E.P.E.S.C.F.

Contactgegevens E.P.E.S.C.F.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data E.P.E.S.C.F.: address, phone, fax, email, website, opening hours

E.P.E.S.C.F.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE ROLY 9; 5660; COUVIN, België

Telefoon (phone): 60311562 (+32-60311562) 60311562 (+32-60311562)

Fax (fax): +32 (4) 942-61-29 +32 (4) 942-61-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) E.P.E.S.C.F.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "E.P.E.S.C.F."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "E.P.E.S.C.F."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van E.P.E.S.C.F., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen E.P.E.S.C.F.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of E.P.E.S.C.F., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees E.P.E.S.C.F.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti E.P.E.S.C.F.
Products information E.P.E.S.C.F.

BTW identificatienummer (tax): BE09507537841
Ondernemingsnummer: 9445739746
Hoofdstad (capital): 351,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 338,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Type d'Enseignement: Enseignement Sp茅cial, Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Officiel.. Type d'Enseignement: Internats.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement maternel and primaire

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor E.P.E.S.C.F.
(Get full report from official database of BE for E.P.E.S.C.F.)

Aanvulling soorten activiteiten voor E.P.E.S.C.F.
Addition kinds of activities for E.P.E.S.C.F.

263199. Papierfabrieken, nec | Paperboard mills, nec
34430405. Retorten, industrieel: smelten, enz. | Retorts, industrial: smelting, etc.
35670202. Metalen smeltovens, industrieel: brandstofafgevuurd | Metal melting furnaces, industrial: fuel-fired
72159900. Muntwasserijen en schoonmaakdiensten, noch | Coin-operated laundries and cleaning, nec
72990800. Steekdiensten | Stitching services

Werken bij E.P.E.S.C.F.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in E.P.E.S.C.F.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor E.P.E.S.C.F.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for E.P.E.S.C.F.. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator | 2 ploegen (KAULILLE)

  Regio: KAULILLE

  Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Kaulille zijn we op zoek naar een operator Je takenpakket zal bestaan uit Het bedienen van verschillende productiemachines Schoonhouden van de productieinstallaties volgens de instructies Het goed aan de gang houden van een productielijn na een storing of ombouwen en hiervoor rekening houden met de vooropgesteld veiligheids en hygiëne voorshriften Ten alle tijde zorgen dat de vooropgestelde hoeveelheid en kwaliteit gewaarborgd wordt

 • Mederwerker onderhoud M/V (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als medewerker in het onderhoud ben jij de persoon die zorgt voor een propere en aangename omgeving in het woonzorgcentrum. We zijn op zoek naar een dynamisch persoon die vlot is in de omgang met bejaarde bewoners. Je bent enthousiast en stipt in het naleven van de afspraken en het uitvoeren van de taken. Kennis van de Nederlandse taal is een must. Jouw taken: - Je staat in voor het reinigen en schoonmaken van de kamer of flat van de bewoners en andere lokalen (verpleegpost, cafetaria, gangen, ...) - Je zorgt voor een nette en hygiënische omgeving voor bewoners en bezoekers en collega's - Je draagt je steentje bij aan het opvangen, signaleren en verhelpen van klachten. - Je werkt op vaste uren tijdens de week en 1 weekend op 2. - Gemotiveerd persoon met kennis van het Nederlands. - Vloeren en meubilair schoonmaken - Toiletten en keukens schoonmaken De handdoek- en zeepverdelers bijvullen - Stof afnemen, afval sorteren en vuilnisbakken leegmaken - De ruimtes ventileren en verluchten - Glazen oppervlakken op het gelijkvloers schoonmaken (ramen, wanden, spiegels, ...) - Schoonmaakproducten en het materieel klaarmaken Gladde zones afbakenen - Schoonmaakmaterieel schoonmaken en onderhouden

 • SERVICETECHNIEKER (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal na een grondige opleiding verantwoordelijk zijn voor herstellingen en verkoop klaarmaken van de machines in ons assortiment. Je verricht deze werkzaamheden voornamelijk on site bij onze klanten of in onze werkplaats. Je doet een probleemanalyse en communiceert hierover met onze technische verantwoordelijke en de planning. Je verzorgt demonstraties met de machines uit ons gamma on site bij onze klanten.

 • Technieker 2 ploegen (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Waasland zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Jouw taken: Als onderhoudstechnieker analyseer je elektrische en mechanische storingen en los je deze op. Je optimaliseert productie-installaties en verpakkingslijnen. Je voert preventieve en correctieve onderhoudstaken uit. Je wordt nauw betrokken bij de introductie van nieuwe machines en processen.

 • Operator (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een voedingsbedrijf in Lokeren  zijn wij op zoek naar een ervaren operator/bedienaar

 • Huishoudelijke Hulp (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten : Schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden. Dagelijkse boodschappen zoals naar het postkantoor of de bakker gaan, kunnen ook

 • Student herfstvakantie (M/V) (Regio Sint-Truiden)

  Regio: Regio Sint-Truiden

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in de regio van Sint-Truiden zijn wij op zoek naar jobstudenten die gedurende de herfstvakantie willen werken.

 • Werkstudent Knokke (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: DAMART

  Type: Studentenjob

  Als verkoopsmedewerker vertegenwoordig je de commerciële politiek en het nieuwe imago van Damart. De noden van de klanten detecteren en hen adviseren op een professionele manier met een persoonlijke touch is jouw manier van verkopen. De klant staat dan ook altijd centraal in je verkoopproces. Orde en netheid van de winkel, verwerken van goederen en kassawerk behoren tot je takenpakket. Samen met de Shopmanager en je collega’s ga je iedere dag de uitdaging aan om de objectieven te behalen.

 • Verkoopsmedewerker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: BRICO

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een nieuwe medewerker die zal instaan voor de verkoop van allerhande artikelen in de winkel. Je helpt bij het aanvullen, ordenen en uitstallen van de producten in de winkel en in de voorraadruimtes. Daarnaast geef je advies aan de klanten en help je hen bij hun aankopen.

 • Commercieel Medewerker Binnendienst (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: SELECT HR

  Type: Vaste Job

  In de functie van Commercieel Medewerker Binnendienst behoren volgende taken tot jouw takenpakket: - Realiseren van vastgelegde verkoopdoelstellingen - Het verstrekken van informatie aan (potentiële) klanten, leveranciers, distributeurs en agenten bij de verkoop van eindproducten; opmaak van offertes en orderbevestigingen in samenwerking met externe sales collega’s. - Waken over minimumvoorraden en tijdige bestellingen bij leveranciers en/of levering bij de klant door overleg met en opvolging van de productie. - Verwerking, controle, opvolging van orders, facturatie,… in SAP. - Tijdig en correct regelen van transport en bijhorende documenten. - Rapportering en administratie Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een gezond en groeiend bedrijf in Beerse, zijn we op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst . Heb jij ervaring binnen een productie omgeving? Ben je op zoek naar een functie dat verschillende uitdagingen biedt? Ben je communicatief vaardig, en werk je graag in een breed takenpakket? Pas je in een omgeving waar men teamwork en samenwerking hoog in het vaandel draagt? Aarzel niet, en solliciteer op deze boeiende, uitdagende functie! Stuur snel je CV naar [email protected]!

 • Bewakingsagent (Provincie Oost-Vlaanderen)

  Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

  Bedrijf: OBSIN

  Type: Werfreserve

  OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

 • BIS-stage chauffeur/logistiek medewerker (NIEL)

  Regio: NIEL

  Bedrijf: ECOSO NIEL

  Type: Leercontract

  Ecoso heeft het volgende aanbod: Je krijgt een unieke kans om een werk- en leerervaring op te doen Je krijgt bij Ecoso een opleiding op jouw maat als chauffeur en logistiek medewerker. Je doet je BIS-stage/opleiding met een op maat gemaakt opleidingsplan Het opleidingsplan werd goedgekeurd door de VDAB Je krijgt ondersteuning van een ervaren begeleider Je taken om te leren: ● Je haalt goederen op bij de klanten met de vrachtwagen ● Je levert goederen bij onze klanten met de vrachtwagen ● Je doet interne ritten met de vrachtwagen tussen onze vestigingen ● Je haalt goederen op bij de omliggende containerparken ● Je beheert mee het magazijn ● Je neemt goederen in ontvangst van de klanten ● Je registreert deze goederen ● Je helpt mee in het sorteren van goederen die niet verkocht werden ● Je helpt mee met het monteren en demonteren van meubelen

Zoek naar antwoorden van E.P.E.S.C.F. in sociale netwerken
Look for responds of E.P.E.S.C.F. in social networks

Lees alle opmerkingen voor E.P.E.S.C.F.. Laat een reactie achter voor E.P.E.S.C.F.. E.P.E.S.C.F. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for E.P.E.S.C.F.. Leave a respond for E.P.E.S.C.F.. E.P.E.S.C.F. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie E.P.E.S.C.F. op de google maps. Adres en contacten E.P.E.S.C.F.
Location of E.P.E.S.C.F. on the google maps. Address and contacts of E.P.E.S.C.F.

Andere gerelateerde bedrijven als come E.P.E.S.C.F. E.P.E.S.C.F.: Gym Concept Milano-Multiform SPRL | FEUILLEN J-PH | A.A.A.C. | MICHEL BIERENS | PHARMACIES DE GARDE

Other related companies as E.P.E.S.C.F.: Gym Concept Milano-Multiform SPRL | FEUILLEN J-PH | A.A.A.C. | MICHEL BIERENS | PHARMACIES DE GARDE

E.P.E.S.C.F. is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is E.P.E.S.C.F., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09507537841. Het bedrijf E.P.E.S.C.F. bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE ROLY 9; 5660; COUVIN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 351,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 338,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement maternel and primaire. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Enseignement Sp茅cial, Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Officiel.. Type d'Enseignement: Internats..
De hoofdactiviteit van E.P.E.S.C.F. is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van E.P.E.S.C.F. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van E.P.E.S.C.F., openstaande posities, locatie van E.P.E.S.C.F. op de kaart.

E.P.E.S.C.F. is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is E.P.E.S.C.F., company assigned to the tax number BE09507537841. The company E.P.E.S.C.F. is located at the address: CHAUSS?E DE ROLY 9; 5660; COUVIN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 351,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 338,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement maternel and primaire. List of products are Type d'Enseignement: Enseignement Sp茅cial, Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Officiel.. Type d'Enseignement: Internats..
The main activity of E.P.E.S.C.F. is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of E.P.E.S.C.F. is not available. You also can look at reviews of E.P.E.S.C.F., open positions, location of E.P.E.S.C.F. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over E.P.E.S.C.F., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf E.P.E.S.C.F., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about E.P.E.S.C.F., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company E.P.E.S.C.F., employees, financial statistics.