Tonnelier J

Contactgegevens Tonnelier J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Tonnelier J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Tonnelier J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ascopstraat 25A 9270 Laarne, België

Telefoon (phone): +32 (14) 502-33-28 +32 (14) 502-33-28

Fax (fax): +32 (57) 100-11-18 +32 (57) 100-11-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Tonnelier J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Tonnelier J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Tonnelier J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Tonnelier J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Tonnelier J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Tonnelier J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Tonnelier J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Tonnelier J
Products information Tonnelier J

BTW identificatienummer (tax): BE08817871093
Ondernemingsnummer: 2437835693
Hoofdstad (capital): 250,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 590,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Tonnelier J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Tonnelier J
(Get full report from official database of BE for Tonnelier J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Tonnelier J
Addition kinds of activities for Tonnelier J

962103. Waterschepen en havenregulerende agentschappen | Water vessels and port regulating agencies
14999912. Pipestone mining (catlinite) | Pipestone mining (catlinite)
23920202. Zakken, wasgoed: gemaakt van aangekochte materialen | Bags, laundry: made from purchased materials
28359902. Bloedderivaat diagnostische middelen | Blood derivative diagnostic agents
29920000. Smeeroliën en vetten | Lubricating oils and greases
50459907. Woordverwerkende apparatuur | Word processing equipment
55719904. Motor scooters | Motor scooters
79991118. Schaatsen instructie, ijs of roller | Skating instruction, ice or roller

Werken bij Tonnelier J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Tonnelier J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Tonnelier J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Tonnelier J. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker gevelbezetting / buitenbezetting (GIERLE)

  Regio: GIERLE

  Bedrijf: PUBRO & CO

  Type: Vervanging brugpensioen

  Je zal instaan voor het isoleren en bepleisteren van buitengevels zoals crepi of sierpleister. Verder renoveer en onderhoud je de "oude bezetting". Verder maak je de materialen klaar en zorg je voor de orde en netheid van het werkmateriaal en de werven. 's Ochtends wordt er om 6u vertrokken vanuit het atelier in Gierle. De werven zijn gelegen in de provincie Antwerpen. Bij voorkeur woon je dus in een straal van 30 km rond Gierle.

 • Produktiearbeider voeding (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: Agilitas Maasmechelen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je werkt in 2 ploegen in de productie aan de lijn (bandwerk). Je start met dagcontracten in een oproepsysteem. Na verloop van tijd kunnen dit weekcontracten worden. Je beheerst de Nederlands taal. Alvorens de start krijg je een uitgebreide infosessie omtrent het werken in de firma. Je staat in voor het inpakken en sorteren van de onderdelen.

 • Gevelwerker (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant te Maasmechelen zijn wij op zoek naar een ervaren gevelwerker (voegen, zandstralen, slijpen, ...) Je geraakt tot in Maasmechelen of tot op een carpool

 • Studentenjob herfstvakantie (m/v) te Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: HUNKEMOLLER

  Type: Studentenjob

  Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

 • Student (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: DE RAVOTTER (MONKEY BUSINESS)

  Type: Studentenjob

  afruimen en proper maken van tafels, eten aan tafel brengen, afwassen, bijspringen in de keuken als de chef hulp nodig heeft, toogdienst

 • Student JBC Korbeek-Lo (KORBEEK-LO)

  Regio: KORBEEK-LO

  Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Als enthousiaste Jobstudent sta je in voor onderstaande taken verwerken van de levering op orde houden van winkel, paskamers en magazijn algemeen onderhoud van de winkel

 • Jobstudent Selectie en Rekrutering tijdens het schooljaar (Heusden-zolder) (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Je staat de recruiters bij in de werving en selectie van arbeidersprofielen. Je ondersteunt de recruiters in de zoektocht naar jobstudenten voor de schoonmaak. Je selecteert de inkomende CV'S en doet een eerste telefonische screening. Je verzorgt de administratie en opvolging van de dossiers. Je werkt van maandag tot?vrijdag van 8u?tot?16u.

 • Restaurant Manager (M/V) (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: Van der Valk Hotel Brussels Airport

  Type: Vaste Job

  Ben jij de gastheer of gastvrouw waar wij naar op zoek zijn? Draag jij een kwalitatieve service hoog in het vaandel, leg je gasten graag in de watten en beschik je over de leidinggevende capaciteiten om jouw hospitality passie en mind-set op een team over te brengen? Dan word jij als Restaurant Manager misschien wel het toekomstige gezicht van ons fine-dining restaurant Catharina! Een dag uit het leven van een Restaurant Manager bij Van der Valk… Wij beloven dat je je geen moment zal vervelen. Bij deze een greep uit het takenpakket van onze toekomstige collega: Je neemt de rol als gastheer/gastvrouw met glans op en wordt zo het belangrijkste aanspreekpunt voor onze gasten; Je werkt operationeel mee én superviseert de werkzaamheden in het restaurant en aan de bar; Je bent het schoolvoorbeeld wat betreft professionalisme, gastvriendelijkheid en collegialiteit; Je fungeert als liaison qua communicatie tussen keuken- en zaalactiviteiten; Dankzij jouw gedegen menu- en drankenkennis adviseer je de gasten als de beste bij hun keuze; Samen met de Director of F&B draag je mee bij aan de ontwikkeling van het team.

 • Carwash Medewerker (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: ISOCOM

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een voltijds medewerker om ons team te versterken in onze carwash te Ternat. (Carwash Isocom, Assesteenweg 47 1740 Ternat) Je staat in voor de volgende zaken: - Klanten verwelkomen en betalingen ontvangen - Voorwas van de voertuigen die door de wasstraat gaan - Onderhoud terrein en installaties Je gewone werkdagen zijn maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 8u30 tot 18u30 (38uur contract). Op jaarbasis werk je +- 12 extra dinsdagen en +- 6 extra zondagen. Je werkt samen met de zaakvoerders, 3 broers,in een familiale sfeer.

 • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Blankenberge (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als:?Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te?Blankenberge Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers. Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak.? Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

 • RESERVE Industrieel reinigers Deinze / Nazareth 2018 (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Deinze & Nazareth zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

 • Flexi zaalmedewerker - Pizza Hut Wilrijk (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Flexijob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

Zoek naar antwoorden van Tonnelier J in sociale netwerken
Look for responds of Tonnelier J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Tonnelier J. Laat een reactie achter voor Tonnelier J. Tonnelier J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Tonnelier J. Leave a respond for Tonnelier J. Tonnelier J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Tonnelier J op de google maps. Adres en contacten Tonnelier J
Location of Tonnelier J on the google maps. Address and contacts of Tonnelier J

Andere gerelateerde bedrijven als come Tonnelier J Tonnelier J: DEXIA | Stéphane | GARAGE DROUSSIN | LA POSTE | Hermans BVBA

Other related companies as Tonnelier J: DEXIA | Stéphane | GARAGE DROUSSIN | LA POSTE | Hermans BVBA

Tonnelier J is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Tonnelier J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08817871093. Het bedrijf Tonnelier J bevindt zich op het adres: Ascopstraat 25A 9270 Laarne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 250,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 590,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Tonnelier J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Tonnelier J is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Tonnelier J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Tonnelier J, openstaande posities, locatie van Tonnelier J op de kaart.

Tonnelier J is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Tonnelier J, company assigned to the tax number BE08817871093. The company Tonnelier J is located at the address: Ascopstraat 25A 9270 Laarne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 250,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 590,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Carpenters. Products created in Tonnelier J were not found.
The main activity of Tonnelier J is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Tonnelier J is not available. You also can look at reviews of Tonnelier J, open positions, location of Tonnelier J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Tonnelier J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Tonnelier J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Tonnelier J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Tonnelier J, employees, financial statistics.