Moortgat A

Contactgegevens Moortgat A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Moortgat A: address, phone, fax, email, website, opening hours

Moortgat A

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de l'Application 13; 1160; Bruxelles (Auderghem), België

Telefoon (phone): 02 673 10 06 (+32-02 673 10 06) 02 673 10 06 (+32-02 673 10 06)

Fax (fax): 02 675 01 00 (+32-02 675 01 00) 02 675 01 00 (+32-02 675 01 00)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Moortgat A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Moortgat A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Moortgat A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Moortgat A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Moortgat A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Moortgat A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Moortgat A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Moortgat A
Products information Moortgat A

BTW identificatienummer (tax): BE07862884521
Ondernemingsnummer: 8992004394
Hoofdstad (capital): 893,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 878,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Moortgat A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Moortgat A
(Get full report from official database of BE for Moortgat A)

Aanvulling soorten activiteiten voor Moortgat A
Addition kinds of activities for Moortgat A

284203. Droogreinigingspreparaten | Drycleaning preparations
32910100. Schurende schurende materialen | Scouring abrasive materials
35410000. Gereedschapsmachines, metalen snij type | Machine tools, metal cutting type
36790502. Schakelaars, stappen | Switches, stepping
62110109. Handelaars, veiligheid | Traders, security

Werken bij Moortgat A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Moortgat A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Moortgat A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Moortgat A. Looking for open vacancies in other companies

 • VISION SYSTEM DEVELOPER (OPHASSELT)

  Regio: OPHASSELT

  Bedrijf: DELTA ENGINEERING

  Type: Vervanging brugpensioen

  Je staat in voor de ontwikkeling van camera en vision applicaties met interne en externe resources. Je analyseert de verschillende bestaande hardware en software systemen die op de markt aanwezig zijn. Je staat in voor het bestuderen van de visiesoftware, belichting en lenzen. Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van een haalbaarheidsstudie voor nieuwe projecten. Je staat in voor de implementatie van klantenprojecten. Je verzorgt de opstart bij klanten en geeft daarbij ook de eventuele nodige opleiding. Je draagt jouw professionele ervaring en jouw kennis van de beste technieken over op jouw collega’s. Je werkt in een internationaal team.

 • INPAKKER 2 PLOEGEN (M/V) (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent als inpakker verantwoordelijk voor de verpakking van de geproduceerde plastic artikelen. Je bent verantwoordelijk voor de visuele controles. Je zorgt bovendien voor orde en netheid op de werkvloer.

 • Technieker - Automatisatie (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een van onze klanten, gelegen te Westerlo, zijn wij op zoek naar een technieker automatisatie. Je takenpakket ziet er als volgende uit: • Uitvoeren van het technisch onderhoud aan installaties en machines om een optimaal productieproces te garanderen • Door optimaal preventief onderhoud toe te passen, tracht je zoveel mogelijk productiestilstanden te vermijden. • Uitvoeren van curatief onderhoud en actief zoeken naar oplossingen • Ombouwen en afstellen van machines a.d.h.v. ombouwhandleidingen

 • Chauffeur CE m/v (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Vertrekkende vanuit Dottenijs bestaat jouw hoofdtaak uit het beleveren van klanten Je belevert ook de andere vestigingen (intercompany). Het lossen van de goederen gebeurt met kooiaap (Manitou). Daarnaast sta je ook het team bij in het laden van andere vrachtwagens.

 • HUISHOUDHULP REGIO EVERGEM (M/V) (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: DAOUST

  Type: Dienstenchequebaan

  Huishoudhulp in het kader van dienstencheques bij particulieren. Daoust Dienstencheques werd opgericht in 2003 en sindsdien stelden meer dan 3.000 huishoudhulpen bijna 13.000 klanten tevreden. Onze gespecialiseerde dienstenchequesconsulenten zorgen voor een professionele omkadering en staan bovendien steeds tot je beschikking. Functieomschrijving Schoonmaken van particuliere woningen, met inbegrip van de ramen Wassen en strijken Naaiwerkjes Bereiden van maaltijden

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MELLE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Redders en toezichthouders (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een nieuw sportcomplex in Lommel zoeken wij redders en toezichthouders die flexibel willen en kunnen werken. Als redder ben je houder van een hoger reddersdiploma en voer je op vriendelijke en professionele wijze eenvoudige werkzaamheden uit in het rondom het zwembad, zodanig dat voldaan wordt aan de gestelde eisen m.b.t. veiligheid, netheid en hygiëne. Als toezichthouder zorg je dat kinderen, tieners en volwassenen veilig kunnen zwemmen. Daarnaast zorg jij voor dat extra beetje gastgerichtheid, door de wensen en behoeftes te herkennen en hierop te reageren. Samen met je collega's zorg je dat het zwemwater voor iedereen schoon en toegankelijk is.

 • Stop & Look Lier zoekt Jobstudent (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: The Boss In Solutions

  Type: Studentenjob

  Jobstudent +18jaar voor kassawerk en andere winkeltaken. Zaterdag en zondag tijdens de maand december en tijdens de kerstvakantie ook weekdagen. Kan jij snel en correct werken en heb je een eerste kassa ervaring kom dan snel je CV binnenbrengen!

 • Magazijnmedewerker Receptie (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: STACI BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Leider in detail logistiek Staci Belgium is een logistieke dienstverlener uit Boom, gespecialiseerd in opslag, distributie en merchandising van promotiematerialen en bedrijfsondersteunende producten. Wij zorgen ervoor dat onze klanten het nodige promotiemateriaal op tijd ontvangen: van folders, posters en gadgets tot grote displays en winkelinrichtingen. Staci Belgium is een bedrijf in volle ontwikkeling dat veel aandacht schenkt aan innovatie en investeringen in mensen en middelen. (zie www.staci.be) Als medewerker receptie zorg je voor de ontvangst van binnenkomende goederen van levering tot stockage: je lost vrachtwagens, controleert leveringsdocumenten, voert controles uit op aantallen en kwaliteit, registreert alle gegevens in het WMS, zoekt de geschikte locaties in het magazijn en brengt de nodige stockage-etiketten aan. Je werkt met respect voor kwaliteit, snelheid, orde, veiligheid, processen, collega’s en klanten.

 • BUSINESS DEVELOPMENT (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Hays Brugge

  Type: Vaste Job

  Commercieel Technische affiniteit Dynamische high-tech organisatie Dit bedrijf is een dynamische high-tech organisatie, gespecialiseerd in het op contractbasis leveren van "Electronic Manufacturing Services". Dit omvat onder meer het produceren van kabelbundels en racks, printkaartbestukking en montage van gehele modules. Dit bedrijf draagt kwaliteit hoog in het vaandel. Daarnaast investeert men voortdurend in nieuwe technologieën zodat ze een waardige partner kan zijn en blijven voor haar klanten. De klanten vinden we in de diverse sectoren zoals o.a. Industrial, Healthcare, Defense & Avionics, Infrastructure en Railway. Met productievestigingen in België, Nederland, Duitsland, Tsjechië en Roemenië stelt onze klant in totaal meer dan 1800 mensen te werk. Ter versterking van het sales team is Hays op zoek naar een Business Development Manager voor hun Business Unit België (standplaats te Ieper en Kampenhout) Na een interne opleiding ben je verantwoordelijk voor de uitbouw van ons marktaandeel met focus op industriële klanten met een aankoop afdeling in België. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met bestaande en nieuwe klanten zowel nationaal als internationaal. Daarvoor maak je op regelmatige basis buitenlandse verplaatsingen binnen de EU. Vanuit een partnership analyseer je de behoeften van de klanten en zoek je naar de toepassingsmogelijkheden voor hun producten waarbij je jouw (technische) expertise op vlak van ontwikkeling weet te nutten. Hiervoor werk je samen met technische expertise oplossingsgericht mee aan het productieproces en beteken je op die manier voor je klant een sterkte toegevoegde waarde.

 • Natuurlijk gezond consulent (Regio Boom-Aartselaar)

  Regio: Regio Boom-Aartselaar

  Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

 • Klinisch psycholoog (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK DEBLOCK

  Type: Zelfstandige activiteit

  gesprekstherapie Individuele therapie en/of relatietherapie Contact leggen met doorverwijzers of het hulpverlenersnetwerk rond de cliënt Eventueel ontwikkelen van psycho-educatiesessies en/of trainingen

Zoek naar antwoorden van Moortgat A in sociale netwerken
Look for responds of Moortgat A in social networks

Lees alle opmerkingen voor Moortgat A. Laat een reactie achter voor Moortgat A. Moortgat A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Moortgat A. Leave a respond for Moortgat A. Moortgat A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Moortgat A op de google maps. Adres en contacten Moortgat A
Location of Moortgat A on the google maps. Address and contacts of Moortgat A

Andere gerelateerde bedrijven als come Moortgat A Moortgat A: Jakubowski Z | NAM KART | BANCONTACT-MISTER CASH | DIMPEX | SPORTS Europe

Other related companies as Moortgat A: Jakubowski Z | NAM KART | BANCONTACT-MISTER CASH | DIMPEX | SPORTS Europe

Moortgat A is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Moortgat A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07862884521. Het bedrijf Moortgat A bevindt zich op het adres: Rue de l'Application 13; 1160; Bruxelles (Auderghem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 893,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 878,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in Moortgat A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Moortgat A is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Moortgat A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Moortgat A, openstaande posities, locatie van Moortgat A op de kaart.

Moortgat A is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Moortgat A, company assigned to the tax number BE07862884521. The company Moortgat A is located at the address: Rue de l'Application 13; 1160; Bruxelles (Auderghem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 893,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 878,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Removals. Products created in Moortgat A were not found.
The main activity of Moortgat A is Justice, Public Order and Safety, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Moortgat A is not available. You also can look at reviews of Moortgat A, open positions, location of Moortgat A on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Moortgat A, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Moortgat A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Moortgat A, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Moortgat A, employees, financial statistics.