JOOST GERAEDTS

Contactgegevens JOOST GERAEDTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOOST GERAEDTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOOST GERAEDTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NATTEHOFSTRAAT 93; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15202273 (+32-15202273) 15202273 (+32-15202273)

Fax (fax): +32 (58) 691-88-24 +32 (58) 691-88-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOOST GERAEDTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOOST GERAEDTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOOST GERAEDTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOOST GERAEDTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOOST GERAEDTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOOST GERAEDTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOOST GERAEDTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOOST GERAEDTS
Products information JOOST GERAEDTS

BTW identificatienummer (tax): BE01853088378
Ondernemingsnummer: 3666656494
Hoofdstad (capital): 177,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 553,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Sp茅cialisation: Cardiologues.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOOST GERAEDTS
(Get full report from official database of BE for JOOST GERAEDTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOOST GERAEDTS
Addition kinds of activities for JOOST GERAEDTS

364801. Buitenverlichtingsapparatuur | Outdoor lighting equipment
753901. Frame en front end reparatie diensten | Frame and front end repair services
21419901. Tabaksreductie | Tobacco redrying
22620301. Embossing: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Embossing: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
30690208. Tegel, rubber | Tile, rubber
39520110. Verf voor het schilderen van China | Paints for china painting
75320300. Diensten aanpassen, nonfactory basis | Customizing services, nonfactory basis

Werken bij JOOST GERAEDTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOOST GERAEDTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOOST GERAEDTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOOST GERAEDTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Traffic Officer Cargo (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    bent verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van de vracht op de vluchten, dit houdt ondermeer in: Invoer van gegevens in bedrijfsspecifiek datasysteem Controleren van documenten (inclusief douane-gerelateerde) Verwerken van documenten volgens de vastgelegde procedures Uitwisselen van gegevens met douane, klanten en andere diensten omtrent de kenmerken van de vracht (aard, kwantiteit,…)

  • Vacature | Sales Medewerker (Duitstalig) | Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sales medewerker slaag je erin prospecten te overtuigen van de toegevoegde waarde van de producten van de klant. Jouw rol bestaat uit twee delen een commercieel aspect en de administratieve opvolging ervan.

  • Mecanicien (m/v) – Spoorwerkzaamheden (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaring als mecanicien en op zoek naar een nieuwe job? Voor een bedrijf actief in spoorwerkzaamheden is Actief Interim Gent op zoek naar jou! Als mecanicien zal je bij deze firma eerst een doorgedreven opleiding krijgen in hun spoorwegactiviteiten en zal je nadien ingezet worden voor preventief en curatief onderhoud van het spoorwegmaterieel. Jij zal instaan voor technische interventies en herstellingen van de aanwezige machines zowel op elektrisch, pneumatisch en mechanisch vlak. Bovendien zal jij de machines ook monteren en demonteren op de werven en in het atelier. Bij deze werkzaamheden volg jij steeds de voorgeschreven veiligheidsregels.

  • Huishoudhulp DCO De Bron - Regio Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    De Bron werft aan! DCO De Bron blijft groeien en is op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Sta jij al te popelen om gezinnen te hulp te snellen bij het wekelijkse onderhoud van hun woning? Dan zijn wij van DCO De Bron op zoek naar jou!

  • Poetshulp regio Eke - Nazarteth - Deinze M/V (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is gespecialiseerd in huishoudhulp met dienstencheques. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Eke - Nazarteth - Deinze. Je wordt ingeschakeld bij huishoudelijk taken zoals poetsen, wassen en/of strijken.

  • Stage : Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) in de HR (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Je komt terecht in een jong dynamisch team, waar je zal beschouwd word als een volwaardige medewerker. - Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten, zowel telefonisch als per mail. - Je beheert de mailboxen en verwerkt de binnenkomende CV's. - Je verwerkt tijdig de teruggekregen documenten zodat consultants meteen aan de interviews kunnen beginnen. - Je geeft snel en accuraat de verslagen in van de kandidaten interviews. - Je controleert de dossiers van de kandidaten en vraagt indien nodig ontbrekende documenten op. - Je schrijft vacatures uit op een aantrekkelijke manier en plaatst deze online op de verschillende jobboards. - Je verzamelt commerciële informatie en detecteert sales opportuniteiten. - Je stelt toffe mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs. - Je beheert onze database zodat je die optimaal kan gebruiken om kandidaten aan te leveren en je houdt de gegevens up-to-date. - Je bent verantwoordelijk voor de sourcing en rekrutering van sterke profielen. - Je screent grondig de ingezonden CV's van potentiële kandidaten en contacteert hen telefonisch om een interview vast te leggen.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Doel)

    Regio: Regio Doel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Medewerkers jobstudenten fototeam (weekends en vakanties) (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor het fotograferen van de bezoekers aan Plopsaland de Panne. De bezoekers worden bij binnenkomst met een karakter (Kabouter Plop, Megamindy etc.) op de foto gezet. Aan het eind van de dag ben je verantwoordelijk voor de verkoop van deze foto's. Ook kun je ingezet worden bij de verkoop van de foto's aan een van de attracties.

  • Toonzaalverkoper Keukens (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Na een grondige opleiding, zowel technisch, commercieel als administratief bent u het gezicht bij uitstek van uw verkooppunt en zal u instaan voor het onthaal van de klanten. U biedt de klanten een totaal project aan met de juiste producten en diensten (financieringen, bijkomende garanties, levering en plaatsing), op maat en in functie van de door u vastgestelde behoeften van uw klant om zo de vooropgestelde targets te behalen. Een goede administratieve opvolging en het naleven van de gedane beloftes is een must om zo uw klantentevredenheid op een hoog peil te houden. Bedrijfsprofiel: Dit nationaal gekend keukenbedrijf is gespecialiseerd in Duitse keukens. Ze hebben vestigingen over heel België en bieden elke klant persoonlijk advies. Ze hebben ook hun eigen plaatsingsteam en zorgen zo voor een professionele plaatsing.

  • Koetswerkhersteller te Kessel-lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: De Lijn

    Type: Vaste Job

    Als koetswerkhersteller sta je voornamelijk in voor het herstellen van de chassis en voor grote herstellingen aan het koetswerk. Volgende taken behoren o.m. tot de functie: Je specialiseert jezelf in chassis richtwerk. Je herstelt en vervangt versleten of beschadigde koetswerkdelen. Je helpt de andere collega’s bij de afwerking van het koetswerk (plaat en polyester): plamuren, schuren, schilderen/spuiten lassen: MIG/MAG, TIG, snijbrander, acetyleenbrander. Je monteert en demonteert koetswerkonderdelen: verlichting, deurmechanismen, geraamten van zetels, mechanisme van bestuurderstoel, … Je staat in voor de montage en demontage van verwarming, ventilatoren, koetswerk van airco.

  • Schoonheidsspecialiste (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: SANTE MAGIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Santé Magic, gelegen in het hartje van Leuven, zoekt nieuwe schoonheidsspecialisten om haar team te versterken. Belangrijkste missies: - Pedicure - Gellak, nailart, enz - Manicure - Gelaatsbehandeling - Ontharing

  • Contraste Europe - Technical Support Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For our internal projects, we are looking for a Technical Support Engineer.  Our team is located in Woluwe-Saint-Lambert, Brussels.       Your role As Technical Support Engineer you are the first contact to internal users in need of technical support for incidents or requests. You will help users all across the group.    Your tasks include Handling the intakes of incidents and requests reported to the service desk by phone, e-mail or the ticketing tool Troubleshooting incidents or analyzing requests in order to provide solutions in the shortest delay. Logging and documenting tickets for dispatching to further level of support. Performing an end-to-end monitoring of user's tickets. Participate to Continuous Improvement initiatives to reach operational excellence for yourself and your team.   Your Profile Besides the usual requirements for a Support Engineer, here are some important criteria. Knowledge/experience in: Active Directory (level = Domain Services) Os365 and/or Exchange MS Office applications Windows 10 Windows Server (any version, preferably the latest) A previous strong Support experience Nice to have (extra): Some experience with backup applications (Veam, ...), asset management (Lansweeper) SQL Server A/V Ticketing tool(s) Cloud / Azure / AWS You are fluent in Dutch and English. French is an asset.    We offer  A challenging position in a fast growing company with an international presence. A stimulating working environment with a really good team spirit maintained by lots of internal events (teambuilding, ...). A dynamic culture focused on personal development. A wide range of training and career development opportunities.

Zoek naar antwoorden van JOOST GERAEDTS in sociale netwerken
Look for responds of JOOST GERAEDTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOOST GERAEDTS. Laat een reactie achter voor JOOST GERAEDTS. JOOST GERAEDTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOOST GERAEDTS. Leave a respond for JOOST GERAEDTS. JOOST GERAEDTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOOST GERAEDTS op de google maps. Adres en contacten JOOST GERAEDTS
Location of JOOST GERAEDTS on the google maps. Address and contacts of JOOST GERAEDTS

Andere gerelateerde bedrijven als come JOOST GERAEDTS JOOST GERAEDTS: BACOB | STEDO | PLACE VERTE | LUC DE BRUYCKER | JP Electro

Other related companies as JOOST GERAEDTS: BACOB | STEDO | PLACE VERTE | LUC DE BRUYCKER | JP Electro

JOOST GERAEDTS is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOOST GERAEDTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01853088378. Het bedrijf JOOST GERAEDTS bevindt zich op het adres: NATTEHOFSTRAAT 93; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 177,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 553,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: Cardiologues..
De hoofdactiviteit van JOOST GERAEDTS is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOOST GERAEDTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOOST GERAEDTS, openstaande posities, locatie van JOOST GERAEDTS op de kaart.

JOOST GERAEDTS is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOOST GERAEDTS, company assigned to the tax number BE01853088378. The company JOOST GERAEDTS is located at the address: NATTEHOFSTRAAT 93; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 177,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 553,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: Cardiologues..
The main activity of JOOST GERAEDTS is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JOOST GERAEDTS is not available. You also can look at reviews of JOOST GERAEDTS, open positions, location of JOOST GERAEDTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOOST GERAEDTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOOST GERAEDTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOOST GERAEDTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOOST GERAEDTS, employees, financial statistics.