Bouwwerken Pontzeele BVBA

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • Bouwwerken Pontzeele BVBA
Private companiesFood Stores • Bouwwerken Pontzeele BVBA

Contactgegevens Bouwwerken Pontzeele BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bouwwerken Pontzeele BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bouwwerken Pontzeele BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boekentstraat 31 9451 Kerksken (Haaltert), België

Telefoon (phone): +32 (59) 497-24-78 +32 (59) 497-24-78

Fax (fax): +32 (86) 888-77-50 +32 (86) 888-77-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bouwwerken Pontzeele BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bouwwerken Pontzeele BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bouwwerken Pontzeele BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bouwwerken Pontzeele BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bouwwerken Pontzeele BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bouwwerken Pontzeele BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bouwwerken Pontzeele BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bouwwerken Pontzeele BVBA
Products information Bouwwerken Pontzeele BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02286499023
Ondernemingsnummer: 3425506591
Hoofdstad (capital): 684,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 145,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Bouwwerken Pontzeele BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - House building

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bouwwerken Pontzeele BVBA
(Get full report from official database of BE for Bouwwerken Pontzeele BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bouwwerken Pontzeele BVBA
Addition kinds of activities for Bouwwerken Pontzeele BVBA

265501. Vezelspoelen, buizen en kegels | Fiber spools, tubes, and cones
282102. Thermoplastische materialen | Thermoplastic materials
738901. Persoonlijke serviceagenten, makelaars en bureaus | Personal service agents, brokers, and bureaus
28190101. Alkali-metalen: lithium, cesium, francium, rubidium | Alkali metals: lithium, cesium, francium, rubidium
33250000. Staalgieterijen, nec | Steel foundries, nec
76991603. Kachel reparatie winkel | Stove repair shop
87320105. Marktanalyse of onderzoek | Market analysis or research
87449902. Correctionele faciliteit | Correctional facility
92210404. Politiebescherming, lokale overheid | Police protection, local government

Werken bij Bouwwerken Pontzeele BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bouwwerken Pontzeele BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bouwwerken Pontzeele BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bouwwerken Pontzeele BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur/produktiekracht (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Tienen zijn we op zoek naar een gemotiveerde heftruckchauffeur/produktiekracht m/v: Als heftruckchauffeur productiekracht sta je in voor de volgende taken:  Paletten met ventielzakken wikkelen, labelen en stockeren in het magazijn (3 hoog);  Afgevulde bigbags wikkelen, labelen en stapelen (2 hoog); Bevoorrading van lege paletten; Halfmanueel inpakken van poeder;  Controle van metaaldetectie;  Staalname van het eindproduct;  Connecteren van bigbags aan silo; Lege ventielzakken aanvullen;  Bulkverlading behandelen; Rest ledigen van de silo’s; controle zeefketen; De inpakruimte en zeefketen zuiver houden; Gewichtscontrole en controle van verpakkingsmateriaal op zuiverheid; Instellen van parameters; Kleine problemen oplossen.

  • Verpleegkundige ZE33/ZE24 (ademhaling en oncologie) (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AZ Alma

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Momenteel kijken we uit naar een verpleegkundige voor de afdeling ZE33 (ademhaling en oncologie) en ZE24.

  • Redder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: T-INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken iemand die met een grote zin voor verantwoordelijkheid zijn taken wil opnemen. Je bent verantwoordelijk voor alle zwemmers en zorgt samen met je collega's voor een optimale werking. Je verleent hulp waar nodig en zorgt ook voor het onderhoud van het zwembad. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler in de cultuur- en sportwereld. In hun vestigingen is het steeds aangenaam vertoeven en heerst er een toffe sfeer. Ze gaan steeds voor de combinatie van zwemmen met dat tikkeltje meer en welness. 

  • Poetshulp Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

  • Huishoudhulp in Oostakker-Gent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Studenten voor BIS-Beurs 2018 te Gent weekdagen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Hostess en begeleiden van potentiële klanten

  • Technische bachelor (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1674877-inline.html?cid=Partner_VDAB Sibelga beheert de distributienetten voor elektriciteit en aardgas in Brussel. We zorgen ervoor dat elke consument zijn energieleverancier kan kiezen door de verschillende operatoren toegang te verlenen tot de netten. We staan in voor de meteropname en de verwerking van alle meter- en verbruiksgegevens. Ook het beheer van de openbare verlichting van de gemeentewegen behoort tot onze taken. Je neemt deel aan de uitbouw of de dagelijkse exploitatie van de elektriciteits- en gasnetten in een onderneming die voor grote technologische uitdagingen staat (slimme meters, slimme netten, elektrische voertuigen, ...). Via een uitgebreid opleidingsprogramma krijg je de kans om je theoretische en praktische kennis uit te diepen en kennis te maken met onze specifieke activiteiten. Een functie met echte doorgroeimogelijkheden!

  • Jobstudent bediende marketing / communicatie (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: BOSTHON SPORT

    Type: Studentenjob

    Heb je een bachelor of master diploma marketing of communicatie? Heb je ervaring als bediende in deze functie? Zoek je een job regio Houthalen? Heb je een goede talenkennis? Dan hebben wij een job voor jou! In deze functie adviseert u de marketing verantwoordelijke bij het opstellen en opvolgen van het mediaplan. Je verzorgt de aanlevering van redactionele artikels, algemene communicatie en digitale nieuwsbrieven. Daarnaast sta je in voor de opmaak van de beschrijvende inhoud en copywriting van producten en systemen. Je werkt in nauw overleg met de grafische vormgever en bent verantwoordelijk voor content & update van documentatie, website & social media... Organiseren van productlanceringen, promotionele activiteiten, work clinics en events horen eveneens bij jouw gevarieerd takenpakket. Je waakt erover dat de huisstijl correct wordt uitgedragen. Je werkt in een team en rapporteert regelmatig aan de marketing verantwoordelijke.

  • Studierelevante student informatica (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar leuke studierelevante bijbaan? Lees dan zeker verder want wij zijn vanaf september op zoek naar iemand met achtergrond informatica om deze internationale start-up te Hasselt gedurende één à twee dagen per week te ondersteunen. Je taken zijn o.a.: development & testing framework opzetten & implementeren ...

  • COMMERCIEEL MEDEWERK(ST)ER (Regio Menen-Wevelgem)

    Regio: Regio Menen-Wevelgem

    Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Na een grondige introductie zal je mee instaan: - dagelijkse klantencommunicatie via mail, tel, chat, … - informatie- en adviesverlening - orderverwerking - toevoegen van nieuwe producten - beheer van de online productpresentaties: teksten, foto’s, …

  • VERKOPER - GROUP SEB (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Beperkte tewerkstelling <13 uren/week

    Heb je een gevoel voor innovatieve producten en heb je zin in een commerciële uitdaging? Maak dan zeker deel uit van ons Team! Na een gedreven producttraining wordt u een echte ambassadeur en informeert u de klanten op een enthousiaste manier over de uitzonderlijke, inventieve en technologisch producten. Je stimuleert de verkopen van strijkijzers als geen ander, je geest en commerciële drive zorgen voor het succes van de verkoop.

  • AUTOMEKANIEKER Schelle Vaste Job (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: A12 AUTOMOBILE

    Type: Vaste Job

    Functieomschrijving Als Mekanieker beheers je automekaniek in al zijn aspecten (mechanisch en elektronisch) en voer je onder meer volgende taken uit : Je staat in voor het correct uitvoeren van het onderhoud en de mechanische en elektronische herstellingen aan wagens; Je bent in staat om heldere diagnoses te stellen; Je hebt oog voor de wagen in zijn geheel en voor wat er nog nuttig zou kunnen zijn voor de klant buiten de initiële opdracht; Je verleent een perfecte service en voert je werkorders snel en nauwkeurig uit. Profiel Een diploma A2 automechanica of gelijkwaardig door ervaring Je hebt minstens 2 jaar relevante ervaring Auto's vormen voor jou een passie Persoonsgebonden competenties Resultaatgerichtheid Regels en afspraken nakomen Leervermogen hebben Klantgerichtheid Zelfstandig werken Zin voor nauwkeurigheid hebben Vereiste studies TSO 3de graad Autotechnieken of gelijkwaardig door ervaring. Talenkennis Nederlands (goed) Werkervaring Minstens 2 jaar ervaring Contract Vaste Job Contract van onbepaalde duur Voltijds Plaats tewerkstelling: Boomsesteenweg 73b,Schelle

Zoek naar antwoorden van Bouwwerken Pontzeele BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Bouwwerken Pontzeele BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bouwwerken Pontzeele BVBA. Laat een reactie achter voor Bouwwerken Pontzeele BVBA. Bouwwerken Pontzeele BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bouwwerken Pontzeele BVBA. Leave a respond for Bouwwerken Pontzeele BVBA. Bouwwerken Pontzeele BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bouwwerken Pontzeele BVBA op de google maps. Adres en contacten Bouwwerken Pontzeele BVBA
Location of Bouwwerken Pontzeele BVBA on the google maps. Address and contacts of Bouwwerken Pontzeele BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Bouwwerken Pontzeele BVBA Bouwwerken Pontzeele BVBA: GEMEENTELIJKE BIBLIOTHEEK | SINGER-DELVIGNE | New Center-Immo | PATRICE LAURENTTI | Azama Shalie Rodoma

Other related companies as Bouwwerken Pontzeele BVBA: GEMEENTELIJKE BIBLIOTHEEK | SINGER-DELVIGNE | New Center-Immo | PATRICE LAURENTTI | Azama Shalie Rodoma

Bouwwerken Pontzeele BVBA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bouwwerken Pontzeele BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02286499023. Het bedrijf Bouwwerken Pontzeele BVBA bevindt zich op het adres: Boekentstraat 31 9451 Kerksken (Haaltert). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 684,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 145,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Contractors - House building. Producten gemaakt in Bouwwerken Pontzeele BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bouwwerken Pontzeele BVBA is Voedingswinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bouwwerken Pontzeele BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bouwwerken Pontzeele BVBA, openstaande posities, locatie van Bouwwerken Pontzeele BVBA op de kaart.

Bouwwerken Pontzeele BVBA is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bouwwerken Pontzeele BVBA, company assigned to the tax number BE02286499023. The company Bouwwerken Pontzeele BVBA is located at the address: Boekentstraat 31 9451 Kerksken (Haaltert). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 684,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 145,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Contractors - House building. Products created in Bouwwerken Pontzeele BVBA were not found.
The main activity of Bouwwerken Pontzeele BVBA is Food Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Bouwwerken Pontzeele BVBA is not available. You also can look at reviews of Bouwwerken Pontzeele BVBA, open positions, location of Bouwwerken Pontzeele BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bouwwerken Pontzeele BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bouwwerken Pontzeele BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bouwwerken Pontzeele BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bouwwerken Pontzeele BVBA, employees, financial statistics.