STEDELIJKE BASISSCHOOL

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • STEDELIJKE BASISSCHOOL
Private companiesTransportation Equipment • STEDELIJKE BASISSCHOOL

Contactgegevens STEDELIJKE BASISSCHOOL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STEDELIJKE BASISSCHOOL: address, phone, fax, email, website, opening hours

STEDELIJKE BASISSCHOOL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LUCAS MUNICHSTRAAT 29; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92240504 (+32-92240504) 92240504 (+32-92240504)

Fax (fax): +32 (87) 619-42-24 +32 (87) 619-42-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STEDELIJKE BASISSCHOOL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STEDELIJKE BASISSCHOOL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STEDELIJKE BASISSCHOOL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STEDELIJKE BASISSCHOOL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STEDELIJKE BASISSCHOOL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STEDELIJKE BASISSCHOOL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STEDELIJKE BASISSCHOOL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STEDELIJKE BASISSCHOOL
Products information STEDELIJKE BASISSCHOOL

BTW identificatienummer (tax): BE04020141601
Ondernemingsnummer: 2460906982
Hoofdstad (capital): 909,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 114,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Type d'Enseignement: Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Officiel.

Product categorie (product category): Enseignement maternel and primaire

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STEDELIJKE BASISSCHOOL
(Get full report from official database of BE for STEDELIJKE BASISSCHOOL)

Aanvulling soorten activiteiten voor STEDELIJKE BASISSCHOOL
Addition kinds of activities for STEDELIJKE BASISSCHOOL

3421. Bestek | Cutlery
25190302. Meubels, huishoudelijk: glas, glasvezel en kunststof | Furniture, household: glass, fiberglass, and plastic
50910104. Waterglijbanen (recreatiepark) | Water slides (recreation park)
51490900. Koffie en thee | Coffee and tea
54619905. donuts | Doughnuts

Werken bij STEDELIJKE BASISSCHOOL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STEDELIJKE BASISSCHOOL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STEDELIJKE BASISSCHOOL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STEDELIJKE BASISSCHOOL. Looking for open vacancies in other companies

  • Gemotiveerde verpleegkundigen ziekenhuis (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij een brede interesse wat ziekenhuisdiensten betreft? Voel jij je als een vis in het water in een ziekenhuissetting en wil je graag je steentje bijdragen aan een optimale werking ervan? Ben je gemotiveerd en weet je van aanpakken? Dan ben jij de verpleegkundige die we zoeken! We hebben verschillende mogelijkheden in de aanbieding, van tijdelijke contracten tot vaste indienstnames of een bijverdienste op basis van jouw beschikbare dagen. Aarzel zeker niet om ons te contacteren op het nummer 03 201 14 95 of per mail [email protected]

  • Mechanisch monteur m/v (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de mechanische montage van onze machines en de transportbanden. Daarnaast sluit je ook motoren aan, laad je de software voor de PLC sturingen in of zorg je voor onderhoud van de machines. Naast mechanische ervaring, is kennis van elektriciteit een belangrijk pluspunt en ervaring in de machinebouw een meerwaarde Je werkt de zaken graag af en bent trots op de kwaliteit van jouw werk.

  • Productieoperatoren glas 2 ploegen (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een glasbedrijf in Kuurne, zijn we op zoek naar productieoperatoren. Je bent in eerste instantie verantwoordelijk voor het voorbereiden van de profielen alvorens het glas wordt aangebracht. Later word je ingeschakeld als opzetter van glas of aan de snijstraat. Aanbod : - aantrekkelijk loon 13,16 euro (+ extra ploegenpremie) - kans op optie vast

  • STUDENT 06/09+07/09- OP VERPLAATSING- REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar 4 sterke studenten om mee te gaan op verplaatsing. Je gaat naar een werf in Zele en staat in voor het opheffen van panelen en terug stapelen.

  • Jobstudent Dispatcher (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    We zijn opzoek naar een student die in Juli en Augustus tewerkgesteld kan worden bij de afdeling Dispatch in Zwijndrecht. Je zal ondersteuning bieden in de volgende domeinen: Boeken van prestaties van de medewerkers Administratieve opvolging van de planningen ( vb. afwezigheid) Verwerken en nakijken van de certificeringen in onze systemen Cruciale dagen dat je aanwezig moet zijn: - 13/07/2018 & 16/07/2018 - 31/07/2018 & 01/08/2018 - 14/08/2018 & 16/08/2018 - 31/08/2018

  • Student verkoop sportwinkel (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob in de verkoop en heb je een passie voor sport? Lees dan zeker verder! Voor een sportwinkel in Gent, zijn we op zoek naar een student die steeds 1 of meerder dagen tijdens kan werken. Jouw takenpakket: - Meehelpen in de winkel - Klanten advies geven - De winkel op orde houden - Labelen van het materiaal - Prijzen zetten op de producten - De producten voorzien van een alarm

  • Student M/V (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een boeiende studentenjob in een mooie slagerij? Je wordt tewerkgesteld in een moderne en hippe slagerij te Sint-Martens-Latem. Je staat in voor het bedienen van de klanten en het aanvullen van de toog. Na de werkdag help je ook met het opruimen van de winkel.

  • Jobstudent promo - winkelhulp (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PHILIP'S BAKERY

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar enkele jobstudenten die tijdens weekends voor ons promo willen voeren in Antwerpen. Je taak bestaat uit mensen koekjes laten proeven en flyers uit te delen, ze de weg naar onze winkels te wijzen, enz. Ook kan je ingeschakeld worden om ons winkelteam bij te staan in verkoop en verpakken van onze ambachtelijk gemaakte koekjes. In de maanden november en januari verwachten we je graag op zaterdagen, in de maand december rekenen we elke zaterdag én zondag op jou! Ben je sociaal en klantvriendelijk? Lijkt deze job iets voor jou? Stuur dan zeker je motivatie en CV door!

  • Projectingenieur Elektriciteit/HVAC (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 4954 Locatie: ZNA Middelheim in Antwerpen, maar je werkt overkoepelend binnen ZNA. Afdeling/ Bedrijfseenheid: Technische projecten Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je staat in voor de administratieve en technische opvolging van de aan jou toegewezen projecten. Dit kunnen allerlei soorten projecten zijn (groot, klein, algemene verbouwingen, vervangen van hoogspanningscabines,…). Je staat in voor de timing/scope/budget van de jou toegewezen projecten. Je treedt coördinerend op bij de verschillende fases van een project. Je verstrekt (technisch) advies. Je geeft leiding bij projecten van ontwerp tot en met indienststelling. Je maakt voor kleinere dossiers zelf bestekken voor alle percelen (bouw, elektriciteit, HVAC, sanitair en medische gassen) op en respecteert de budgettering. Voor grotere dossier werk je samen met architecten en studiebureaus. Je pleegt nauw overleg met andere medewerkers van de technische dienst projecten (een team van 10 personen) en met de leidinggevenden van de betrokken interne diensten in het ziekenhuis (preventie, ziekenhuishygiëne, milieudienst, technische dienst onderhoud,…). Je pleegt overleg met aannemers, architecten, studiebureaus, brandweer en leveranciers en verricht hiervoor de nodige studies. Je kijkt kritische en nauwkeurig extern gemaakte lastenboeken, meetstaat en plannen na. Je geeft ramingen en advies bij opstellen van business cases. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Natasha Pavlova, HR recruiter, op 03 234 45 80. Meer weten over de functie? Contacteer June Nevelsteen, Manager Projectel, op 03 280 41 57. Voel jij je aangesproken?

  • KAPSTER KAPPER (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: HAARSTYLISTE HEIDE

    Type: Leercontract

    LEERJONGERE OF IBO De klant verwelkomen en installeren De wensen over het kapsel bepalen (snit, kleuring, behandeling, ...)inplanting van de haren, ... De haardiagnose stellen, het wassen voorbereiden en het haar wassen Het haar vorm of volume geven (krullen, brushen, ..watergof.) Het kapsel vanuit verschillende hoeken aan de klant tonen en de mening van de klant vragen Het salon schoonmaken, producten en materieel opruimen en de schappen en de werktafel opnieuw aanvullen Kleurings- en ontkleuringsproducten klaarmaken en aanbrengen Klantenfiches bijhouden l Behandelingen uitvoeren: Manicure Behandelingen uitvoeren: Snorren, baarden en bakkebaarden verzorgen, scheren en knippen Een permanent aanbrengen Deelnemen aan de dagelijkse organisatie en taken van het bedrijf

  • FLEXIJOBBER DONDERDAG- EN VRIJDAGNAMIDDAG (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: DUBRUL

    Type: Flexijob

    Voor onze traiteurszaak gelegen in Rollegem zijn we op zoek naar een ervaren keukenmedewerker die onder het regime van een flexijob kan werken. Je werkt op donderdag en vrijdag van 14u30 tot 19u30. Je helpt bij het bereiden van de koude en warme schotels, wraps...

  • Horecamedewerker Flexijob (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: RUNTIME HAM

    Type: Flexijob

    Voor onze klant regio Tongeren zijn wij op zoek naar gemotiveerde horecamedewerkers. U zal mee instaan voor de bediening, afruimen, toogbediening in de brasserie en ontbijtruimte. Dit voornamelijk voor drukke momenten op te vangen, weekends en woensdagen. In overleg. Start tussen 10h-22h30

Zoek naar antwoorden van STEDELIJKE BASISSCHOOL in sociale netwerken
Look for responds of STEDELIJKE BASISSCHOOL in social networks

Lees alle opmerkingen voor STEDELIJKE BASISSCHOOL. Laat een reactie achter voor STEDELIJKE BASISSCHOOL. STEDELIJKE BASISSCHOOL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STEDELIJKE BASISSCHOOL. Leave a respond for STEDELIJKE BASISSCHOOL. STEDELIJKE BASISSCHOOL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STEDELIJKE BASISSCHOOL op de google maps. Adres en contacten STEDELIJKE BASISSCHOOL
Location of STEDELIJKE BASISSCHOOL on the google maps. Address and contacts of STEDELIJKE BASISSCHOOL

Andere gerelateerde bedrijven als come STEDELIJKE BASISSCHOOL STEDELIJKE BASISSCHOOL: ISABELLE CROONENBOURGHS | MAISON COPER PLUS | IT4Z | GARAGE AMEEL | BILLEN FRANS HOLLYWOOD MOVIEMUSEUM

Other related companies as STEDELIJKE BASISSCHOOL: ISABELLE CROONENBOURGHS | MAISON COPER PLUS | IT4Z | GARAGE AMEEL | BILLEN FRANS HOLLYWOOD MOVIEMUSEUM

STEDELIJKE BASISSCHOOL is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STEDELIJKE BASISSCHOOL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04020141601. Het bedrijf STEDELIJKE BASISSCHOOL bevindt zich op het adres: LUCAS MUNICHSTRAAT 29; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 909,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 114,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Enseignement maternel and primaire. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Officiel..
De hoofdactiviteit van STEDELIJKE BASISSCHOOL is Transportuitrusting, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STEDELIJKE BASISSCHOOL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STEDELIJKE BASISSCHOOL, openstaande posities, locatie van STEDELIJKE BASISSCHOOL op de kaart.

STEDELIJKE BASISSCHOOL is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is STEDELIJKE BASISSCHOOL, company assigned to the tax number BE04020141601. The company STEDELIJKE BASISSCHOOL is located at the address: LUCAS MUNICHSTRAAT 29; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 909,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 114,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Enseignement maternel and primaire. List of products are Type d'Enseignement: Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Officiel..
The main activity of STEDELIJKE BASISSCHOOL is Transportation Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of STEDELIJKE BASISSCHOOL is not available. You also can look at reviews of STEDELIJKE BASISSCHOOL, open positions, location of STEDELIJKE BASISSCHOOL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STEDELIJKE BASISSCHOOL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STEDELIJKE BASISSCHOOL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STEDELIJKE BASISSCHOOL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STEDELIJKE BASISSCHOOL, employees, financial statistics.