M.P.I. DE KAPROENEN

Contactgegevens M.P.I. DE KAPROENEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M.P.I. DE KAPROENEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

M.P.I. DE KAPROENEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KONING LEOPOLD III-LAAN 102; 8200; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50389778 (+32-50389778) 50389778 (+32-50389778)

Fax (fax): +32 (67) 747-97-79 +32 (67) 747-97-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M.P.I. DE KAPROENEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M.P.I. DE KAPROENEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M.P.I. DE KAPROENEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M.P.I. DE KAPROENEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M.P.I. DE KAPROENEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M.P.I. DE KAPROENEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M.P.I. DE KAPROENEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M.P.I. DE KAPROENEN
Products information M.P.I. DE KAPROENEN

BTW identificatienummer (tax): BE02075012207
Ondernemingsnummer: 3018463134
Hoofdstad (capital): 181,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 638,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Type d'Enseignement: Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires, Enseignement Sp茅cial, Jardins d'Enfants. Type de R茅seau: Enseignement Officiel.. Type d'Enseignement: Internats.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement maternel and primaire

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M.P.I. DE KAPROENEN
(Get full report from official database of BE for M.P.I. DE KAPROENEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor M.P.I. DE KAPROENEN
Addition kinds of activities for M.P.I. DE KAPROENEN

335499. Aluminium geëxtrudeerde producten, nec | Aluminum extruded products, nec
09130200. Vangst van schelpdieren | Catching of shellfish
51590101. Katoenhandelaren | Cotton merchants
59490102. Stof, restanten | Fabric, remnants
79299903. Disc jockey service | Disc jockey service
92290103. Openbare Veiligheidsstatistiekencentrum, Overheid | Public safety statistics center, government

Werken bij M.P.I. DE KAPROENEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M.P.I. DE KAPROENEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M.P.I. DE KAPROENEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M.P.I. DE KAPROENEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Machinebediener textielsector m/v (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor de bediening van fijnkaardemachines en de uitrekbanken & voorziet deze continue van grondstoffen. Je zorgt dat de machines vlot kunnen werken & maakt deze schoon.

 • Werfleider (Bed) (m/v) (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf te Zele, gespecialiseerd in nutsleidingen, databekabeling en gestuurde boringen, zoeken we een werfleider Je zal voornamelijk werken in de regio Leuven, Lubbeek, Tienen, Zichem,.. Je zal instaan voor de coördinatie en opvolging van de verschillende werven. Optie vast. Competitief loon.

 • Winkelmedewerker fietswinkel (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Start People Ieper

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een familiezaak gespecialiseerd in het herstellen en verkopen van fietsen zijn we op zoek naar een WINKELMEDEWER. Zelf heb je een grote passie voor fietsen en een grote voorliefde om klanten te helpen en begeleiden. Dit zowel voor de aankoop van de juiste fiets, als bij de herstellingen achteraf.

 • VPC Supervisor Repair (KALLO)

  Regio: KALLO

  Bedrijf: Konvert Interim Beveren

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een logistieke firma in Kallo, zijn wij op zoek naar een Vehicle Processing Center (VPC) Supervisor (m/v). Vehicle Processing is een extra service dat dit bedrijf aanbiedt aan de klant. Hier worden allerlei handelingen uitgevoerd op nieuwe wagens alvorens ze geleverd of verscheept worden. Voor dit center zijn wij op zoek naar een supervisor verantwoordelijk voor de coördinatie en controle van de operaties. Je bent verantwoordelijk voor: - Toepassen en opvolgen van de veiligheidsvoorschriften + rapporteren en corrigeren van potentiële gevaren - Het behalen van afdelingscijfers (rendementen, leadtimes, kosten,…) binnen de verwachtingen van het management - Efficiënt plannen en voorzien van de nodige gekwalificeerde personen teneinde alle werkzaamheden volgens de klantverwachtingen af te werken - Voorzien van de nodige opleidingen teneinde professioneel en kwalitatief werk af te leveren - Volledigheid en correctheid van de administratie en rapportering met betrekking tot de afdelingsactiviteiten - Zorg dragen voor een goede werksfeer waar mensen graag komen werken en gemotiveerd zijn om steeds te verbeteren en respect hebben voor hun collega's, leidinggevenden en huisregels

 • SCHRIJNWERKER (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: AGO & HR DEINZE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de regio van Deinze zoeken we nog een schrijnwerker om in het atelier te werken. Op basis van technische tekeningen (in AutoCAD) bouw je met collega\\\'s meubelstukken en andere interieurelementen voor beursstanden en interieur- en showroomrealisaties. Je levert kwalitatief maatwerk en krijgt de verantwoordelijkheid over jouw eigen projecten. Om goed werk te kunnen leveren, heb je een uitgebreid machinepark ter beschikking (paneelzagen, CNC-freesmachines, afkantmachines...)

 • SANITAIR INSTALLATEUR (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Melle zijn we op zoek naar een sanitair installateur. Je bent verantwoordelijk voor het aanleggen van sanitair in particuliere woningen. Alle facetten komen aan bod: vloerverwarming, afvoeren leggen, koud en warmwaterleidingen aanbrengen, zonneboiler aansluiten,...

 • Jobstudent De Panne (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE PLOPSALAND

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar enthousiaste jobstudenten die aan de slag willen als Operations-medewerker. Binnen deze afdeling is je takenpakket heel gevarieerd: attractiebediener, parking- en onderhoudsmedewerker, theaterhulp, kassamedewerker, ticket-/bagagecontroleur,... Je maakt deel uit van een team die maar één doel voor ogen heeft: de bezoeker een magische dag bezorgen. Er heerst altijd een vakantie-sfeer in het park, wat het voor de medewekers ook leuk maakt. De bezoekers zijn al enthousiast en jij kan hier nog je steentje aan bijdragen. Ook tussen de medewerkers onderling ontstaat er dikwijls een leuke vriendschap tijdens de trein-, tram- of busritten naar De Panne. Wij bieden je een unieke werkervaring in een magische omgeving. Daarnaast belonen wij je wanneer je 50 dagen werkt. Vanaf 50 dagen krijg je een premie van 250 euro. Dit komt overeen met 5 euro extra per werkdag. Vanaf je 51ste werkdag krijg je elke dag 5 euro extra.

 • Studenten inpak (M/V) - Geitenkaas (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Zoek jij dringend een goed betaalde studentenjob en ben jij beschikbaar om in de periode van 22/10 tot 9/11 minstens 1 dag/week te werken?! Goed nieuws, jij moet niet verder zoeken want wij hebben de ideale job! Voor een bedrijf in Destelbergen zoeken wij namelijk meerdere studenten die willen helpen bij het inpakken van geitenkaasjes! Jij zal werken in de namiddagploeg van 16u30-20u30.

 • JOBSTUDENTEN ZORGKUNDIGE (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SINT JOZEF - ZUSTERKENS DER ARMEN

  Type: Studentenjob

  VERZORGING VAN OUDEREN IN EEN WOONZORGCENTRUM WEEKENDWERK

 • Jobstudent (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Magazijnier (HERSELT)

  Regio: HERSELT

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Herselt , actief in de voeding zijn we op zoek naar een magazijnier. Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het lossen en laden van de vrachtwagens. Het correct ontvangen van de grondstoffen en het correct uitsturen van de afgewerkte producten. Uw taken houden in : -Ontvangst en kwaliteitscontrole van de geleverde grondstoffen -Registratie, identificatie en correcte opslag van de grondstoffen -Stockage en uitlevering van de afgewerkte producten -Registratie en kwaliteitscontrole van de afgewerkte producten -Uitvoeren van stocktellingen -Klaarzetten van de grondstoffen voor de medewerkers van de tussenkeuken -De collega’s van de labelhal tijdig voorzien van de nodige producten, etiketten en hulpgoederen ten einde de labelwerkzaamheden vlot en efficiënt te laten verlopen -Bedienen van een reachtruck, een stapelaar, een heftruck en een electrisch transpallet -Naast het werk in het magazijn, neemt het computerwerk voor o.a. registrataties ook een belangrijk deel van je tijd in beslag

 • Piping Design Engineer (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: CARTESIO

  Type: Vaste Job

  Cartesio is op dit moment op zoek naar een Piping Designer voor onze klant in de Kempen, actief in de chemische sector. Als Piping Designer sta je in voor: Het autonoom verwerken van informatie in een 2D model en aangeleverde tekeningen/info van diverse technische installaties te controleren. Het opstellen van P&ID’s, het optimaliseren en finaliseren van as build tekeningen en het ontwerpen van piping in AutoCAD 2D. De basisberekeningen, en materiaallijsten. Het opvolgen van de uitvoering van de werken. Dit houdt in dat je het werfdossier bespreekt met de werfleider en je technische ondersteuning biedt tijdens de uitvoering van het project. Het waarborgen van de technische kwaliteit.

Zoek naar antwoorden van M.P.I. DE KAPROENEN in sociale netwerken
Look for responds of M.P.I. DE KAPROENEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor M.P.I. DE KAPROENEN. Laat een reactie achter voor M.P.I. DE KAPROENEN. M.P.I. DE KAPROENEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M.P.I. DE KAPROENEN. Leave a respond for M.P.I. DE KAPROENEN. M.P.I. DE KAPROENEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M.P.I. DE KAPROENEN op de google maps. Adres en contacten M.P.I. DE KAPROENEN
Location of M.P.I. DE KAPROENEN on the google maps. Address and contacts of M.P.I. DE KAPROENEN

Andere gerelateerde bedrijven als come M.P.I. DE KAPROENEN M.P.I. DE KAPROENEN: STEFAN LAPAIGE | DENEYS | CROON ELEKTROTECHNIEK NV | HUIS DUMONT | JOOST GERAEDTS

Other related companies as M.P.I. DE KAPROENEN: STEFAN LAPAIGE | DENEYS | CROON ELEKTROTECHNIEK NV | HUIS DUMONT | JOOST GERAEDTS

M.P.I. DE KAPROENEN is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M.P.I. DE KAPROENEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02075012207. Het bedrijf M.P.I. DE KAPROENEN bevindt zich op het adres: KONING LEOPOLD III-LAAN 102; 8200; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 181,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 638,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement maternel and primaire. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires, Enseignement Sp茅cial, Jardins d'Enfants. Type de R茅seau: Enseignement Officiel.. Type d'Enseignement: Internats..
De hoofdactiviteit van M.P.I. DE KAPROENEN is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M.P.I. DE KAPROENEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M.P.I. DE KAPROENEN, openstaande posities, locatie van M.P.I. DE KAPROENEN op de kaart.

M.P.I. DE KAPROENEN is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is M.P.I. DE KAPROENEN, company assigned to the tax number BE02075012207. The company M.P.I. DE KAPROENEN is located at the address: KONING LEOPOLD III-LAAN 102; 8200; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 181,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 638,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement maternel and primaire. List of products are Type d'Enseignement: Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires, Enseignement Sp茅cial, Jardins d'Enfants. Type de R茅seau: Enseignement Officiel.. Type d'Enseignement: Internats..
The main activity of M.P.I. DE KAPROENEN is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of M.P.I. DE KAPROENEN is not available. You also can look at reviews of M.P.I. DE KAPROENEN, open positions, location of M.P.I. DE KAPROENEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M.P.I. DE KAPROENEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M.P.I. DE KAPROENEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M.P.I. DE KAPROENEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M.P.I. DE KAPROENEN, employees, financial statistics.