RECTICEL NV

Contactgegevens RECTICEL NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RECTICEL NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

RECTICEL NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Damstr 2 9230 Wetteren, België

Telefoon (phone): 32.93 68 92 11 32.93 68 92 11

Fax (fax): 32.93 69 64 99 32.93 69 64 99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RECTICEL NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RECTICEL NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RECTICEL NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RECTICEL NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RECTICEL NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RECTICEL NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RECTICEL NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RECTICEL NV
Products information RECTICEL NV

BTW identificatienummer (tax): BE09633880615
Ondernemingsnummer: 8987609863
Hoofdstad (capital): 896,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 855,000,000 EUR
Werknemers (employees): > 500
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Plastic products for the vehicle manufacturing industry

Product categorie (product category): Plastics; Rubber and Plastics

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RECTICEL NV
(Get full report from official database of BE for RECTICEL NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor RECTICEL NV
Addition kinds of activities for RECTICEL NV

4785. Inspectie en vaste voorzieningen | Inspection and fixed facilities
5531. Auto en thuis leveringswinkels | Auto and home supply stores
7215. Muntwasserijen en schoonmaak | Coin-operated laundries and cleaning
12419900. Steenkoolmijndiensten, nv | Coal mining services, nec
16220000. Brug, tunnel, en verhoogde snelwegconstructie | Bridge, tunnel, and elevated highway construction
34830103. Ontstekers voor munitie boven 30 mm. | Detonators for ammunition over 30 mm.
39319902. Mondstukken voor muziekinstrumenten | Mouthpieces for musical instruments
46139901. Benzinepijpleidingen (gewone dragers) | Gasoline pipelines (common carriers)
50650104. Teletype apparatuur | Teletype equipment

Werken bij RECTICEL NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RECTICEL NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RECTICEL NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RECTICEL NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Shop manager Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: CASA Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Om ons verkoopteam in Lier aan te sturen, zijn we op zoek naar een collega (voltijds) die even gek is op decoratie en interieur als wij. Als shop manager heb je volgende verantwoordelijkheden: Je begrijpt het CASA-concept en bent verantwoordelijk voor de correcte implementatie in jouw winkel. Je zorgt ervoor dat de standaard productpresentaties in jouw winkel staan volgens de CASA richtlijnen. Je verzekert dat elk teamlid onze klanten een warm welkom geeft, hen thuis laat voelen en hen adviseert in ons breed aanbod van producten. Je helpt onze klanten aan de kassa op een verantwoordelijke en punctuele manier. Je stuurt een team aan waar men altijd zorg draagt voor elkaar. Je bent in staat om dit team te motiveren en te coördineren (personeelsplanning, taakverdeling,…). Je bent verantwoordelijk voor de juiste hoeveelheid goederen in jouw winkel. Het maken en opvolgen van bestellingen zijn jouw verantwoordelijkheid. Je analyseert promoties, verkoopresultaten en elke commerciële activiteit die jouw winkelprestaties kunnen verbeteren. Voor jou is ook het werk achter de schermen belangrijk. Dit betekent dat je de voorraad- en personeelsruimte ordelijk houdt. Komt de volgende beschrijving overeen met jouw profiel? Je interesse in decoratie is een must, dit is wat ons allemaal bindt! Ervaring in retail is essentieel. Je stelt hoge eisen voor onze klantenservice. Je staat te popelen om onze CASA wereld en producten te ontdekken en bent gemotiveerd om te groeien. Je bent een echte teamplayer, kan je gemakkelijk aanpassen aan ons werkschema en ondersteunt nieuwe initiatieven. Je bent een integer en verantwoordelijk persoon die op een respectvolle manier met onze producten omgaat. Je ondersteunt en deelt onze commerciële visie en concept. Je beschikt over analytische vaardigheden en staat altijd klaar voor nieuwe uitdagingen. Je beschikt over leidinggevende capaciteiten. Je kan jezelf uitdrukken in het Nederlands, Frans en Engels. Wil jij deel uitmaken van een internationaal bedrijf maar kan je de persoonlijke sfeer van een lokale winkel niet missen?

  • Dakwerker hellende daken (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf in Ronse zijn we op zoek naar een dakwerker voor platte daken. Je zal als dakwerker instaan voor het isoleren en waterdicht maken van platte daken, dit in zink en asfalt. Asfalteren, isoleren en het plaatsen van dakranden behoren standaard tot je takenpakket. Je vertrekt met je team telkens vanuit Ronse.

  • WERFLEIDER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat als werfleider in voor het aansturen van jou team rond de funderingswerken, dit gebeurd ter plaatse op de werf. Je beheert deze projecten van A tot Z en je bent verantwoordelijke voor de goede uitvoering. Je stuurt de machinebedieners aan, volgt de werkzaamheden op en bespreekt de projecten op de werfvergaderingen. Je werkt nauw samen met de projectleider en interne planner en je denkt actief mee aan het eindresultaat.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Heist-op-den-Berg

    Type: Dienstenchequebaan

    Is schoonmaken je passie? Dan zit je bij ons op de juiste plaats! Onze particulieren staan te popelen om hun huistaken aan je toe te vertrouwen. Deze taken bestaan uit schoonmaken van de woning, wassen en strijken, af en toe kleine boodschapjes doen, ramen wassen,...

  • Jobstudent voor tuinarbeid en opkuis na renovatie (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    We kijken uit naar een gemotiveerde jobstudent die niet alleen een cent wil bijverdienen tijdens de zomermaanden maar ook wil bijleren. Dit kan je takenpakket zijn: helpen bij het plaatsen van totale renovaties en winkelinrichting: materiaal aangeven bestelwagen laden/lossen ... onderhouden van bedrijfstuinen en -parkings: grasmaaien opritten schoonmaken ... helpen bij de opkuis van afgewerkte winkelrenovatie: vloer schuren muren en deuren afwassen ...

  • Tuinarbeider (AFFLIGEM)

    Regio: AFFLIGEM

    Bedrijf: HORTUS

    Type: Studentenjob

    Hortus Affligem is een klein familiebedrijf die volop aan het groeien is. Werk je graag buiten, ben je in staat fysiek zwaar werk te verrichten en op zoek naar een job in tuinaanleg en onderhoud? .Jouw functie Je doet het algemeen onderhoud van tuinen van particulieren of bedrijven. Je wiedt onkruid, maait gras en doet indien ervaring nodige snoeiwerk. Je plant bomen en struikgewas.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Office Angel (m/v) (VOSSELAAR)

    Regio: VOSSELAAR

    Bedrijf: ONE TWO ASSIST

    Type: Vaste Job

    Onze klanten zoeken een ondernemende administratieve duizendpoot met oog voor detail. Als office manager speel je namelijk een cruciale rol in het succes en de groei van een bedrijf. Je ondersteunt de zaakvoerder door het administratieve beheer op jouw te nemen. Je bent een echte teamplayer maar beschikt over voldoende maturiteit om zelfstandig te werken. Je bent enthousiast, taak en klantgericht en je hebt zin voor initiatief, kortom je hebt een hands-on-mentaliteit. Je zal instaan voor een ruim en gevarieerd takenpakket. · Administratie en organisatie · Boekhoudkundige en fincanciële verrichtingen · Personeelsadministratie (ism sociaal secretariaat) · Communicatie en marketing

  • Carwash Medewerker (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ISOCOM

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een voltijds medewerker om ons team te versterken in onze carwash te Ternat. (Carwash Isocom, Assesteenweg 47 1740 Ternat) Je staat in voor de volgende zaken: - Klanten verwelkomen en betalingen ontvangen - Voorwas van de voertuigen die door de wasstraat gaan - Onderhoud terrein en installaties Je gewone werkdagen zijn maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 8u30 tot 18u30 (38uur contract). Op jaarbasis werk je +- 12 extra dinsdagen en +- 6 extra zondagen. Je werkt samen met de zaakvoerders, 3 broers,in een familiale sfeer.

  • Zelfstandig logopediste (zwangerschapsvervanging) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: DE BABBELUTE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn binnen de groepspraktijk De Babbelute op zoek naar een logopedist(e) van 1.12.18 tem. 30.06.19 (zwangerschapsvervanging). Ongeveer 25 uren therapie, met mogelijkheid tot uitbreiding. Ook blijvende uren na 30.06.19 zeker mogelijk. In de praktijk worden voornamelijk kinderen behandeld met leer-, spraak- en/of taalstoornissen. Behandelingen gaan door in de praktijk & op school (rijbewijs-auto noodzakelijk). Administratie gebeurt door de coördinator. Inhoudelijke ondersteuning door alle collega's in de praktijk mogelijk, pas afgestudeerden zeker welkom. Graag solliciteren met CV en motivatiebrief via [email protected] .

  • Regionale Account Manager (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1655152-inline.html?cid=Partner_VDAB Menssana levert fruitmanden op het werk en is verdeler van Zummo® citruspersen, Pine-OMatic, ® ananas slicers, en Soup-Server® soepautomaten in België en Frankrijk. Om ons team uit te breiden zijn wij op zoek naar een Account Manager op zelfstandige basis (freelance) voor de regio’s Antwerpen/Limburg en Oost-Vlaanderen/Vlaams-Brabant. Je prospecteert actief in jouw regio en weet je potentiële klanten te overtuigen om tekiezen voor onze merken. Je bent verantwoordelijk voor de opvolging en de uitbouw van onze bestaande klantenportefeuille. Je bent de gesprekspartner voor je klanten en helpt ze o.a. wanneer zij vragen hebben met betrekking tot de werking van de toestellen. Je commerciële gedrevenheid zorgt ervoor dat de vastgestelde verkoop – en omzetdoelstellingen worden gerealiseerd. Je werkt nauw samen met de directie en de collega’s van de technische dienst. Je bent verantwoordelijk voor het updaten van de CRM met alle nodige correcte informatie, o.a. m.b.t. de wekelijkse fruitleveringen.

  • Leercontract voor hulp interieurafwerking (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FP RENOVATIE & INTERIEUR

    Type: Leercontract

    Wij zijn een bouwbedrijf gespecialiseerd in interieurafwerking. Vloerwerken, pleister- & schilderwerk, schrijnwerk op maat, het behoort allemaal tot ons takenpakket. Omwille van de groeiende omvang van onze projecten bij particulieren, zijn we op zoek naar gemotiveerde leercontracters ter ondersteuning van de zaakvoerder. Hij startte zelf ook als leerjongen bij een glazenmaker en genoot ondertussen een opleiding schilder. Hij ging nadien als zelfstandige aan de slag en leerde zo ook de andere kneepjes van de interieurafwerking. Na 25 jaar in het vak staan, heeft hij een enorme kennis verworven. Een kwalitatieve, gedetailleerde afwerking draagt hij hoog in het vaandel. Volg je een opleiding in de bouwsector en wil je graag je theoretische kennis omzetten in praktijk? Meld je dan zeker aan voor deze vacature. Je hebt een heel divers takenpakket: vloerwerken; pleister- & schilderwerk; elektrische- & sanitaire werken; schrijnwerk op maat (inclusief plaatsing). Je werkt zij aan zij met de zaakvoerder, die je zal begeleiden in het leerproces.

Zoek naar antwoorden van RECTICEL NV in sociale netwerken
Look for responds of RECTICEL NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor RECTICEL NV. Laat een reactie achter voor RECTICEL NV. RECTICEL NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RECTICEL NV. Leave a respond for RECTICEL NV. RECTICEL NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RECTICEL NV op de google maps. Adres en contacten RECTICEL NV
Location of RECTICEL NV on the google maps. Address and contacts of RECTICEL NV

Andere gerelateerde bedrijven als come RECTICEL NV RECTICEL NV: BAKKERIJ DIERCKX | UNdressed by Marlies Dekkers | Dagbladhandel Jo | Van De Perck Accountancy BVBA | VAN MOORTER

Other related companies as RECTICEL NV: BAKKERIJ DIERCKX | UNdressed by Marlies Dekkers | Dagbladhandel Jo | Van De Perck Accountancy BVBA | VAN MOORTER

RECTICEL NV is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RECTICEL NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09633880615. Het bedrijf RECTICEL NV bevindt zich op het adres: Damstr 2 9230 Wetteren. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van > 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 896,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 855,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Plastics; Rubber and Plastics. Lijst met producten zijn Plastic products for the vehicle manufacturing industry.
De hoofdactiviteit van RECTICEL NV is Tabaksproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RECTICEL NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RECTICEL NV, openstaande posities, locatie van RECTICEL NV op de kaart.

RECTICEL NV is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is RECTICEL NV, company assigned to the tax number BE09633880615. The company RECTICEL NV is located at the address: Damstr 2 9230 Wetteren. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. > 500 employees work in this company. Capital - 896,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 855,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Plastics; Rubber and Plastics. List of products are Plastic products for the vehicle manufacturing industry.
The main activity of RECTICEL NV is Tobacco Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of RECTICEL NV is not available. You also can look at reviews of RECTICEL NV, open positions, location of RECTICEL NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RECTICEL NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RECTICEL NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RECTICEL NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RECTICEL NV, employees, financial statistics.