INSTITUT ST.GERTRUDE

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • INSTITUT ST.GERTRUDE
Private companiesHealth Services • INSTITUT ST.GERTRUDE

Contactgegevens INSTITUT ST.GERTRUDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INSTITUT ST.GERTRUDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

INSTITUT ST.GERTRUDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE BAUFFE 2; 7940; BRUGELETTE, België

Telefoon (phone): 68454941 (+32-68454941) 68454941 (+32-68454941)

Fax (fax): +32 (64) 535-57-20 +32 (64) 535-57-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INSTITUT ST.GERTRUDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INSTITUT ST.GERTRUDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INSTITUT ST.GERTRUDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INSTITUT ST.GERTRUDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INSTITUT ST.GERTRUDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INSTITUT ST.GERTRUDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INSTITUT ST.GERTRUDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INSTITUT ST.GERTRUDE
Products information INSTITUT ST.GERTRUDE

BTW identificatienummer (tax): BE02224700927
Ondernemingsnummer: 5410461425
Hoofdstad (capital): 700,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 658,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Type d'Enseignement: Internats, Enseignement Sp茅cialis茅. Type de R茅seau: Enseignement Libre.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INSTITUT ST.GERTRUDE
(Get full report from official database of BE for INSTITUT ST.GERTRUDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor INSTITUT ST.GERTRUDE
Addition kinds of activities for INSTITUT ST.GERTRUDE

17619902. Plafonds, metaal: montage en reparatie | Ceilings, metal: erection and repair
17999912. Omheining constructie | Fence construction
25190101. Tuinmeubelen, behalve hout, metaal, steen of beton | Garden furniture, except wood, metal, stone, or concrete
38270111. Microprojectors | Microprojectors
51910300. Zaden en bollen | Seeds and bulbs
62890301. Wisselkantoren, commodity | Exchange clearinghouses, commodity

Werken bij INSTITUT ST.GERTRUDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INSTITUT ST.GERTRUDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INSTITUT ST.GERTRUDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INSTITUT ST.GERTRUDE. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur magazijn (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor: - Het monteren van tractiebatterijen. - Het aanbrengen van buisjes om zuur van de ene naar de andere batterij over te brengen.

 • PLC Technieker (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf uit Arendonk zijn we op zoek naar een PLC Technieker. Vanuit je passie voor techniek ga je aan de slag met storingen, oplossingen bedenken en deze vervolgens ook uitvoeren. Verder denk je mee met het bedrijf en doe je voorstellen tot verbetering en optimalisatie.

 • Magazijnier (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je gaat aan de slag als magazijnier: - Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van de producten met  behulp van een heftruck. - Je scant de goederen en gaat ze op de juiste plaats stockeren. - Je zorgt voor een correcte opvolging van de te verzenden goederen (van  administratieve voorbereiding tot verzending). - Je bent verantwoordelijk voor de driemaandelijkse inventaris van het  magazijn. - Je bent verantwoordelijke voor de orde en de netheid van het magazijn.

 • Machine operator | 2 ploegen | Bree (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een machine operator. Tot je takenpakket behoren onderstaande zaken. Machines correct instellen en bedienen Kleine storingen kunnen oplossen Je zal tewerkgesteld worden op diverse verpakkingslijnen van de producten.

 • Monteur (BRECHT)

  Regio: BRECHT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf te Brecht zijn wij op zoek naar een monteur. Je takenpakket bestaat uit het monteren van metalen onderdelen en afwerking van het product. Het gaat om een functie in dagdienst met een optie vast.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Koksijde - De Panne - Oostduinkerke - Veurne (KOKSIJDE)

  Regio: KOKSIJDE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Student hoger redder attest (KINROOI)

  Regio: KINROOI

  Bedrijf: t-interim Maasmechelen

  Type: Studentenjob

  Wijzijn op zoek naar studenten met een hoger redder attest om te werken tussen 1juni en 20 september in een recreatiedomein in omgeving Maaseik. Je wordt ingezet als redder aanhet strand in dit recreatiedomein. Je kan deeltijds werken, tot 6dagen per week in de opgegeven periode. Indien het weer niet toelaat dat ergezwommen wordt, krijg je ander werk, dit kan gaan van administratieve takentot kleine onderhoudswerkzaamheden, waarvoor je geen bijkomende opleiding nodighebt. Je werkt met een planning enbeschikbaarheden die je zelf kan doorgeven. Je taken gaan van het hijsen vande vlag, tot toezicht houden aan de waterlijn. Je staat ook in voor hetverzorgen van de wonden, beheer van de fontijnen, het controleren van de EHBOkoffer, het reddersverslag invullen en het beademingstoestel controleren, hetnoteren in het logboek enz. Je draagt een t-shirt dat jeherkenbaar maakt en dat krijg je van de organistatie. Je kan omgaan met moeilijkeklanten en verwittigt indien nodig de politie of je werkgever bij aanhoudendeproblemen.

 • Verkoper Bloemenwinkel - Middelkerke (MIDDELKERKE)

  Regio: MIDDELKERKE

  Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het onderhouden en proper houden van de winkel. Ook het onderhoud van de planten behoort tot je takenpakket. Daarnaast ontvang je alle klanten in de winkel en rekent af aan de kassa.

 • zaalverantwoordelijke (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: RESTAURANT 'T BRASS KOIKKE

  Type: Vaste Job

  U bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en service in de zaal. U geeft de mensen uitleg over de drank- en menu kaart. U dient drank en eten op. En u ruimt alles van de zaal af en dekt weer in voor de volgende service. Ook de bar hoort tot je takenpakket. De glazen worden daar afgewassen en is ook een onderdeel voor jou. De bar dien je ook aan te vullen en proper achter te laten. Het afrekenen is ook een onderdeel van je takenpakket. Er wordt gewerkt met een kassa systeem.

 • Wegenwerker Regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Willemen Infra nv

  Type: Vaste Job

  Aanvulling van een bestaande ploeg betonarbeiders uit regio Sint-Niklaas. De betonarbeider in de wegenbouw brengt gesloten wegverhardingen en funderingen aan in beton, alsook betonnen stootbanden (type New Jersey) langs autostrades. Hij staat in voor de herstellingen aan deze verhardingslagen en dit volgens de regels van de kunst. Het aanbrengen van betonnen verhardingslagen gebeurt vrijwel altijd machinaal. Een ploeg betonarbeiders bestaat uit een machinist voor het besturen van de betonmachine en een aantal helpers die een aantal manuele en een aantal ondersteunende taken uitvoeren. Zie filmpje via deze link: https://www.youtube.com/watch?v=XQKAsmDB-K4 of van een groter werk: https://www.youtube.com/watch?v=xtbEkc-0O8Q . Zie ook https://www.facebook.com/leiedal/videos/1902258446481775/?hc_ref=ARRO2RcR3cN391fsuVVQ7GlChLbicnRQTYbA7Vq1c-5nGxvGDwsfZ4dO3SmxozwNWVs&pnref=story U wordt 's morgens thuis opgehaald met de camionette en jullie rijden dan verder naar de werf, hoofdzakelijk in uw eigen provincie maar mogelijks ook in aanleunende provincies. U hoeft uiteraard niet naar ons hoofdkantoor te komen voor het woon-werkverkeer. Fysisch soms zwaar werk (rugbelastend werk, heffen en tillen). Wij voorzien een interne opleiding. U woont in Sint-Niklaas (ophaling met de firma camionette en dan verplaatsing naar de - soms verre - werven).

 • ASSISTENT MANAGER Quick Berchem (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: QUICK BERCHEM

  Type: Vaste Job

  Je zoekt een afwisselende en actieve job met heel wat verantwoordelijkheid? Je steekt met plezier de handen uit de mouwen en geeft graag het goede voorbeeld? Dan is de job als assistant manager bij Quick Berchem je op het lijf geschreven. Als assistant manager bij Quick is geen dag dezelfde. Samen met je team zorg je dag na dag voor de beste ervaring van onze klanten. Je werkt actief mee in het restaurant en staat de manager bij in de administratieve en leidinggevende taken. Jouw job : Jouw team kan op elk moment op je rekenen. Je staat altijd klaar om ze te helpen aan de kassa en de grill. Je volgt je team ook op de voet en geeft hen tips of stuurt bij waar nodig. Door je eigen inzet in het restaurant geef je elke dag opnieuw het goede voorbeeld. Samen met de manager beheer je de inventaris en volg je bestellingen en leveringen op de voet. Het financieel beheer van het restaurant neem je heel serieus. Je kunt zowel ingeschakeld worden in onze filialen gelegen in Kontich, Lier, Berchem en Borsbeek. Wij garanderen 1 weekend op 2 vrij, wat uitzonderlijk is in de horeca

 • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: HAIRCLUB

  Type: Leercontract

  Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Genk Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van INSTITUT ST.GERTRUDE in sociale netwerken
Look for responds of INSTITUT ST.GERTRUDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor INSTITUT ST.GERTRUDE. Laat een reactie achter voor INSTITUT ST.GERTRUDE. INSTITUT ST.GERTRUDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INSTITUT ST.GERTRUDE. Leave a respond for INSTITUT ST.GERTRUDE. INSTITUT ST.GERTRUDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INSTITUT ST.GERTRUDE op de google maps. Adres en contacten INSTITUT ST.GERTRUDE
Location of INSTITUT ST.GERTRUDE on the google maps. Address and contacts of INSTITUT ST.GERTRUDE

Andere gerelateerde bedrijven als come INSTITUT ST.GERTRUDE INSTITUT ST.GERTRUDE: FLDRUKKERIJ FEYS NV | Delalieux SA | COIFFURE CHRISTIAN | Holvoet | European Travel Group

Other related companies as INSTITUT ST.GERTRUDE: FLDRUKKERIJ FEYS NV | Delalieux SA | COIFFURE CHRISTIAN | Holvoet | European Travel Group

INSTITUT ST.GERTRUDE is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INSTITUT ST.GERTRUDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02224700927. Het bedrijf INSTITUT ST.GERTRUDE bevindt zich op het adres: RUE DE BAUFFE 2; 7940; BRUGELETTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 700,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 658,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Internats, Enseignement Sp茅cialis茅. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
De hoofdactiviteit van INSTITUT ST.GERTRUDE is Gezondheidszorg, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INSTITUT ST.GERTRUDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INSTITUT ST.GERTRUDE, openstaande posities, locatie van INSTITUT ST.GERTRUDE op de kaart.

INSTITUT ST.GERTRUDE is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is INSTITUT ST.GERTRUDE, company assigned to the tax number BE02224700927. The company INSTITUT ST.GERTRUDE is located at the address: RUE DE BAUFFE 2; 7940; BRUGELETTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 700,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 658,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. List of products are Type d'Enseignement: Internats, Enseignement Sp茅cialis茅. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
The main activity of INSTITUT ST.GERTRUDE is Health Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of INSTITUT ST.GERTRUDE is not available. You also can look at reviews of INSTITUT ST.GERTRUDE, open positions, location of INSTITUT ST.GERTRUDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INSTITUT ST.GERTRUDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INSTITUT ST.GERTRUDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INSTITUT ST.GERTRUDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INSTITUT ST.GERTRUDE, employees, financial statistics.