INSTITUUT ST.MICHIELS

Contactgegevens INSTITUUT ST.MICHIELS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INSTITUUT ST.MICHIELS: address, phone, fax, email, website, opening hours

INSTITUUT ST.MICHIELS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SPOORWEGSTRAAT 14; 8200; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50382094 (+32-50382094) 50382094 (+32-50382094)

Fax (fax): +32 (60) 265-56-56 +32 (60) 265-56-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INSTITUUT ST.MICHIELS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INSTITUUT ST.MICHIELS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INSTITUUT ST.MICHIELS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INSTITUUT ST.MICHIELS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INSTITUUT ST.MICHIELS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INSTITUUT ST.MICHIELS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INSTITUUT ST.MICHIELS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INSTITUUT ST.MICHIELS
Products information INSTITUUT ST.MICHIELS

BTW identificatienummer (tax): BE03210449218
Ondernemingsnummer: 7588226318
Hoofdstad (capital): 245,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 516,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Formations: Education Physique, Comptabilit茅, Informatique, Commerce & vente. Type d'Enseignement: Ecoles Techniques, Formation Professionnelle. R茅seau: Enseignement Libre.. Type d'Enseignement: Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre.. Type de Formation: Comptabilit茅, Informatique, Commerce & vente. Type d'Enseignement: Promotion Sociale.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement secondaire technique and professionnel. Formation permanente

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INSTITUUT ST.MICHIELS
(Get full report from official database of BE for INSTITUUT ST.MICHIELS)

Aanvulling soorten activiteiten voor INSTITUUT ST.MICHIELS
Addition kinds of activities for INSTITUUT ST.MICHIELS

364500. Woonverlichting | Residential lighting fixtures
22990501. Bagging, jute | Bagging, jute
27529904. Lithografen op metaal | Lithographing on metal
35549904. Die-snijden en stampen machines, papier omzetten | Die cutting and stamping machinery, paper converting
50870302. Carwash apparatuur en benodigdheden | Carwash equipment and supplies
59990501. munten | Coins
72319901. Kappers | Hairdressers
73890502. Hotel- en motelreserveringsdienst | Hotel and motel reservation service
75320301. Van conversie | Van conversion
76991902. Bagage reparatie winkel | Luggage repair shop

Werken bij INSTITUUT ST.MICHIELS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INSTITUUT ST.MICHIELS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INSTITUUT ST.MICHIELS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INSTITUUT ST.MICHIELS. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker voeding (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider ben je verantwoordelijk voor het opgooien van kaas op een band, vervolgens zal de machine de grote blok kaas in twee snijden. Aan de andere kant van de band zal je collega de gesneden blokken kaas op een pallet leggen. Na verloop van tijd krijg je meer verantwoordelijkheden.

  • Allround medewerker - DAG - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U valt in waar het nodig is in de firma, u bent een soort vlinder. Afvullen van zakker met automatische afvulmachine manueel toenaaien met manuele stikmachine stapelen op paletten (zakken kunnen 15 kg wegen) bestellingen klaar zetten met heftruck (attest niet vereist)

  • Chemisch procesoperator volcontinue m/v (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een chemisch bedrijf in Midden-Limburg, zijn wij op zoek naar een proces-operator (m/v). Takenpakket: - Bedienen en bijsturen van de installaties adhv productieparameters - Registreren van de testresultaten, proces-parameters op logsheets en analysebladen - Toezien en instaan voor de orde en netheid van de werkruimte en ketels - Toezien op de goede werking van de installaties en signaleren van afwijkingen - Simpele onderhoudstaken zoals het eenvoudig sleutelwerk aan flensen en leidingen, het controleren van oliepeil en bijvullingen, ….

  • Medewerker Onderhoud (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ADECCO SCHILDERMANS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf schildermans in Bree zoeken we dringend een onderhoudstechnieker met achtergrond van mechanica. Of een ervaren operator met ervaring machines ombouwen en fouten opsporen. Als onderhoudstechnieker zal je ervoor verantwoordelijk zijn dat je toegewezen onderhoudswerk veilig en zeer efficiënt gebeurd. Je zal productie storingen oplossen en herstellen, onderhoudswerk uitvoeren aan installaties en vooral bijdragen aan verbeteringsprocessen. Ook sta je in voor het afstellen van machines naar gelang de grote van het vlees dat gesneden moet worden. Bij deze taken is een kennis van mechanica aangewezen.

  • Chauffeur CE - rolcontainers - regio Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Schoten, zoeken we chauffeurs CE afzetcontainers. Dit zowel bij particulieren als bij KMO's. Je transporteert containers van en naar de klant en voorziet ze van een afdekzeil en de nodige veiligheidslichten. Als chauffeur sta je in voor het direct contact met de klant. Je bent niet alleen de stem maar ook het gezicht van het bedrijf. Je helpt de klant volgens het klant is koning principe en handelt eventuele conflicten tactvol af. Je staat in kort contact met de planning en geeft feedback daar waar nodig. Je draagt bij aan een positieve werkomgeving. Je start om 6u 's morgens en je werkt je route af. ( max. 12 u) Je staat mee in voor het kleine onderhoud van je vrachtwagen ( bv oliepijl vervangen)

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Enthousiaste Huishoudhulp regio Moorslede (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent nieuwe Sbarro Pizza (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Sbarro

    Type: Studentenjob

    In het station van Leuven hebben we recent een nieuwe Sbarro met een aanbod van ovenverse pizza geopend. Als student heb je o.a. volgende taken: Bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa) Mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten,...) Het proper houden van je werkpost, helpen bij afwas en respecteren van hygiëneregels

  • Jobstudent (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • PRODUCTIE MANAGER REGIO WOMMELGEM (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Vaste Job

    Als Productie Manager ben je verantwoordelijk voor het productie gebeuren van A tot Z. Je rapporteert rechtstreeks aan de Bedrijfsleider. Je wordt verantwoordelijk voor zowel machines, mensen als processen. Je bent in staat om dagelijkse beslissingen te nemen die output, veiligheid, kwaliteit en efficiëntie waarborgen. Je geeft leiding aan een team van productiemedewerkers en teamleaders. Je bent hiertoe hoofdzakelijk fysiek aanwezig op de werkvloer om directe aansturingen te bewerkstelligen en de continuïteit van de productie processen te waarborgen. Je ontwikkelt je eigen visie in lijn met de groei- en uitbreidingsstrategie van het bedrijf en weet die ook plan- en projectmatig te realiseren met je team. In samenwerking met het huidige management breng je de productie naar een next level. Je slaagt erin om samen met de teams de hoge kwaliteitseisen van onze klanten te realiseren door je te richten op een continue verbetering van onze productieprocessen. Je werkt in team met zowel de verkoop, kwaliteit, logistiek en ondersteunende diensten.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Tuinarbeider (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DE TUINIEKER

    Type: Werfreserve

    Je zal meehelpen bij het onderhouden en aanleggen van tuinen.

Zoek naar antwoorden van INSTITUUT ST.MICHIELS in sociale netwerken
Look for responds of INSTITUUT ST.MICHIELS in social networks

Lees alle opmerkingen voor INSTITUUT ST.MICHIELS. Laat een reactie achter voor INSTITUUT ST.MICHIELS. INSTITUUT ST.MICHIELS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INSTITUUT ST.MICHIELS. Leave a respond for INSTITUUT ST.MICHIELS. INSTITUUT ST.MICHIELS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INSTITUUT ST.MICHIELS op de google maps. Adres en contacten INSTITUUT ST.MICHIELS
Location of INSTITUUT ST.MICHIELS on the google maps. Address and contacts of INSTITUUT ST.MICHIELS

Andere gerelateerde bedrijven als come INSTITUUT ST.MICHIELS INSTITUUT ST.MICHIELS: Tonnelier J | BESCHUTTE WERKPL. IJSEDAL | LE BALAO | SLEEPY WEVELGEM | KBC

Other related companies as INSTITUUT ST.MICHIELS: Tonnelier J | BESCHUTTE WERKPL. IJSEDAL | LE BALAO | SLEEPY WEVELGEM | KBC

INSTITUUT ST.MICHIELS is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INSTITUUT ST.MICHIELS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03210449218. Het bedrijf INSTITUUT ST.MICHIELS bevindt zich op het adres: SPOORWEGSTRAAT 14; 8200; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 245,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 516,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement secondaire technique and professionnel. Formation permanente. Lijst met producten zijn Formations: Education Physique, Comptabilit茅, Informatique, Commerce & vente. Type d'Enseignement: Ecoles Techniques, Formation Professionnelle. R茅seau: Enseignement Libre.. Type d'Enseignement: Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre.. Type de Formation: Comptabilit茅, Informatique, Commerce & vente. Type d'Enseignement: Promotion Sociale..
De hoofdactiviteit van INSTITUUT ST.MICHIELS is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INSTITUUT ST.MICHIELS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INSTITUUT ST.MICHIELS, openstaande posities, locatie van INSTITUUT ST.MICHIELS op de kaart.

INSTITUUT ST.MICHIELS is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is INSTITUUT ST.MICHIELS, company assigned to the tax number BE03210449218. The company INSTITUUT ST.MICHIELS is located at the address: SPOORWEGSTRAAT 14; 8200; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 245,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 516,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement secondaire technique and professionnel. Formation permanente. List of products are Formations: Education Physique, Comptabilit茅, Informatique, Commerce & vente. Type d'Enseignement: Ecoles Techniques, Formation Professionnelle. R茅seau: Enseignement Libre.. Type d'Enseignement: Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre.. Type de Formation: Comptabilit茅, Informatique, Commerce & vente. Type d'Enseignement: Promotion Sociale..
The main activity of INSTITUUT ST.MICHIELS is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of INSTITUUT ST.MICHIELS is not available. You also can look at reviews of INSTITUUT ST.MICHIELS, open positions, location of INSTITUUT ST.MICHIELS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INSTITUUT ST.MICHIELS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INSTITUUT ST.MICHIELS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INSTITUUT ST.MICHIELS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INSTITUUT ST.MICHIELS, employees, financial statistics.