ECOLE LA SOURCE VIVE

Particuliere bedrijvenBosbouw • ECOLE LA SOURCE VIVE
Private companiesForestry • ECOLE LA SOURCE VIVE

Contactgegevens ECOLE LA SOURCE VIVE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ECOLE LA SOURCE VIVE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ECOLE LA SOURCE VIVE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHEMIN DU CATTY 2; 1380; LASNE, België

Telefoon (phone): 26521848 (+32-26521848) 26521848 (+32-26521848)

Fax (fax): +32 (3) 976-93-34 +32 (3) 976-93-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ECOLE LA SOURCE VIVE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ECOLE LA SOURCE VIVE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ECOLE LA SOURCE VIVE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ECOLE LA SOURCE VIVE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ECOLE LA SOURCE VIVE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ECOLE LA SOURCE VIVE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ECOLE LA SOURCE VIVE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ECOLE LA SOURCE VIVE
Products information ECOLE LA SOURCE VIVE

BTW identificatienummer (tax): BE04805664062
Ondernemingsnummer: 7829925537
Hoofdstad (capital): 975,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 227,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Type d'Enseignement: Enseignement Sp茅cial, Ecoles Primaires, Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles. Type de R茅seau: Enseignement Libre.. Type d'Enseignement: Internats.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement maternel and primaire

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ECOLE LA SOURCE VIVE
(Get full report from official database of BE for ECOLE LA SOURCE VIVE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ECOLE LA SOURCE VIVE
Addition kinds of activities for ECOLE LA SOURCE VIVE

252200. Kantoormeubelen, behalve hout | Office furniture, except wood
15420406. Schoolbouwconstructie | School building construction
27119901. Kranten: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Newspapers: publishing only, not printed on site
56210104. Dames sportkleding | Women's sportswear
65139903. Pensioen hotel operatie | Retirement hotel operation
87420410. Transportconsultant | Transportation consultant

Werken bij ECOLE LA SOURCE VIVE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ECOLE LA SOURCE VIVE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ECOLE LA SOURCE VIVE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ECOLE LA SOURCE VIVE. Looking for open vacancies in other companies

 • Winkelverkoper m/v Schoenenafdeling (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten in de regio Beringen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelverkoper M/V. Je zal instaan voor: - Kassawerk - Winkelverkoop aan de afdeling Schoenen - Rekken inladen - Klanten verder helpen met vragen

 • Schrijnwerker-Kapconstructies (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma in Oudenaarde zijn we op zoek naar een dak timmerman, je maakt en plaatst dakconstructies. Bij nieuwbouw plaats je het dak timmerwerk na voltooiing van de ruwbouw. Je vervangt ook dakconstructies bij renovatiewerken. Naast dakconstructies kan je ook gevelbekleding plaatsen.

 • Productiearbeiders in volcontinu gezocht! (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als productiearbeider bestaat je takenpakket uit o.a. : - Vervoeren van grondstoffen met behulp van een heftruck. - Lossen van deze grondstoffen. - Controleren van de kwaliteit van de producten. - Verpakken van de producten.

 • Elektromechanieker in regio Asse (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Elektromechanieker (m/v) in de regio van Asse bestaat je takenpakket voornamelijk uit: Assembleren & stralen van metalen machine-onderdelen. Bevestigen van elektrische kabels aan de machine-onderdelen op de machineparken

 • Onderhoudstechnieker (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als onderhoudstechnieker sta je in voor: Het onderhouden van de productielijnen alsook het onderhouden van de machines. Elektrische en mechanische storingen opzoeken en oplossen. Het assisteren van de operatoren om stilstanden bij het omstellen en tijdens productie tot een minimum te herleiden. Het onderhouden van de kantoren en de gebouwen kleine herstellingen of aanpassingen doen. Nieuwe machines installeren en afstellen.

 • Metser (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: Synergie Oostende Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant die gespecialiseerd is in betonbouw, gevel- en betonrenovatie, waterbouw en het opsporen van springstoffen zoeken wij een ervaren metser regio Torhout.

 • Student voor onderhoud/schoonmaak (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Studentenjob

  Ben je minimum 18 jaar en zou je graag van dinsdag 4 september tot vrijdag 7 september van 6u tot 14u enkele onderhoudstaken willen doen? Neem dan contact op met ons. Een overzicht van jouw taken: Je maakt de werkvloer schoon met een schoonmaakmachine. Je doet kleine herstellingen (wieltjes, leggers) aan rekken, hangbaren, etc. Je ontstoft machines. Je maakt transportbanden schoon.

 • PC, TABLET & SMARTPHONE TECHNICUS Gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: COMPUTER CHECKPOINT

  Type: Vaste Job

  Je herstelt smartphones en tablets van de bekendste merken zoals Apple, Samsung,...en verschillende generaties op afspraak en zonder afspraak. Je geeft duidelijke informatie aan de klant over je tablet en smartphone herstelling. Je herstelt informaticamateriaal zoals desktops, laptops, kleine en middelgrote systemen. Hierbij zoek je naar de oorzaken van de defecten en herstel je deze zo snel mogelijk op de werkplaats of bij de klant zelf. Je installeert ook software, antiviruspakketten, besturingssystemen enz. naar gelang de wens van de klant. Je geeft duidelijke informatie aan de klant over je installatie. Je bent op de hoogte van kleine tot middelgrote netwerken en kan deze ook installeren en onderhouden. Je geeft technisch en commercieel advies aan de klant bij aankoop van informaticamateriaal of multimedia en de bijhorende pakketten (accessoires, software, verzekeringen/garanties, enz. Je zorgt voor de telefonische support naar de klant toe. Indien nodig maak je offertes op maat. Je werkt hoofzakelijk in regio Gent (werkplek te Sint-Denijs-Westrem).

 • Team Assistant Sales & Marketing departement (m/v) (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

  Type: Vaste Job

  Als Team Assistant van het Sales & Marketing Assistant ondersteun je de Business Unit General Medicines Belux. Dit team bestaat uit 8 managers en 20tal vertegenwoordigers. Samen met de Personal Assisstant - die tevens jouw opstart jouw mentor zal zijn - zal je administratieve ondersteuning bieden, voornamelijk op vlak van Sales en Marketing ondersteuning. Je takenpakket ziet er als volgt uit: - Je beantwoordt vragen en verzoeken en volgt deze ook op; - Je dient de onkostennota’s van de commerciële medewerkers in en volgt ze op; - Je bereidt mailings voor; - Je stelt de contracten op voor commerciële activiteiten en volgt deze op tot de facturatie; - Je verzamelt handtekeningen; - Je staat in voor een correct en nauwkeurig klassement; - Je onderhoudt contact met verschillende partijen zowel intern als extern; - Je verwerkt staalaanvragen en volgt deze op; - Je staat in voor de leveringen van materiaal aan de commerciële medewerkers; - Je voert bestellingen in en volgt deze op tot facturatie voor het marketing team; - Je voert vertalingen uit; - Je beheert de voorraad van het promotiemateriaal; - Je staat in voor de organisatie van vergaderingen.

 • Verpleegkundige (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Residentie Milsenhof

  Type: Vaste Job

  Als verpleegkundige draag je bij tot een optimale zorg voor onze bewoners. Je hebt verantwoordelijkheidszin, past de gestandaardiseerde procedures toe, maar hebt ook de mogelijkheid om je eigen visie en werkmethoden te implementeren. Een groepsgeest is primordiaal.

 • Medevennoot Crelan Bank, Genk - Diepenbeek (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: AZURO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Afhankelijk van je ervaring, zal je als medevennoot binnen het kantoor een rol opnemen als: Beleggingsspecialist over de twee vestigingen heen, of Kantoordirecteur voor het kantoor te Diepenbeek. In de functie als beleggingsspecialist zal je de eindverantwoordelijkheid binnen de organisatie dragen inzake beleggings- en vermogensadvies. Je bent het centrale aanspreekpunt van de bestaande klanten voor beleggingsadvies, levensverzekeringen zoals tak 21/23 en successie- en vermogensplanning in brede zin. Je voert adviesgesprekken met klanten en je bouwt aan lange termijn relaties. Je neemt gerichte initiatieven om het beleggingsdomein binnen de organisatie verder uit te bouwen. Na je initiële start als beleggingsverantwoordelijke, bouw je je kennis verder op met betrekking tot andere financiële domeinen (kredieten, sparen en betalen, verzekeringen….) en met betrekking tot de algemene interne werking en organisatie van het kantoor. Voel je je klaar om meteen een rol op te nemen als kantoordirecteur? Ook dit is zeker mogelijk. Als kantoordirecteur voor de vestiging te Diepenbeek zal je verantwoordelijk worden voor de verdere uitbouw van dit kantoor. Je staat in voor de organisatie en de werking van het kantoor en je geeft als leidinggevende sturing en richting aan jouw medewerkers.

 • Java Developer (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Verliefd op Java maar ook verliefd op je partner? Combineer het beide bij onze klant in het Gentse! Flexibiliteit en innovatie zijn belangrijke waarden voor hen. Geen schrik dus, u kan tijdig uw kind oppikken van school en steeds gezellig uit eten met de partner!     Bedrijf   Het bedrijf ontwikkelt zowel back-end als front-end (Web) applicaties. Momenteel zijn ze op zoek naar een Freelance Fullstack Java Developer om hun team te versterken. Initieel zou dit voor 5 maand zijn maar bij een goede beoordeling mag u zich aan een voorstel tot extensie verwachten.     Functiebeschrijving   Er zijn meerdere projecten dus eenieders rol is afhankelijk van zijn of haar kennis. De voornaamste staan hieronder maar individueel krijg je nog specifieke taken toegewezen.  Je werkt op het project van analyse tot acceptatiefase. De codes review je en je zorgt dat ze makkelijk te testen zijn. Je communiceert goed met het volledige team. Nieuwe Javaversies verken je en leer je. Je kijkt waar verbetering mogelijk is en neemt initiatief. En de hoofdtaak is natuurlijk Ontwikkelen in Java.   Profiel Minstens 4 jaar ervaring in Java. Vlot Nederlands en Engels is geen probleem. Goede kennis van: JSF, JPA, HTML en JavaScript Je bent onmiddellijk beschikbaar   Aanbod Regio Gent, vlot bereikbaar! Een aantrekkelijke dagelijkse verloning. Een jong gemotiveerd team die veel sfeer creëert op de werkvloer. Ruimte voor initiatief en persoonlijke inbreng.   Natuurlijk wil je meer weten hé? Stuur een mail met jouw C.V. via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van ECOLE LA SOURCE VIVE in sociale netwerken
Look for responds of ECOLE LA SOURCE VIVE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ECOLE LA SOURCE VIVE. Laat een reactie achter voor ECOLE LA SOURCE VIVE. ECOLE LA SOURCE VIVE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ECOLE LA SOURCE VIVE. Leave a respond for ECOLE LA SOURCE VIVE. ECOLE LA SOURCE VIVE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ECOLE LA SOURCE VIVE op de google maps. Adres en contacten ECOLE LA SOURCE VIVE
Location of ECOLE LA SOURCE VIVE on the google maps. Address and contacts of ECOLE LA SOURCE VIVE

Andere gerelateerde bedrijven als come ECOLE LA SOURCE VIVE ECOLE LA SOURCE VIVE: FLDELESTIENNE - LALOUX SPRL | Ateljeeke ('t) | LE FOYER LAEKENOIS | Buywell | J. LAROY

Other related companies as ECOLE LA SOURCE VIVE: FLDELESTIENNE - LALOUX SPRL | Ateljeeke ('t) | LE FOYER LAEKENOIS | Buywell | J. LAROY

ECOLE LA SOURCE VIVE is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ECOLE LA SOURCE VIVE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04805664062. Het bedrijf ECOLE LA SOURCE VIVE bevindt zich op het adres: CHEMIN DU CATTY 2; 1380; LASNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 975,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 227,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement maternel and primaire. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Enseignement Sp茅cial, Ecoles Primaires, Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles. Type de R茅seau: Enseignement Libre.. Type d'Enseignement: Internats..
De hoofdactiviteit van ECOLE LA SOURCE VIVE is Bosbouw, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ECOLE LA SOURCE VIVE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ECOLE LA SOURCE VIVE, openstaande posities, locatie van ECOLE LA SOURCE VIVE op de kaart.

ECOLE LA SOURCE VIVE is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is ECOLE LA SOURCE VIVE, company assigned to the tax number BE04805664062. The company ECOLE LA SOURCE VIVE is located at the address: CHEMIN DU CATTY 2; 1380; LASNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 975,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 227,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement maternel and primaire. List of products are Type d'Enseignement: Enseignement Sp茅cial, Ecoles Primaires, Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles. Type de R茅seau: Enseignement Libre.. Type d'Enseignement: Internats..
The main activity of ECOLE LA SOURCE VIVE is Forestry, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ECOLE LA SOURCE VIVE is not available. You also can look at reviews of ECOLE LA SOURCE VIVE, open positions, location of ECOLE LA SOURCE VIVE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ECOLE LA SOURCE VIVE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ECOLE LA SOURCE VIVE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ECOLE LA SOURCE VIVE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ECOLE LA SOURCE VIVE, employees, financial statistics.