CENTRE EDUC. ST.UNION

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • CENTRE EDUC. ST.UNION
Private companiesCoal Mining • CENTRE EDUC. ST.UNION

Contactgegevens CENTRE EDUC. ST.UNION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTRE EDUC. ST.UNION: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTRE EDUC. ST.UNION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE LILLE 12; 7500; TOURNAI, België

Telefoon (phone): 69221822 (+32-69221822) 69221822 (+32-69221822)

Fax (fax): +32 (67) 837-12-39 +32 (67) 837-12-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTRE EDUC. ST.UNION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTRE EDUC. ST.UNION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTRE EDUC. ST.UNION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTRE EDUC. ST.UNION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTRE EDUC. ST.UNION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTRE EDUC. ST.UNION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTRE EDUC. ST.UNION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTRE EDUC. ST.UNION
Products information CENTRE EDUC. ST.UNION

BTW identificatienummer (tax): BE06418731689
Ondernemingsnummer: 3898193359
Hoofdstad (capital): 521,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 358,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Formations: Services Sociaux & Familiaux, Agriculture & Horticulture, Soins Esth茅tiques, Sciences & Arts Appliqu茅s, Secteur Param茅dical. Type d'Enseignement: Formation Professionnelle, Ecoles Techniques. R茅seau: Enseignement Libre.. Type d'Enseignement: Internats, Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement secondaire technique and professionnel

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTRE EDUC. ST.UNION
(Get full report from official database of BE for CENTRE EDUC. ST.UNION)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTRE EDUC. ST.UNION
Addition kinds of activities for CENTRE EDUC. ST.UNION

5983. Brandstof olie dealers | Fuel oil dealers
823103. Algemene openbare bibliotheken | General public libraries
07220202. Fruit, machine oogstdiensten | Fruit, machine harvesting services
29990102. Coke, gecalcineerde aardolie: gemaakt van aangekochte materialen | Coke, calcined petroleum: made from purchased materials
31110404. Handschoenleer | Glove leather
35360201. Kranen, industriële installaties | Cranes, industrial plant
37510100. Motorfietsen en aanverwante onderdelen | Motorcycles and related parts
51719901. Petroleumcentrales | Petroleum bulk stations

Werken bij CENTRE EDUC. ST.UNION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTRE EDUC. ST.UNION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTRE EDUC. ST.UNION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTRE EDUC. ST.UNION. Looking for open vacancies in other companies

 • Reachtruckchauffeur met eerste ervaring te Olen (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor het gloednieuw distributiecentrum van CASA in Olen, zijn we op zoek naar reachtruckchauffeurs die in een toffe omgeving aan de slag willen. Ben je iemand die nauwkeurig kan werken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Je kan op verschillende locaties in het magazijn ingezet worden. Je brengt je werkdag door op de reachtruck. Je werkt aan de hand van een scanningsysteem.

 • Onderhoudsteam restaurant - vroege uren - deeltijds (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zijn op zoek voor deze klant naar 5 mensen die zullen instaan voor het onderhoud. Samen met 4 collega's sta je in voor:  Onderhouden van de zaal, vloer, meubilair, binnenkant ramen en binnenkant muren  Speelruimte kinderen Onderhoud van de personeelsruimte Alle sanitair Onderhoud terras Onderhoud parking Het onderhoud van de keuken Uurrooster:  Je begint om 6 uur en werkt tot ongeveer 10 à 11 uur Je hebt wekelijks 2 dagen vrij Ook op zaterdag, zondag en op feestdagen zal je ingeschakeld worden Het uurrooster kan ook besproken worden, afhankelijk van wat mogelijk is voor jou Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van 's werelds grootste voedingsketens. Eind september 2018 is het volledige keukengedeelte vernieuwd en gemoderniseerd. 

 • SCHRIJNWERKER RAMEN EN DEUREN ATELIER/VERPLAATSING (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant regio Kapellen zijn wij op zoek naar SCHRIJNWERKER atelier/verplaatsing met volgend takenpakket: * Je bent werkzaam in zowel het atelier als op verplaatsing * Montage van houten ramen en deuren * Voorbereidende werken in het atelier voor binnendeuren, interieur materialen e.a.

 • Operator glassnijder (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een glasproducent in de regio Hasselt zijn we op zoek naar een operator van (automatische) snijtafels  Je staat in voor het snijden van gelaagd-, float- en sierglas Je neemt de afgewerkte glasplaten van de snijtafel, manueel of met behulp van een kraan of rolbrug Je plaatst de platen op de correcte glaskarren Veiligheid en kwaliteit staan centraal in deze job Je werkt veilig door de procedures nauwgezet te volgen en je zorgt tevens voor een propere en ordelijke werkomgeving Je werkt nauwkeurig en voert regelmatige basis kwaliteitscontroles uit

 • Elektronica tester m/v (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Start People Aalst

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Testen van elektronische schakelingen op niveau Printed circuit Board Testen van elektronische toestellen

 • Customer Service Agent (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: T-OFFICE SINT-NIKLAAS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Customer Service Agent ben je binnen het team het centrale aanspreekpunt voor de klant(en) voor wie je de logistieke dienstverlening vlekkeloos aanstuurt en opvolgt:  Je bewerkt en verdeelt alle documenten naar de juiste persoon en/of diensten.  Je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders, in nauw overleg met de transport- en douaneafdeling, evenals de loodsmedewerkers;  Track and Tracing van zendingen bij Integrators.  Je bereidt de facturatie voor, signaleert onduidelijkheden en bedenkt oplossingen.  Je legt prioriteiten in samenspraak met je klant en collega's.  Je bent tevens verantwoordelijk voor het up-to-date houden van je procedures en werkinstructies. 

 • Projectleider industriële reiniging (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: Konvert Office Aalst

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Functie: • Je maakt en volgt dossiers op en houdt hierbij rekening met de veiligheidsaspecten, tijdsduur, materialen, producten, kostprijs aantal werkkrachten… • Je motiveert alle betrokken medewerkers om de vooropgestelde doelstellingen te behalen • Je neemt deel aan werfvergaderingen en onderhoudt nauwe contacten met klanten en andere contractoren • Je overlegt met de aankoopdienst over de materialen, producten en diensten die aangekocht moeten worden • Je adviseert oplossingsgericht aan klanten, collega's en externe partijen, … • Je onderhoudt duurzame relaties met jouw klanten en benut alle mogelijkheden • Je werkt actief mee met aan de uitbouw van het VKM managementsysteem • Je rapporteert rechtstreeks aan het Afdelingshoofd Industriële Reiniging

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MERELBEKE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Schilder (m/v) (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: SCHOLENGROEP Fluxus

  Type: Vaste Job

  Wat is het doel van de functie? Je staat in voor het opfrissen van schoolgebouwen en het schilderen van gerenoveerde ruimtes. Wat zijn je taken? Je voert zowel binnen als buiten schilderwerken uit. Je legt linoleum. Je werkt bezettingswerken bij. Je werkt zowel zelfstandig als in team.

 • WERFLEIDER ELEKTRICITEIT VLAANDEREN (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: TOMACH ENGINEERING

  Type: Vaste Job

  De studie van het bestek en de plannen voorafgaand aan de werken. U maakt zich de specifieke aanpak en technische plannen binnen het bestek eigen en bereidt het toezicht van de werf voor; Het organiseren en plannen van de activiteiten op de werf, en dit op een kwaliteitsvolle en efficiënte manier; Het opvolgen van de uitvoering van de activiteiten op de werf aan de hand van het projectplan; Het assisteren van werfvergaderingen en de communicatie op de werf; Het werfdossier, door het bijhouden van het archief en het invoeren van gegevens in de diverse systemen conform opgelegde procedures; Het permanent oplossen van technische problemen vanuit uw vakkennis en ervaring.

 • Digitale drukkers - regio Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Flyer

  Type: Vaste Job

  Voor de afdeling groot formaat: Je werkt als operator aan de digitale pers - grote formaten Je communiceert in verband met de technische mogelijkheden en beperkingen van digitaal drukken Je voert het onderhoud uit aan de digitale pers Je past procedures en instructies op vlak van kwaliteit, veiligheid en milieu toe Je werkt dagelijks aan verbetering op druktechnisch vlak

 • DAKWERKER (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: STADAK

  Type: Vaste Job

  Voor de opbouw en afbraak van hellende daken.

Zoek naar antwoorden van CENTRE EDUC. ST.UNION in sociale netwerken
Look for responds of CENTRE EDUC. ST.UNION in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTRE EDUC. ST.UNION. Laat een reactie achter voor CENTRE EDUC. ST.UNION. CENTRE EDUC. ST.UNION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTRE EDUC. ST.UNION. Leave a respond for CENTRE EDUC. ST.UNION. CENTRE EDUC. ST.UNION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTRE EDUC. ST.UNION op de google maps. Adres en contacten CENTRE EDUC. ST.UNION
Location of CENTRE EDUC. ST.UNION on the google maps. Address and contacts of CENTRE EDUC. ST.UNION

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTRE EDUC. ST.UNION CENTRE EDUC. ST.UNION: Dan-O Trading and Marine Suppl | BOWLING DE CHIMAY | UNION BELGIAN BROKERS | Odra-Consult BVBA | M.P. HANSENNE

Other related companies as CENTRE EDUC. ST.UNION: Dan-O Trading and Marine Suppl | BOWLING DE CHIMAY | UNION BELGIAN BROKERS | Odra-Consult BVBA | M.P. HANSENNE

CENTRE EDUC. ST.UNION is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTRE EDUC. ST.UNION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06418731689. Het bedrijf CENTRE EDUC. ST.UNION bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE LILLE 12; 7500; TOURNAI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 521,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 358,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement secondaire technique and professionnel. Lijst met producten zijn Formations: Services Sociaux & Familiaux, Agriculture & Horticulture, Soins Esth茅tiques, Sciences & Arts Appliqu茅s, Secteur Param茅dical. Type d'Enseignement: Formation Professionnelle, Ecoles Techniques. R茅seau: Enseignement Libre.. Type d'Enseignement: Internats, Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
De hoofdactiviteit van CENTRE EDUC. ST.UNION is Steenkoolmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTRE EDUC. ST.UNION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTRE EDUC. ST.UNION, openstaande posities, locatie van CENTRE EDUC. ST.UNION op de kaart.

CENTRE EDUC. ST.UNION is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is CENTRE EDUC. ST.UNION, company assigned to the tax number BE06418731689. The company CENTRE EDUC. ST.UNION is located at the address: CHAUSS?E DE LILLE 12; 7500; TOURNAI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 521,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 358,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement secondaire technique and professionnel. List of products are Formations: Services Sociaux & Familiaux, Agriculture & Horticulture, Soins Esth茅tiques, Sciences & Arts Appliqu茅s, Secteur Param茅dical. Type d'Enseignement: Formation Professionnelle, Ecoles Techniques. R茅seau: Enseignement Libre.. Type d'Enseignement: Internats, Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
The main activity of CENTRE EDUC. ST.UNION is Coal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTRE EDUC. ST.UNION is not available. You also can look at reviews of CENTRE EDUC. ST.UNION, open positions, location of CENTRE EDUC. ST.UNION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTRE EDUC. ST.UNION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTRE EDUC. ST.UNION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTRE EDUC. ST.UNION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTRE EDUC. ST.UNION, employees, financial statistics.