BOWLING DE CHIMAY

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • BOWLING DE CHIMAY
Private companiesCoal Mining • BOWLING DE CHIMAY

Contactgegevens BOWLING DE CHIMAY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOWLING DE CHIMAY: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOWLING DE CHIMAY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE VIRELLES 18; 6460; CHIMAY, België

Telefoon (phone): 60215263 (+32-60215263) 60215263 (+32-60215263)

Fax (fax): +32 (84) 845-76-53 +32 (84) 845-76-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOWLING DE CHIMAY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOWLING DE CHIMAY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOWLING DE CHIMAY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOWLING DE CHIMAY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOWLING DE CHIMAY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOWLING DE CHIMAY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOWLING DE CHIMAY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOWLING DE CHIMAY
Products information BOWLING DE CHIMAY

BTW identificatienummer (tax): BE02287048339
Ondernemingsnummer: 9527862548
Hoofdstad (capital): 799,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 133,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in BOWLING DE CHIMAY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportterreinen and installaties behalve sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOWLING DE CHIMAY
(Get full report from official database of BE for BOWLING DE CHIMAY)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOWLING DE CHIMAY
Addition kinds of activities for BOWLING DE CHIMAY

282103. Cellulose afgeleide materialen | Cellulose derivative materials
863100. Arbeidsorganisaties | Labor organizations
33120200. Hoogoven en aanverwante producten | Blast furnace and related products
49240000. Verdeling van aardgas | Natural gas distribution
54210201. Voedsel- en vriezerplannen, vlees | Food and freezer plans, meat

Werken bij BOWLING DE CHIMAY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOWLING DE CHIMAY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOWLING DE CHIMAY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOWLING DE CHIMAY. Looking for open vacancies in other companies

  • Herbevoorrader/orderpicker (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Lingerie Van de Velde zijn wij op zoek naar HERBEVOORRADERS in het distributiecentrum. Jij zorgt voor het aanvullen van de artikelen bij de orderpickers. Dit is een fysieke job die ook verantwoordelijkheid met zich meebrengt.

  • Technische Customer Agent | Evere (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Technische Customer Agent zijn dit uw volgende taken: De Customer Service- afdeling vormt de centrale spil binnen de organisatie voor alle processen waar klanten direct mee te maken hebben. Binnen deze processen dient de klant een optimale klantervaring te beleven. Je staat mee in voor de ondersteuning en opvolging van de eindklanten vakhandels en vertegenwoordigers. Je zorgt voor de goede afwikkeling van orders van bestelling tot levering en je staat vakhandels en eindklanten bij met technische en commerciële informatie over de systemen.

  • Onderhoudstechnieker 2ploegen (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uw taken zijn: Je staat in voor het uitvoeren van diverse herstellingen aan de installaties en machines teneinde in te staan voor een goede werking hiervan. Je helpt mee aan de uitvoering van preventieve onderhoudsprogramma's op basis van de door de supervisor onderhoud opgestelde werkplanning om defecten en storingen te voorkomen. Je helpt mee bij verbeteringsprojecten of bij de installatie van nieuwe apparatuur op aangeven van een leidinggevende.

  • Calculator (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Tielt zijn we op zoek naar een calculator

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Verkoopmedewerk(st)er Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DSE International

    Type: Vaste Job

    Sollicitaties gepland: Oktober - Septembet Verkoopmedewerk(st)er Oostende (±38u) (vliegende) Als verkoopmedewerker ben je het visitekaartje van Dampshop. Adviseren en begeleiden van klanten tijdens het aankoopproces is wat jij doet. Dampshop is gespecialiseerd in e-sigaretten, e-liquids en accessoires. DIT BEN JIJ Jouw interesse en enthousiasme met betrekking tot elektronische sigaretten, e-liquids en toebehoren is groot. Daarnaast heb je een representatief uiterlijk en ben je bereid te werken in een flexibel en gedreven team. Werken in het weekend is voor jou geen probleem. Je hebt een druk sociaal leven, je gaat graag uit, hebt een grote vriendenkring WAT VERWACHTEN WIJ - Vertalen van de wensen van een klant in de aanschaf van de juiste producten - Het oplossen van problemen die klanten met hun aankoop ondervinden. - Samen zorg je voor een nette, uitnodigende winkel. - Verlenen van service aan klanten. - Ervaring is een plus.

  • kelner restaurant (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Restaurant Cocotte

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een kelner voor ons restaurant. Startdatum is voorzien begin oktober. U staat in voor de mice en place, zaaldienst, ontvangen van gasten, uitleg menu en drank. Ook dient u het eten op en schenkt u de drank.

  • Medewerker inbound klantendienst regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Heb jij reeds ervaring op een klantendienst of in een call center en ben je op zoek naar een gelijkaardige functie bij een modern en groeiend bedrijf, waarbij je terecht komt in een aangenaam team van 4 personen? Onze klant regio Asse is namelijk op zoek naar een enthousiaste inbound klantendienstmedewerker waarbij je zal instaan voor volgende taken: Telefonisch te woord staan van consumenten in verband met vragen over lopende promoties en acties Opvolgen van lopende en nieuwe aanvragen Beheer van het platform waarop klanten lopende promoties behandelen en contactpersonen hiervan te woord staan Ben jij klantvriendelijk en schrik jij niet af van dagelijks veel telefonisch contact? Ben je daarnaast ook vlot tweetalig (geschreven en gesproken)? Stuur dan jouw CV en gegevens naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Payroll Specialist (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Je geeft graag advies en neemt graag initiatief? Als Specialist in Payroll en Compensation & Benefits, ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering en de coördinatie van de payroll van de bedienden en voor compensation &benefits projecten. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met jouw interne klanten, onze medewerkers, en adviseert hen op een professionele en proactieve manier over hun personeelsdossiers. Tegelijkertijd bied je aan onze medewerkers je expertise aan en voer je projecten uit met als doel bv. onze“compensation & benefits”-processen te bestuderen, de beloningspakketten aantrekkelijker te maken ... Als Payroll en Compensation & Benefits Specialist bouw je mee aan een innovatief en dynamisch HR-beleid ter ondersteuning van ons BM-groeiplan. Continu verbeteren en evolueren staat hierbij centraal. Jouw gevarieerd takenpakket omvat deze topics: Je staat in voor een correcte en tijdige payroll van de bedienden in het bedrijf, dit voor zowel België als Luxemburg. Een dagelijkse opvolging van de tijdregistratie via Protime speelt hierin een belangrijke rol. Je staat eveneens in voor de dagelijkse administratieve verwerking van de personeelsinformatie en houdt de personeelsdossiers en HR-softwaretools up-to-date, zodat de nodige rapportages/output hieruit gehaald kunnen worden. De werknemers kunnen bij jou terecht voor allerhande informatie en vragen omtrent loonadministratie, zoals vragen rond de aansluiting tot de verzekeringen. Indien nodig zoek je zaken voor hen op en koppel je later terug met feedback. Je behandelt de inkomende vragen betreffende loopbaanonderbreking en pensioen en doet de opvolging hiervan. Je hebt een vlot contact met de dossierbeheerder van het sociaal secretariaat SD Worx en hebt een basiskennis van eblox. Je beschikt over een degelijke basiskennis van de Belgische sociale wetgeving. Je bent back-up van jouw payroll-collega die instaat voor de loonadministratie van de arbeiders. Je staat in voor de maandelijkse rapportering (voor de ondernemingsraad, BM-directie, BM Frankrijk ...). Je voert interne en externe benchmarks uit. Je werkt mee aan diverse C&B-projecten, zoals: de implementatie van nieuwe HR-tools, de opmaak en implementatie van CAO’s, de sociale verkiezingen, het beheer en analyse van HR ken- en stuurgetallen … Je behandelt ad hoc C&B gerelateerde topics zoals opvolging absenteïsme, opmaak enquêtes en statistieken Je rapporteert aan de Compensation & Benefits Coordinator.

  • Reclame bedeler in Edegem (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Logopedist(e) (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: SOFIE VAN DEN EYNDE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter uitbreiding van de praktijk zijn we op zoek naar een logopediste op zelfstandige basis. Aantal uren: deeltijds/voltijds, te bespreken Starten: zo snel mogelijk Behandelingen worden zowel in de praktijk als op nabijgelegen scholen gegeven. Je beschikt over een eigen lokaal waar alle materiaal voor handen is. In de praktijk is een softwarepakket aanwezig voor de administratie, hierin krijg je ondersteuning. Volgende problematieken komen aan bod: - Leerstoornissen - Spraak -en taalstoornissen - Neurogene stoornissen Jouw profiel: Diploma: prof. Bachelor of master logopedie/audiologie Talenkennis : Nederlands (zeer goed) Dient in het bezit te zijn van rijbewijs type B Geen ervaring vereist Solliciteren: Stuur je cv op via post/mail of neem telefonisch contact op.

  • Flexiwerkers Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Als flexiwerker ben je gedurende de hele periode van 5/11 tot 14/12 beschikbaar van maandag t.m. vrijdag. Je werkt 8 uren op een dag, of tot dat het werk gedaan is.  Je vervangt de oude vuilnisbakken naar de nieuwe versie bij mensen aan huis. Hiervoor wordt je een techniek aangeleerd, dat je de vuilbakken per 4 kan verplaatsen. Eveneens werk je met een scansysteem om iedere vuilbak aan het huis te koppelen waar je hem levert.  De job zal plaatsvinden in de regio Noorderwijk.  Bedrijfsprofiel: Een bedrijf die specifieke diensten en producten levert aan openbare besturen, inzamelbedrijven en product- en technologieleveranciers met als inzet een betere, schonere en vooral afvalarme wereld is opzoek naar 4 flexiwerkers.  

Zoek naar antwoorden van BOWLING DE CHIMAY in sociale netwerken
Look for responds of BOWLING DE CHIMAY in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOWLING DE CHIMAY. Laat een reactie achter voor BOWLING DE CHIMAY. BOWLING DE CHIMAY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOWLING DE CHIMAY. Leave a respond for BOWLING DE CHIMAY. BOWLING DE CHIMAY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOWLING DE CHIMAY op de google maps. Adres en contacten BOWLING DE CHIMAY
Location of BOWLING DE CHIMAY on the google maps. Address and contacts of BOWLING DE CHIMAY

Andere gerelateerde bedrijven als come BOWLING DE CHIMAY BOWLING DE CHIMAY: VAN DE VELDE J | A.D.H. NV | Guns Shop | H. DYCKMANS | RIBBENS FARM&TRUCK

Other related companies as BOWLING DE CHIMAY: VAN DE VELDE J | A.D.H. NV | Guns Shop | H. DYCKMANS | RIBBENS FARM&TRUCK

BOWLING DE CHIMAY is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOWLING DE CHIMAY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02287048339. Het bedrijf BOWLING DE CHIMAY bevindt zich op het adres: RUE DE VIRELLES 18; 6460; CHIMAY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 799,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 133,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Producten gemaakt in BOWLING DE CHIMAY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOWLING DE CHIMAY is Steenkoolmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOWLING DE CHIMAY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOWLING DE CHIMAY, openstaande posities, locatie van BOWLING DE CHIMAY op de kaart.

BOWLING DE CHIMAY is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOWLING DE CHIMAY, company assigned to the tax number BE02287048339. The company BOWLING DE CHIMAY is located at the address: RUE DE VIRELLES 18; 6460; CHIMAY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 799,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 133,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Products created in BOWLING DE CHIMAY were not found.
The main activity of BOWLING DE CHIMAY is Coal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BOWLING DE CHIMAY is not available. You also can look at reviews of BOWLING DE CHIMAY, open positions, location of BOWLING DE CHIMAY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOWLING DE CHIMAY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOWLING DE CHIMAY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOWLING DE CHIMAY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOWLING DE CHIMAY, employees, financial statistics.