E.P.E.S.P.

Contactgegevens E.P.E.S.P.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data E.P.E.S.P.: address, phone, fax, email, website, opening hours

E.P.E.S.P.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE NOUVELLE 28; 6760; VIRTON, België

Telefoon (phone): 63578528 (+32-63578528) 63578528 (+32-63578528)

Fax (fax): +32 (84) 124-97-32 +32 (84) 124-97-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) E.P.E.S.P.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "E.P.E.S.P."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "E.P.E.S.P."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van E.P.E.S.P., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen E.P.E.S.P.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of E.P.E.S.P., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees E.P.E.S.P.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti E.P.E.S.P.
Products information E.P.E.S.P.

BTW identificatienummer (tax): BE06738983154
Ondernemingsnummer: 6571716308
Hoofdstad (capital): 562,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 755,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Type d'Enseignement: Internats.. Type d'Enseignement: Jardins d'Enfants, Enseignement Sp茅cial, Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Officiel.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement maternel and primaire

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor E.P.E.S.P.
(Get full report from official database of BE for E.P.E.S.P.)

Aanvulling soorten activiteiten voor E.P.E.S.P.
Addition kinds of activities for E.P.E.S.P.

01749902. Citroenbos | Lemon grove
07510301. Schapendompendiensten | Sheep dipping services
17419908. Tuckpointing of restauratie | Tuckpointing or restoration
28990500. maten | Sizes
33120402. Spoorwegovergangen, staal of ijzer | Railroad crossings, steel or iron
38220301. Ingebouwde thermostaten, gevuld systeem en bimetaal typen | Built-in thermostats, filled system and bimetal types
47319905. Verzend documenten voorbereiding | Shipping documents preparation
80999902. Oogbanken | Eye banks

Werken bij E.P.E.S.P.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in E.P.E.S.P.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor E.P.E.S.P.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for E.P.E.S.P.. Looking for open vacancies in other companies

 • maatschappelijk werker kinderarmoede B1-B3 (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: OCMW DENDERMONDE

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Als maatschappelijk werker kinderarmoede binnen het sociaal huis bent u het aanspreekpunt rond het thema kinderarmoede. U staat mee in voor het ontwikkelen en uitwerken van projecten rond kinderarmoede en dit in samenwerking met diverse welzijnsactoren. Bovendien draagt u (pro-)actief bij tot de bestrijding van kinderarmoede in Dendermonde, zowel op beleids- als op operationeel niveau.

 • Bediende verkoper Colruyt Alsemberg (ALSEMBERG)

  Regio: ALSEMBERG

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

 • Werfleider (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Izegem zijn we op zoek naar een WERFLEIDER  Werkvoorbereidingen Bestellingen plaatsen Communicatie met klanten en collega's Projecten van A tot Z opvolgen Je komt terecht in een bedrijf gespecialiseerd in grondwerken, rioleringswerken en betonwerken

 • Operator vaste nacht Olen (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je zin om aan de slag te gaan voor de meest verrukkelijke chocoladeproducent gelegen in Olen? Heb je voeling met de voedingssector en een passie voor chocolade? Ben je bovendien ook technisch aangelegd? Als (chocolade)Operator zal je verantwoordelijk zijn voor het bedien en afstellen van de machines. Je zal toekijken op de kwaliteit van de productie en bijsturen waar nodig. Op termijn zal je instaan voor het oplossen van kleine storingen.

 • schuurder van Corian (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Bedrijf te Zonhoven is op zoek naar een schuurder van Corian voor in het atelier

 • Administratief bediende (HOESELT)

  Regio: HOESELT

  Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken een administratief & logistiek bediende voor een bedrijf te Hoeselt. Jouw taken: Opvolgen van de bestellingen Contact met klanten, telefoon, mail, … Planning en regelen van transporten Stockbeheer Plaatsen van bestellingen bij leveranciers

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Kortenberg (KORTENBERG)

  Regio: KORTENBERG

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Jobstudent zaterdag - gekende hippe winkelketen Roeselare M/V (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Adecco Roeselare zoekt een winkelbediende / jobstudent op zaterdag om met plezier te werken in een internationale fashionomgeving te Roeselare . Als winkelbedeinde / verkoopmedewerker bieden we jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Behalve heel veel fun, horen bij de job van winkelbediende / verkoopmedewerker heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do'-lijstje staan volgende taken: Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. Aan de kassa werken De levering verwerken en goederen uitpakken De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan In team werken en actief je collega's ondersteunen en helpen

 • Student(e) doorheen het jaar (KERMT)

  Regio: KERMT

  Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken een student(e) die vanaf 20/09 tem minstens het einde van het jaar enkele dagen per week kan werken in een bakkerij regio Hasselt. Taken: wafels inpakken, afwassen, ...

 • Productiemedewerker vaste voormiddag (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: vind! Waregem

  Type: Vaste Job

  Je helpt de verschillende grondstoffen klaar te zetten. Je werkt hiervoor met een scansysteem. Je verdeelt de grondstoffen over de machines en stelt de parameters in. Je houdt nauwlettend de juiste receptuur in de gaten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het afvullen van ijs en de verpakking ervan. Je houdt het magazijn op orde.

 • Mecanicien van heftrucks & klein rollend materiaal (SINT-ELOOIS-VIJVE)

  Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

  Bedrijf: vind! Waregem

  Type: Vaste Job

  Als mechanieker sta je in om preventief en curatief onderhoud te doen van heftrucks en ander klein rollend materiaal (kleine graafkranen e.d.). Na verloop van tijd word je ook ingeschakeld om depannages bij klanten uit te voeren. Je staat klanten te woord op technisch vlak en handelt problemen af.

 • Zelfstandige Franchisenemer Meubelzaak 3000m2 (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: INSPIRATIONS

  Type: Zelfstandige activiteit

  In opdracht van een klant van ons begeleiden wij onderstaande opportuniteit : - zeflstandige uitbating Meubelzaak , gelegen te Oostkamp, specialist in Slaapcomfort, binnen en tuinmeubelen - Geen investering - zelfstandige activiteit ( Sterke manager , ook ideaal als koppel ) - team kunnen leiden, doelgericht kunnen plannen, managen, targets stellen gekoppeld aan actieplannen - volledige back office ondersteuning ( aankoop, fakturatie, leveringen... ) - zelfstandige verkopers aanwezig om uw sales te ondersteunen - open op di-do , zaterdag en zondag Interesse in deze opportuniteit ? 0499873431

Zoek naar antwoorden van E.P.E.S.P. in sociale netwerken
Look for responds of E.P.E.S.P. in social networks

Lees alle opmerkingen voor E.P.E.S.P.. Laat een reactie achter voor E.P.E.S.P.. E.P.E.S.P. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for E.P.E.S.P.. Leave a respond for E.P.E.S.P.. E.P.E.S.P. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie E.P.E.S.P. op de google maps. Adres en contacten E.P.E.S.P.
Location of E.P.E.S.P. on the google maps. Address and contacts of E.P.E.S.P.

Andere gerelateerde bedrijven als come E.P.E.S.P. E.P.E.S.P.: de Lannoy M | All Art is quite useless VZW | GALERIJ PROJEKT | R.E.C.V. | BOULANGERIE D?ME

Other related companies as E.P.E.S.P.: de Lannoy M | All Art is quite useless VZW | GALERIJ PROJEKT | R.E.C.V. | BOULANGERIE D?ME

E.P.E.S.P. is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is E.P.E.S.P., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06738983154. Het bedrijf E.P.E.S.P. bevindt zich op het adres: RUE NOUVELLE 28; 6760; VIRTON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 562,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 755,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement maternel and primaire. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Internats.. Type d'Enseignement: Jardins d'Enfants, Enseignement Sp茅cial, Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Officiel..
De hoofdactiviteit van E.P.E.S.P. is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van E.P.E.S.P. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van E.P.E.S.P., openstaande posities, locatie van E.P.E.S.P. op de kaart.

E.P.E.S.P. is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is E.P.E.S.P., company assigned to the tax number BE06738983154. The company E.P.E.S.P. is located at the address: RUE NOUVELLE 28; 6760; VIRTON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 562,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 755,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement maternel and primaire. List of products are Type d'Enseignement: Internats.. Type d'Enseignement: Jardins d'Enfants, Enseignement Sp茅cial, Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Officiel..
The main activity of E.P.E.S.P. is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of E.P.E.S.P. is not available. You also can look at reviews of E.P.E.S.P., open positions, location of E.P.E.S.P. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over E.P.E.S.P., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf E.P.E.S.P., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about E.P.E.S.P., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company E.P.E.S.P., employees, financial statistics.