Segers Sport Supplies

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • Segers Sport Supplies
Private companiesMiscellaneous Retail • Segers Sport Supplies

Contactgegevens Segers Sport Supplies: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Segers Sport Supplies: address, phone, fax, email, website, opening hours

Segers Sport Supplies

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Doorn 23; 9150; Kruibeke, België

Telefoon (phone): 03 774 06 67 (+32-03 774 06 67) 03 774 06 67 (+32-03 774 06 67)

Fax (fax): 03 774 06 67 (+32-03 774 06 67) 03 774 06 67 (+32-03 774 06 67)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Segers Sport Supplies: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Segers Sport Supplies"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Segers Sport Supplies"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Segers Sport Supplies, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Segers Sport Supplies. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Segers Sport Supplies, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Segers Sport Supplies. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Segers Sport Supplies
Products information Segers Sport Supplies

BTW identificatienummer (tax): BE02489471435
Ondernemingsnummer: 3746032714
Hoofdstad (capital): 740,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 633,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Segers Sport Supplies zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sports goods - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Segers Sport Supplies
(Get full report from official database of BE for Segers Sport Supplies)

Aanvulling soorten activiteiten voor Segers Sport Supplies
Addition kinds of activities for Segers Sport Supplies

382302. Instrumenten voor drukmeting, industrieel | Pressure measurement instruments, industrial
721699. Droogreinigende planten, behalve tapijten, nec | Drycleaning plants, except rugs, nec
14990306. Selenietwinning | Selenite mining
20489914. Shell crushing, voor feed | Shell crushing, for feed
36210208. synchros | Synchros
39520209. Enamels, china schilderij | Enamels, china painting
59630205. Ijswagen | Ice cream wagon
82310000. bibliotheken | Libraries
96310404. Regeling, administratie van nutsbedrijven, lokale overheid | Regulation, administration of utilities, local government

Werken bij Segers Sport Supplies: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Segers Sport Supplies: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Segers Sport Supplies. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Segers Sport Supplies. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Cariste Heftruckchauffeur (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Verplaatsen van goederen met behulp van heftruck - Stapelen van goederen, laden en lossen - Klaarmaken leveringen - Veiligheidsnormen strikt naleven

  • All-Round Medewerker (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Zonhoven zijn we op zoek naar een All-Round Medewerker. Je kan ingeschakeld worden als productiearbeider, magazijnier en hulpkoerier, afhankelijk van de nood binnen het bedrijf. Je kan onder meer instaan voor het correct afwegen van de grondstoffen en mengen, op basis van recepturen. Dit betekent dat je de recepturen goed moet lezen, interpreteren en soms ook hoeveelheden kan omrekenen. Tijdens het hele proces zorg je ervoor dat je eigen werkruimte proper blijft. Als magazijnier moet je de orders klaarmaken, op basis van orderpicklijsten. Daarnaast kan het ook zijn dat je mee gaat leveren met de chauffeur. Soms moet je de producten manueel tillen en binnendragen bij de klant. Dit betekent dat je telkens zakken van 25 kg moet tillen, wat fysiek zwaarder werk is. Bovendien moet je klantgericht en vriendelijk zijn.

  • Claims & Insurance officer logistiek: centrum van Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als claims officer beheert u het technisch beheer van de verzekeringspolissen (zowel wereldwijd als lokaal). Het management van alle premies, meldingen over verzekerde objecten, verificatie van facturen, maandelijkse rapportage en alle administratieve taken die hierbij komen kijken. Je registreert en behandelt deze claims (aansprakelijkheid, douane en invordering) en werkt nauw samen met collega's.

  • Voorman monteur met verantwoordelijkheidszin (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met je vaste collega, de hulpmonteur, ga je op verplaatsing om de metalen constructies (zoals trappen, balustrades,...) te gaan plaatsen. Jij neemt de verantwoordelijkheid om de werken goed uit te voeren. Je kan hierbij oplossingsgericht denken en handelen en neemt initiatief. Op de werf zelf, sta je ook in contact met de klant.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Runkst (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp Neerpelt (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: PUUUR NEERPELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

  • Student Bediening weekend (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: T-IINTERIM GENK

    Type: Studentenjob

    Voor een brasserie in Genk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten voor bij te springen in de zaal en keuken in het weekend. Bedrijfsprofiel:

  • ENTHOUSIASTE STUDENT! ENKELE DAGEN BESCHIKBAAR (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    onze klant zet een grote flyer actie op poten en daarvoor hebben we een Enthousiaste sociale persoon nodig!  de bedoeling is dat je 3 zaterdagen 17/11 - 24/11 & 1/12 gaat flyeren!   

  • COMMUNICATIEF STERKE STUDENTEN GEZOCHT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Studentenjob

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - Promoten van een nieuw model van een gekend automerk - Pregeselecteerde database opbellen om te horen of er interesse is in het nieuwe model en/of er interesse is in een proefrit - Minstens 2 halve dagen of 1 volledige dag

  • Assistant -Shopmanager+ Assistant -B2B Manager M/V Computer Checkpoint Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: COMPUTER CHECKPOINT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste Assistant-shopmanager die tevens ook de B2B Manager zal assisteren voor regio Gent. Als Assistant-Shopmanager ben je de rechterhand van de Shopmanagers van de filialen te Gent zijnde Oostakker en Sint-Denijs-Westrem. Bij afwezigheid van de Shopmanager, zorg je voor de taakverdeling en praktische zaken van de winkel. Je vindt het belangrijk dat de winkel er piekpijn uit ziet en elk lid van het verkoopsteam op de hoogte is van de meest recente promoties en acties van Telenet, Eneco, Apple, HP en alle andere merken. Je bent, samen met de Shopmanagers, de drijvende kracht voor de commerciële en financiële resultaten van de winkel. Je laat geen klant naar buiten gaan zonder dat hij/zij uitstekend werd geholpen. Jouw collega's kunnen bij jou terecht indien er escallaties zouden zijn of indien ze vragen hebben over de producten en diensten. Je zal een aantal administratieve taken uitvoeren, maar staat net zoals je filiaalverantwoordelijke steeds naast je teamleden mee in de verkoop. Het grootste deel van je takenpakket bestaat dan ook uit zelf mee verkopen want jouw hart gaat sneller slaan van verkopen.Je communiceert op een duidelijke manier met de zaakvoerder en je team! Als Assistant-B2B Manager ben je tevens de rechterhand van de B2B Manager voor onze zakelijke klanten en scholen regio Gent. Je maakt afspraken met de zaakvoerders mbt telecom, energie of it projecten en doet ook aan prospectie. Dit alles in samenspraakt met de B2B Manager.

  • Operator buigafdeling 2 ploegen (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een Operator buigafdeling 2 ploegen (m/v) Taken: - Goederen opleggen en afhalen. - Bedienen van de machine en in staat zijn om programma's te selecteren. - Ontbramen van buizen. - Visuele controle.

  • Stagiair(e) m/v in HR Human Supports (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HUMAN SUPPORTS MEDICAL

    Type: Werfreserve

    Voor ons kantoor te Gent zijn wij op zoek naar een enthousiaste, toffe stagiair(e)! Jouw focus ligt op het commerciële en het matchen van kandidaten aan de juiste bedrijven. - Je staat in voor het onthaal en de inschrijvingen op kantoor - Je haalt vacatures binnen en zoekt perrmanent naar potentiële kandidaten - Je contacteert telefonisch de bedrijven om de juiste kandidaat te matchen aan de vacature Je leert ook de basistaken van een consultant o.a. voorscreening kandidaten , zoeken van geschikte kandidaten in database, input vacatures...

Zoek naar antwoorden van Segers Sport Supplies in sociale netwerken
Look for responds of Segers Sport Supplies in social networks

Lees alle opmerkingen voor Segers Sport Supplies. Laat een reactie achter voor Segers Sport Supplies. Segers Sport Supplies bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Segers Sport Supplies. Leave a respond for Segers Sport Supplies. Segers Sport Supplies on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Segers Sport Supplies op de google maps. Adres en contacten Segers Sport Supplies
Location of Segers Sport Supplies on the google maps. Address and contacts of Segers Sport Supplies

Andere gerelateerde bedrijven als come Segers Sport Supplies Segers Sport Supplies: BBL | RESTAURANT DE HOEF | GARAGE BOONDAEL MOTORS | Pneus Mosan SA | DEKEYSER

Other related companies as Segers Sport Supplies: BBL | RESTAURANT DE HOEF | GARAGE BOONDAEL MOTORS | Pneus Mosan SA | DEKEYSER

Segers Sport Supplies is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Segers Sport Supplies, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02489471435. Het bedrijf Segers Sport Supplies bevindt zich op het adres: Doorn 23; 9150; Kruibeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 740,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 633,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sports goods - Retail. Producten gemaakt in Segers Sport Supplies zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Segers Sport Supplies is Diversen Detailhandel, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Segers Sport Supplies is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Segers Sport Supplies, openstaande posities, locatie van Segers Sport Supplies op de kaart.

Segers Sport Supplies is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Segers Sport Supplies, company assigned to the tax number BE02489471435. The company Segers Sport Supplies is located at the address: Doorn 23; 9150; Kruibeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 740,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 633,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sports goods - Retail. Products created in Segers Sport Supplies were not found.
The main activity of Segers Sport Supplies is Miscellaneous Retail, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Segers Sport Supplies is not available. You also can look at reviews of Segers Sport Supplies, open positions, location of Segers Sport Supplies on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Segers Sport Supplies, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Segers Sport Supplies, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Segers Sport Supplies, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Segers Sport Supplies, employees, financial statistics.