VERWIMP & CO

Contactgegevens VERWIMP & CO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERWIMP & CO: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERWIMP & CO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TER HEYDELAAN 35; 2100; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33281900 (+32-33281900) 33281900 (+32-33281900)

Fax (fax): +32 (60) 711-28-47 +32 (60) 711-28-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERWIMP & CO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERWIMP & CO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERWIMP & CO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERWIMP & CO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERWIMP & CO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERWIMP & CO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERWIMP & CO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERWIMP & CO
Products information VERWIMP & CO

BTW identificatienummer (tax): BE05843322753
Ondernemingsnummer: 6180328369
Hoofdstad (capital): 218,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 582,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in VERWIMP & CO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERWIMP & CO
(Get full report from official database of BE for VERWIMP & CO)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERWIMP & CO
Addition kinds of activities for VERWIMP & CO

511202. Sociale briefpapier en wenskaartjes | Social stationery and greeting cards
33699900. Nonferrogerijen, nec, nec | Nonferrous foundries, nec, nec
35230113. Plantmachines, landbouw | Planting machines, agricultural
35790107. Mailing machines | Mailing machines
80629902. Ziekenhuis, med school aangesloten bij verpleegkunde en verblijf | Hospital, med school affiliated with nursing and residency

Werken bij VERWIMP & CO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERWIMP & CO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERWIMP & CO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERWIMP & CO. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief Bediende Customs - DHL Aviation (BRUCARGO)

  Regio: BRUCARGO

  Bedrijf: Start People Zaventem GT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een administratieve duizendpoot en de komende 2 maanden beschikbaar ( en eventueel langer ) ? Is dynamiek, uitdaging en variatie zaken dat jij zoekt in een job? Perfect ! Dan ben jij wel misschien wel de "Administratief Bediende Customs bij DHL Aviation m/v" die wij zoeken ! Dit voor een internationale logistieke speler op Brucargo. Je zal ingeschakeld worden op de afdeling Customs ( Douane ) Takenpakket : Administratie rond zendingen Behandelen van import / export documenten Mails behandelen - Telefonisch aanspreek punt Opvolging in verschillende (bedrijfseigen) databases

 • Operator (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: ADECCO BREE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wens je te werken als operator in 2 ploegen in de regio van Hamont? Solliciteer dan bij Adecco Bree. We zijn op zoek naar productie operatoren in 2-ploegen voor onze klant te Hamont . Je staat in voor de bediening van diverse plaatbewerkingsmachines. Je draagt zorg voor het afleveren van een kwaliltatief product dat aan alle eisen moet voldoen. De machines bevoorraden en het materiaal of de stukken plaatsen De afgewerkte producten controleren en de onderdelen markeren Storingen aan een machine opmerken en aanpassingen doorvoeren Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren ( storingen, interventies, ... ) De veiligheidsvoorzieningen van de productie-installaties controleren ( werktuigen, montageband, ... ) Toezicht houden op het verloop van het productieproces en de werking van de apparatuur

 • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Nieuwerkerken (NIEUWERKERKEN)

  Regio: NIEUWERKERKEN

  Bedrijf: TRIXXO HOME BORGLOON

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

 • Huishoudhulp in Brecht-Wuustwezel (WUUSTWEZEL)

  Regio: WUUSTWEZEL

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Damme (DAMME)

  Regio: DAMME

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Gemotiveerde arbeider voor kwaliteitscontrole en inpak / vaste nacht (RUMBEKE)

  Regio: RUMBEKE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

  Type: Vaste Job

  Voor een glasbedrijf in de regio van Roeselare zijn wij op zoek naar een arbeider die instaat voor de kwaliteitscontrole en de inpak voor de vaste nacht.. Je staat in voor de controle van ruiten op krassen, barsten e.d. Wij zoeken mensen met productie-ervaring en een stabiel werkverleden. Er is onmiddellijke opstart voorzien.

 • Chauffeur CE (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Chauffeur CE Voor onze bouwklant te Hasselt zijn we op zoek naar een chauffeur CE Transport van en naar de klant/werf Je werkt nationaal

 • Application Specialist (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: AGO Jobs&HR

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf in de regio van Ieper zijn we op zoek naar een Application Specialist. Binnen een team van specialisten kom je terecht in de serviceafdeling waar je zal instaan voor de telefonische ondersteuning van het intern ontwikkeld softwarepakket, de toegangscontrole- en gebouwenbeheerssystemen en andere IT- infrastructuren. Dit softwarepakket wordt volledig aangeleerd aan de hand van een opleidingstraject.

 • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Tielt)

  Regio: Regio Tielt

  Bedrijf: GfK BELGIUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

 • Zelfstandig logopediste (LANGEMARK-POELKAPELLE)

  Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

  Bedrijf: DE KOLIBRIE

  Type: Zelfstandige activiteit

  In deze praktijk werken we met kinderen, jongeren en volwassenen met spraak-, taal-, leer-, stem- en myofunctionele problemen. Wij zorgen voor inhoudelijke en administratieve ondersteuning, je staat er niet alleen voor! Therapiemateriaal is ter beschikking in de praktijk.

 • Customer service medewerker NL (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze klant in Leuven zijn we op zoek naar een customer service medewerker retail. Je zal terechtkomen in het intern commercial team en werkt als klantendienstmedewerker voor de Nederlandstalige klanten. Jouw takenpakket kan bestaan uit: - Telefonisch contact met de verschillende verkooppunten en particulieren. - Klantencontact via telefoon, e-mail of chat. - Verwerken en controleren van campagnes en promoties. - Promoties implementeren naar de klanten toe. - Resultaten rapporteren van verkoopacties. - Professionele afhandeling van eventuele klachten/conflicten.

 • KEUKENMEDEWERKER FLEXIJOB (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: BRASSERIE CENTRAL

  Type: Flexijob

  Voor onze zaak zoeken wij gemotiveerde medewerker voor hulp in onze keuken. U helpt bij de voorbereiding, wast groenten, serveert gerechten op borden en helpt mee voor algemeen onderhoud van de keuken. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van VERWIMP & CO in sociale netwerken
Look for responds of VERWIMP & CO in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERWIMP & CO. Laat een reactie achter voor VERWIMP & CO. VERWIMP & CO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERWIMP & CO. Leave a respond for VERWIMP & CO. VERWIMP & CO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERWIMP & CO op de google maps. Adres en contacten VERWIMP & CO
Location of VERWIMP & CO on the google maps. Address and contacts of VERWIMP & CO

Andere gerelateerde bedrijven als come VERWIMP & CO VERWIMP & CO: Segers Sport Supplies | ARDENNAISE (L') | MICHEL FRANCESCHINO | BETRAMIJ | ADVANTEC

Other related companies as VERWIMP & CO: Segers Sport Supplies | ARDENNAISE (L') | MICHEL FRANCESCHINO | BETRAMIJ | ADVANTEC

VERWIMP & CO is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERWIMP & CO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05843322753. Het bedrijf VERWIMP & CO bevindt zich op het adres: TER HEYDELAAN 35; 2100; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 218,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 582,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in VERWIMP & CO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERWIMP & CO is Diversen Detailhandel, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERWIMP & CO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERWIMP & CO, openstaande posities, locatie van VERWIMP & CO op de kaart.

VERWIMP & CO is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERWIMP & CO, company assigned to the tax number BE05843322753. The company VERWIMP & CO is located at the address: TER HEYDELAAN 35; 2100; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 218,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 582,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in VERWIMP & CO were not found.
The main activity of VERWIMP & CO is Miscellaneous Retail, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VERWIMP & CO is not available. You also can look at reviews of VERWIMP & CO, open positions, location of VERWIMP & CO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERWIMP & CO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERWIMP & CO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERWIMP & CO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERWIMP & CO, employees, financial statistics.