LE FOYER LAEKENOIS

Particuliere bedrijvenBosbouw • LE FOYER LAEKENOIS
Private companiesForestry • LE FOYER LAEKENOIS

Contactgegevens LE FOYER LAEKENOIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LE FOYER LAEKENOIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LE FOYER LAEKENOIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Modelwijk; 1020; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 479 00 48; 02 479 22 42 (+32-02 479 00 48; 02 479 22 42) 02 479 00 48; 02 479 22 42 (+32-02 479 00 48; 02 479 22 42)

Fax (fax): +32 (51) 355-14-29 +32 (51) 355-14-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LE FOYER LAEKENOIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LE FOYER LAEKENOIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LE FOYER LAEKENOIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LE FOYER LAEKENOIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LE FOYER LAEKENOIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LE FOYER LAEKENOIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LE FOYER LAEKENOIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LE FOYER LAEKENOIS
Products information LE FOYER LAEKENOIS

BTW identificatienummer (tax): BE05738952636
Ondernemingsnummer: 7732696533
Hoofdstad (capital): 706,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 400,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in LE FOYER LAEKENOIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LE FOYER LAEKENOIS
(Get full report from official database of BE for LE FOYER LAEKENOIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LE FOYER LAEKENOIS
Addition kinds of activities for LE FOYER LAEKENOIS

267906. Telegraaf, teletype, en het toevoegen van machinepapier | Telegraph, teletype, and adding machine paper
14119904. Mica schist, dimensie-quarrying | Mica schist, dimension-quarrying
32970101. Baksteen, bauxiet | Brick, bauxite
35599920. Verfmachines | Paint making machinery
39910101. Duw bezems | Push brooms
55619900. Handelaar in recreatievoertuigen, nec | Recreational vehicle dealers, nec

Werken bij LE FOYER LAEKENOIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LE FOYER LAEKENOIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LE FOYER LAEKENOIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LE FOYER LAEKENOIS. Looking for open vacancies in other companies

  • TECHNIEKER IN DE VOEDING 3 PLOEGEN - GEEN ERVARING VEREIST (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter uitbreiding zijn wij op zoek naar een extra Technieker! - U zorgt voor een optimale werking van het machinepark en de optimalisatie van de infrastructuur en technieken. Specifiek: Preventief onderhoud Storingen verhelpen en meedenken over langetermijnoplossingen. Opstarten van nieuwe machines Aanvullende taken Uren?U bent werkzaam tussen 4.45 tot 20.00 uur. Wisselend in vroeg, dag of laat.

  • Loodgieter (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner zijn wij op zoek naar een installateur sanitair en CV om op verschillende locaties te werken in Vlaams-Brabant. Je werkt voor de afdeling "Building" Waaruit bestaat jouw takenpakket? Je legt aanvoer- en afvoerleidingen voor water- en gastoevoer. Je installeert of herstelt sanitaire voorzieningen, kranen, gasboilers en andere toestellen voor waterverwarming. Je plaatst, regelt, onderhoudt en herstelt installaties voor centrale verwarming. Je bewerkt en legt leidingen Je snijdt en zaagt buizen op maat, ontbraamt ze en buigt ze. Je maakt en/of monteert allerlei verbindingen. Je plaatst verwarmingsketels, brandstoftanks en radiatoren en sluit ze aan.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Meeuwen-Gruitrode (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp Deeltijds Mariakerke (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: GREENHOUSE GENT

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Mariakerke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolgen van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Damme (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor het op orde zetten van de productieomgeving. Dit doe je aan de hand van een veegmachine of doe je manueel.

  • Jobstudent Nachtshift Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: C.P.T. - Q8

    Type: Studentenjob

    U werkt met een vaste nacht, van 22u - 6u Uw taken brengen oa met zich mee: - het ontvangen en wegzetten van leveringen - het bakken van koffiekoeken, broodjes, taartjes en warme snacks - het beleggen van broodjes - verkoop van lottoproducten - retour en ontvangst van kranten en tijdschriften - kassawerk, klanten bedienen - schoonmaak van de shop

  • studenten zorgkundige (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: MOUTERSHOF

    Type: Studentenjob

    je draait mee in de zorg in weekends en schoolvakanties. Je bent student in een zorgrichting en hebt affiniteit met onze doelgroep.

  • Chemisch Productiearbeider (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    Gezien de gevraagde flexibiliteit zal je roteren tussen de verschillende productieplatforms en ben je multi-inzetbaar. Elk individu werkt actief mee aan een continu verbeteringsproces en een optimale productie. Heb je verbetervoorstellen? Gooi deze zeker in de groep! Je zal regelmatig werken in het lab waar je testen zal uitvoeren. Verder neem je stalen en voer je de nodige kwaliteitscontroles. Bij afwijkingen zal je de nodige maatregelen nemen. Je kan mee oplossingen bedenken zodat hetzelfde probleem zich geen tweede keer voordoet. Afgekeurde producten worden afgevoerd naar de bestemde plaats en doet de nodige registraties. Het reinigen van de werkplek, de installaties, de machines, het materiaal,... het hoort er allemaal bij. Sporadisch zal je met de heftruck werken voor de aan- en afvoer van producten. Je zal grondstoffen afwegen en inscannen, productiemachines instellen en bedienen, producten aanmaken, enzovoort. Bedrijfsprofiel: Je zal deel uitmaken van een gedreven en dynamisch team. De organisatie hanteert een platte structuur en er heerst een open en toegankelijke mentaliteit. De deur staat voor iedereen open waardoor communicatie vlot verloopt. Er heerst een losse structuur waardoor iedereen zijn maturiteit gebruikt om zijn taken te volbrengen. Hieruit kan je afleiden dat deze werkgever vertrouwen heeft in zijn collega's en ieders zijn vrijheid heeft. Natuurlijk moet er wel gewerkt worden! Jouw werkgever bevindt zich in de chemische industrie. Je zal deel uitmaken van een KMO met zijn vestiging in Grobbendonk en een totaal van 43 medewerkers.

  • Zorgkundige brugzorg Hamme / mobiele equipe (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: AZ NIKOLAAS

    Type: Vaste Job

    Dienst: brugzorg - Campus Hamme / mobiele equipe – campusoverschrijdend Brugzorg is een dienst waar klanten tijdelijk kunnen verblijven (o.a. na ontslag uit het ziekenhuis, of tussen twee behandelingen door, … ) in afwachting van hun terugkeer naar huis. Functie: - Samen met de collega’s, sta je in voor de permanentie binnen brugzorg en vervul je er een polyvalente functie - Samen met de dagelijks verantwoordelijke, sta je in voor het onthaal en de rondleiding van nieuwe klanten - Je biedt assistentie in de zorg voor klanten in samenwerking en overleg met de thuisverpleegkundige, dagelijks verantwoordelijke en huisarts. Tevens verwittig je hen in geval van medische problemen - Je zorgt voor de maaltijdbedeling en begeleiding bij klanten die hulp nodig hebben bij de maaltijden - Je neemt deel aan de overlegmomenten m.b.t. de zorg van klanten en de dagelijkse gang van zaken van de brugzorg - Je draagt bij aan een aangenaam verblijf en biedt assistentie bij animatie voor de klanten van brugzorg - Je voert ook een beperkt aantal logistieke taken uit - Naast je taken in de brugzorg word je als lid van de mobiele equipe frequent tewerkgesteld op verschillende afdelingen in het ziekenhuis. Hierbij gebeurt de toewijzing per dag. Voor de overige taakinhouden verwijzen we naar de functieomschrijving ‘Zorgkundige’, terug te vinden op het Nikodoc of verkrijgbaar bij de dienst P & O.

  • Schrijnwerker Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Begeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR OVERPELT

    Type: Werfreserve

    Als begeleid(st)er zorg je samen met je collega’s voor een kwalitatieve opvang en begeleiding van kinderen uit het kleuter- en basisonderwijs buiten de schooluren en tijdens schoolvakanties. Je creëert een huiselijke sfeer en stemt je zorg af op de behoefte van elk kind, ook voor kinderen met een grotere zorgbehoefte. Je staat in voor verzorging, psychosociale stimulering en ontplooiingskansen voor de kinderen.

Zoek naar antwoorden van LE FOYER LAEKENOIS in sociale netwerken
Look for responds of LE FOYER LAEKENOIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LE FOYER LAEKENOIS. Laat een reactie achter voor LE FOYER LAEKENOIS. LE FOYER LAEKENOIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LE FOYER LAEKENOIS. Leave a respond for LE FOYER LAEKENOIS. LE FOYER LAEKENOIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LE FOYER LAEKENOIS op de google maps. Adres en contacten LE FOYER LAEKENOIS
Location of LE FOYER LAEKENOIS on the google maps. Address and contacts of LE FOYER LAEKENOIS

Andere gerelateerde bedrijven als come LE FOYER LAEKENOIS LE FOYER LAEKENOIS: GHITA | Micronext SPRL | Driesen E | TRADECOWALL SCRL | TWEEDEHANDSWAGEN CENTRUM

Other related companies as LE FOYER LAEKENOIS: GHITA | Micronext SPRL | Driesen E | TRADECOWALL SCRL | TWEEDEHANDSWAGEN CENTRUM

LE FOYER LAEKENOIS is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LE FOYER LAEKENOIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05738952636. Het bedrijf LE FOYER LAEKENOIS bevindt zich op het adres: Modelwijk; 1020; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 706,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 400,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Social service organizations. Producten gemaakt in LE FOYER LAEKENOIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LE FOYER LAEKENOIS is Bosbouw, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LE FOYER LAEKENOIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LE FOYER LAEKENOIS, openstaande posities, locatie van LE FOYER LAEKENOIS op de kaart.

LE FOYER LAEKENOIS is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is LE FOYER LAEKENOIS, company assigned to the tax number BE05738952636. The company LE FOYER LAEKENOIS is located at the address: Modelwijk; 1020; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 706,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 400,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Social service organizations. Products created in LE FOYER LAEKENOIS were not found.
The main activity of LE FOYER LAEKENOIS is Forestry, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LE FOYER LAEKENOIS is not available. You also can look at reviews of LE FOYER LAEKENOIS, open positions, location of LE FOYER LAEKENOIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LE FOYER LAEKENOIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LE FOYER LAEKENOIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LE FOYER LAEKENOIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LE FOYER LAEKENOIS, employees, financial statistics.