Holvoet

Contactgegevens Holvoet: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Holvoet: address, phone, fax, email, website, opening hours

Holvoet

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nieuwpoortsteenweg 161; 8670; Koksijde (Oostduinkerke), België

Telefoon (phone): 058 23 44 08 (+32-058 23 44 08) 058 23 44 08 (+32-058 23 44 08)

Fax (fax): 058 23 82 19 (+32-058 23 82 19) 058 23 82 19 (+32-058 23 82 19)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Holvoet: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Holvoet"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Holvoet"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Holvoet, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Holvoet. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Holvoet, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Holvoet. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Holvoet
Products information Holvoet

BTW identificatienummer (tax): BE03671875000
Ondernemingsnummer: 3567230224
Hoofdstad (capital): 359,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 313,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Holvoet zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Tableware - Rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Holvoet
(Get full report from official database of BE for Holvoet)

Aanvulling soorten activiteiten voor Holvoet
Addition kinds of activities for Holvoet

144202. Grind- en kiezelwinning | Gravel and pebble mining
20130304. Worstjes, van gekocht vlees | Sausages, from purchased meat
34499900. Divers metaalwerk, anders | Miscellaneous metalwork, nec
36799913. Tube spacers, mica | Tube spacers, mica
50840600. Motoren en transportmiddelen | Engines and transportation equipment
51999909. Houtskool | Charcoal
59991301. schoonheidsmiddelen | Cosmetics
73490000. Onderhoudswerkzaamheden, nv | Building maintenance services, nec

Werken bij Holvoet: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Holvoet: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Holvoet. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Holvoet. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Inpak 3 ploegen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega's sta je in voor het inpakken en verpakken van de geproduceerde producten. Op termijn zal je ook regelmatig kwaliteitscontroles uitvoeren. Je precisie en oog voor detail vertalen zich rechtstreeks in de kwaliteit van het eindproduct.

  • Mechanieker (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Grimbergen zijn we op zoek naar een MECHANIEKER. Je zal onderhoud en herstellingen uitvoeren op werfmaterieel: graafmachines, trilwalsen, asfaltfinisher, ... 

  • huishoudhulp in Sint-Gillis-Waas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Student kassa weekend M/V (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Je bent een student en wil op zaterdag en/of zondag een centje bijverdienen? Je hebt interesse in interieur / meubelen? Je kan in Spiere geraken? Dan is deze job iets voor jou! Student gezocht voor verkoop in een meubel- en interieurzaak te Spiere. Je werkt aan de kassa, maakt cadeaus indien nodig en helpt met het aanvullen in de winkel. Uurrooster : Weekendwerk op zaterdag en/of zondag van 10u tot 18u30

  • Winkelmedewerker bakkerij (Part-time) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: CONTRERAS

    Type: Vaste Job

    Verkoop brood en Banket Broodjes beleggen Stock bijhouden/bestellingen plaatsen Onderhoud winkel

  • Chauffeur CE (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: DEVOOGHT LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Transport met betonmixer of kipper. Tewerkstelling te Gent - Zeehaven.

  • Projectvoorbereider (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

    Type: Vaste Job

    Onze klant realiseert verschillende prestigieuze bouwprojecten in heel België en in verschillende sectoren. Jobomschrijving Je maakt in samenwerking met de interne diensten en externe klanten de projecten klaar voor de uitvoering. Hierbij ondersteun je de projectleider op vlak van werforganisatie, kwaliteit en veiligheid, planningen enz.. Tenslotte sta je mee in voor de opvolging van het verloop van de projecten.

  • projectleider - Afwerking M/V (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Vaste Job

    Onze klant, gespecialiseerd in vervaardiging van systeemwanden, kasten en maatwerk, is op zoek naar een projectleider. Interesse? Lees zeker even verder voor een gedetailleerd takenpakket. Je hebt de algemene leiding over verschillende grote en kleinere werven. Na een grondige voorbereiding zorg je ervoor dat alles via plan verloopt. Je bent de eindverantwoordelijke voor het ganse project qua planning, budgetbewaking, veiligheid en kwaliteitscontrole en rapporteert rechtstreeks aan de directie. Projecten omvatten vooral systeemwanden maar ook verlaagde plafonds, gipskartonwanden en maatwerk.

  • Service Technieker Onderhoud en Herstellingen Tennant - Regio Limburg (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Motrac Handling & Cleaning NV

    Type: Vaste Job

    Omwille van de snelle groei van onze activiteiten zijn we op zoek naar een Service Technieker met interesse voor hoogstaande reinigingsmachines om ons team te versterken en onze klanten optimaal te bedienen. Als Service Technieker maak je deel uit van onze buitendienst en sta je paraat voor een portefeuille van klanten binnen jouw regio. Technisch inzicht mbt elektro- en/of verbrandingsmotoren is hierbij cruciaal. Je wordt verantwoordelijk voor het oplossen van technische storingen op locatie bij onze klanten en voert ook standaard onderhouden uit. In het zoeken naar oplossingen weet jij zowel de belangen van de klant als die van Motrac Handling & Cleaning te behartigen. Wat ga je doen: Verrichten van onderhoudswerken bij klanten. Analyseren en oplossen van technisch problemen. Klanten te woord staan mbt extra toelichting ivm werkzaamheden. Rapporteren aan Serviceplanning over de uit te voeren werken. Vereiste onderdelen en gereedschappen inschatten, beschikbaarheid controleren en indien nodig bestellen voor uitvoering. Opmaken van werkbonnen en deze correct verwerken. Beheren van de voorraad van je bestelwagen. Klantenfeedback terugkoppelen aan Technical Support en Serviceplanning.

  • Verantwoordelijke Automatisatie (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Talentus Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Verantwoordelijke Automatisatie stuur je een team van ongeveer 10 Automation Engineers aan. Je zorg voor een goede werking van de afdeling en ziet toe op de naleving van de procedures. Je neemt de taakverdeling en de organisatie van de afdeling op jou. Je verstrekt technisch advies en bent aanspreekpunt voor de engineers. Je waakt over een tijdige doorstroming van de projecten en bewaakt de vooropgestelde planning. Indien nodig ga je proactief op zoek naar extra capaciteit. Bedrijfsprofiel: De organisatie is wereldleider in de ontwikkeling en productie van geavanceerde oplossingen voor de assamblage-, testing- en productie-apparatuur.

  • Sales reps gezocht! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

  • Stage (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ESAS Technical Services

    Type: Werfreserve

    Esas staat open voor stageplaatsen. Wanneer je nog een leuke stageplaats zoekt binnen IT, aarzel dan niet je Cv en motivatiebrief te sturen. Je vindt ons ook terug op de job- en stagebeurs op 13 maart ( van 10u tot 16u ) in de Waagnatie, Rijnkaai 29, 2000 Antwerpen.

Zoek naar antwoorden van Holvoet in sociale netwerken
Look for responds of Holvoet in social networks

Lees alle opmerkingen voor Holvoet. Laat een reactie achter voor Holvoet. Holvoet bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Holvoet. Leave a respond for Holvoet. Holvoet on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Holvoet op de google maps. Adres en contacten Holvoet
Location of Holvoet on the google maps. Address and contacts of Holvoet

Andere gerelateerde bedrijven als come Holvoet Holvoet: Ballon deco | KBC | Stas BVBA | Ruyssers Sierbeton BVBA | F. JANSSENS

Other related companies as Holvoet: Ballon deco | KBC | Stas BVBA | Ruyssers Sierbeton BVBA | F. JANSSENS

Holvoet is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Holvoet, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03671875000. Het bedrijf Holvoet bevindt zich op het adres: Nieuwpoortsteenweg 161; 8670; Koksijde (Oostduinkerke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 359,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 313,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Tableware - Rental. Producten gemaakt in Holvoet zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Holvoet is Gezondheidszorg, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Holvoet is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Holvoet, openstaande posities, locatie van Holvoet op de kaart.

Holvoet is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Holvoet, company assigned to the tax number BE03671875000. The company Holvoet is located at the address: Nieuwpoortsteenweg 161; 8670; Koksijde (Oostduinkerke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 359,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 313,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Tableware - Rental. Products created in Holvoet were not found.
The main activity of Holvoet is Health Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Holvoet is not available. You also can look at reviews of Holvoet, open positions, location of Holvoet on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Holvoet, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Holvoet, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Holvoet, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Holvoet, employees, financial statistics.