M.P.I.

Contactgegevens M.P.I.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M.P.I.: address, phone, fax, email, website, opening hours

M.P.I.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SPEELPLEINSTRAAT 75; 3920; LOMMEL, België

Telefoon (phone): 11540287 (+32-11540287) 11540287 (+32-11540287)

Fax (fax): +32 (82) 866-44-71 +32 (82) 866-44-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M.P.I.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M.P.I."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M.P.I."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M.P.I., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M.P.I.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M.P.I., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M.P.I.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M.P.I.
Products information M.P.I.

BTW identificatienummer (tax): BE05824371337
Ondernemingsnummer: 7149047851
Hoofdstad (capital): 271,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 185,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Type d'Enseignement: Internats.. Type d'Enseignement: Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires, Enseignement Sp茅cial. Type de R茅seau: Enseignement Officiel.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement maternel and primaire

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M.P.I.
(Get full report from official database of BE for M.P.I.)

Aanvulling soorten activiteiten voor M.P.I.
Addition kinds of activities for M.P.I.

1455. Kaolin en bal klei | Kaolin and ball clay
7218. Industriële wasmachines | Industrial launderers
364700. Voertuigverlichting | Vehicular lighting equipment
492299. Overbrenging van aardgas, anders | Natural gas transmission, nec
28229911. Siliconenrubbers | Silicone rubbers
37329900. Bootbouw en reparatie, nec | Boatbuilding and repairing, nec

Werken bij M.P.I.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M.P.I.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M.P.I.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M.P.I.. Looking for open vacancies in other companies

 • Inpakker/Inpakster (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: INFINITY JOBS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal instaan voor het inpakken van afgewerkte kledij. Je bent bereid om in te springen in de stikafdeling wanneer nodig. Je hoeft geen ervaren stikster/stikker te zijn, maar eenvoudige bewerkingen moeten kunnen uitgevoerd worden, dit kan zeker aangeleerd worden.

 • MAGAZIJNIER DAG (M/V) (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het klaarzetten van bestellingen, het orderpicken, het aan en afvoeren van goederen in en naar productie. Het laden en lossen van vrachtwagens. Je bestuurt een reachtruck.

 • Assistent eindafwerker - verzender (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Samen met de eindafwerker zorg je ervoor dat de kraan met toebehoren (volgens bestelling), klaar staat voor transport naar de klant. Taken: Laden van vrachtwagens samen met heftruckchauffeur Transportstellen onder snelmontagekranen steken Kranen klaarzetten/klaarmaken voor transport Zorgen dat alle nodige onderdelen meegaan met de kraan (naar de klant) adhv checklisten en deze aanvullen Melden van defecten/ beschadigingen aan kraandelen *Orde op het terrein bewaken.

 • Medewerker montage Constructie/Staalbouw (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: ASAP Kempen Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als montage medewerker volg je de instructies van de montageleider en de voorman. Je vormt één team samen met je collega's op de bouwplaats en zorgt voor de montage van staalconstructies op locatie.

 • Schrijnwerker (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een bedrijf gespecialiseerd in het plaatsen van buitenschrijnwerk, zijn wij op zoek naar een schrijnwerker regio Westerlo. Je gaat mee plaatsen bij klanten. In het atelier sta je mee in voor de voorbereiding van de bestelde goederen.  Je maakt buitendeuren, houten bijgebouwen, speeltoestellen, ...    

 • Monteur/uitrichter dagdienst (M/V) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  VDL Bus Roeselare zoekt een monteur/uitrichter: Het 'uitrichten' van bussen: de bussen ondergaan verschillende lasbewerkingen, waardoor het metaal vervormd wordt. De taak bestaat erin het vervormde metaal opnieuw recht te slaan met behulp van een voorhamer. Fysiek zwaarder werk. Montage van verschillende leidingen (pneumatica, aircoleiding, ...).

 • Laboratoriumverantwoordelijke (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Maandag® Antwerpen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als laboratoriumverantwoordelijke bezit je over een organisatorisch talent en de nodige peopleskills. Je stuurt een 30-tal medewerkers aan en staat voor hen paraat bij problemen of vragen. Daarnaast ben je ook zelf actief op de werkvloer, met je team meewerken om stalen te onderzoeken en analyseren behoort tot je takenpakket. Verder zorg je voor de opvolging van interne en externe kwaliteitscontroles, sta je in het voor het uittesten en op punt stellen van nieuwe technieken en analyses.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO AALTER (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Brakel (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Tessenderlo (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Monteur/Elektricien/Technicus (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: ASC-SERVICE

  Type: Vaste Job

  ASC plaatst, onderhoudt en herstelt t oegangscontrole, automatisatie, camerabewaking, recreatietechnieken. Wij zoeken dringend een industrieel elektricien. Wij staan ook open voor IBO mits de nodige technische basiskennis aanwezig is. Kijk ook eens op www.asc-service.be voor meer info.

 • Telesales officer (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: Würth Belux

  Type: Vaste Job

  Wat maakt Würth zo bijzonder? Wij ontzorgen onze klanten zoveel mogelijk. De aanschaf, opslag en bevoorrading van materiaal kost hen immers waardevolle tijd. Onze dienstverlening wordt precies op maat gemaakt en aangepast volgens onze stelregel: elke klant zijn Würth. Samen met onze klanten werken we aan een efficiëntere onderneming, aan hun succes. Dat is onze plaats in deze markt. Een beter Würth voor een betere klant. Naast een duidelijk engagement hanteert Würth Belux vier belangrijke waarden die helpen om zijn filosofie te respecteren en zijn missie te realiseren: werkplezier, ondernemerschap, respect en klantgerichtheid. Bouw mee aan onze groei als: Telesales officer (Franstalige klantenportefeuille) Jouw uitdaging Je bent verantwoordelijk voor de omzetevolutie van jouw klantenportefeuille (± 3000 – 4000 zelfstandigen). Je onderhoudt telefonisch bestaande klantenrelaties en gaat op zoek naar nieuwe prospecten. Je zorgt voor een hoge klantentevredenheid. Je staat in voor de groei van jouw portefeuille en tracht steeds het artikelpallet bij de klant uit te breiden om zo de klant aan Würth te binden. Je zoekt steeds de juiste bestelmogelijkheid voor jouw klant denkend vanuit een multichannelstrategie. Je neemt deel aan opendeurdagen om jouw klanten beter te leren kennen. Jouw profiel Je bent commercieel, klantgericht en enthousiast. Je hebt een technische achtergrond of interesse. Je houdt van uitdagingen en wordt gestimuleerd door het behalen van targets. je bent perfect Franstalig (klantenportefeuille bestaat uitsluitend uit Franstalige klanten) Ons aanbod Een boeiende interne training (product, sales, SAP,…) Een afwisselende functie in een internationaal familiebedrijf met een moderne ondernemersvisie Maaltijdcheques (€8) en pensioensparen Glijdende uurregeling Geïnteresseerd? Ga naar www.wurth.be en solliciteer online. Vragen? Neem zeker contact op met onze HR afdeling op 014 44 55 94.

Zoek naar antwoorden van M.P.I. in sociale netwerken
Look for responds of M.P.I. in social networks

Lees alle opmerkingen voor M.P.I.. Laat een reactie achter voor M.P.I.. M.P.I. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M.P.I.. Leave a respond for M.P.I.. M.P.I. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M.P.I. op de google maps. Adres en contacten M.P.I.
Location of M.P.I. on the google maps. Address and contacts of M.P.I.

Andere gerelateerde bedrijven als come M.P.I. M.P.I.: DAIN-STAVE | Annie | AUTO-MOTOBANDEN STEF | GEEROMS MARC | Tyrol (Le)

Other related companies as M.P.I.: DAIN-STAVE | Annie | AUTO-MOTOBANDEN STEF | GEEROMS MARC | Tyrol (Le)

M.P.I. is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M.P.I., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05824371337. Het bedrijf M.P.I. bevindt zich op het adres: SPEELPLEINSTRAAT 75; 3920; LOMMEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 271,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 185,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement maternel and primaire. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Internats.. Type d'Enseignement: Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires, Enseignement Sp茅cial. Type de R茅seau: Enseignement Officiel..
De hoofdactiviteit van M.P.I. is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M.P.I. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M.P.I., openstaande posities, locatie van M.P.I. op de kaart.

M.P.I. is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is M.P.I., company assigned to the tax number BE05824371337. The company M.P.I. is located at the address: SPEELPLEINSTRAAT 75; 3920; LOMMEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 271,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 185,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement maternel and primaire. List of products are Type d'Enseignement: Internats.. Type d'Enseignement: Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires, Enseignement Sp茅cial. Type de R茅seau: Enseignement Officiel..
The main activity of M.P.I. is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of M.P.I. is not available. You also can look at reviews of M.P.I., open positions, location of M.P.I. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M.P.I., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M.P.I., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M.P.I., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M.P.I., employees, financial statistics.