INSTITUT ST.HENRI

Contactgegevens INSTITUT ST.HENRI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INSTITUT ST.HENRI: address, phone, fax, email, website, opening hours

INSTITUT ST.HENRI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DES CH?TEAUX 76; 7780; KOMEN-WAASTEN/COMINES-WARNETON, België

Telefoon (phone): 56555281 (+32-56555281) 56555281 (+32-56555281)

Fax (fax): +32 (67) 693-14-14 +32 (67) 693-14-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INSTITUT ST.HENRI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INSTITUT ST.HENRI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INSTITUT ST.HENRI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INSTITUT ST.HENRI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INSTITUT ST.HENRI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INSTITUT ST.HENRI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INSTITUT ST.HENRI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INSTITUT ST.HENRI
Products information INSTITUT ST.HENRI

BTW identificatienummer (tax): BE05383270263
Ondernemingsnummer: 2957214355
Hoofdstad (capital): 843,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 756,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Type d'Enseignement: Internats.. Type d'Enseignement: Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires, Enseignement Sp茅cial. Type de R茅seau: Enseignement Libre.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement maternel and primaire

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INSTITUT ST.HENRI
(Get full report from official database of BE for INSTITUT ST.HENRI)

Aanvulling soorten activiteiten voor INSTITUT ST.HENRI
Addition kinds of activities for INSTITUT ST.HENRI

259900. Meubels en armaturen, niet inbegrepen | Furniture and fixtures, nec
22219902. Linings, rayon of zijde | Linings, rayon or silk
33310100. Primaire koper smelter producten | Primary copper smelter products
35520203. Heddles voor loom harnas, draad | Heddles for loom harnesses, wire
38240206. Magnetische tellers | Magnetic counters

Werken bij INSTITUT ST.HENRI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INSTITUT ST.HENRI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INSTITUT ST.HENRI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INSTITUT ST.HENRI. Looking for open vacancies in other companies

 • Dossierbeheerder (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Itzu Jobs NV

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is een groeiende organisatie met een digitale mindset en een nononse aanpak. - Je bent gemotiveerd om elke dag opnieuw een goede service te garanderen. - Je hebt een goed oog voor detail en controleert de dossiers nauwlettend. - Je bent nauwkeurig en verantwoordelijk (balansen, jaarrekeningen, fiscale aangiftes, e.d.) - Je bent gek op audits. Je voert deze dan ook uit op gevoerde boekhoudingen én rapporteert ze op kantoor en bij de klant.

 • Deeltijdse magazijnier te Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je een vroege vogel die opzoek is naar een bijverdienste? Ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Dan ben je de juiste persoon die we zoeken. Je zal steeds in een deeltijdse shift werken van 4u tot 7u. Volgende taken zal je moeten uitvoeren: Handmatig lossen en laden van vrachtenwagen Sorteren van paketten Scannen van paketten Interesse? Laat ons dan snel iets weten: 015/44 82 68 of [email protected]

 • Magazijnier/chauffeur C (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een houthandel in Tessenderlo zijn we op zoek naar een chauffeur C die het rijden wil combineren met magazijnwerk. Als chauffeur sta je in voor het leveren van houtmaatwerk (bv. deuren, keukens) aan particulieren en voor het transporteren van daktimmerhout naar werven. Je bent ook verantwoordelijk voor het laden en lossen van de vrachtwagen met een heftruck. De vrachtwagen is voorzien van een kraan. Je hebt een gevarieerde job, want je werkt ook als magazijnier: bv. bestellingen klaarzetten. De verhouding magazijnwerk en rijden is ongeveer 50/50. Tijdens de zomermaanden zal je meer rijden en in de winter sta je meer in het magazijn. Je werkt in dagdienst van 8u tot 16 à 17u. Langdurige opdracht, optie vast contract.

 • Chauffeur C (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een gerenommeerde drankencentrale te Aalter zijn we op zoek naar een chauffeur C die instaat voor het rondbrengen van de dranken naar de klanten.

 • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOVENDEGEM (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

 • huishoudhulp Berlare (BERLARE)

  Regio: BERLARE

  Bedrijf: DANIKA

  Type: Dienstenchequebaan

  Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

 • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Evergem (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • huishoudhulp Deinze (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: HULP IN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde, zelfstandige ALLROUND poetshulp met ervaring die zin heeft voor orde en netheid. Hoofdzakelijk bestaat uw taak uit poetsen. Daarnaast behoort ook strijken, koken en eventueel boodschappen doen tot uw takenpakket.

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Student verkoop sportwinkel (M/V) (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Ben je op zoek naar een studentenjob in de verkoop en heb je een passie voor sport? Lees dan zeker verder! Voor een sportwinkel in Gent, zijn we op zoek naar een student die steeds 1 of meerder dagen tijdens kan werken. Jouw takenpakket: - Meehelpen in de winkel - Klanten advies geven - De winkel op orde houden - Labelen van het materiaal - Prijzen zetten op de producten - De producten voorzien van een alarm

 • kinesitherapeut - Orthopedische revalidatie (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: KINEPOINT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Jong en dynamische groepspraktijk zoekt sportief aangelegde persoonlijkheid die voeling heeft met oefentherapie en functionele revalidatie als aanvulling op manuele behandelingen.

 • Zelfstandig verpleegkundigen (HEVER)

  Regio: HEVER

  Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wegens uitbreiding van onze activiteit zoekt OTV HOME CARE verpleegkundigen die op zelfstandige basis kunnen werken in de thuisverpleging (voltijds/deeltijds)

Zoek naar antwoorden van INSTITUT ST.HENRI in sociale netwerken
Look for responds of INSTITUT ST.HENRI in social networks

Lees alle opmerkingen voor INSTITUT ST.HENRI. Laat een reactie achter voor INSTITUT ST.HENRI. INSTITUT ST.HENRI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INSTITUT ST.HENRI. Leave a respond for INSTITUT ST.HENRI. INSTITUT ST.HENRI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INSTITUT ST.HENRI op de google maps. Adres en contacten INSTITUT ST.HENRI
Location of INSTITUT ST.HENRI on the google maps. Address and contacts of INSTITUT ST.HENRI

Andere gerelateerde bedrijven als come INSTITUT ST.HENRI INSTITUT ST.HENRI: PYRO - PROTECTION SA | NOBIRON | Demo Borkhuis BVBA | CORDONNERIE MINUTE PAPILLON | CHENIL BOXERS BOIS RENARD

Other related companies as INSTITUT ST.HENRI: PYRO - PROTECTION SA | NOBIRON | Demo Borkhuis BVBA | CORDONNERIE MINUTE PAPILLON | CHENIL BOXERS BOIS RENARD

INSTITUT ST.HENRI is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INSTITUT ST.HENRI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05383270263. Het bedrijf INSTITUT ST.HENRI bevindt zich op het adres: AVENUE DES CH?TEAUX 76; 7780; KOMEN-WAASTEN/COMINES-WARNETON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 843,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 756,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement maternel and primaire. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Internats.. Type d'Enseignement: Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires, Enseignement Sp茅cial. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
De hoofdactiviteit van INSTITUT ST.HENRI is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INSTITUT ST.HENRI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INSTITUT ST.HENRI, openstaande posities, locatie van INSTITUT ST.HENRI op de kaart.

INSTITUT ST.HENRI is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is INSTITUT ST.HENRI, company assigned to the tax number BE05383270263. The company INSTITUT ST.HENRI is located at the address: AVENUE DES CH?TEAUX 76; 7780; KOMEN-WAASTEN/COMINES-WARNETON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 843,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 756,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement maternel and primaire. List of products are Type d'Enseignement: Internats.. Type d'Enseignement: Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires, Enseignement Sp茅cial. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
The main activity of INSTITUT ST.HENRI is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of INSTITUT ST.HENRI is not available. You also can look at reviews of INSTITUT ST.HENRI, open positions, location of INSTITUT ST.HENRI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INSTITUT ST.HENRI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INSTITUT ST.HENRI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INSTITUT ST.HENRI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INSTITUT ST.HENRI, employees, financial statistics.