AUTO-MOTOBANDEN STEF

Contactgegevens AUTO-MOTOBANDEN STEF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTO-MOTOBANDEN STEF: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTO-MOTOBANDEN STEF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MEEUWERBAAN 33; 3990; PEER, België

Telefoon (phone): 11793675 (+32-11793675) 11793675 (+32-11793675)

Fax (fax): +32 (56) 464-61-72 +32 (56) 464-61-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTO-MOTOBANDEN STEF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTO-MOTOBANDEN STEF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTO-MOTOBANDEN STEF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTO-MOTOBANDEN STEF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTO-MOTOBANDEN STEF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTO-MOTOBANDEN STEF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTO-MOTOBANDEN STEF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTO-MOTOBANDEN STEF
Products information AUTO-MOTOBANDEN STEF

BTW identificatienummer (tax): BE09837402343
Ondernemingsnummer: 6410491943
Hoofdstad (capital): 169,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 530,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in AUTO-MOTOBANDEN STEF zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud van auto's; Onderdelen and accessoires voor auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTO-MOTOBANDEN STEF
(Get full report from official database of BE for AUTO-MOTOBANDEN STEF)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTO-MOTOBANDEN STEF
Addition kinds of activities for AUTO-MOTOBANDEN STEF

076199. Landbouwbedrijven, niet inbegrepen | Farm labor contractors, nec
20350107. Geurstoffen, Groentesaus (behalve tomaat en droog) | Seasonings, vegetable sauces (except tomato and dry)
30899904. Lagers, kunststoffen | Bearings, plastics
38279903. Contour projectoren | Contour projectors
79290109. Orkesten of bands, nec | Orchestras or bands, nec

Werken bij AUTO-MOTOBANDEN STEF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTO-MOTOBANDEN STEF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTO-MOTOBANDEN STEF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTO-MOTOBANDEN STEF. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Key Account Beheerder (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • je bent binnen het bedrijf het aanspreekpunt tussen de aan jou toevertrouwde major account(s) en de eigen DSV operationele diensten • je bent degene die zorgt voor de registratie van de transportorders, bewerkt en verwerkt deze en waakt over een stipte uitvoering ervan • de verwachtingen van jouw klanten breng je op een correcte en professionele manier over naar de operationele diensten • het onderhandelen met klanten en operations om tot aanvaardbare oplossingen te komen is voor jou geen probleem • Je behandelt klachten professioneel • je meet en evalueert regelmatig de kwaliteit van onze performantie en rapporteert deze aan jouw klanten via ons eigen softwarepakket • je functioneert in een team en waakt ook over andere klanten als back-up aanspreekpunt

  • Chauffeur C / arbeider (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Aalst zijn we op zoek naar een chauffeur C, die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je werkt overdag, starten om 7u. Dit van maandag tot vrijdag. Je rijdt naar werven, waar je meehelpt om partytenten op te zetten. Je bent dus niet bang om je handen uit de mouwen te steken en fysieke arbeid te verrichten.

  • Slagershulp (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant waar men een hoge kwaliteit van de gerechten en een goede service nastreeft en waar de klant steeds centraal staat zijn wij op zoek naar een slagershulp. Jouw takenpakket bestaat uit: - niet uitbenen, maar wel het winkel-klaar maken van het vlees (gehaktbereidingen, barbecuegerechten,...) - bereidingen maken afhankelijk van het gewenst aantal werkuren vul je bovenstaande taken aan met: - het helpen in de keuken - bijspringen in de verkoop

  • VLOERDER: ERVARING OF SCHOOLVERLATER MET KENNIS (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de afdeling vloerwerken bij een gekende klant van Forum zoeken wij ervaren vloerders ter versterking van hun ervaren team! Takenpakket: - plaatsen van epoxy- en kunstharsvloeren en tegelvloeren vanaf de voorbereiding tot de afwerking. Je zal op verplaatsing werken regio Vlaanderen.

  • Jobstudent winkelbediende m/v regio Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Studentenjob

    Voor de ZEB in Lommel zijn wij DRINGEND op zoek naar jobstudenten. Dit kan zowel doordeweeks als in het weekend. Je taken bestaan uit... Kassa Winkel op orde houden Klanten verder helpen

  • Student Winkelbediende te Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Studentenjob

    Ben jij een gemotiveerde student die wil bijverdienen als winkelbediende? Lees dan snel verder want wij zijn op zoek naar jou! Voor een grote supermarkt in Westerlo, zijn wij op zoek naar een student winkelbediende die nagenoeg iedere zaterdag kan en wil werken. De werkuren kunnen van week tot week een beetje wijzigen, maar zullen steeds liggen tussen 11u en 20u. Je zal er allround worden ingezet voor volgende taken: Leveringen uitpakken Rekken aanvullen volgens FIFO-methode Zorgen voor een ordelijke en nette werkomgeving Controleren van de versheid van producten Klanten verwelkomen en verder helpen Kassawerk verrichten Bediening achter de verstogen (charcuterie, vlees en vis)

  • Jobstudent (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • MICROSOFT DYNAMICS AX SPECIALIST (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Technische ervaring met Microsoft Dynamics AX No-nonsense Regio Kortrijk Voor onze klant, een toonaangevende leverancier van industriële projecten in regio Kortrijk, zijn wij vanuit Hays IT op zoek naar een Microsoft Dynamics AX specialist. Als Microsoft Dynamics AX specialist ben je, in nauwe samenwerking met de externe partner, verantwoordelijk voor alles wat betreft het ERP-pakket binnen de firma. Het is jouw verantwoordelijkheid om de beschikbaarheid en goede werking van het pakket te garanderen voor alle gebruikers. Je fungeert als schakel tussen de business en IT. In deze rol analyseer je de verschillende noden en vertaal je deze naar praktische en gebruiksvriendelijke oplossingen. Waar mogelijk ontwikkel je zelf het nodige maatwerk. Bij te complexe zaken stuur je de externe consultants aan. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de ERP service desk en sta je in voor de nodige interne opleidingen voor alle ERP-software.

  • Verwarmingstechnieker met interessant salarispakket (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor verschillende regio's in Vlaanderen EN/OF Brussel, zijn wij op zoek naar verwarmingstechnieker om onze klant te versterken. U zal te werk staan in uw eigen regio. - Als verwarmingstechnieker sta je in voor het afstellen, herstellen en het uitvoeren van preventief onderhoud van verwarmingsketels bij onze klanten. Deze ketels hebben een vermogen van 30kW tot 1000kW. - Het afstellen van branders (met grote vermogens) behoort tot één van jouw prioritaire taken. - Je werkt zelfstandig en autonoom de planning af. - Je wordt eveneens ingeschakeld voor de wachtdiensten waarvoor een wachtvergoeding is voorzien. - Depannages maken ook deel uit van jouw takenpakket.

  • TAPIJTAFWERKSTER (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: VANHOUTTE CARPETS

    Type: Vaste Job

    AFWERKEN VAN AFGEPASTE TAPIJTEN AFBOORDEN VAN TAPIJTEN ROLLEN EN ETIKETTEREN VAN TAPIJTEN

  • Reachtruckchauffeur (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in Lommel zijn we op zoek naar een reachtruckchauffeur. Samen met je collega's zorg je voor een stipte voorbereiding van bestellingen voor de levering van de klanten. Je bent een echte teamplayer en samen met je team zorg je dan ook voor een fijne werkplek. Je zet goederen weg in het magazijn, je rijdt ze bij naar de laadplaatsen, je vult pickplaatsen aan,...

  • logopedist (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: DE JONGELING KINDERPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de opbouw van ons multidisciplinair team zijn wij op zoek naar een logopedist. Momenteel bestaat ons team uit 2 kinesitherapeuten en een psychologe. In de praktijk werken mijn collega-kine en ik met kinderen en jongeren binnen de leeftijdscategorie van 0-18 jaar. Ouders, kinderen en jongeren kunnen bij ons terecht voor begeleiding bij een ontwikkelingsvertraging, ontwikkelingsstoornis, psychomotorische en/of neuromotorische problemen, moeilijk leren of een leerstoornis en socio-emotionele moeilijkheden. Bij onze psychologe kunnen ouders en hun kind en/of jongere terecht voor diagnostiek en begeleiding bij gedrags-, ontwikkelings-, opvoedings-, socio-emotionele moeilijkheden ((faal)angst, laag zelfbeeld, stress, depressieve of verminderde stemming), vragen met betrekking tot de identiteit en crisisgesprekken. Graag willen wij ons team ook nog uitbreiden met een logopedist/e zodat er binnen de praktijk ook diagnostiek en logopedische begeleiding (spraak-, taal-, en leerstoornissen,...) kan aangeboden worden.

Zoek naar antwoorden van AUTO-MOTOBANDEN STEF in sociale netwerken
Look for responds of AUTO-MOTOBANDEN STEF in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTO-MOTOBANDEN STEF. Laat een reactie achter voor AUTO-MOTOBANDEN STEF. AUTO-MOTOBANDEN STEF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTO-MOTOBANDEN STEF. Leave a respond for AUTO-MOTOBANDEN STEF. AUTO-MOTOBANDEN STEF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTO-MOTOBANDEN STEF op de google maps. Adres en contacten AUTO-MOTOBANDEN STEF
Location of AUTO-MOTOBANDEN STEF on the google maps. Address and contacts of AUTO-MOTOBANDEN STEF

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTO-MOTOBANDEN STEF AUTO-MOTOBANDEN STEF: FLASPEL V G PLASTICS NV | YVES MACHADO DE LIMA | CASA | W. DERIJCKE | Odeur (L')

Other related companies as AUTO-MOTOBANDEN STEF: FLASPEL V G PLASTICS NV | YVES MACHADO DE LIMA | CASA | W. DERIJCKE | Odeur (L')

AUTO-MOTOBANDEN STEF is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUTO-MOTOBANDEN STEF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09837402343. Het bedrijf AUTO-MOTOBANDEN STEF bevindt zich op het adres: MEEUWERBAAN 33; 3990; PEER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 169,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 530,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud van auto's; Onderdelen and accessoires voor auto's. Producten gemaakt in AUTO-MOTOBANDEN STEF zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUTO-MOTOBANDEN STEF is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTO-MOTOBANDEN STEF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTO-MOTOBANDEN STEF, openstaande posities, locatie van AUTO-MOTOBANDEN STEF op de kaart.

AUTO-MOTOBANDEN STEF is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUTO-MOTOBANDEN STEF, company assigned to the tax number BE09837402343. The company AUTO-MOTOBANDEN STEF is located at the address: MEEUWERBAAN 33; 3990; PEER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 169,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 530,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Herstellingen and onderhoud van auto's; Onderdelen and accessoires voor auto's. Products created in AUTO-MOTOBANDEN STEF were not found.
The main activity of AUTO-MOTOBANDEN STEF is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTO-MOTOBANDEN STEF is not available. You also can look at reviews of AUTO-MOTOBANDEN STEF, open positions, location of AUTO-MOTOBANDEN STEF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTO-MOTOBANDEN STEF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTO-MOTOBANDEN STEF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTO-MOTOBANDEN STEF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTO-MOTOBANDEN STEF, employees, financial statistics.