RAQUET

Contactgegevens RAQUET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RAQUET: address, phone, fax, email, website, opening hours

RAQUET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TI?GE 38; 4845; JALHAY, België

Telefoon (phone): 87474560 (+32-87474560) 87474560 (+32-87474560)

Fax (fax): +32 (53) 501-71-92 +32 (53) 501-71-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RAQUET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RAQUET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RAQUET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RAQUET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RAQUET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RAQUET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RAQUET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RAQUET
Products information RAQUET

BTW identificatienummer (tax): BE08741790771
Ondernemingsnummer: 7761535644
Hoofdstad (capital): 855,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 606,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Type d'Elevage: Elevage de B?ufs.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RAQUET
(Get full report from official database of BE for RAQUET)

Aanvulling soorten activiteiten voor RAQUET
Addition kinds of activities for RAQUET

9512. Land-, minerale- en wildlife conservation | Land, mineral, and wildlife conservation
23690303. Lounging badjassen: kinderen | Lounging robes: children's
24990505. Tegels, kurk | Tiles, cork
34989906. Pijpsystemen voor pulp-, papier- en chemische industrie | Piping systems for pulp, paper, and chemical industries
36759901. Condensers, elektronisch | Condensers, electronic
83220307. Tijdelijke hulpdienst | Temporary relief service

Werken bij RAQUET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RAQUET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RAQUET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RAQUET. Looking for open vacancies in other companies

  • Hotelreceptionist(e) (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant uit Brugge, onbetwistbaar één van de charmantste 4 sterren hotels van Brugge met 94 comfortabele kamers, parking, tuin/terras, bar, zwembad, sauna, fitness en vergaderzalen, zoekt een hotelreceptionist(e).

  • Logistiek medewerker bouwmachines (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio van Waregem zijn we op zoek naar een logistiek medewerker bouwmachines.

  • Programmeur/Bediener (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor programmatie & bediening van verschillende lasersnijmachines Je hebt ervaring met CNC gestuurde machines Je hebt ervaring met CAD tekensoftware Je bent technisch onderlegd, vindingrijk, leergierig en nauwkeurig

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZOMERGEM (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Maasmechelen (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Werken als huishoudhulp Koningshooikt (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • keukenmedewerker studentenjob (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: MISTARA

    Type: Studentenjob

    Graag een studentenjob in de keuken? Je staat in voor de koude keuken. Dagen en uren bespreekbaar.

  • Lasser-Constructeur-monteur (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: DE WITTE PAUL

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het samenstellen en oplassen van constructies. Dit zijnde constructies in staal & inox voor allerhande industriele toepassingen. Je staat eventueel ook in voor de constructie die je gemaakt hebt te gaan monteren op verplaatsing. (Soms uitslapen op hotel indien je dit wilt) Gaande van transportbanden, opslagtanks, buffertanks, installaties voor zandoverslag, tankbouw, structuurbouw in potrailles en zoveel meer. Je bent in staat zelfstandig aan een constructie te beginnen en dit tot een goed einde te leiden. Voor alle constructies worden er 2D en 3D plannen gegeven dus deze moet je ook kunnen lezen. Je hebt de ervaring om te weten hoe je een bepaalde constructie oplast en afwerkt (bv; lakwerk of galvanisatie (staal)) Alle constructies worden gemaakt op schragen en buizen. Er is een groot assortiment aan werktuigen voorzien (heftrucks, rolbruggen, schragen, klein werkmateriaal, enz...) Lassen van staal met Halfautomaat is een vereiste. Lassen van inox met TIG en MIG is een pluspunt.

  • Tekenaar Trappen en Balustrades (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Technisch Tekenaar (m/v) in dit bedrijf actief in trappen, balustrades & tal van andere metaalconstructies, sta jij in voor het uittekenen van alle projecten. - Je gaat opmeten op de werf. - Je tekent het volledige project uit a.d.h.v. de gegevens van de opmeting enerzijds en de wensen van de klanten anderzijds. - Aan de hand van de tekeningen zorg je voor een correcte berekening van de nodige materialen (staal, inox en andere benodigdheden). - Je onderhoudt contacten met interne collega's omtrent planning, technische uitvoering en kwaliteitsbewaking. - Je hebt ook nauwe contacten met werfleiders: denk aan werfvergaderingen voor en tijdens de uitvoering van een project. - In de toekomst hou je je ook bezig met de waterstraalmachine; van offerte over tekening tot effectieve realisatie.

  • Psycholoog/Psychologe voor kinderen (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ViZiT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt op zelfstandige basis in de groepspraktijk, waar je deel uitmaakt van ons paramedisch team. Je staat in voor de psychotherapeutische begeleiding van kinderen en jongeren. Je biedt speltherapie. Je biedt ouderbegeleiding. Je verricht klinische psychodiagnostiek: intelligentie-onderzoek en onderzoek naar ADHD en ASS. Je verzorgt de administratie van je eigen patiënten. Er is reeds een bestaand patiëntenbestand, maar er is ruimte om zelf nieuwe patiënten aan te brengen.

  • FLEXIJOB: HULPKOK (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: RESTAURANT WOODS

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een flexi job-medewerker voor de keuken van ons nieuw gezellig weekend-restaurant in het centrum van Geel. Het is een totaalconcept waar mensen kunnen genieten van een vernieuwende en eerlijke keuken in een warm, industrieel decor. Het restaurant zal opengaan begin januari 2019. Wil jij graag een centje bijverdienen, zonder extra belastingen te betalen? Wil jij samen met ons een nieuw avontuur beginnen? Wil je werken in een leuke sfeer met toffe collega's? Heb je een passie voor horeca en vind je weekendwerk geen probleem? Vervoeg je dan bij ons jong en dynamisch team! → Wat is een flexi-job? Een vorm van tewerkstelling waarbij een gepensioneerde of een werknemer die minstens 4/5 werkt bij één of meerdere andere werkgevers, aan zeer gunstige voorwaarden kan bijverdienen in bepaalde sectoren. Je krijgt een nettoloon, waarop geen belastingen of sociale bijdragen betaald worden. Er is geen beperking op het aantal uren dat iemand als flexi-werknemer mag presteren. Er is ook geen limiet op wat je mag bijverdienen. Onbeperkt en heel interessant dus. Twijfel je of je in aanmerking komt voor een flexi-job? Neem contact op met de RSZ. Zij kunnen op basis van je rijksregisternummer nakijken of je aan de voorwaarden voldoet. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : Het bijstaan van de chef in de keuken Het maken van voorgerechten en desserts Dresseren van borden Poetsen en afwassen

  • KELNER / BARMAN (m/v) (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: THERMEN LONDERZEEL

    Type: Flexijob

    Het is onze bedoeling om de klanten te laten genieten van een dagje ontspanning. Het hoort dan ook bij je takenpakket om met de andere medewerkers hieraan mee te werken. Je bedient de klanten aan de bar. Je bereidt en serveert koude en warme dranken en cocktails. Je wast de glazen af en vult de ijskast. Daarnaast neem je de bestellingen op van drank en eten aan de tafels in ons restaurant.

Zoek naar antwoorden van RAQUET in sociale netwerken
Look for responds of RAQUET in social networks

Lees alle opmerkingen voor RAQUET. Laat een reactie achter voor RAQUET. RAQUET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RAQUET. Leave a respond for RAQUET. RAQUET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RAQUET op de google maps. Adres en contacten RAQUET
Location of RAQUET on the google maps. Address and contacts of RAQUET

Andere gerelateerde bedrijven als come RAQUET RAQUET: Priem L | GARAGE VAN ONACKER | AM GRAPHIDEC | De Winter J | GABLER, THILO

Other related companies as RAQUET: Priem L | GARAGE VAN ONACKER | AM GRAPHIDEC | De Winter J | GABLER, THILO

RAQUET is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RAQUET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08741790771. Het bedrijf RAQUET bevindt zich op het adres: TI?GE 38; 4845; JALHAY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 855,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 606,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de B?ufs..
De hoofdactiviteit van RAQUET is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RAQUET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RAQUET, openstaande posities, locatie van RAQUET op de kaart.

RAQUET is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is RAQUET, company assigned to the tax number BE08741790771. The company RAQUET is located at the address: TI?GE 38; 4845; JALHAY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 855,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 606,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de B?ufs..
The main activity of RAQUET is Pipelines, Except Natural Gas, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of RAQUET is not available. You also can look at reviews of RAQUET, open positions, location of RAQUET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RAQUET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RAQUET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RAQUET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RAQUET, employees, financial statistics.