Union des Centres Culturels Islamiques de Belgique

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • Union des Centres Culturels Islamiques de Belgique
Private companiesMembership Organizations • Union des Centres Culturels Islamiques de Belgique

Contactgegevens Union des Centres Culturels Islamiques de Belgique: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Union des Centres Culturels Islamiques de Belgique: address, phone, fax, email, website, opening hours

Union des Centres Culturels Islamiques de Belgique

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Fyon 42; 4800; Verviers, België

Telefoon (phone): 087 35 09 54 (+32-087 35 09 54) 087 35 09 54 (+32-087 35 09 54)

Fax (fax): +32 (2) 897-15-63 +32 (2) 897-15-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Union des Centres Culturels Islamiques de Belgique: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Union des Centres Culturels Islamiques de Belgique"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Union des Centres Culturels Islamiques de Belgique"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Union des Centres Culturels Islamiques de Belgique, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Union des Centres Culturels Islamiques de Belgique. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Union des Centres Culturels Islamiques de Belgique, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Union des Centres Culturels Islamiques de Belgique. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Union des Centres Culturels Islamiques de Belgique
Products information Union des Centres Culturels Islamiques de Belgique

BTW identificatienummer (tax): BE04524688720
Ondernemingsnummer: 4974853515
Hoofdstad (capital): 668,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 596,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Union des Centres Culturels Islamiques de Belgique zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Union des Centres Culturels Islamiques de Belgique
(Get full report from official database of BE for Union des Centres Culturels Islamiques de Belgique)

Aanvulling soorten activiteiten voor Union des Centres Culturels Islamiques de Belgique
Addition kinds of activities for Union des Centres Culturels Islamiques de Belgique

379599. Tanks en tankcomponenten, anders | Tanks and tank components, nec
17439904. Tegel installatie, keramiek | Tile installation, ceramic
24490202. Vaten, hout: gecoördineerd | Casks, wood: coopered
25319908. Picknicktafels of bankjes, park | Picnic tables or benches, park
34439914. Smokestacks, boiler plaat | Smokestacks, boiler plate
36610104. Hoofdtelefoons, telefoon | Headsets, telephone
39310507. Heads, drum | Heads, drum
51490402. Rijst, gepolijst | Rice, polished

Werken bij Union des Centres Culturels Islamiques de Belgique: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Union des Centres Culturels Islamiques de Belgique: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Union des Centres Culturels Islamiques de Belgique. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Union des Centres Culturels Islamiques de Belgique. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatsers interieurbouw (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je plaatst op maat gemaakte projecten bij klanten.

  • Productieoperator nacht (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gerenommeerd voedingsbedrijf zijn we op zoek naar een Operator nacht. Taken bestaan uit: - De machines in de gaten houden op een goed functioneren - Je voorkomt een uitval van machines - Je draagt zorg voor de goede orde aan de machines, toebehoren en de omgeving - Je stelt het proces af om een zo hoog mogelijke kwaliteit en rendabiliteit te garanderen - Je volgt de levering van grondstoffen op

  • Chauffeur CE beton vervoeren (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant met vestigingen in Eeklo , Brugge & Aalter zijn we zoek naar een chauffeur CE voor het leveren van beton naar diverse werven in West- en Oost-Vlaanderen. Geen internationale ritten. Je werkt 40u per week, gedeeld in 5 dagen. Loon ligt hoger dan in het barema van transport.

  • Administratief Wonder (M/V) met kennis boekhouding (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wegens uitbreiding bij één van onze klanten te Hasselt, zoeken we een Nauwkeurig Administratief Wonder (M/V) ter ondersteuning van de boekhouding. Je komt terecht in een team van 4 personen waarbij jij stoel nummer 5 zal invullen. Een greep uit je taken: - Je ondersteunt samen met je collega’s de boekhoudkundige afdeling. Zo maak je creditnota’s op, verstuur je rappels, … ; -Je controleert leveringen en bijbehorende facturatie. Indien je een fout ziet zorg jij ervoor dat deze fout wordt rechtgezet of het probleem wordt uitgezocht en opgelost; - Je maakt o.a. transportvergoedingen en commisienota’s op voor onderaannemers en houdt rekening met de contractuele afspraken; - Je beheert verder ook tankkaarten, tankkaartfacturen en accijnzen; - Je biedt bijkomende administratieve ondersteuning waar het nodig is; - Indien je verbeterideeën hebt voor de administratieve flow rapporteer je deze;

  • PLAATSER RAMEN EN DEUREN (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je gaat samen met een collega naar de werf om ramen en deuren te plaatsen. - Je werkt op renovatie projecten. - Je zorgt eveneens voor de afwerking van het raam en plaats ook gordijnbakken.

  • Ervaren huishoudhulp met dienstencheques voor 1 gezin (20u) Regio Zonhoven(m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Actief NV

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van orde en netheid? Op zoek naar een job combineerbaar met de schooluren van je kids? En bovendien bij jou in de regio? Komt goed uit!! Actief NV is op zoek naar een gemotiveerde deeltijdse huishoudhulp om vast in dienst te treden. Wij zijn op zoek naar een ervaren huishoudhulp voor het schoonmaken van particuliere woning in Zonhoven d.w.z. poetsen algemeen, ramen wassen, strijken,.... Je zal 20u per week in hetzelfde gezin werken van maandag tot en met vrijdag.

  • 3e bachelor- of masterstudent Elektromechanica in Essen gezocht (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je ondersteunt 2 à 3 dagen per week het team werkvoorbereiding van het bedrijf, dat gelegen is in Essen. Je zal vooral technische dossiers in orde brengen, via Access en Excel, QA/QC documentatie verzamelen en opslaan en bestellingen doen van materialen onder begeleiding van de werkvoorbereider.

  • PLOEGBAZEN sector Magazijninrichting (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: HARDY'S INDUSTRIES

    Type: Vaste Job

    Je geeft leiding aan een groep medewerkers op de werven. Je zorgt ervoor dat je team werkt volgens vastgestelde procedures. Je rapporteert dagelijks aan je manager over ondernomen acties. Je bent verantwoordelijk voor het bekendmaken van de veiligheidsvoorschriften en de naleving daarvan door je team. Je zorgt ervoor dat de dagelijkse taken door het team op tijd (planning) en volgens de juiste procedures / werkwijze worden uitgevoerd. Je werkt actief mee aan de verbetering van de resultaten. Je staat in voor de evaluatie en ontwikkeling van de aan jou toegewezen medewerkers. Je stuurt gedreven je team met het juiste organisatorisch inzicht. Je bent een flexibel lid van het team. Ook onder tijdsdruk handel je rustig en beheerst naar je mensen toe, zonder daarbij je doel/deadlines uit het oog te verliezen.

  • SharePoint infrastructuur beheerder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: UNIVERSITEIT GENT

    Type: Vaste Job

    Over de UGent De Universiteit Gent is een wereld op zich. Meer dan 8.000 personeelsleden zijn er dagelijks aan de slag in onderwijs en onderzoek, beheer en administratie, technische en sociale voorzieningen, enz. Voor hen is de Universiteit Gent een logische keuze: het is een van de grootste, meest boeiende en toekomstgerichte werkgevers van de regio. De Universiteit Gent telt 11 faculteiten en meer dan 100 vakgroepen, die in elk van de wetenschappelijke disciplines hoogstaande en door onderzoek ondersteunde opleidingen aanbieden. De Universiteit Gent voert een actief gelijke kansen- en diversiteitsbeleid en moedigt iedereen aan te solliciteren. Voor de directie ICT zijn wij op zoek naar een voltijds SharePoint infrastructuur beheerder binnen de afdeling Gebruikersondersteuning. Deze functie behoort tot de functieklasse A, die de graden 7 t.e.m. 9 en de salarisschalen 7.1 t.e.m. 9.2 behelst. Jouw opdracht Ontwerpen en onderhouden van het SharePoint-platform van de UGent in overleg met onze SharePoint ontwikkelaars en de Windows systeembeheerders. Dit platform omvat vandaag: 22 Windows servers in 4 SharePoint farms Een onderliggende MS SQL Server 2014 cluster bestaande uit 3 Virtuele nodes op VMware vSphere Dell PowerVault storage (via multipath aangesloten) Authenticatie via Identity Providers (ADFS en SimpleSAML) Beveiligde toegang via een NetScaler in High Availability opstelling Beheer van de MS SQL-omgeving voor andere SQL-gebaseerde projecten Voorbereiden en uitvoeren van updates en migraties van de SharePoint infrastructuur Voorbereiden en opzetten van federaties met andere organisaties Voorbereiden en opzetten van koppeling met Office365 en andere platformen Meedenken en werken aan de toekomst van ons platform Samenwerken met de andere teams van de directie die instaan voor de basisdiensten (netwerk, storage, datacenter, virtualisatie, etc.) Permanentie verzorgen in een beurtrolsysteem

  • spontane en gedreven vastgoedmakelaar regio Aalter - BIV stage is mogelijk (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als vastgoedmakelaar maak je jou thuis in de regio van Aalter: je legt er contacten en bouwt een portefeuille aan panden te koop uit. Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen, intakegesprekken te voeren, om prospectie te doen... Op kantoor zorg je voor de administratie van je dossiers en plan je jouw agenda door bezoeken vast te leggen etc. De kers op de taart van deze gevarieerde opdracht is het sluiten van een deal, de ultieme voldoening volgt wanneer je een gelukkige koper en verkoper kan laten vertrekken met een picobello verkoopovereenkomst.Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s en mag rekenen op de ondersteuning van je kantoorverantwoordelijke.

  • Gemotiveerde kapper op zelfstandige basis (WAKKEN)

    Regio: WAKKEN

    Bedrijf: HAIRBORIST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hairborist is een producent en distributeur van een professionele kapperslijn. Met het oog op het geven van opleidingen, bouwden wij een kapperszaak in ons hoofdkantoor te Wakken. Wegens uitbreiding is het hoofdkantoor echter verhuisd, waardoor deze ruimte leeg staat. We willen graag een kapper de mogelijkheid bieden om op zelfstandige basis aan de slag te gaan in het salon met vele voordelen! Het gaat om een zeer stijlvol salon, dat perfect is voor iemand die graag zelfstandig wilt worden maar de stap niet durft te zetten. Er zijn immers geen grote investeringen nodig, u krijgt een volledige ondersteuning van het Hairborist team en er zijn eveneens doorgroeimogelijkheden binnen Hairborist! Ten slotte is Hairborist eveneens een fantastisch bedrijf om mee aan de slag te gaan.

  • Leercontract damesboetiek "QUEENS" Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: QUEENS

    Type: Leercontract

    Voor onze tiener- en dameskledingwinkels QUEENS ( www.queensfashion.be ) zoeken wij verdere versterking, met name voor onze vestiging in centrum Leuven. Ben jij op zoek naar een leuke plek voor je leercontract, waar je het volledige takenpakket aanleert? Je hebt een goed gevoel voor mode, styling en trends, en houdt er van om klanten te helpen zodat zij zich goed in hun vel voelen in de aangekochte outfit. "Gelukkige klanten komen terug" wordt ook jouw drijfveer. Naast klanten helpen werk je ook mee aan alles wat komt kijken bij het runnen van de winkel: het uitpakken van leveringen, de winkel spik & span houden, visual merchandising en kassa-verrichtingen. Je bent een teamspeler die de QUEENS-spirit mee verwezenlijkt. Dagen en uren zijn overeen te komen in functie van je opleiding. He jij er zin in? Stuur dan je CV mét foto én bijhorende motivatiebrief per e-mail en we contacteren je heel snel terug. Vermeld duidelijk dat het om een leercontract in Leuven gaat, gezien we ook nog andere vacatures open hebben.

Zoek naar antwoorden van Union des Centres Culturels Islamiques de Belgique in sociale netwerken
Look for responds of Union des Centres Culturels Islamiques de Belgique in social networks

Lees alle opmerkingen voor Union des Centres Culturels Islamiques de Belgique. Laat een reactie achter voor Union des Centres Culturels Islamiques de Belgique. Union des Centres Culturels Islamiques de Belgique bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Union des Centres Culturels Islamiques de Belgique. Leave a respond for Union des Centres Culturels Islamiques de Belgique. Union des Centres Culturels Islamiques de Belgique on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Union des Centres Culturels Islamiques de Belgique op de google maps. Adres en contacten Union des Centres Culturels Islamiques de Belgique
Location of Union des Centres Culturels Islamiques de Belgique on the google maps. Address and contacts of Union des Centres Culturels Islamiques de Belgique

Andere gerelateerde bedrijven als come Union des Centres Culturels Islamiques de Belgique Union des Centres Culturels Islamiques de Belgique: Malherbe B | RIO COLLECTIE | BELGIAN RELOCATION CENTER | JEANNINE LAFAUT | Zakenkantoor BVBA

Other related companies as Union des Centres Culturels Islamiques de Belgique: Malherbe B | RIO COLLECTIE | BELGIAN RELOCATION CENTER | JEANNINE LAFAUT | Zakenkantoor BVBA

Union des Centres Culturels Islamiques de Belgique is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Union des Centres Culturels Islamiques de Belgique, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04524688720. Het bedrijf Union des Centres Culturels Islamiques de Belgique bevindt zich op het adres: Rue Fyon 42; 4800; Verviers. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 668,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 596,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Social service organizations. Producten gemaakt in Union des Centres Culturels Islamiques de Belgique zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Union des Centres Culturels Islamiques de Belgique is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Union des Centres Culturels Islamiques de Belgique is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Union des Centres Culturels Islamiques de Belgique, openstaande posities, locatie van Union des Centres Culturels Islamiques de Belgique op de kaart.

Union des Centres Culturels Islamiques de Belgique is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Union des Centres Culturels Islamiques de Belgique, company assigned to the tax number BE04524688720. The company Union des Centres Culturels Islamiques de Belgique is located at the address: Rue Fyon 42; 4800; Verviers. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 668,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 596,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Social service organizations. Products created in Union des Centres Culturels Islamiques de Belgique were not found.
The main activity of Union des Centres Culturels Islamiques de Belgique is Membership Organizations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Union des Centres Culturels Islamiques de Belgique is not available. You also can look at reviews of Union des Centres Culturels Islamiques de Belgique, open positions, location of Union des Centres Culturels Islamiques de Belgique on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Union des Centres Culturels Islamiques de Belgique, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Union des Centres Culturels Islamiques de Belgique, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Union des Centres Culturels Islamiques de Belgique, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Union des Centres Culturels Islamiques de Belgique, employees, financial statistics.