CORDONNERIE MINUTE PAPILLON

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • CORDONNERIE MINUTE PAPILLON
Private companiesMiscellaneous Manufacturing Industries • CORDONNERIE MINUTE PAPILLON

Contactgegevens CORDONNERIE MINUTE PAPILLON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CORDONNERIE MINUTE PAPILLON: address, phone, fax, email, website, opening hours

CORDONNERIE MINUTE PAPILLON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE TOURNAI 17; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 475767830 (+32-475767830) 475767830 (+32-475767830)

Fax (fax): +32 (87) 377-78-50 +32 (87) 377-78-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CORDONNERIE MINUTE PAPILLON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CORDONNERIE MINUTE PAPILLON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CORDONNERIE MINUTE PAPILLON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CORDONNERIE MINUTE PAPILLON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CORDONNERIE MINUTE PAPILLON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CORDONNERIE MINUTE PAPILLON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CORDONNERIE MINUTE PAPILLON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CORDONNERIE MINUTE PAPILLON
Products information CORDONNERIE MINUTE PAPILLON

BTW identificatienummer (tax): BE07284729003
Ondernemingsnummer: 7762359619
Hoofdstad (capital): 910,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 360,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in CORDONNERIE MINUTE PAPILLON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstelling aan huis van huishoudartikelen; Herstelling leer and schoeisel; Herstellingswinkels voor diverse persoonlijke and huishoudartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CORDONNERIE MINUTE PAPILLON
(Get full report from official database of BE for CORDONNERIE MINUTE PAPILLON)

Aanvulling soorten activiteiten voor CORDONNERIE MINUTE PAPILLON
Addition kinds of activities for CORDONNERIE MINUTE PAPILLON

27520603. Overdrachten, decalcomania of droog: gelithografeerd | Transfers, decalcomania or dry: lithographed
31310202. Hielkapjes | Heel caps
32970202. Cement, magnesia | Cement, magnesia
38120114. gyrokompassen | Gyrocompasses
38250327. Volt meter | Volt meters
50490101. Analytische instrumenten | Analytical instruments
80110106. nefroloog | Nephrologist
82490200. Business training services | Business training services
95329901. Landherontwikkelingsbureau, overheid | Land redevelopment agency, government

Werken bij CORDONNERIE MINUTE PAPILLON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CORDONNERIE MINUTE PAPILLON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CORDONNERIE MINUTE PAPILLON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CORDONNERIE MINUTE PAPILLON. Looking for open vacancies in other companies

  • Zorgkundige woonzorgcentrum Mariëndal (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Woonzorgcentrum Mariëndal

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als zorgkundige sta je samen met je team in voor de uitvoering van de verzorgende taken in het woonzorgcentrum. Daarbij behartig je het dagelijks welzijn van de bewoners en verzeker je hen een aangenaam en comfortabel verblijf.

  • Machinesteller M/V Puurs (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machinesteller doe je omstellingen van UniBind specifieke productiemachines bij het veranderen van formaat of product en je verleent bijstand aan de operatoren tijdens de productie. Door je snel en efficiënt optreden zorg je voor verbeterde productie output en kwaliteit waardoor het afval tot een minimum beperkt blijft. Je werkt nauw samen met de operatoren en de lijnverantwoordelijken.

  • ERVAREN ONDERHOUDSMEDEWERKER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal transportbedrijf zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudsmedewerker. Je staat in voor de kwalitatieve schoonmaak en het onderhoud van bedrijfsgebouwen. Je zorgt dat deze op iedere moment van de dag proper zijn. Jouw taken zijn de volgende: afstoffen van kasten en bureaus, poetsen van vergaderruimtes, poetsen van de fitness, planten water geven, vuilzaken leegmaken op de bureaus, koffie maken en afwassen ... Je gaat boodschappen doen indien nodig.

  • Gezocht: 3 Onderhoudstechnieker XPO Logistics (3 ploegen, onmiddellijk opstart) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE XPO SUPPLY CHAIN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een multinationale speler in de logistiek regio Asse, zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker. Als onderhoudstechnieker zorg je ervoor dat de machines minimaal stilstaan. Je bent dus verantwoordelijk voor hetr productieverloop. Je onderhoudt preventief en curatief het machinepark. Je maakt deel uit van het onderhoudsteam.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Rotselaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Blasius-Boekel (SINT-BLASIUS-BOEKEL)

    Regio: SINT-BLASIUS-BOEKEL

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Student verkoop kledij (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben jij een commerciële student met een passie voor mode? Dan kan je misschien aan de slag bij ZEB! Als student bij ZEB werk je zowel aan de kassa als in de winkel zelf. Je helpt alle klanten op een enthousiaste, klantvriendelijke en commerciële manier met hun aankopen. Aan de paskamers sta je hen ook bij met eerlijk en up-to-date mode-advies. Daarnaast help je de winkel op orde houden en ruim je de kledij op waar nodig. Nieuwe kledingstukken hang je op de juiste plaatsen in de rekken. In het magazijn help je met uitpakken en labelen van nieuw geleverde artikels. We zoeken momenteel vooral studenten die in de maand december beschikbaar zijn om te werken, zowel op weekdagen als in het weekend. Tijdens de blokperiode (december - januari) kunnen een aantal van de vaste studenten niet ingeschakeld worden, waardoor we op zoek zijn naar extra versterking voor het team. In de winkel betekent het eindejaar immers SOLDEN! en is het dan ook erg druk. Je kan reeds vroeger dan december opstarten en ook nadien kan je aan de slag blijven als vaste student voor ZEB.

  • JOBSTUDENTEN horeca (m/v) - Villa Kruiscalsyde (Pittem) (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    Villa Kruiscalsyde (Pittem) is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten (M/V) die graag als kelner of afwasser willen werken. Taken: Opdienen, afruimen, afwas, bar, helpen aan het buffet, ... Je werkt op zaterdagavond en / of zondagmiddag.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Monteur/Demonteur (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: VAG CAROSSERIE

    Type: Vaste Job

    Uw takenpakket bestaat uit (de)monteren en monteren van alle onderdelen.

  • Senior Sales Representative (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: OMETA

    Type: Vaste Job

    Als Senior Sales Representative sta jij in voor de verkoop van onze technologie. Deze technologie houdt een Framework in, dat data ontsluit uit applicaties en weergeeft in Microsoft SharePoint. Je krijgt de leads aangeboden en werkt nauw samen met de marketingverantwoordelijke die jij ook mee aanstuurt bij sales acties. Samen staan jullie in voor de verkoop en opvolging. Naast de bagage aan aangeboden leads, verzorg jij zelf je pipeline. Rapporteren doe je rechtstreeks aan de zaakvoerder. Voor deze functie verdiep je je in het technische verhaal van onze technologie en kan jij dit verhaal op een heldere en verkoopsgerichte wijze naar de prospecten overbrengen. Uiteraard is hierbij voortdurend contact met onze bestaande en potentiële klanten van belang: graag telefoneren is een must voor deze functie.

Zoek naar antwoorden van CORDONNERIE MINUTE PAPILLON in sociale netwerken
Look for responds of CORDONNERIE MINUTE PAPILLON in social networks

Lees alle opmerkingen voor CORDONNERIE MINUTE PAPILLON. Laat een reactie achter voor CORDONNERIE MINUTE PAPILLON. CORDONNERIE MINUTE PAPILLON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CORDONNERIE MINUTE PAPILLON. Leave a respond for CORDONNERIE MINUTE PAPILLON. CORDONNERIE MINUTE PAPILLON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CORDONNERIE MINUTE PAPILLON op de google maps. Adres en contacten CORDONNERIE MINUTE PAPILLON
Location of CORDONNERIE MINUTE PAPILLON on the google maps. Address and contacts of CORDONNERIE MINUTE PAPILLON

Andere gerelateerde bedrijven als come CORDONNERIE MINUTE PAPILLON CORDONNERIE MINUTE PAPILLON: Vingerhoeds M | JEROEN VERREYDT | LIBRAIRIE DE LA PLACE | ALBERT KERKHOFS | S.W.A.D.

Other related companies as CORDONNERIE MINUTE PAPILLON: Vingerhoeds M | JEROEN VERREYDT | LIBRAIRIE DE LA PLACE | ALBERT KERKHOFS | S.W.A.D.

CORDONNERIE MINUTE PAPILLON is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CORDONNERIE MINUTE PAPILLON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07284729003. Het bedrijf CORDONNERIE MINUTE PAPILLON bevindt zich op het adres: RUE DE TOURNAI 17; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 910,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 360,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Herstelling aan huis van huishoudartikelen; Herstelling leer and schoeisel; Herstellingswinkels voor diverse persoonlijke and huishoudartikelen. Producten gemaakt in CORDONNERIE MINUTE PAPILLON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CORDONNERIE MINUTE PAPILLON is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CORDONNERIE MINUTE PAPILLON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CORDONNERIE MINUTE PAPILLON, openstaande posities, locatie van CORDONNERIE MINUTE PAPILLON op de kaart.

CORDONNERIE MINUTE PAPILLON is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is CORDONNERIE MINUTE PAPILLON, company assigned to the tax number BE07284729003. The company CORDONNERIE MINUTE PAPILLON is located at the address: RUE DE TOURNAI 17; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 910,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 360,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Herstelling aan huis van huishoudartikelen; Herstelling leer and schoeisel; Herstellingswinkels voor diverse persoonlijke and huishoudartikelen. Products created in CORDONNERIE MINUTE PAPILLON were not found.
The main activity of CORDONNERIE MINUTE PAPILLON is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CORDONNERIE MINUTE PAPILLON is not available. You also can look at reviews of CORDONNERIE MINUTE PAPILLON, open positions, location of CORDONNERIE MINUTE PAPILLON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CORDONNERIE MINUTE PAPILLON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CORDONNERIE MINUTE PAPILLON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CORDONNERIE MINUTE PAPILLON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CORDONNERIE MINUTE PAPILLON, employees, financial statistics.