GALERIJ PROJEKT

Contactgegevens GALERIJ PROJEKT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GALERIJ PROJEKT: address, phone, fax, email, website, opening hours

GALERIJ PROJEKT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MECHELSESTEENWEG 10; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32131760 32131760

Fax (fax): +32 (55) 744-99-62 +32 (55) 744-99-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GALERIJ PROJEKT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GALERIJ PROJEKT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GALERIJ PROJEKT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GALERIJ PROJEKT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GALERIJ PROJEKT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GALERIJ PROJEKT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GALERIJ PROJEKT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GALERIJ PROJEKT
Products information GALERIJ PROJEKT

BTW identificatienummer (tax): BE01317779541
Ondernemingsnummer: 1420776367
Hoofdstad (capital): 231,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 725,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in GALERIJ PROJEKT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Zalen voor culturele evenementen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GALERIJ PROJEKT
(Get full report from official database of BE for GALERIJ PROJEKT)

Aanvulling soorten activiteiten voor GALERIJ PROJEKT
Addition kinds of activities for GALERIJ PROJEKT

3469. Metalen stempels, niet | Metal stampings, nec
20480102. Alfalfa, in blokjes | Alfalfa, cubed
28120103. Kaliumcarbonaat | Potassium carbonate
28510403. Verf verwijderaars | Varnish removers
52610302. Kwekerijvoorraad, zaden en bollen | Nursery stock, seeds and bulbs
59479900. Cadeau, nieuwigheid, en souvenirwinkel, nec | Gift, novelty, and souvenir shop, nec
73610203. Modelregister | Model registry
87420107. Kwaliteitszorg consultant | Quality assurance consultant
96310400. Reglement, beheer van nutsbedrijven, overheidsniveau | Regulation, administration of utilities, level of government

Werken bij GALERIJ PROJEKT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GALERIJ PROJEKT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GALERIJ PROJEKT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GALERIJ PROJEKT. Looking for open vacancies in other companies

  • SUPPLY CHAIN MEDEWERKER (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, een bedrijf gesitueerd in de autobranche, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Supply Chain Medewerker. Jouw verantwoordelijkheid bestaat erin om ervoor te zorgen dat alle goederen voor de leveranciers tijdig aanwezig zijn om zo de productie optimaal te garanderen.Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van de verschillende leveranciers, TA rapporten, C-nota's, Transporten, QAD, etc. Je zal werken in dag, maar er wordt verwacht ook buiten het uurrooster stand-by te zijn. Ben je organisatorisch sterk? Heb je een goede talenkennis? Ben je flexibel en ben je gebeten door het logistieke? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!

  • Enthouasiaste commercieel medewerker| Bekend bedrijf te Wommelgem (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je fungeert als spilfiguur in de dagelijkse communicatie tussen de buitenlandse vestiging (China), de leveranciers en de leden van de overkoepelende aankooporganisatie inzake commerciële en logistieke dossiers. Je staat in voor de administratie en de correcte opvolging van orders, zowel aankoop als verkoop gerelateerd. Je zorgt mee voor de organisatie en coördinatie van logistieke opdrachten. Je biedt (administratieve) ondersteuning: voorbereiding en opmaak van presentaties, voorbereiding van meetings, reservatie van hotels en vluchten, website up-to-date houden…

  • ALLROUND BOEKHOUDKUNDIG BEDIENDE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent samen met de hoofdboekhoudster verantwoordelijk voor de leveranciersboekhouding . Je controleert en verwerkt de aankoopfacturen, voert betalingen uit en onderhoudt contacten met leveranciers. Je staat open voor ad hoc projecten/taken zoals controle fiscale schulden en beheer van diverse enquê;tes. Je bent het eerste aanspreekpunt inzake verzekeringen (wagenpark, burgerlijke aansprakelijkheid bouwwerken, machinebreuk) en volgt alles op van A tot Z.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Drongen (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student verkoopsmedewerker bakkerij (M/V) Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een fulltime job? Interesse in de verkoop en een passie voor bakkersproducten? Lees snel verder want voor een bakkerij regio Gent is Actief interim op zoek naar jou! Om hun team van enthousiaste verkopers te versterken zijn verschillende bakkerijen in het Gentse op zoek naar een gemotiveerde verkoper (M/V). Als bakkerijmedewerker zal jij instaan voor het verkopen van brood, patisserie, charcuterie en confiserie. Ook het opvullen van de rekken en het snijden van het brood en onderhoud van de winkel behoren tot je takenpakket. Jij bezorgt de klanten een onvergetelijke ervaring!

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • student(e) onthaal (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AMBROSIA

    Type: Studentenjob

    Je zorgt voor de check-in van de gasten en je verricht administratie. Dit gebeurt in de vakanties en op zondag.

  • Zorgkundige WZC Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als zorgkundige binnen het WZC ben je verantwoordelijk voor: - hygiënische en comfortzorgen  - het opvolgen van het elektronisch patiëntendossier - de ondersteuning van de bewoners op vlak van zelfstandigheid, comfort en veiligheid - open en transparante communicatie en overleg met collega's - ... Bedrijfsprofiel: Ben jij een zorgkundige met een hart voor de ouderenzorg? Ben je bovendien op zoek naar een job binnen een vooruitstrevende organisatie? Dan ben jij de persoon die Care Talents zoekt!

  • Chauffeur CE (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het transport van bouwmaterialen of afvalresten.

  • Call Agent met commerciële flair - Tijdelijk met optie vast (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Op basis van de gemaakte offerte die je collega's van Internal Sales gemaakt hebben, neem jij telefonisch contact op met de klant/ prospect. Je bent een luisterend oor voor de klant/ prospect en komt tijdens het gesprek te weten wat hun verdere wensen zijn. Je bent een volharder, je zet er je tanden in en volgt dit verder op van A tot Z. Bedrijfsprofiel: Onze klant biedt een groot assortiment aan isotherme oplossingen op maat, gebaseerd op de kernwaarden van kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. Met een jaaromzet van meer dan 50 miljoen euro en een nieuwe moderne productievestiging in Beveren-Leie is onze klant één van de belangrijkste leveranciers van bouwsystemen voor geconditioneerde industriële omgevingen.

  • Project manager (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Vaste Job

    Konvert Interim Lokeren is op zoek naar een project manager om verschillende projecten te leiden. Deze projecten variëren van glasvezelwerken, installatie van kopernetwerken tot elektrotechnische werken. -Je staat in voor zowel de technische als de commerciële opvolging vanaf de start van een project tot definitieve oplevering -Tijdens de uitvoering van het project vorm je het centrale contactpunt voor de klant, studiebureau en de medewerkers op de werf -Je bent in staat ieders noden om te zetten in concrete acties

  • Make-up Promoters (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze make-up lijnen Deluxe en Colours zoeken ambitieuze promotors op zelfstandige basis. Je krijgt een interne opleiding over de make-up en het aanbrengen ervan. Doormiddel van workshops geven en 1 op 1 advies ga je de make-up promoten en het juiste advies geven aan de klanten.

Zoek naar antwoorden van GALERIJ PROJEKT in sociale netwerken
Look for responds of GALERIJ PROJEKT in social networks

Lees alle opmerkingen voor GALERIJ PROJEKT. Laat een reactie achter voor GALERIJ PROJEKT. GALERIJ PROJEKT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GALERIJ PROJEKT. Leave a respond for GALERIJ PROJEKT. GALERIJ PROJEKT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GALERIJ PROJEKT op de google maps. Adres en contacten GALERIJ PROJEKT
Location of GALERIJ PROJEKT on the google maps. Address and contacts of GALERIJ PROJEKT

Andere gerelateerde bedrijven als come GALERIJ PROJEKT GALERIJ PROJEKT: GROEP ARGENTA | HILDA | Mulier J | JEAN-MARIE BEMELMANS | FLV Services

Other related companies as GALERIJ PROJEKT: GROEP ARGENTA | HILDA | Mulier J | JEAN-MARIE BEMELMANS | FLV Services

GALERIJ PROJEKT is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GALERIJ PROJEKT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01317779541. Het bedrijf GALERIJ PROJEKT bevindt zich op het adres: MECHELSESTEENWEG 10; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 231,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 725,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Zalen voor culturele evenementen. Producten gemaakt in GALERIJ PROJEKT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GALERIJ PROJEKT is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GALERIJ PROJEKT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GALERIJ PROJEKT, openstaande posities, locatie van GALERIJ PROJEKT op de kaart.

GALERIJ PROJEKT is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is GALERIJ PROJEKT, company assigned to the tax number BE01317779541. The company GALERIJ PROJEKT is located at the address: MECHELSESTEENWEG 10; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 231,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 725,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Zalen voor culturele evenementen. Products created in GALERIJ PROJEKT were not found.
The main activity of GALERIJ PROJEKT is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GALERIJ PROJEKT is not available. You also can look at reviews of GALERIJ PROJEKT, open positions, location of GALERIJ PROJEKT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GALERIJ PROJEKT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GALERIJ PROJEKT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GALERIJ PROJEKT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GALERIJ PROJEKT, employees, financial statistics.