SLEEPY MERKSEM

Contactgegevens SLEEPY MERKSEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SLEEPY MERKSEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

SLEEPY MERKSEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BREDABAAN 972; 2170; MERKSEM, België

Telefoon (phone): 36471545 (+32-36471545) 36471545 (+32-36471545)

Fax (fax): +32 (10) 877-49-55 +32 (10) 877-49-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SLEEPY MERKSEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SLEEPY MERKSEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SLEEPY MERKSEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SLEEPY MERKSEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SLEEPY MERKSEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SLEEPY MERKSEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SLEEPY MERKSEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SLEEPY MERKSEM
Products information SLEEPY MERKSEM

BTW identificatienummer (tax): BE04870208740
Ondernemingsnummer: 9356750488
Hoofdstad (capital): 638,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 456,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Produits: Linge de Maison, Tissus de D茅coration.. Types de meubles: Chambres 脿 Coucher, Matelas 脿 Eau, Matelas.. Types de meubles: Armoires, Sommiers 脿 Lattes, Oreillers, Chambres 脿 Coucher, Canap茅s-Lits, Matelas, Oreillers Anti-Allergies, Matelas Anti-Allergies. Services: Service d?Installation, Livraison 脿 Domicile, Livraison Gratuite.

Product categorie (product category): Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Textiles. Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SLEEPY MERKSEM
(Get full report from official database of BE for SLEEPY MERKSEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor SLEEPY MERKSEM
Addition kinds of activities for SLEEPY MERKSEM

14110102. Dolomiet, dimensie-steengroeven | Dolomite, dimension-quarrying
23110000. Mannen en jongens pakken en jassen | Men's and boy's suits and coats
28190901. Bariumverbindingen | Barium compounds
50650402. Burgersbandradio's | Citizens band radios
51310000. Stukgoederen en noties | Piece goods and notions
70329900. Sport- en recreatiekampen, nec | Sporting and recreational camps, nec

Werken bij SLEEPY MERKSEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SLEEPY MERKSEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SLEEPY MERKSEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SLEEPY MERKSEM. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker - vast nacht (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het klaarzetten van de bestellingen aan de hand van voicepicking. Je doet dit tijdens de vaste nachtploeg en in een koele omgeving.

  • productiemedewerker (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    uw taken: De productieafdeling bij Meat&More bestaat uit diverse subafdelingen zoals gehaktbereidingen vleesbereidingen slicing salades keuken? > u bent verantwoordelijk voor de aan en afvoer van producten. > controle van afgewerkte producten en paletfiches

  • HUISHOUDHULPEN GALMAARDEN (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp Regio Sint-Amandsberg (20u/week) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: AMBY Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Kraanman autolaadkraan verlichtingspalen (regio Dendermonde/Wetteren) (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Verstraete Enterprises is actief in de elektrotechnische sector. Tot de activiteiten behoren het plaatsen van verlichtingspalen, werken aan openbare verlichting, verlichting van sportvelden, het plaatsen van sfeerverlichting, het voorzien van nutsleidingen,... Om als bedrijf verder te kunnen groeien, zijn we op zoek naar een kraanman om (verlichtings)palen te plaatsen/weg te halen/te rechten. Dit gebeurt met behulp van een autolaadkraan.

  • Dynamische Project- en Personeelsplanner industrie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ON-Y-GO

    Type: Vaste Job

    In deze technische – en industriële omgeving zal de nieuwe medewerker de personeelsplanning op zich nemen. Het is prioriteit dat alle medewerkers op het juiste project én binnen hun juiste kennis en vaardigheden ingepland worden, maar tevens dat er rekening gehouden wordt met deadlines per project, de productiviteit én efficiënt werken volgens de opgelegde normen. Functieomschrijving: -je staat in voor dagelijkse inplanning van werknemers op de diverse projecten; -je onderhoudt contact met de contractanten, teneinde de planning optimaal in te vullen; -je beschikt over voldoende technische kennis (moet op de hoogte zijn van de uitvoering van de werken); -je verwerkt je personeelsplanning in een daarvoor ontwikkeld ERP programma en Excel; -je behoudt en bewaakt het overzicht over de werkzaamheden en stuurt planmatig bij waar nodig;

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio West-Vlaanderen (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk West-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • Zelfstandige ergotherapeut(e) kinderen (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: Sleutelbos

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk Sleutelbos is een multidisciplinair team van zelfstandigen. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde ergotherapeute die graag met kinderen (zelfredzaamheid, fijne motoriek, schrijfmotoriek, rekenproblemen, werkhouding,..) werkt. We zoeken een ergotherapeute die zelfstandig is in hoofd- of bijberoep. Start voorzien januari 2019.

  • Freelance docent 'Voedingstherapie' Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

Zoek naar antwoorden van SLEEPY MERKSEM in sociale netwerken
Look for responds of SLEEPY MERKSEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor SLEEPY MERKSEM. Laat een reactie achter voor SLEEPY MERKSEM. SLEEPY MERKSEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SLEEPY MERKSEM. Leave a respond for SLEEPY MERKSEM. SLEEPY MERKSEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SLEEPY MERKSEM op de google maps. Adres en contacten SLEEPY MERKSEM
Location of SLEEPY MERKSEM on the google maps. Address and contacts of SLEEPY MERKSEM

Andere gerelateerde bedrijven als come SLEEPY MERKSEM SLEEPY MERKSEM: INSTITUUT ERNA | JAN DEKEYSER | RAQUET | DAILLY | Cashtrell

Other related companies as SLEEPY MERKSEM: INSTITUUT ERNA | JAN DEKEYSER | RAQUET | DAILLY | Cashtrell

SLEEPY MERKSEM is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SLEEPY MERKSEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04870208740. Het bedrijf SLEEPY MERKSEM bevindt zich op het adres: BREDABAAN 972; 2170; MERKSEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 638,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 456,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Textiles. Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Lijst met producten zijn Produits: Linge de Maison, Tissus de D茅coration.. Types de meubles: Chambres 脿 Coucher, Matelas 脿 Eau, Matelas.. Types de meubles: Armoires, Sommiers 脿 Lattes, Oreillers, Chambres 脿 Coucher, Canap茅s-Lits, Matelas, Oreillers Anti-Allergies, Matelas Anti-Allergies. Services: Service d?Installation, Livraison 脿 Domicile, Livraison Gratuite..
De hoofdactiviteit van SLEEPY MERKSEM is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SLEEPY MERKSEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SLEEPY MERKSEM, openstaande posities, locatie van SLEEPY MERKSEM op de kaart.

SLEEPY MERKSEM is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is SLEEPY MERKSEM, company assigned to the tax number BE04870208740. The company SLEEPY MERKSEM is located at the address: BREDABAAN 972; 2170; MERKSEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 638,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 456,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Textiles. Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. List of products are Produits: Linge de Maison, Tissus de D茅coration.. Types de meubles: Chambres 脿 Coucher, Matelas 脿 Eau, Matelas.. Types de meubles: Armoires, Sommiers 脿 Lattes, Oreillers, Chambres 脿 Coucher, Canap茅s-Lits, Matelas, Oreillers Anti-Allergies, Matelas Anti-Allergies. Services: Service d?Installation, Livraison 脿 Domicile, Livraison Gratuite..
The main activity of SLEEPY MERKSEM is Pipelines, Except Natural Gas, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SLEEPY MERKSEM is not available. You also can look at reviews of SLEEPY MERKSEM, open positions, location of SLEEPY MERKSEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SLEEPY MERKSEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SLEEPY MERKSEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SLEEPY MERKSEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SLEEPY MERKSEM, employees, financial statistics.