-81-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) arTlequino-TomBibo: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "arTlequino-TomBibo"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "arTlequino-TomBibo"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van arTlequino-TomBibo, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen arTlequino-TomBibo. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of arTlequino-TomBibo, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees arTlequino-TomBibo. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti arTlequino-TomBibo
Products information arTlequino-TomBibo

BTW identificatienummer (tax): BE01257354736
Ondernemingsnummer: 5161621093
Hoofdstad (capital): 987,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 409,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Children's animation

Product categorie (product category): Entertainers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor arTlequino-TomBibo
(Get full report from official database of BE for arTlequino-TomBibo)

Aanvulling soorten activiteiten voor arTlequino-TomBibo
Addition kinds of activities for arTlequino-TomBibo

15220101. Appartementbouw | Apartment building construction
23230100. Mannen en jongens stropdassen en strikjes | Men's and boys' neckties and bow ties
34339906. Kachels, hout en steenkool | Stoves, wood and coal burning
38290308. Plumb bobs | Plumb bobs
56619900. Schoenenwinkels, nec | Shoe stores, nec

Werken bij arTlequino-TomBibo: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in arTlequino-TomBibo: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor arTlequino-TomBibo. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for arTlequino-TomBibo. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief beheerder Inningen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief beheerder inningen ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: - Je beheert de onbetaalde dossiers en zorgt voor de inning van de onbetaalde bedragen Je beoordeelt de risico’s en activeert de nodige waarborgen Je verzorgt de dagelijkse verwerking van briefwisseling, e-mails en telefonische oproepen Je brengt het management op de hoogte van afwijkende of frauduleuze gevallen

  • Storingstechnieker (HERFELINGEN)

    Regio: HERFELINGEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technieker sta je in voor het: instellen van nieuwe machines het onderhouden van bestaande machines  het verhelpen van storingen in het productieproces. Bedrijfsprofiel: Voor een gekend voedingsbedrijf, gelegen in de regio van Herfelingen, zijn we op zoek naar een technieker voor de vast nachtploeg.  

  • Ploegbaas wegenbouw (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Geebets is Konvert Construct op zoek naar een ervaren ploegbaas. Als meewerkende leidinggevende zorg jij er voor dat je ploeg weet wat te doen. Ook zorg je voor de veiligheid en dat het nodige materiaal op tijd op de werf aanwezig is. Planlezen is uiteraard een vereiste, een groot verantwoordelijkheidsgevoel wordt verwacht.

  • INSTALLATEUR VERWARMING (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    montage van installaties bij particulieren en projecten afwerking van installaties steeds werken in een ploeg met een collega nauw contact met de dienst verkoop

  • Elektricien (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Balen zijn wij op zoek naar een elektricien om te werken op verplaatsing. Je vertrekt dagelijks rond 06u à 06u30 te Balen. Je zal voornamelijk werken uitvoeren in openbare gebouwen, kantoorgebouwen, feestzalen, sportcomplexen, musea, luchthavens, banken, rust- en ziekenhuizen, scholen, enz.

  • HUISHOUDHULP (M/V) BEERNEM/OEDELEM (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Enthousiaste Poetshulpen / Huishoudhulpen te Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als POETSHULP / THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Etudiant OU non-étudiant, support administratif (LOUVAIN-LA-NEUVE)

    Regio: LOUVAIN-LA-NEUVE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Pour l'un de nos clients, basé à Louvain-La-Neuve, nous recherchons un profil administratif, de préférence étudiant(e) en droit pour travailler sur un projet durant 2 semaines, à commencer dès que possible. La mission : - Traduction de site en NL Mettre à jour une liste des acronymes NL Faire des tests sur le site

  • Expediteur import luchtvracht (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: GEODIS FF BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Algemeen De Import Air Freight afdeling is verantwoordelijk voor de uitvoering van alle algemene importzendingen volgens de gemaakte afspraken met de klant of voor on the spotzendingen. De expediteur voert de ontvangen vervoersopdrachten (import luchtvracht) uit vanaf het moment van aanvraag door de klant tot en met de facturatie en klassement. De vervoersopdrachten worden op een efficiënte en klantvriendelijke basis uitgevoerd met aandacht voor de prijs- en kwaliteitsverhouding. Taakomschrijving Dagelijks communiceren met klanten en leveranciers Openen/aanvaarden boekingen/dossiers Plaatsen boekingen bij leveranciers (aan de hand van door klant goedgekeurde offerte Pricing team) Afhandelen van expeditiedossiers t/m facturatie Beheren en juist gebruiken documenten en wettelijke vergunningen Opmaken douane-instructies Doorgeven van afhaling – ophaling bij interne afdeling of bij externe transporteur Opvolgen van de zending tot op de eindbestemming Coördineren problemen tijdens de uitvoering Verzekeren 100% Freight Monitor Compliance Functionele kennis en vaardigheden Inzicht of 2-tal jaren ervaring met de operationele processen van luchtvracht Kennis Incoterms Kennis IATA Inzicht luchtvrachtactiviteiten op Brucargo Flexibel in werkuren (geen 9-5 mentaliteit) Teamplayer Stressbestendig Accuraat Spreek – en schrijfvaardig, ook in Franse en Engelse taal Kennis en ervaring met MS Office (vnl. outlook en excel) Doorzetter Zelfstarter Onafhankelijk

  • Ombouwer machines (Steller/operator) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Ter ondersteuning van de productie, zoeke nwe we voor onmiddellijke indiensttreding een operator / steller.   Je taak bestaat uit: Het bedienen en ombouwen van één manuele machine of meerdere automatische machines; Na een opleiding, garandeer je de goede werking van de machines en de opvolging van de productie; Je meet de productiestukken na en controleert ze voor vrijgave; Je volgt milieu- en veiligheidsvoorschriften op; Je verzorgt een correcte ploegovergave Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamische, internationale onderneming met een verkoop- en productieafdeling in Ternat. De producten bestaan uit koperen, stalen, loodvrije en bronzen stukken.

  • Structural Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Als Structural Engineer maak je deel uit van het engineeringteam en sta je in voor de correcte en tijdige berekening van de stabiliteit en sterkte van de ontwerpen, in het bijzonder staalconstructies. Je zoekt met collega’s en externe partners naar technische oplossingen. Je staat in voor : • expertise in bouwkundige normen en voorschriften, in het bijzonder de Eurocode . • het uitwerken van project-specifieke ontwerpen en het uitvoeren van constructieve studies met behulp van gespecialiseerde software (RSTAB,…) . • het ontwikkelen en onderhouden van eigen berekeningsroutines. • het opstellen van ontwerp- en berekeningsnota’s die je bespreekt met klanten en controle-organismen. • het geven van advies over het technische ontwerp van staal- en betonconstructies. • het mee opstellen van interne standaarden voor het ontwerp en de uitvoering van stalen constructies.

  • Financieel adviseur( Hoofd of bijberoep ) Regio Geel-mol (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

Zoek naar antwoorden van arTlequino-TomBibo in sociale netwerken
Look for responds of arTlequino-TomBibo in social networks

Lees alle opmerkingen voor arTlequino-TomBibo. Laat een reactie achter voor arTlequino-TomBibo. arTlequino-TomBibo bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for arTlequino-TomBibo. Leave a respond for arTlequino-TomBibo. arTlequino-TomBibo on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie arTlequino-TomBibo op de google maps. Adres en contacten arTlequino-TomBibo
Location of arTlequino-TomBibo on the google maps. Address and contacts of arTlequino-TomBibo

Andere gerelateerde bedrijven als come arTlequino-TomBibo arTlequino-TomBibo: LES FLEURS PASCAL | Haweka Molca NV | SLEEPY MERKSEM | Enterprise Communication Service Center NV-SA | Happynotes

Other related companies as arTlequino-TomBibo: LES FLEURS PASCAL | Haweka Molca NV | SLEEPY MERKSEM | Enterprise Communication Service Center NV-SA | Happynotes

arTlequino-TomBibo is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is arTlequino-TomBibo, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01257354736. Het bedrijf arTlequino-TomBibo bevindt zich op het adres: Maastrichterstraat 40; 3500; Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 987,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 409,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Entertainers. Lijst met producten zijn Children's animation.
De hoofdactiviteit van arTlequino-TomBibo is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van arTlequino-TomBibo is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van arTlequino-TomBibo, openstaande posities, locatie van arTlequino-TomBibo op de kaart.

arTlequino-TomBibo is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is arTlequino-TomBibo, company assigned to the tax number BE01257354736. The company arTlequino-TomBibo is located at the address: Maastrichterstraat 40; 3500; Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 987,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 409,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Entertainers. List of products are Children's animation.
The main activity of arTlequino-TomBibo is Pipelines, Except Natural Gas, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of arTlequino-TomBibo is not available. You also can look at reviews of arTlequino-TomBibo, open positions, location of arTlequino-TomBibo on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over arTlequino-TomBibo, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf arTlequino-TomBibo, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about arTlequino-TomBibo, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company arTlequino-TomBibo, employees, financial statistics.