Gym Concept Milano-Multiform SPRL

Contactgegevens Gym Concept Milano-Multiform SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gym Concept Milano-Multiform SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gym Concept Milano-Multiform SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Gustave Latinis 38; 1030; Bruxelles (Schaerbeek), België

Telefoon (phone): 02 215 74 03 (+32-02 215 74 03) 02 215 74 03 (+32-02 215 74 03)

Fax (fax): 02 215 95 45 (+32-02 215 95 45) 02 215 95 45 (+32-02 215 95 45)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gym Concept Milano-Multiform SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gym Concept Milano-Multiform SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gym Concept Milano-Multiform SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gym Concept Milano-Multiform SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gym Concept Milano-Multiform SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gym Concept Milano-Multiform SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gym Concept Milano-Multiform SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gym Concept Milano-Multiform SPRL
Products information Gym Concept Milano-Multiform SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07713195800
Ondernemingsnummer: 6600006103
Hoofdstad (capital): 374,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 858,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Sports goods - Mfg. & Whol.; Fitness & gymnastics - Apparatus & Access.

Product categorie (product category): Sports goods - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gym Concept Milano-Multiform SPRL
(Get full report from official database of BE for Gym Concept Milano-Multiform SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gym Concept Milano-Multiform SPRL
Addition kinds of activities for Gym Concept Milano-Multiform SPRL

223104. Vezelvezels, met uitzondering van wol: geweven | Animal fiber fabrics, except wool: woven
521105. Metselwerk en materialen voor metselwerk | Masonry materials and supplies
26210701. Catalogus papier | Catalog paper
37990205. sneeuwscooters | Snowmobiles
38610300. Camera's en aanverwante apparatuur | Cameras and related equipment

Werken bij Gym Concept Milano-Multiform SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gym Concept Milano-Multiform SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gym Concept Milano-Multiform SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gym Concept Milano-Multiform SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Industrieel Elektricien (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant te Brugge zijn wij op zoek naar een Industrieel Elektricien om in regio Antwerpen te werken. je staat in voor de kablage en bordenbouw. je vertrekt 's morgens vroeg om 05u00 en komt 's avonds wel laat thuis, daar staat natuurlijk wel een remuneratie tegenover!

  • Support Administratif Crédits (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Missie Binnen het departement « Kredieten », bestaat uw missie er in om een administratieve bijstand te bieden aan de kredietanalysten en de dossierbeheerders. Sleuteltaken Polyvalente administratieve ondersteuning aan de teams die de aanvragen voor kredieten behandelen: Concreet betekent dit : - Voorbereiding van de dossiers voor de analysten en opvolging van de onvolledige dossiers - Encodage van de dossiers die via het bank werden ingediend - Opvolging van verscheidene mailboxen - Registratie van contracten bij de Nationale Bank - Behandelen en scannen van de briefwisseling voor het departement - Archivering van documenten - Telefonische contacten - Andere ad hoc taken in functie van het volume en behoeften van de dienst

  • Medewerker Vleesafdeling - Deeltijds - Metro Antwerpen Zuid (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als gespecialiseerd medewerker op de vleesafdeling bij Metro Antwerpen Zuid heb jij een sterke feeling met kwalitatieve verse voeding! Je zorgt voor een correcte, snelle en hygienische behandeling van de vleesproducten. Je bent een rasechte verkoper, en kan door jouw uitgebreide kennis sterk advies geven aan klanten. Je raadt nieuwe producten enthousiast aan. Je houdt je werkplek steeds netjes. Je werkt op een positieve manier samen met collega's.

  • monteur valbeveiliging (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je monteert en plaatst permanente valbeveiliging op daken rekening houdend met de eisen van de klant. Je zorgt voor een waterdichte aansluiting hiervan om lekken in de toekomst tegen te gaan. Je plaatst vloeibare waterdichtingen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Brakel (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student Grafische sector (m / v) (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student bachelor/master in een grafische richting! Sta je te popelen om je kennis al eens in praktijk uit te testen? Op zoek naar al een eerste ervaring om op je CV te plaatsten? Wij zoeken een student om op zaterdagvoormiddag graphic design te verzorgen voor een bedrijf regio Koekelare. Je helpt mee bij de ontwikkeling van affiches, folders, layout website, verbeteringen aan de huisstijl,...

  • Studentenjob telemarketing Franstalig (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Tasco

    Type: Studentenjob

    Telefoonwerk (uitnodigen voor onze roadshows of opendeurdagen) Databankbeheer voor onze nieuwe klanten Wij werken elke dag van 8u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u30. Verschillende dagen per week kunnen worden besproken. Geen avond- of weekendwerk

  • Technicus Voice Communications (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Belgocontrol

    Type: Vaste Job

    De functie Als Technicus Voice Communications verzeker je de luchtvaartveiligheid door het onderhouden, het optimaliseren en het plaatsen van de systemen binnen het domein van Voice Communications en door het monitoren van digitale en analoge communicatiesystemen. Je rapporteert hierbij rechtstreeks aan de Verantwoordelijke Gespecialiseerde Cel Maintenance. Het daarbij uit te voeren takenpakket is veelvoudig:   • Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van het preventief onderhoud van de aanwezige systemen en verzekert een gespecialiseerde      ondersteuning op vraag van de collega-technici van de cel multidomeinen. Hierbij verifieer je ook de conformiteit van de systemen inzake      opgelegde normen en onderhoudt de systemen.   • Je staat mee in voor het correctief onderhoud door de concrete bewaking uit te voeren op het functioneren van de systemen op basis van      monitoringsgegevens.        o Je analyseert en zorgt voor concrete oplossingen van werkingsproblemen in samenwerking met de verantwoordelijke. Ook hier                      verzeker je een gespecialiseerde ondersteuning op vraag van de collega-technici van de cel multidomeinen.        o Je voert de noodzakelijke herstellingen uit en je waakt over de interoperabiliteit van de reeksen systemen. • Je werkt mee aan de optimalisatie van bestaande systemen en aan de installatie van nieuwe systemen.        o Je doet verbetervoorstellen en brengt wijzigingen aan.        o Verder werk je mee aan projecten rond nieuwe systemen en dit onder leiding van de Project Manager CNS/ATM/MET-systemen en                  binnen het eigen expertise-domein. • Je monitort tijdens je waakdienst vanuit het Technical Watch Office alle systemen om de optimale werking ervan te garanderen.      o Je treedt op als centraal aanspreekpunt voor alle aangesloten klanten en systemen.      o Je houdt toezicht op de uitrustingen.      o Je spoort anomalieën op en identificeert deze op continue wijze. Hierbij coördineer je ook de tussenkomsten voor correctief onderhoud          in functie van de opgespoorde anomalieën en voert binnen het eigen expertise-domein ook de interventies op de systemen uit.      o Je volgt nadien de ondernomen acties op en stelt alle betrokkenen op de hoogte van de situatie van de systemen.      o Je onderhoudt tevens een database van de gebeurtenissen.

  • Projectingenieur mechanische constructies te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    - U bent eindverantwoordelijke in de realisatie van een verkocht project, dwz u begeleidt de uitvoering van de werken vanaf het atelier tem de plaatsing op de werf; - Opmaak technische offertes op basis van mondelinge of schriftelijke informatie van de verkoper; - Opmaak en ontwerpen van mechanische constructies (machines en plaatwerk )in Inventor en/of Autocad; - Opmetingen bij en contacten met de klant; - Opmaak bestellingen en bewaken van leveringstermijnen; - Instrueren van leveranciers , mensen in atelier en monteurs; - Samenstellen technisch dossier; - Projectverantwoordelijke.

  • JUNIOR ACCOUNTANT - AJARI GEMS (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Antwerpse Diamantsector

    Type: Vaste Job

    Registreren van boekhoudkundige verrichtingen. Inboeken van aankopen en verkopen. Facturen opmaken. Bankverrichtingen uitvoeren. Werken met boekhoudkundige programma's. Administratie/Filing.

  • Eventmedewerker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: DS Consultancy & Events

    Type: Werfreserve

    LOOKING FOR HORECA PEOPLE Zorgen voor een goed verloop van de evenementen. Ontvangst van klanten. Opbouw en afbouw van events Bediening van genodigden

Zoek naar antwoorden van Gym Concept Milano-Multiform SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Gym Concept Milano-Multiform SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gym Concept Milano-Multiform SPRL. Laat een reactie achter voor Gym Concept Milano-Multiform SPRL. Gym Concept Milano-Multiform SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gym Concept Milano-Multiform SPRL. Leave a respond for Gym Concept Milano-Multiform SPRL. Gym Concept Milano-Multiform SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gym Concept Milano-Multiform SPRL op de google maps. Adres en contacten Gym Concept Milano-Multiform SPRL
Location of Gym Concept Milano-Multiform SPRL on the google maps. Address and contacts of Gym Concept Milano-Multiform SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Gym Concept Milano-Multiform SPRL Gym Concept Milano-Multiform SPRL: CHRIMO BVBA | VOYAGES NOBLE | Innolux | JEAN-PAUL POIVRE | IL ?TAIT UNE FOIS

Other related companies as Gym Concept Milano-Multiform SPRL: CHRIMO BVBA | VOYAGES NOBLE | Innolux | JEAN-PAUL POIVRE | IL ?TAIT UNE FOIS

Gym Concept Milano-Multiform SPRL is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Gym Concept Milano-Multiform SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07713195800. Het bedrijf Gym Concept Milano-Multiform SPRL bevindt zich op het adres: Avenue Gustave Latinis 38; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 374,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 858,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sports goods - Retail. Lijst met producten zijn Sports goods - Mfg. & Whol.; Fitness & gymnastics - Apparatus & Access..
De hoofdactiviteit van Gym Concept Milano-Multiform SPRL is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gym Concept Milano-Multiform SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gym Concept Milano-Multiform SPRL, openstaande posities, locatie van Gym Concept Milano-Multiform SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Gym Concept Milano-Multiform SPRL is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Gym Concept Milano-Multiform SPRL, company assigned to the tax number BE07713195800. The company Gym Concept Milano-Multiform SPRL is located at the address: Avenue Gustave Latinis 38; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 374,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 858,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sports goods - Retail. List of products are Sports goods - Mfg. & Whol.; Fitness & gymnastics - Apparatus & Access..
The main activity of Gym Concept Milano-Multiform SPRL is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Gym Concept Milano-Multiform SPRL is not available. You also can look at reviews of Gym Concept Milano-Multiform SPRL, open positions, location of Gym Concept Milano-Multiform SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gym Concept Milano-Multiform SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gym Concept Milano-Multiform SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gym Concept Milano-Multiform SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gym Concept Milano-Multiform SPRL, employees, financial statistics.