ECOLE JEAN BOSCO

Contactgegevens ECOLE JEAN BOSCO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ECOLE JEAN BOSCO: address, phone, fax, email, website, opening hours

ECOLE JEAN BOSCO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SAINT-LAMBERT 9; 1457; WALHAIN, België

Telefoon (phone): 10658508 (+32-10658508) 10658508 (+32-10658508)

Fax (fax): +32 (51) 480-82-72 +32 (51) 480-82-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ECOLE JEAN BOSCO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ECOLE JEAN BOSCO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ECOLE JEAN BOSCO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ECOLE JEAN BOSCO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ECOLE JEAN BOSCO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ECOLE JEAN BOSCO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ECOLE JEAN BOSCO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ECOLE JEAN BOSCO
Products information ECOLE JEAN BOSCO

BTW identificatienummer (tax): BE08053497314
Ondernemingsnummer: 2509521484
Hoofdstad (capital): 594,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 829,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Type d'Enseignement: Enseignement Sp茅cialis茅. Type de R茅seau: Enseignement Libre.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ECOLE JEAN BOSCO
(Get full report from official database of BE for ECOLE JEAN BOSCO)

Aanvulling soorten activiteiten voor ECOLE JEAN BOSCO
Addition kinds of activities for ECOLE JEAN BOSCO

7032. Sport- en recreatiekampen | Sporting and recreational camps
20529909. Matzoths | Matzoths
25110104. commodes | Commodes
28510107. Verf: olie of alkyd voertuig of water verdund | Paints: oil or alkyd vehicle or water thinned
28650108. Kleurpigmenten, organisch | Color pigments, organic
38210111. Incubators, laboratorium | Incubators, laboratory
38419905. Apparatuur voor het inplanten van huid | Skin grafting equipment
75190103. Pop-up camper verhuur | Pop-up camper rental

Werken bij ECOLE JEAN BOSCO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ECOLE JEAN BOSCO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ECOLE JEAN BOSCO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ECOLE JEAN BOSCO. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpleegkundige (deeltijds) woonzorgcentrum Mariëndal (OVERIJSE)

  Regio: OVERIJSE

  Bedrijf: Woonzorgcentrum Mariëndal

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Als verpleegkundige sta je samen met je team in voor de uitvoering van de verplegende en verzorgende opdrachten in het woonzorgcentrum. Je behartigt het dagelijks welzijn van de bewoners en verzekert hen een aangenaam en comfortabel verblijf.

 • Monteur (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Aalst zijn wij op zoek naar gemotiveerde mensen om te werken als monteur. Taken : U voert gereedschapsmontages uit U volgt hierbij de voorgschreven werkinstructies en controlevoorschriften

 • Sales & Marketing Assistant | Wilrijk (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze opdrachtgever is een zeer snel groeiende KMO van meer dan 40 medewerkers die recent verhuisd is naar een gloednieuw modern kantoorgebouw in Wilrijk. Voor hen gaan we op zoek naar een nieuwe Marketing collega. Onderhouden verschillende websites (B2B en B2C): teksten aanpassen, foto's, banners aanpassen, nieuws updaten,... Opvolgen / onderhoud webshop Dagelijks / wekelijks onderhoud Social Media: Instagram & Facebook voor verschillende merken Opmaak persberichten Opmaak contract en contact met bloggers / Instagrammers Deelname aan de Persdagen Opmaak brochures en folders Uitwerken marketing acties / mailing acties Maandelijkse externe nieuwsbrief Planning, budgetering en uitwerken Marketing strategie Bijhouden marketinguitgaven Maandelijkse analyse salescijfers Presentatie kwartaalcijfers

 • Poetshulp Beerse (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wondelgem (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: Partena Hulp in huis

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Student tijdens het schooljaar M/V (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ADECCO NINOVE

  Type: Studentenjob

  Ben je student en ben je tussen midden januari en eind maart beschikbaar om tijdens de week aan de slag te gaan, lees dan zeker verder. Je pakt de goederen uit en je zet ook de bestellingen klaar per klant. Je werkt tijdens de week in de dagploeg.

 • Student communicatiewetenschappen (HAREN (BRUSSEL-STAD))

  Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

  Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

  Type: Studentenjob

  Onze klant is op zoek naar een student die een project mee gaat ondersteunen. Hiervoor sta je in contact met verschillende departementen en sta je in voor het updaten van de mails, post en andere communicatiekanalen. Je bent idealiter beschikbaar om een 8-tal uren per week te werken.

 • Lader/Losser (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ADECCO DELDO

  Type: Studentenjob

  Ben jij de lader losser (m/v) die wij zoeken? Deldo is zeer dringend op zoek naar lader losser, laders/lossers voor de shift van zaterdag, 07h00-12h00. Onze klant Deldo is de grootste distributeur van autobanden binnen Europa, en één van de grootste in de wereld. Wat verwachten we van jou ? Laden en Lossen van containers Sorteren van de goederen Het plaatsen van de autobanden op de juiste plaats klaarzetten en ordenen van bestellingen

 • LESGEVER MULTIMOVE (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks multimove (start januari 2019) in Zulte zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan wekelijks door op zaterdagvoormiddag van 09:00-12:00u. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

 • Student callcenter zaterdag (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Q JOBS

  Type: Studentenjob

  Outbound callagent studenten gezocht op zaterdag Telken te werken van 9u tot 17u

 • Straffe technieker projectwerk regio Kempen (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: YONTEC

  Type: Vaste Job

  Jouw Functie: Als industriële onderhouds- of storingstechnieker heb je geen twee linker handen en weet je wel het een en het ander over mechanica, elektriciteit of beiden, en kan je deze kennis optimaal benutten in de praktijk. Je bent gepassioneerd door techniek en je bent een geboren problemsolver. Onze projecten zijn verschillend van klant tot klant, waardoor je mogelijk in een team terecht komt van techniekers of aangewezen bent op jezelf. In sommige gevallen kan het wel eens wat kouder zijn of net warmer, afhankelijk van het product. Projecten kunnen van enkele weken tot maanden duren & zijn telkens in overleg met jou. We houden uiteraard rekening met je voorkeuren, talenten en bereikbaarheid om zo de juiste match te maken tussen jou en onze klanten.

 • Zelfstandig BIV Vastgoedmakelaar (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ESTATE OF MIND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Estate Of Mind Real estate agents We zijn ondertussen geen startend kantoor meer. Think real estate, think Estate Of Mind. Met ambitie, passie en het hart op de juiste plaats zijn we klaar om de wereld verder te veroveren! We houden er niet van binnen de lijntjes te kleuren en zoeken dus iemand die dat ook niet doet. Wachudoin? Je werkt waar en wanneer je wil. No rules, I promise… Je start je dag met een lach en eindigt die ook zo Een netwerk opbouwen is je core business Je eigen dossiers binnenbrengen en opvolgen Je klanten zijn je alles en daar doe je ALLES voor

Zoek naar antwoorden van ECOLE JEAN BOSCO in sociale netwerken
Look for responds of ECOLE JEAN BOSCO in social networks

Lees alle opmerkingen voor ECOLE JEAN BOSCO. Laat een reactie achter voor ECOLE JEAN BOSCO. ECOLE JEAN BOSCO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ECOLE JEAN BOSCO. Leave a respond for ECOLE JEAN BOSCO. ECOLE JEAN BOSCO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ECOLE JEAN BOSCO op de google maps. Adres en contacten ECOLE JEAN BOSCO
Location of ECOLE JEAN BOSCO on the google maps. Address and contacts of ECOLE JEAN BOSCO

Andere gerelateerde bedrijven als come ECOLE JEAN BOSCO ECOLE JEAN BOSCO: Winssinger & Associates | Moortgat A | Femex NV | CR?DIT PROFESSIONNEL | SIRIUS BELGIUM REASSURANCES SA

Other related companies as ECOLE JEAN BOSCO: Winssinger & Associates | Moortgat A | Femex NV | CR?DIT PROFESSIONNEL | SIRIUS BELGIUM REASSURANCES SA

ECOLE JEAN BOSCO is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ECOLE JEAN BOSCO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08053497314. Het bedrijf ECOLE JEAN BOSCO bevindt zich op het adres: RUE SAINT-LAMBERT 9; 1457; WALHAIN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 594,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 829,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Enseignement Sp茅cialis茅. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
De hoofdactiviteit van ECOLE JEAN BOSCO is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ECOLE JEAN BOSCO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ECOLE JEAN BOSCO, openstaande posities, locatie van ECOLE JEAN BOSCO op de kaart.

ECOLE JEAN BOSCO is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is ECOLE JEAN BOSCO, company assigned to the tax number BE08053497314. The company ECOLE JEAN BOSCO is located at the address: RUE SAINT-LAMBERT 9; 1457; WALHAIN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 594,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 829,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. List of products are Type d'Enseignement: Enseignement Sp茅cialis茅. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
The main activity of ECOLE JEAN BOSCO is Justice, Public Order and Safety, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ECOLE JEAN BOSCO is not available. You also can look at reviews of ECOLE JEAN BOSCO, open positions, location of ECOLE JEAN BOSCO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ECOLE JEAN BOSCO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ECOLE JEAN BOSCO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ECOLE JEAN BOSCO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ECOLE JEAN BOSCO, employees, financial statistics.