INSTITUT DE LA ST.FAMILLE

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • INSTITUT DE LA ST.FAMILLE
Private companiesTobacco Products • INSTITUT DE LA ST.FAMILLE

Contactgegevens INSTITUT DE LA ST.FAMILLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INSTITUT DE LA ST.FAMILLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

INSTITUT DE LA ST.FAMILLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DU TIR 12; 7000; MONS, België

Telefoon (phone): 65402323 (+32-65402323) 65402323 (+32-65402323)

Fax (fax): +32 (64) 118-34-28 +32 (64) 118-34-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INSTITUT DE LA ST.FAMILLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INSTITUT DE LA ST.FAMILLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INSTITUT DE LA ST.FAMILLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INSTITUT DE LA ST.FAMILLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INSTITUT DE LA ST.FAMILLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INSTITUT DE LA ST.FAMILLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INSTITUT DE LA ST.FAMILLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INSTITUT DE LA ST.FAMILLE
Products information INSTITUT DE LA ST.FAMILLE

BTW identificatienummer (tax): BE05753509521
Ondernemingsnummer: 2945129394
Hoofdstad (capital): 626,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 891,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Type d'Enseignement: Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INSTITUT DE LA ST.FAMILLE
(Get full report from official database of BE for INSTITUT DE LA ST.FAMILLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor INSTITUT DE LA ST.FAMILLE
Addition kinds of activities for INSTITUT DE LA ST.FAMILLE

2341. Ondergoed van vrouwen en kinderen | Women's and children's underwear
083101. Verzamelen van bosproducten | Gathering of forest products
944102. Administratie van sociale en menselijke hulpbronnen | Administration of social and human resources
20460204. Maïsolie, geraffineerd | Corn oil, refined
30119900. Banden en binnenbanden, anders | Tires and inner tubes, nec
36250103. Motorcontroles, elektrisch | Motor controls, electric

Werken bij INSTITUT DE LA ST.FAMILLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INSTITUT DE LA ST.FAMILLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INSTITUT DE LA ST.FAMILLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INSTITUT DE LA ST.FAMILLE. Looking for open vacancies in other companies

 • Verlekkerde inpakmedewerkers (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een productiebedrijf actief in de chocoladesector, zijn we op zoek naar een verfijnde inpakmedewerker met oog voor detail. Op de inpakafdeling sta je samen met je collega's in voor het controleren, verpakken en afwerken van de producten. Daarnaast hou je continu de kwaliteit in de gaten, en geef je onregelmatigheden door. Je bent flexibel, want iedere dag kom je op een andere werkpost terecht, waardoor je nauw betrokken blijft bij het productieproces. Je kan werken in 2 ploegen en wordt ingeschakeld op één van de 2 vestigingen in Lokeren. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een uiterst moderne en propere productie omgeving. 

 • Commerciële binnendienst medewerker Leuven (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Commerciële binnendienst medewerker (M/V) voor een firma gelegen in Leuven. Onze klant is een van de meest toonaangevende internationale partners actief in winkelinrichting. Als Commerciële binnendienst medewerker heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Je bent van a tot z verantwoordelijk voor de commerciële en administratieve opvolging van de verkoopsafdeling: o Je bent het eerste aanpreekpunt voor klanten (via mail of telefonisch) o Je zorgt voor de commerciële ondersteuning van de vertegenwoordigers en staat in voor: klantencontacten, prijzen opvragen, prijscalculaties maken, offertes opmaken, presentaties voorbereiden, orders verwerken en leveringen opvolgen. o Je bent de spilfiguur tussen klanten, hoofdkantoor en productie, magazijn en boekhouding - Je bent verantwoordelijk voor het beheren van het leveranciersbestand: contacten met leveranciers, centraliseren van informatie, vergelijken van voorwaarden bij verschillende leveranciers,… - Je bent het centrale aanspreekpunt voor IT en telefonie: je coördineert de aankoop van nieuwe hardware/software, onderhoudt contact met de IT-dienst in Leipheim en België By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • TIG LASSER (LINT)

  Regio: LINT

  Bedrijf: Konvert Interim Lier

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Functie omschrijving: De functie als Tig lasser betreft de volgende werkzaamheden. Het samenstellen, lassen en monteren van RVS constructie en/of leidingwerken. Werkzaamheden worden uitgevoerd volgens werkplaatstekeningen en/of na zelfstandig inmeten. Om de door de klant gewenste kwaliteit en het afwerkingsniveau te bereiken is eigen inzicht en vakmanschap hierin zeer belangrijk. Het meeste werk is projectmatig dus het is erg afwisselend. Er wordt zowel zelfstandig als in teamverband gewerkt.

 • Floor Manager 30u (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als FLOOR MANAGER zet je de klant centraal in alles wat je doet. Je bent als topverkoper het voorbeeld voor je collega?s en de drijvende kracht van de klantenservice in je winkel. Je onthaalt adviseert en helpt de klanten met al hun vragen. Dankzij je enthousiasme en gemeende interesse in de klant maak je van elk bezoek een unieke shopping experience voor de klant. Verkopen is je passie. Je bent een topverkoper en je geeft graag je passie door aan je collega?s. Je leidt studenten en collega?s op in klantgerichtheid en klantenservice. Je bent daarenboven aangetrokken door alles wat met mode te maken heeft. Met je enthousiasme en positiviteit inspireer en motiveer je je collega?s. Je helpt je collega sales advisors met hun werkpunten en je bouwt constructief mee aan een fijn team en een goede teamsfeer. Je bent een echte teamplayer. Je houdt ervan om steeds alles op alles te zetten om de winkeldoelstellingen (omzetnps...) te halen. Je kijkt steeds kritisch naar je winkel en de verkoop en je bezorgt je shopmanager nieuwe ideeën. Je volgt de cijfers mee op en implementeert acties van het management om de targets te behalen. Je bent mee verantwoordelijke voor het voorkomen van diefstal en interne fraude. Je zorgt voor een inspirerende winkel die uitnodigt om te kopen en ondersteunt je shopmanager bij het runnen van de winkel

 • Vrachtwagenchauffeur CE ( M/V) (ZELZATE)

  Regio: ZELZATE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jou job bestaat uit het vervoeren van stukgoederen op paletten alsook andere gepaletiseerde materialen zoals RVS en aluminium in alle vormen en maten.

 • Medewerkers poetsdienst dienstencheques (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: OCMW DESSEL

  Type: Dienstenchequebaan

  Als medewerker poetsdienst dienstencheques (m/v/x) sta je in voor het onderhoud en de regelmatige schoonmaak van de normaal gebruikte woonruimte van de cliënt. Je draagt bij tot het in stand houden van een zo optimaal mogelijk gezinsleven of je bent de ondersteuning voor de bejaarde(n)/zorgbehoevende(n) opdat deze zolang mogelijk zelfstandig zou(den) kunnen wonen.

 • customer service (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: SIEVERT

  Type: Vaste Job

  -Telefoon en mails beantwoorden van klanten ivm orders, levertijden , prijzen , eenvoudige technische vragen, problemen , .... -Ingeven van orders -Verzenden van mailings (per post en email) -Contact met het hoofdkantoor in Zweden voor extra informatie -Voorbereiden van dossiers voor het salesteam -U houdt uw administratie/klassement op dagelijkse basis in orde -U bent de back up voor uw 2 collega’s , zoals zij voor u back up zulen zijn bij afwezigheid .Dwz dat u soms taken uitvoert die niet perse de uwen zijn . -U bent bereid de vertegenwoordigers te assisteren op beurzen in Belgie en Nederland (maximum 3 x per jaar met een maximum van 5 dagen )

 • R&D Test Engineer (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: EKINOPS BELGIUM NV

  Type: Vaste Job

  Als R&D System Test Engineer werk je mee aan de validatie en verificatie van professionele datacommunicatie routers. Je werkt in een internationaal team van test ingenieurs, ontwerpt en test gesimuleerde netwerk omgevingen van klanten (netwerk operatoren), met bijhorende manuele en geautomatiseerde testen.

 • Teambuilding Sales & Marketing Hero (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

  Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

  Bedrijf: Moodmaker Events

  Type: Vaste Job

  Moodmaker groeit en daarom zoeken we een commerciële creatieveling. Moodmaker organiseert Teambuildings en Corporate Games. We doen dit graag en… het mag gezegd… ook heel goed. We streven iedere dag opnieuw naar een bijzonder hoge kwaliteit in ons werk en doen dat steeds met een Big Smile. We zoeken een gepassioneerde Teambuilding Sales & Marketing Hero. Je staat in voor prospectie en commerciële opvolging van offertes. Je stelt de best passende teambuildingactiviteit aan je klanten voor en zorgt voor een perfecte projectopvolging. Je bent een echte all-rounder in het digitale landschap. Je weet boeiende blogartikelen en newsletters te schrijven, tovert flitsende foto- en videoreportages uit je hoed en voert een eigentijdse social media strategie. Je beheert de verschillende websites van Moodmaker en kent goed je weg in WordPress.

 • Commercieel en punctueel administratief bediende M/V (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: SIJS bvba

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken een commercieel en punctueel administratief bediende om onze back-office te versterken. Jouw taken: Je wordt verantwoordelijk voor de klantenadministratie - je volgt de dossiers van de klanten nauwgezet op, dit van A-Z: bestellingen, facturatie, leveringen en debiteurenopvolging. Hierbij heb je vooral telefonisch contact met de klanten. Onze klanten zijn professionele vakmensen (schilders, schrijnwerkers, aannemers, architecten, bouwondernemingen,...) en particulieren.

 • Lingerie consulenten (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Gille homeparties

  Type: Werfreserve

  Als consulente van Gille homeparties presenteer je een smaakvolle collectie lingerie, homewear en beachwear in de ongewongen sfeer van de woonkamer. Na jouw presentatie kunnen de dames vrijblijvend hun favoriete stukken passen, dit onder deskundige begeleiding van jou. Je geeft advies voor pasvorm en kleurstelling.

 • Flexijob feestzalen (BONHEIDEN)

  Regio: BONHEIDEN

  Bedrijf: GYBELS

  Type: Flexijob

  Voor onze feestzalen in Mechelen zijn wij op zoek naar mensen die mee onze events willen verzorgen. Het is een zeer afwisselende job, de ene keer zet je koffiebreaks en meetings klaar, de andere keer verzorg je mee een receptie of diner. Geen vaste dag in de week, gewoon wanneer je kan.

Zoek naar antwoorden van INSTITUT DE LA ST.FAMILLE in sociale netwerken
Look for responds of INSTITUT DE LA ST.FAMILLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor INSTITUT DE LA ST.FAMILLE. Laat een reactie achter voor INSTITUT DE LA ST.FAMILLE. INSTITUT DE LA ST.FAMILLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INSTITUT DE LA ST.FAMILLE. Leave a respond for INSTITUT DE LA ST.FAMILLE. INSTITUT DE LA ST.FAMILLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INSTITUT DE LA ST.FAMILLE op de google maps. Adres en contacten INSTITUT DE LA ST.FAMILLE
Location of INSTITUT DE LA ST.FAMILLE on the google maps. Address and contacts of INSTITUT DE LA ST.FAMILLE

Andere gerelateerde bedrijven als come INSTITUT DE LA ST.FAMILLE INSTITUT DE LA ST.FAMILLE: COIFFURE AMBER | O.P.SOFT | E.T. & T.R. | MTM-Gifts.Com | RECTICEL NV

Other related companies as INSTITUT DE LA ST.FAMILLE: COIFFURE AMBER | O.P.SOFT | E.T. & T.R. | MTM-Gifts.Com | RECTICEL NV

INSTITUT DE LA ST.FAMILLE is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INSTITUT DE LA ST.FAMILLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05753509521. Het bedrijf INSTITUT DE LA ST.FAMILLE bevindt zich op het adres: AVENUE DU TIR 12; 7000; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 626,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 891,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
De hoofdactiviteit van INSTITUT DE LA ST.FAMILLE is Tabaksproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INSTITUT DE LA ST.FAMILLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INSTITUT DE LA ST.FAMILLE, openstaande posities, locatie van INSTITUT DE LA ST.FAMILLE op de kaart.

INSTITUT DE LA ST.FAMILLE is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is INSTITUT DE LA ST.FAMILLE, company assigned to the tax number BE05753509521. The company INSTITUT DE LA ST.FAMILLE is located at the address: AVENUE DU TIR 12; 7000; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 626,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 891,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. List of products are Type d'Enseignement: Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
The main activity of INSTITUT DE LA ST.FAMILLE is Tobacco Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of INSTITUT DE LA ST.FAMILLE is not available. You also can look at reviews of INSTITUT DE LA ST.FAMILLE, open positions, location of INSTITUT DE LA ST.FAMILLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INSTITUT DE LA ST.FAMILLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INSTITUT DE LA ST.FAMILLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INSTITUT DE LA ST.FAMILLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INSTITUT DE LA ST.FAMILLE, employees, financial statistics.