KONINKLIJK ATHENEUM

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • KONINKLIJK ATHENEUM
Private companiesMiscellaneous Retail • KONINKLIJK ATHENEUM

Contactgegevens KONINKLIJK ATHENEUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KONINKLIJK ATHENEUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

KONINKLIJK ATHENEUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PARKLAAN 89; 9100; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37760533 (+32-37760533) 37760533 (+32-37760533)

Fax (fax): +32 (11) 801-62-75 +32 (11) 801-62-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KONINKLIJK ATHENEUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KONINKLIJK ATHENEUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KONINKLIJK ATHENEUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KONINKLIJK ATHENEUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KONINKLIJK ATHENEUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KONINKLIJK ATHENEUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KONINKLIJK ATHENEUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KONINKLIJK ATHENEUM
Products information KONINKLIJK ATHENEUM

BTW identificatienummer (tax): BE08976898193
Ondernemingsnummer: 9569885253
Hoofdstad (capital): 939,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 411,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Formations: Arts, Sciences & Arts Appliqu茅s, Commerce & vente, Comptabilit茅, Informatique, Services Sociaux & Familiaux, Soins Esth茅tiques, Arts du Tissu & Stylisme. Type d'Enseignement: Ecoles Techniques, Formation Professionnelle. R茅seau: Enseignement Officiel.. Type d'Enseignement: Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Officiel.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire technique and professionnel. Enseignement secondaire g茅n茅ral

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KONINKLIJK ATHENEUM
(Get full report from official database of BE for KONINKLIJK ATHENEUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor KONINKLIJK ATHENEUM
Addition kinds of activities for KONINKLIJK ATHENEUM

209103. Vis, ingeblikt en genezen | Fish, canned and cured
829905. Lezen en spreken scholen | Reading and speaking schools
38430212. Tanden, kunstmatig (niet gemaakt in tandheelkundige laboratoria) | Teeth, artificial (not made in dental laboratories)
39490102. Carts, caddy | Carts, caddy
50650405. Radio ontvangende en transmissie buizen | Radio receiving and transmitting tubes
50740200. Verwarmingsapparatuur (Hydronic) | Heating equipment (hydronic)
55999900. Automotive dealers, nec, nec | Automotive dealers, nec, nec

Werken bij KONINKLIJK ATHENEUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KONINKLIJK ATHENEUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KONINKLIJK ATHENEUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KONINKLIJK ATHENEUM. Looking for open vacancies in other companies

  • ploegchef vaste namiddagploeg (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groothandel gericht op bouwmaterialen en industrie gaan wij op zoek naar een ploegchef voor de vaste namiddagploeg. Je job zal eruit bestaan om een 20-tal mensen aan te sturen. Je werkt mee in het uurschema van jouw team, namelijk van 13u tot 21u30 (00:30 pauze). Hierbij zoeken we de geknipte persoon die continue mee helpt op de werkvloer en de groep ondersteunt waar nodig. Na 18u neem je de volledige verantwoordelijkheid over het magazijn en sta je er alleen voor met jouw team. Dan moet je dus ook orders vrijgeven, anticiperen op bestellingen die online nog binnen komen, werk (her)verdelen, …

  • Huishoudhulp in Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan eveneens in combinatie met regio Geel indien vervoer geen probleem is.

  • Huishoudhulp met dienstencheques Diest (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ALM-DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Werk je graag in het huishouden en zorg je je graag dat klanten thuis komen in een net en proper huis dan is deze job perfect voor jou. In samenspraak kan je de dagen en uren waarop je werkt kiezen.

  • JOBSTUDENTEN BEDIENDEN (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Je bent nog op zoek naar een vakantiejob en je kan je een maand vrijmaken om te werken in het onderhoud. Je voorkeur gaat uit naar technisch administratief werk

  • Student productie/inpak augustus en/of september (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar flexibele studenten. U staat in voor: - inpak van groenten en fruit - versnijden van groenten en fruit - het schoonmaken van de werkplek

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Draadtrekker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een draadtrekkerij die koudgetrokken betonstaal produceert. Zij zijn nog naarstig op zoek naar een nieuwe collega. Als draadtrekker maaak je van walsdraad blank geribde draad, gegloeide draad en verzinkte draad aan de hand van een machine.

  • Inside Sales medewerker (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Tienen, een internationale actieve speler in de automotive sector, zijn wij op zoek naar een gedreven Inside Sales mederwerker. Je zal voor 70% van je tijd instaan voor het contact met de klanten die via telefoon, fax of mail onderdelen willen bestellen. Op basis van deze aanvragen ben je in staat deze onderdelen op te zoeken en te verwerken via het systeem. Je staat in voor het logistieke, aankoop- en verkoopproces. Je staat ook in voor de follow-up bij eventuele problemen of extra vragen. Je takenpakket zal dus bestaan uit: De allround binnendienst-verkoop. Klantencontact (via telefoon, mail of fax). De opvolging van de orders in samenwerking met het magazijn en het atelier. Ben jij commercieel ingesteld en ga je voor 100% klanttevredenheid? Dan is deze functie wellicht iets voor jou! Mail snel je cv naar [email protected]. Je kandidatuur wordt snel, discreet en professioneel opgevolgd.

  • Atos Graduate Program: BI Consultant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ATOS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Pas afgestudeerd en gepassioneerd door innovatie en nieuwe technologie? Ben je (nog steeds) leergierig? En niet bang om in het diepe te springen? Maak dan eens kennis met Atos. Een grote internationale IT service provider, die oa de security verzorgt voor de Olympische Spelen. Voor onze afdeling in Brussel zijn we op zoek naar Junior BI Consultants. Afhankelijk van de doelstellingen en informatie behoefte van het bedrijf ben jij verantwoordelijk voor het ontwerpen, bouwen en structureren van de BI omgeving. Door goed overleg met de managers en business analisten zul je de informatiebehoefte bepalen en hen ondersteunen bij de invoering van de solutions

  • Elektromechanicien (2 ploegen) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DAF TRUCKS

    Type: Vaste Job

    Voor de technische dienst binnen de cabinefabriek zijn wij op zoek naar een Elektromechanicien, waarbij je wordt tewerkgesteld in een tweeploegenstelsel (vroege/late). Als Elektromechanicien waarborg je de beschikbaarheid en bedrijfszekerheid van onze installaties dankzij jouw efficiëntie en flexibiliteit. Jouw verantwoordelijkheden: Wijzigingen en revisies uitvoeren aan installaties, robotten, mallen en hulpapparatuur Curatieve, preventieve en predictieve onderhoudswerkzaamheden uitvoeren, voornamelijk elektrisch en elektronisch, maar ook kleine mechanische, pneumatische en hydraulische werken Als Elektromechanicien rapporteer je aan de Supervisor Onderhoud.

  • Elektricien Industrieel (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Oevel zijn we dringend op zoek naar een elektricien, type industrieel. U voert de werken uit op de werven, verspreid over heel Vlaanderen U voert de werken uit adhv. de vooropgestelde plannen

Zoek naar antwoorden van KONINKLIJK ATHENEUM in sociale netwerken
Look for responds of KONINKLIJK ATHENEUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor KONINKLIJK ATHENEUM. Laat een reactie achter voor KONINKLIJK ATHENEUM. KONINKLIJK ATHENEUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KONINKLIJK ATHENEUM. Leave a respond for KONINKLIJK ATHENEUM. KONINKLIJK ATHENEUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KONINKLIJK ATHENEUM op de google maps. Adres en contacten KONINKLIJK ATHENEUM
Location of KONINKLIJK ATHENEUM on the google maps. Address and contacts of KONINKLIJK ATHENEUM

Andere gerelateerde bedrijven als come KONINKLIJK ATHENEUM KONINKLIJK ATHENEUM: FORTIS | Oosterlinck B | VERWIMP & CO | PUBLIBAN | Van Den Boom C

Other related companies as KONINKLIJK ATHENEUM: FORTIS | Oosterlinck B | VERWIMP & CO | PUBLIBAN | Van Den Boom C

KONINKLIJK ATHENEUM is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KONINKLIJK ATHENEUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08976898193. Het bedrijf KONINKLIJK ATHENEUM bevindt zich op het adres: PARKLAAN 89; 9100; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 939,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 411,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Enseignement secondaire technique and professionnel. Enseignement secondaire g茅n茅ral. Lijst met producten zijn Formations: Arts, Sciences & Arts Appliqu茅s, Commerce & vente, Comptabilit茅, Informatique, Services Sociaux & Familiaux, Soins Esth茅tiques, Arts du Tissu & Stylisme. Type d'Enseignement: Ecoles Techniques, Formation Professionnelle. R茅seau: Enseignement Officiel.. Type d'Enseignement: Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Officiel..
De hoofdactiviteit van KONINKLIJK ATHENEUM is Diversen Detailhandel, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KONINKLIJK ATHENEUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KONINKLIJK ATHENEUM, openstaande posities, locatie van KONINKLIJK ATHENEUM op de kaart.

KONINKLIJK ATHENEUM is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is KONINKLIJK ATHENEUM, company assigned to the tax number BE08976898193. The company KONINKLIJK ATHENEUM is located at the address: PARKLAAN 89; 9100; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 939,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 411,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Enseignement secondaire technique and professionnel. Enseignement secondaire g茅n茅ral. List of products are Formations: Arts, Sciences & Arts Appliqu茅s, Commerce & vente, Comptabilit茅, Informatique, Services Sociaux & Familiaux, Soins Esth茅tiques, Arts du Tissu & Stylisme. Type d'Enseignement: Ecoles Techniques, Formation Professionnelle. R茅seau: Enseignement Officiel.. Type d'Enseignement: Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Officiel..
The main activity of KONINKLIJK ATHENEUM is Miscellaneous Retail, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of KONINKLIJK ATHENEUM is not available. You also can look at reviews of KONINKLIJK ATHENEUM, open positions, location of KONINKLIJK ATHENEUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KONINKLIJK ATHENEUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KONINKLIJK ATHENEUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KONINKLIJK ATHENEUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KONINKLIJK ATHENEUM, employees, financial statistics.