E.P.E.S. NOTRE DAME

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • E.P.E.S. NOTRE DAME
Private companiesFood Stores • E.P.E.S. NOTRE DAME

Contactgegevens E.P.E.S. NOTRE DAME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data E.P.E.S. NOTRE DAME: address, phone, fax, email, website, opening hours

E.P.E.S. NOTRE DAME

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE L'INSTITUT 40; 4632; SOUMAGNE, België

Telefoon (phone): 43771729 (+32-43771729) 43771729 (+32-43771729)

Fax (fax): +32 (14) 748-59-15 +32 (14) 748-59-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) E.P.E.S. NOTRE DAME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "E.P.E.S. NOTRE DAME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "E.P.E.S. NOTRE DAME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van E.P.E.S. NOTRE DAME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen E.P.E.S. NOTRE DAME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of E.P.E.S. NOTRE DAME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees E.P.E.S. NOTRE DAME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti E.P.E.S. NOTRE DAME
Products information E.P.E.S. NOTRE DAME

BTW identificatienummer (tax): BE02151092529
Ondernemingsnummer: 6694763183
Hoofdstad (capital): 476,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 622,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Type d'Enseignement: Internats.. Type d'Enseignement: Jardins d'Enfants, Enseignement Sp茅cial, Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Libre.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement maternel and primaire

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor E.P.E.S. NOTRE DAME
(Get full report from official database of BE for E.P.E.S. NOTRE DAME)

Aanvulling soorten activiteiten voor E.P.E.S. NOTRE DAME
Addition kinds of activities for E.P.E.S. NOTRE DAME

142399. Gebroken en gebroken graniet, nec | Crushed and broken granite, nec
367200. Printplaten | Printed circuit boards
508203. Algemene bouwmachines en uitrusting | General construction machinery and equipment
07419901. Dierziekenhuisdiensten, vee | Animal hospital services, livestock
29520202. Siding, isolatie: geïmpregneerd, uit gekochte materialen | Siding, insulating: impregnated, from purchased materials
47850100. Tolverrichtingen | Toll operations
50990203. Brandhout | Firewood
79410105. Voetbalclub | Soccer club

Werken bij E.P.E.S. NOTRE DAME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in E.P.E.S. NOTRE DAME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor E.P.E.S. NOTRE DAME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for E.P.E.S. NOTRE DAME. Looking for open vacancies in other companies

 • Tijdelijk medewerker onderhoud reinigingsmateriaal (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor: - de properheid en het desinfecteren van reinigingsmateriaal - de controle van de site aan de hand van checklist (hygiëne, orde en netheid) - het doorgeven van afwijkingen of het wegwerken hiervan - het melden van defecten aan het gebouw of de machines - het optimaliseren van de veiligheid

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Koekelare (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Huishoudhulp (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: Agilitas Eeklo

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

 • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke - Veurne - De Panne gezocht! (OOSTDUINKERKE)

  Regio: OOSTDUINKERKE

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Huishoudhulp met dienstencheques. Je werkt in privéhuizen als huishoudhulp met als taken: vooral poetsen maar ook af en toe strijken en occasioneel koken of boodschappen doen. Je werkt in de regio tussen Nieuwpoort en De Panne. Er wordt telkens rekening gehouden met jouw woonplaats om een planning uit te werken!

 • Student arbeider 2 dagen per week (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

  Type: Studentenjob

  Student gezocht om 2 voltijdse dagen doorheen de week (dagen= vrije keuze) te werken. te werken in Houthalen Taken: helpen bij het verwijderen van beletteringen, opruimen van de hale Werken in dagdienst 8-16u30 (30 min pauze)

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Productiemedewerker volcontinue systeem met topverdienste (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

  Type: Vaste Job

  Voor een familiaal multimediabedrijf kijken wij uit naar productiemedewerkers voor de afwerking en de rotatie. FUNCTIE: •Je maakt deel uit van het productieteam dat werkzaam is aan de offset rotatiepersen, verzamelhechters of de verpakkingsmachines. •Je maakt, mits een doorgedreven opleiding, kennis met de diverse aspecten van het druk –en afwerkingsprocédé. •Je verwerft gaandeweg de nodige kennis en ervaring die jou toelaten zelfstandig één of meerdere delen van de drukpersen of afwerkingsmachines te bedienen.

 • Magazijnmedewerker Receptie (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: STACI BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Leider in detail logistiek Staci Belgium is een logistieke dienstverlener uit Boom, gespecialiseerd in opslag, distributie en merchandising van promotiematerialen en bedrijfsondersteunende producten. Wij zorgen ervoor dat onze klanten het nodige promotiemateriaal op tijd ontvangen: van folders, posters en gadgets tot grote displays en winkelinrichtingen. Staci Belgium is een bedrijf in volle ontwikkeling dat veel aandacht schenkt aan innovatie en investeringen in mensen en middelen. (zie www.staci.be) Als medewerker receptie zorg je voor de ontvangst van binnenkomende goederen van levering tot stockage: je lost vrachtwagens, controleert leveringsdocumenten, voert controles uit op aantallen en kwaliteit, registreert alle gegevens in het WMS, zoekt de geschikte locaties in het magazijn en brengt de nodige stockage-etiketten aan. Je werkt met respect voor kwaliteit, snelheid, orde, veiligheid, processen, collega’s en klanten.

 • Project Manager E&I (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: Brunel

  Type: Vaste Job

  Voor een internationaal bedrijf is Brunel op zoek naar een Project Manager E&I. Ze zijn actief op het gebied van transmissie en distributie van elektriciteit, proces- en productieautomatisering, gebouwen, installaties, elektrische, elektronische en installatietechnische producten en systemen. Spreekt dit jouw helemaal aan? Lees dan zeker verder! Je coördineert alle operationele activiteiten met betrekking tot de realisatie van het project. Je volgt de budgetten (kostprijsbewaking, rentabiliteitsopvolging en garanties) nauw op. Je bewaakt de planning, om teneinde de gewenste deadline te verzekeren. Je bewaakt de veiligheid tijdens de uitvoering van de projecten. Jij selecteert de externe leveranciers en onderaannemers, en regelt de bijhorende contractonderhandelingen. Ook de projectdocumentatie behoort tot jouw takenpakket: het ter beschikking stellen van alle documentatie en technische specificaties aan de betrokken partijen en de correcte naleving hiervan opvolgen. Je onderhoudt de technisch-commerciële relaties met de klanten met het oog op klantentevredenheid en het onderhouden en uitbouwen van langetermijnrelaties. Je motiveert en stuur het projectteam aan. Dit team bestaat uit projectingenieurs en onderaannemer.

 • TECHNISCHE VERTEGENWOORDIGER (SINT-PIETERS-LEEUW)

  Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

  Bedrijf: 7 D'ARMOR

  Type: Vaste Job

  Technishe vertegenwoordiger met minstens 2 jaar ervaring in de verkoop van technische maintenance producten. B TO B. Baanwerk en prospectie. Tweetalig Nederlands - Frans

 • MONTEUR CONSTRUCTIEBOUW (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: BOLCKMANS

  Type: Vaste Job

  Bolckmans nv is momenteel op zoek naar een monteur constructiebouw regio Beerse - Rijkevorsel. Als monteur monteert u, samen met uw 3 collega's, de structuur van de gebouwen (in staal, beton, hout of combinatie van deze elementen). Verder plaatst u tussenvloeren (welfsels/predallen) alsook monteert u prefabwanden (betonpanelen, cellenbetonpanelen of sandwichpanelen). Een rijbewijs, ervaring in gebruik van een telescoophoogwerker en geen hoogtevrees zijn basisvereisten! Vervoer vanuit deze regio naar de werf wordt voorzien!

 • Ploegbazen HVAC (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: DAENINCK & DEWEERDT

  Type: Werfreserve

  Je bent als ploegbaas HVAC verantwoordelijk voor de opvolging van het volledige HVAC-project op de werf. Je zorgt ervoor dat alle materialen die nodig zijn aanwezig zijn op de werf. Je stuurt een groep monteurs aan.

Zoek naar antwoorden van E.P.E.S. NOTRE DAME in sociale netwerken
Look for responds of E.P.E.S. NOTRE DAME in social networks

Lees alle opmerkingen voor E.P.E.S. NOTRE DAME. Laat een reactie achter voor E.P.E.S. NOTRE DAME. E.P.E.S. NOTRE DAME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for E.P.E.S. NOTRE DAME. Leave a respond for E.P.E.S. NOTRE DAME. E.P.E.S. NOTRE DAME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie E.P.E.S. NOTRE DAME op de google maps. Adres en contacten E.P.E.S. NOTRE DAME
Location of E.P.E.S. NOTRE DAME on the google maps. Address and contacts of E.P.E.S. NOTRE DAME

Andere gerelateerde bedrijven als come E.P.E.S. NOTRE DAME E.P.E.S. NOTRE DAME: Bouwwerken Pontzeele BVBA | FLDUFERCO LA LOUVIÈRE SA | Linders BVBA | PACIFIK CONCEPT | INTERLIGNE

Other related companies as E.P.E.S. NOTRE DAME: Bouwwerken Pontzeele BVBA | FLDUFERCO LA LOUVIÈRE SA | Linders BVBA | PACIFIK CONCEPT | INTERLIGNE

E.P.E.S. NOTRE DAME is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is E.P.E.S. NOTRE DAME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02151092529. Het bedrijf E.P.E.S. NOTRE DAME bevindt zich op het adres: RUE DE L'INSTITUT 40; 4632; SOUMAGNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 476,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 622,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement maternel and primaire. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Internats.. Type d'Enseignement: Jardins d'Enfants, Enseignement Sp茅cial, Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
De hoofdactiviteit van E.P.E.S. NOTRE DAME is Voedingswinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van E.P.E.S. NOTRE DAME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van E.P.E.S. NOTRE DAME, openstaande posities, locatie van E.P.E.S. NOTRE DAME op de kaart.

E.P.E.S. NOTRE DAME is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is E.P.E.S. NOTRE DAME, company assigned to the tax number BE02151092529. The company E.P.E.S. NOTRE DAME is located at the address: RUE DE L'INSTITUT 40; 4632; SOUMAGNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 476,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 622,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement maternel and primaire. List of products are Type d'Enseignement: Internats.. Type d'Enseignement: Jardins d'Enfants, Enseignement Sp茅cial, Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
The main activity of E.P.E.S. NOTRE DAME is Food Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of E.P.E.S. NOTRE DAME is not available. You also can look at reviews of E.P.E.S. NOTRE DAME, open positions, location of E.P.E.S. NOTRE DAME on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over E.P.E.S. NOTRE DAME, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf E.P.E.S. NOTRE DAME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about E.P.E.S. NOTRE DAME, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company E.P.E.S. NOTRE DAME, employees, financial statistics.