FLDUFERCO LA LOUVIÈRE SA

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • FLDUFERCO LA LOUVIÈRE SA
Private companiesFood Stores • FLDUFERCO LA LOUVIÈRE SA

Contactgegevens FLDUFERCO LA LOUVIÈRE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLDUFERCO LA LOUVIÈRE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLDUFERCO LA LOUVIÈRE SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Des Rivaux 2 7100 La Louvière - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-64-27-27-11 32-64-27-27-11

Fax (fax): +32 (67) 853-67-21 +32 (67) 853-67-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLDUFERCO LA LOUVIÈRE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLDUFERCO LA LOUVIÈRE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLDUFERCO LA LOUVIÈRE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLDUFERCO LA LOUVIÈRE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLDUFERCO LA LOUVIÈRE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLDUFERCO LA LOUVIÈRE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLDUFERCO LA LOUVIÈRE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLDUFERCO LA LOUVIÈRE SA
Products information FLDUFERCO LA LOUVIÈRE SA

BTW identificatienummer (tax): BE01433135986
Ondernemingsnummer: 4915527343
Hoofdstad (capital): 259,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 675,000,000 EUR
Werknemers (employees): 500
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in FLDUFERCO LA LOUVIÈRE SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Casting, steel

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLDUFERCO LA LOUVIÈRE SA
(Get full report from official database of BE for FLDUFERCO LA LOUVIÈRE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLDUFERCO LA LOUVIÈRE SA
Addition kinds of activities for FLDUFERCO LA LOUVIÈRE SA

202303. Gedroogde melkpoeder en melkproducten | Dried and powdered milk and milk products
225305. Blouses, shirts, broek en pakken | Blouses, shirts, pants, and suits
23920600. Slip deksels en pads | Slip covers and pads
32990402. Kerkelijke beeldvorming: gips, klei of papier mache | Ecclesiastical statuary: gypsum, clay, or papier mache
37159901. Bus aanhangwagens, trekker type | Bus trailers, tractor type
39990811. Muziek dozen | Music boxes
75429904. Wassen en polijsten, auto | Washing and polishing, automotive

Werken bij FLDUFERCO LA LOUVIÈRE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLDUFERCO LA LOUVIÈRE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLDUFERCO LA LOUVIÈRE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLDUFERCO LA LOUVIÈRE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiemedewerker sta je in voor het voorzien van de te verwerken groenten aan de machines. Je volgt nauwgezet de voorschriften inzake hygiëne en veiligheid.

  • BANDENMONTEUR (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor deze bandencentrale met vestigingen verspreid over gans Vlaanderen zijn we op zoek naar een gemotiveerde bandenmonteur voor Antwerpen. jouw taken -Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. -Je monteert, balanceert en herstelt banden van personenwagens en vrachtwagens.

  • Verkoper wintersportkledij bijverdienste (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een high-fashion sportwinkel in de regio Roeselare zijn we op zoek naar een verkoper voor de wintersportafdeling. (m/v) Het betreft een bijverdienste op zaterdag, zondag en maandag. - Je bent verantwoordelijk voor het adviseren van onze klanten bij hun aankoop. - Je geeft daarbij professioneel advies op vlak van kleur, textiel, onderhoud... - Je helpt mee denken aan hoe we de kleren kunnen presenteren en de visual merchandising. - Je streeft mee naar een kwalitatieve service, bent klantgericht en je beschikt tevens over een verzorgd voorkomen. - Je draagt teamspirit hoog in het vaandel, je bent behulpzaam en gedreven. - Passie voor mode mag natuurlijk ook niet ontbreken. Ben jij onze ideale verkoopsmedewerker, kom dan snel bij ons langs!

  • Assistent preventie - tijdelijk ( eind april) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Wevelgem zijn wij tijdelijk op zoek naar een assistent preventie. Je staat in voor de administratieve ondersteuning van de preventieadviseur. Dit houdt volgende zaken in: onthaal, orderinput, bestellingen opvolgen, agendebeheer, vergaderingen en meetings organiseren...

  • Job als elektrotechnieker 2-ploegen te Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als elektrotechnieken sta je in voor: Het lokaliseren en opheffen van elektrische storingen door het uitvoeren van inspecties m.b.t.. het preventief onderhoud. Bij pannes onderhoudsinterventies uitvoeren op een adequate manier zodat het rendement van de betreffende machine zo weinig mogelijk in het gedrang komt. Monteren demonteren repareren reviseren aanpassen wijzigen vervangen van machineonderdelen in de werkplaats en op locatie m.b.v. schema's tekeningen handleidingen voorschriften en eigen opmetingen. Afstellen uitlijnen en opmeten van machines en machineonderdelen a.d.h.v. voorschriften van de fabrikant. Branden slijpen boren lassen en solderen ven en aan machineonderdelen en constructies volgens bepaalde veiligheidsvoorschriften. Storingen oplossen zowel mechanisch pneumatisch hydraulisch als elektrisch.

  • Dispatcher Luchthaven (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vliegtuigafhandeling in Zaventem zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde Dispatchers. Taken / Verantwoordelijkheden : •Aanpassen van de planning in functie van afwijkingen van de dagplanning, •Registreren van gegevens mbt afwijkingen van de vliegtuigafhandeling, •Doorgeven van de tijdstippen van de uit te voeren werkzaamheden, •Informeren over de afwijkingen op de dagplanning en de vooropgestelde planning, •Geven van werkinstructies bij afwijkingen, •Correct inzetten van het materiaal, •Melden van defecten aan het materiaal

  • Huishoudhulp Hechtel-Eksel (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: PUUUR NEERPELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

  • Aanwerving Specialist (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: WORKPLACE OPTIONS

    Type: Vaste Job

    Workplace Options: Workplace Options (WPO) is ‘s werelds grootste aanbieder van geïntegreerde oplossingen voor het welzijn van medewerkers. We bieden kwalitatieve ondersteuning voor medewerkers en diensten voor de balans werk-privé, alsook wellnesscoaching, psychologische doorverwijzingen en advies over een reeks thema’s gaande van werkgerelateerde en persoonlijke stress tot geestelijke gezondheid en crisisondersteuning. Onze service centers bevinden zich in Raleigh (VS), Toronto (Canada), Londen (UK), Dublin (Ierland), Rijsel en Parijs (Frankrijk), Gent (België), Lissabon (Portugal), Bangalore (India), Tokio (Japan), Jakarta (Indonesië), Shanghai (China) en Singapore (Singapore). We bieden ondersteuning aan meer dan 58 miljoen werknemers bij 90.000 organisaties in meer dan 200 landen. In het kader van onze groei in de Benelux werven we een Senior Accountmanager aan. Beschrijving: Wij zoeken in ons servicecentrum van Gent een Aanwerving Specialist die deel uit zal maken van het team. Verantwoordelijkheden van de functie: Rekruteren van dienstverleners binnen het psychosociale veld, die ondersteuning dienen aan te bieden aan werknemers en hun gezinsleden, in het kader van allerlei psychologische problemen, of die training en coaching kunnen aanbieden. Rekruteren van juristen in kader van eerstelijns juridische vragen. Dit binnen een specifieke regio (Frankrijk, België, Nederland en Luxemburg) en eventueel daarbuiten. (Het globale wervingsgebied omvat alle locaties waar WPO actief is, momenteel 200 landen.) Opvolgen van de geleverde prestaties van de dienstverleners. Contactpunt zijn voor deze dienstverleners, correcte ondersteuning van en informatie verstrekken aan de dienstverleners. Koppelen van cliënten aan een geschikte dienstverlener. Contact opnemen met cliënten om contactdetails door te geven en dit in samenwerking met de klinische teams van WPO. Correct gebruik van het intern dataverwerkingssysteem.

  • Chauffeur C Dringend M/V (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: DW COPPER

    Type: Vaste Job

    • Je staat in voor het leveren naar de klanten in volledige BENELUX • Je vertrekt van onze site te IZEGEM (vanaf 08/2019 te Zwevegem) en staat in voor het lossen van de goederen bij de klanten • Je verzorgt de administratie van je vrachten; • Na het lossen van de vracht sta je in voor een grondige reiniging van de vrachtruimte

  • Bijverdienste parfum (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: DILLEN GUY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons bedrijf biedt een breed gamma aan kwaliteitsvolle parfums. Voor elke gelegenheid, elke smaak en elk budget. De geuren hebben een eigen karakter en persoonlijke toets. We zoeken hiervoor promotors die onze parfums gaan laten testen aan zowel particulieren als aan zelfstandigen.

  • Zelfstandige fietstechniekers (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: BIZ BIKE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken iemand die beschikt over een goede dosis gedrevenheid en zelfstandigheid om ons team bij Bizbike te vervoegen. Je job bestaat er uit de elektrische fietsen van de klanten terug volledig in orde te brengen en zo de tevredenheid opnieuw te garanderen. Je staat in voor herstellingen van onze fietsen bij de klanten en gaat daarvoor de weg op.

  • Kok : Flexijob - vast halftijds (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: BRASSERIE T HOFEIND

    Type: Flexijob

    Je zal de chef kok bijstaan tijdens de mis en place en tijdens de service

Zoek naar antwoorden van FLDUFERCO LA LOUVIÈRE SA in sociale netwerken
Look for responds of FLDUFERCO LA LOUVIÈRE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLDUFERCO LA LOUVIÈRE SA. Laat een reactie achter voor FLDUFERCO LA LOUVIÈRE SA. FLDUFERCO LA LOUVIÈRE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLDUFERCO LA LOUVIÈRE SA. Leave a respond for FLDUFERCO LA LOUVIÈRE SA. FLDUFERCO LA LOUVIÈRE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLDUFERCO LA LOUVIÈRE SA op de google maps. Adres en contacten FLDUFERCO LA LOUVIÈRE SA
Location of FLDUFERCO LA LOUVIÈRE SA on the google maps. Address and contacts of FLDUFERCO LA LOUVIÈRE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLDUFERCO LA LOUVIÈRE SA FLDUFERCO LA LOUVIÈRE SA: Meyfroodt B | DE POTTERIE | Corryn F | JOHAN GOVAERTS | Truyenberg

Other related companies as FLDUFERCO LA LOUVIÈRE SA: Meyfroodt B | DE POTTERIE | Corryn F | JOHAN GOVAERTS | Truyenberg

FLDUFERCO LA LOUVIÈRE SA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLDUFERCO LA LOUVIÈRE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01433135986. Het bedrijf FLDUFERCO LA LOUVIÈRE SA bevindt zich op het adres: Rue Des Rivaux 2 7100 La Louvière - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 259,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 675,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Casting, steel. Producten gemaakt in FLDUFERCO LA LOUVIÈRE SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLDUFERCO LA LOUVIÈRE SA is Voedingswinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLDUFERCO LA LOUVIÈRE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLDUFERCO LA LOUVIÈRE SA, openstaande posities, locatie van FLDUFERCO LA LOUVIÈRE SA op de kaart.

FLDUFERCO LA LOUVIÈRE SA is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLDUFERCO LA LOUVIÈRE SA, company assigned to the tax number BE01433135986. The company FLDUFERCO LA LOUVIÈRE SA is located at the address: Rue Des Rivaux 2 7100 La Louvière - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 500 employees work in this company. Capital - 259,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 675,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Casting, steel. Products created in FLDUFERCO LA LOUVIÈRE SA were not found.
The main activity of FLDUFERCO LA LOUVIÈRE SA is Food Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLDUFERCO LA LOUVIÈRE SA is not available. You also can look at reviews of FLDUFERCO LA LOUVIÈRE SA, open positions, location of FLDUFERCO LA LOUVIÈRE SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLDUFERCO LA LOUVIÈRE SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLDUFERCO LA LOUVIÈRE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLDUFERCO LA LOUVIÈRE SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLDUFERCO LA LOUVIÈRE SA, employees, financial statistics.