ST.BAVOHUMANIORA

Contactgegevens ST.BAVOHUMANIORA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ST.BAVOHUMANIORA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ST.BAVOHUMANIORA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): REEP 4; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92251477 (+32-92251477) 92251477 (+32-92251477)

Fax (fax): +32 (53) 507-70-10 +32 (53) 507-70-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ST.BAVOHUMANIORA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ST.BAVOHUMANIORA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ST.BAVOHUMANIORA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ST.BAVOHUMANIORA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ST.BAVOHUMANIORA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ST.BAVOHUMANIORA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ST.BAVOHUMANIORA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ST.BAVOHUMANIORA
Products information ST.BAVOHUMANIORA

BTW identificatienummer (tax): BE04886688232
Ondernemingsnummer: 3427429199
Hoofdstad (capital): 513,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 105,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Type d'Enseignement: Internats, Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ST.BAVOHUMANIORA
(Get full report from official database of BE for ST.BAVOHUMANIORA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ST.BAVOHUMANIORA
Addition kinds of activities for ST.BAVOHUMANIORA

202100. Creamery boter | Creamery butter
209999. Voedingspreparaten, nec, nec | Food preparations, nec, nec
27410503. Winkelen nieuws: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Shopping news: publishing only, not printed on site
36340109. Verwarmers, tape | Heaters, tape
39999948. Verwarmingskussens, niet-elektrisch | Heating pads, nonelectric
50820100. Wegenbouwmachines | Road construction equipment
51310109. Brei weefsels | Knit fabrics
73239903. Credit clearinghouse | Credit clearinghouse

Werken bij ST.BAVOHUMANIORA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ST.BAVOHUMANIORA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ST.BAVOHUMANIORA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ST.BAVOHUMANIORA. Looking for open vacancies in other companies

 • T FT Credit Analyst te Bornem (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De kredietanalist waarborgt en staat garant voor een consistente dienstverlening m.b.t. de Retail Finance kredietbeslissingen naar interne en externe klanten. Je maakt deel uit van het team krediet analisten en bent verantwoordelijk voor het verwerken en beslissen van de inkomende kredietaanvragen (die niet automatisch door de score card beslist werden), dit op basis van de krediet beslissingsrichtlijnen. Je treedt op als contactpersoon voor verkopers inzake de kredietbeslissing en wisselt informatie uit waardoor het aanvraagproces vlot kan uitgevoerd worden. Je staat mee in voor een excellente service level naar het dealer netwerk en voldoet aan de overeengekomen kwaliteitsratio omtrent kredietbeslissingen (bv. snelle beslissingsname). Je geeft correcte feedback aan de Area Sales Managers omtrent jouw krediet beslissingen en het proces van krediet indiening door de dealers. Je bent proactief en continu op zoek naar verbeteringen en ideeën om het aanvraag- en beslissingsproces te optimaliseren. Je rapporteert aan de Supervisor Credit Analysts.

 • Dynamische Orderpicker m/v (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Start People Aalst

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Een grote fabricant in bankautomaten zoekt dynamische orderpickers (m/v) om het centrale magazijn te ordenen en bestellingen en onderdelen klaar te zetten. De onderstaande taken behoren tot jouw takenpakket: Aan de hand van een pickinglijst neem je de juiste materialen uit de rekken. Je helpt bij het laden en het lossen van vrachtwagens met de vaste magazijniers. Je stockeert de materialen op de juiste plaats, nadat je ze gecontroleerd hebt. Je staat in voor het herinpakken en terugzenden indien nodig. Je zorgt ervoor dat de bestelde goederen aan de aanvrager bezorgd worden.

 • Grafisch operator met basis kennis CNC (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Beerse zoeken we een grafisch operator die moderne machines kan instellen van het merk Zünd. Je stelt de machine in om verschillende vormen uit bedrukte oppervlakten te snijden. Je interpreteert technische uitleg (geschreven) kunnen lezen en begrijpen; Je hierdoor de juiste bewerkingen toepassen. Je bedient een Software pakket. Heb je interesse in de grafische sector & ervaring met CNC machines? Spring dan binnen met je CV of bel ons op het nummer 014 140 140.

 • Customer Service Medewerker. (HOESELT)

  Regio: HOESELT

  Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een internationaal bedrijf in Bilzen zijn we opzoek naar een Customer Service Medewerker. Als Customer Service Medewerker krijg je de verantwoordelijkheid over een bepaald aantal klaten (intern of extern). Er wordt gecommuniceerd met andere verkoopskantoren wereldwijd of rechtstreeks met de eindklant, via mail en telefoon. Je boekt bestellingen op vraag van de klant. Je past bestaande bestellingen aan. Je volgt de bestellingen op en controleert de stock en de levertijden. Je verricht administratieve taken en stelt documenten op. Je zorgt voor de juiste oplossing wanneer er bij een bestelling iets mis gaat. Je overlegt met de andere afdelingen om op een correcte manier aan de vraag van de klant te kunnen voldoen.

 • Huishoudhulp regio De Pinte/ Drongen (DE PINTE)

  Regio: DE PINTE

  Bedrijf: AMBY

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

 • Huishoudhulp Deeltijds Wondelgem (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: GREENHOUSE GENT

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Wondelgem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolgen van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen

 • Student Synergie | Beveren | 1-2 dagen per week (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Synergie Waasland Careers

  Type: Studentenjob

  Voor ons kantoor in Beveren zijn wij op zoek naar een vlotte student die een breedtakenpakket wil uitvoeren. Dit bestaat onder andere uit: Telefonische screening van de kandidaten en inplannen voor afspraken. Kandidaten/studenten inschrijven. Up-to-date houden van de website. Ondersteuning bieden op administratief vlak.

 • Student slagerij (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: ADECCO DEINZE

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste tijdens het weekend? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde student die tijdens het weekend in een slagerij te Deinze wil werken. Jouw taken bestaan voornamelijk uit de klanten in de winkel bedienen, de toonbank proper houden en bijspringen waar nodig.

 • Student (e) administratief bediende luchtvracht (BRUCARGO)

  Regio: BRUCARGO

  Bedrijf: JOBCONNECTION

  Type: Studentenjob

  Je behandelt alle nodige documenten en dossiers en coördineert de te verwerken vracht volgens de voorgeschreven procedures. Je houdt van een dynamische, operationele job en bent bereid in een ploegenstelsel te werken

 • Gemotiveerde arbeider voor kwaliteitscontrole en inpak / vaste nacht (RUMBEKE)

  Regio: RUMBEKE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

  Type: Vaste Job

  Voor een glasbedrijf in de regio van Roeselare zijn wij op zoek naar een arbeider die instaat voor de kwaliteitscontrole en de inpak voor de vaste nacht.. Je staat in voor de controle van ruiten op krassen, barsten e.d. Wij zoeken mensen met productie-ervaring en een stabiel werkverleden. Er is onmiddellijke opstart voorzien.

 • Chauffeur CE (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: BUYL TRANSPORT

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE voor nationaal transport. Je staat in voor korte dagritten.

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van ST.BAVOHUMANIORA in sociale netwerken
Look for responds of ST.BAVOHUMANIORA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ST.BAVOHUMANIORA. Laat een reactie achter voor ST.BAVOHUMANIORA. ST.BAVOHUMANIORA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ST.BAVOHUMANIORA. Leave a respond for ST.BAVOHUMANIORA. ST.BAVOHUMANIORA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ST.BAVOHUMANIORA op de google maps. Adres en contacten ST.BAVOHUMANIORA
Location of ST.BAVOHUMANIORA on the google maps. Address and contacts of ST.BAVOHUMANIORA

Andere gerelateerde bedrijven als come ST.BAVOHUMANIORA ST.BAVOHUMANIORA: Union des Centres Culturels Islamiques de Belgique | IMAGE FREAKS | Broeckx | PWA DEURNE | Dilaville

Other related companies as ST.BAVOHUMANIORA: Union des Centres Culturels Islamiques de Belgique | IMAGE FREAKS | Broeckx | PWA DEURNE | Dilaville

ST.BAVOHUMANIORA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ST.BAVOHUMANIORA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04886688232. Het bedrijf ST.BAVOHUMANIORA bevindt zich op het adres: REEP 4; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 513,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 105,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Internats, Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
De hoofdactiviteit van ST.BAVOHUMANIORA is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ST.BAVOHUMANIORA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ST.BAVOHUMANIORA, openstaande posities, locatie van ST.BAVOHUMANIORA op de kaart.

ST.BAVOHUMANIORA is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is ST.BAVOHUMANIORA, company assigned to the tax number BE04886688232. The company ST.BAVOHUMANIORA is located at the address: REEP 4; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 513,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 105,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. List of products are Type d'Enseignement: Internats, Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
The main activity of ST.BAVOHUMANIORA is Membership Organizations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ST.BAVOHUMANIORA is not available. You also can look at reviews of ST.BAVOHUMANIORA, open positions, location of ST.BAVOHUMANIORA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ST.BAVOHUMANIORA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ST.BAVOHUMANIORA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ST.BAVOHUMANIORA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ST.BAVOHUMANIORA, employees, financial statistics.