BILLEN FRANS HOLLYWOOD MOVIEMUSEUM

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • BILLEN FRANS HOLLYWOOD MOVIEMUSEUM
Private companiesTransportation Equipment • BILLEN FRANS HOLLYWOOD MOVIEMUSEUM

Contactgegevens BILLEN FRANS HOLLYWOOD MOVIEMUSEUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BILLEN FRANS HOLLYWOOD MOVIEMUSEUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

BILLEN FRANS HOLLYWOOD MOVIEMUSEUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Truidersteenweg 298; 3500; Hasselt, België

Telefoon (phone): 011 27 23 44 (+32-011 27 23 44) 011 27 23 44 (+32-011 27 23 44)

Fax (fax): 011 27 45 94 (+32-011 27 45 94) 011 27 45 94 (+32-011 27 45 94)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BILLEN FRANS HOLLYWOOD MOVIEMUSEUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BILLEN FRANS HOLLYWOOD MOVIEMUSEUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BILLEN FRANS HOLLYWOOD MOVIEMUSEUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BILLEN FRANS HOLLYWOOD MOVIEMUSEUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BILLEN FRANS HOLLYWOOD MOVIEMUSEUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BILLEN FRANS HOLLYWOOD MOVIEMUSEUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BILLEN FRANS HOLLYWOOD MOVIEMUSEUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BILLEN FRANS HOLLYWOOD MOVIEMUSEUM
Products information BILLEN FRANS HOLLYWOOD MOVIEMUSEUM

BTW identificatienummer (tax): BE01613861083
Ondernemingsnummer: 5590637207
Hoofdstad (capital): 574,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 835,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in BILLEN FRANS HOLLYWOOD MOVIEMUSEUM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Museums

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BILLEN FRANS HOLLYWOOD MOVIEMUSEUM
(Get full report from official database of BE for BILLEN FRANS HOLLYWOOD MOVIEMUSEUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor BILLEN FRANS HOLLYWOOD MOVIEMUSEUM
Addition kinds of activities for BILLEN FRANS HOLLYWOOD MOVIEMUSEUM

275299. Commercieel drukwerk, lithografisch, nec | Commercial printing, lithographic, nec
346904. Dozen, gestempeld metaal | Boxes, stamped metal
382403. Voertuiginstrumenten | Vehicle instruments
20460107. Rijstzetmeel | Rice starch
30699914. Pompmouwen, rubber | Pump sleeves, rubber
38120110. Elektronische detectiesystemen (luchtvaart) | Electronic detection systems (aeronautical)
38610112. Platen, fotografische (gevoelig) | Plates, photographic (sensitized)
39110203. Sigarettassen, edelmetaal | Cigarette cases, precious metal
59490200. Naaien en naaldwerk | Sewing and needlework

Werken bij BILLEN FRANS HOLLYWOOD MOVIEMUSEUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BILLEN FRANS HOLLYWOOD MOVIEMUSEUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BILLEN FRANS HOLLYWOOD MOVIEMUSEUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BILLEN FRANS HOLLYWOOD MOVIEMUSEUM. Looking for open vacancies in other companies

 • OPERATOR - NACHT (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Let\\\'s Work is dringend op zoek naar een gemotiveerde operator te Westrozebeke. Uw taken zijn: - U bent verantwoordelijk voor het volledige verpakkingsproces. - U staat in voor het instellen van parameters en volgt deze op. - U voert een controle uit.

 • HUISHOUDHULP DIEST- BEKKEVOORT (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Steek je graag de handen uit de mouwen en schrikken huishoudelijke taken zoals poetsen, strijken of koken je niet af? Dan is een job als huishoudhulp misschien iets voor jou? Je werkt in eigen regio en je kan zelf je werkuren bepalen. Bovendien heb je een vast loon, berekend volgens de wettelijke barema.

 • Huishoudhulp regio Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: t-interim Geel

  Type: Dienstenchequebaan

  Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken bestaan voornamelijk uit het poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Breng je zelf een nieuwe klant aan dan krijg je bovendien een cadeaubon! Dus, zin in een job als poetshulp met dienstencheques? Kom langs en we bespreken jouw opties!

 • gemotiveerde HUISHOUDHULP in Heers (HEERS)

  Regio: HEERS

  Bedrijf: AKSI THUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als huishoudhulp? Dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres ! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar! Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken! :-)

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Glabbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

  Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp Oostende (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. JIJ KIEST je eigen uurrooster. JIJ KIEST waar in welke regio jij wil werken.

 • Stage - IRIS Greencare (EVERE)

  Regio: EVERE

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1676490-inline.html?cid=Partner_VDAB Inleiding De leiderspositie die wij innemen op onze verschillende referentiemarkten en de groei die ons bedrijf kent in de omringende landen, laten ons toe boeiende perspectieven aan te bieden inzake professionele ontplooiing. Onze bedrijfscultuur valoriseert de geest van het ondernemen in al zijn facetten : initiatief, verantwoordelijkheid, autonomie en beslissingskracht. Iedereen evolueert in een kader waar het respect voor de menselijke waarden volledig tot zijn recht komt. Voor ons zusterbedrijf IRIS Greencare n.v., kijken wij uit naar een stagiaire (m/v). Project IMPACT VAN DE « NUL FYTO » REGULATIE IN WARANDEN EN TUINEN + MARKTSTUDIE Missie IRIS Greencare is gespecialiseerd in de creatie en onderhoud van waranden en tuinen in de BtoP en BtoB sectoren. Het bedrijf is actief over gans het Belgisch gebied. De evolutie inzake regulering omtrent onkruiders zal een aanzienlijk impact hebben op de markt (werkmethoden, lastenboeken, prijs, resultaten…). Deze veranderingen kunnen ook best ontwikkelingsopportuniteiten creëren voor onkruiddiensten voor harde oppervlaktes bij nieuwe klanten. Het is dus van belang dat wij- de bestaande en toekomstige wetten en regulatie beheersen - de produktiekosten correct inschatten - de bestaande klanten correct factureren - onze klanten correct informeren over kopmende evolutie en hun reacties kunnen anticiperen - het potentieel bij nieuwe klanten inschatten Fazes van de opdracht- 1. Een duidelijk overzicht opstellen van de bestaande en toekomstige locale, regionale en federale regulatie. Dit zal ons toelaten om de verschillende impacten op onze diensten in te schatten en onze klanten correct te informeren (opstellen van een informatienota). - 2. Produktiekosten van de alternatieve werkmethoden- Documentatie opzoeken en consolideren - Relevante instellingen en organisaties die dit al onderzocht hebben contacteren - Enquête bij de gemeentes die Nul Fyto al toepassen - ‘paramétrées’ observaties van bestaanden werken hiertomtrent binnen het bedrijf (brûlage thermique et moussage à chaud) - 3. De impact van alternatieve werkmethoden op het jaarlijkse onderhoud van ‘sites’ bij bestaande klanten of voor sites waarvoor wij een recent aanbod gedaan hebben. - 4. De administratieve en technische gevolgen op de onderaannemers identificeren - 5. Klanten telefonisch contacteren, ze op de hoogte brengen van huidige en nieuwe verplichtingen, van de kostenimpact of van alterinatieven, hun wensen registreren… - 6. Een marktstudie bij Business to Business prospecten met of zonder ‘groene ruimtes’ al of niet toegangelijk voor kwetsbare groepen. - Het potentiële zakencijfer van alternatieve behandelingen op een bepaalde regio - Hun intenties hieromtrent capteren (eigen personeel, de mogelijke aanvaarding van minder guntige resultaten, anticipatie van komende regulering… Einddoelen Binnen 3 à 4 maanden worden fazes 1 à 4 uitgevoerd zo dat fazes 5 à 6 tussen januari en maart kunnen plaatsvinden. Mogelijke obstakels- Omvang van het project– bereid snel om snel te beginnen, dingen opzoelen, deuren open krijgen, hard werken, parellel en autonoom kunnen werken, om tijdsverlies te vermijden. - Nieuw onderwerp dus beperkte ervaring, tegenstrijdige meningen, en beperkte maatregelen in de sector Andere opmerkingen Unieke opportuniteit om voor het einde van uw studies bij te drgane tot een strategisch p...

 • .Net developer (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ASSIGN

  Type: Vaste Job

  Als .Net developer specialiseer je je in het bouwen van frameworks voor verschillende applicaties bij onze klanten. We zijn op zoek naar iemand met een sterke passie voor het ontwikkelen van infrastructuren met ervaring in API's en met Agile software development. In jouw enthousiasme hou je rekening met de gebruiker die jouw applicatie gebruikt en de planning en analyse die met je project gepaard gaat. Jouw verantwoordelijkheden als .Net developer bestaan uit het volgende: Je bedenkt, ontwerp en ontwikkel je oplossingen voor applicaties Je werkt samen met je collega ontwikkelaars en functionele experten, aan een verdere uitbreiding van verschillende oplossingen. Als .Net Developer werk je in team mee aan ontwikkeltrajecten binnen verschillende toepassingen Waarom Assign? Wij bieden jou de mogelijkheid om bij te leren en je uit te leven bij toonaangevende klanten. Projecten in Brussel, Vlaams-Brabant, Limburg, Kempen, Antwerpen en vlak over de grens, waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met woon-werk afstand. Je bent geen nummertje en wij zorgen voor een persoonlijke opvolging. En niet te vergeten, we hebben gewoonweg topcollega's!

 • BIJLESLEERKRACHTEN WISKUNDE (regio VILVOORDE-ZAVENTEM/VLAAMS-BRABANT) (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: VZ2018

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Beringen-Tessenderlo)

  Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Junior Lawyer Real Estate (Brussel) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax en Legal profielen. Voor een groot advocatenkantoor zijn we op zoek naar een Junior Advocaat voor het Real Estate team. Het team bestaat uit een 25 tal advocaten die zich focussen op alle aspecten van het vastgoedrecht. Ze hanteren steeds een pragmatische en no-nonsense aanpak met het oog op een lange termijn oplossing voor de klant. Door blijvende groei zijn zij op zoek naar een enthousiaste advocaat-stagiair voor het kantoor in Brussel. ? Jouw takenpakket als Junior Advocaat Real Estate: Je adviseert en ondersteunt je cli?nteel bij alles aspecten van het vastgoedrecht Je werkt nauw samen met de andere departementen Je bent verantwoordelijk voor het opmaken en nalezen van contracten

 • Barman (m/v) (WILSELE)

  Regio: WILSELE

  Bedrijf: DE SCHUUR

  Type: Flexijob

  Hulp in café. Je helpt mee met klaarzetten van dranken, bedienen van klanten, aanvullen van frigo's, afwas... "Allround medewerker" in tof café.

Zoek naar antwoorden van BILLEN FRANS HOLLYWOOD MOVIEMUSEUM in sociale netwerken
Look for responds of BILLEN FRANS HOLLYWOOD MOVIEMUSEUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor BILLEN FRANS HOLLYWOOD MOVIEMUSEUM. Laat een reactie achter voor BILLEN FRANS HOLLYWOOD MOVIEMUSEUM. BILLEN FRANS HOLLYWOOD MOVIEMUSEUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BILLEN FRANS HOLLYWOOD MOVIEMUSEUM. Leave a respond for BILLEN FRANS HOLLYWOOD MOVIEMUSEUM. BILLEN FRANS HOLLYWOOD MOVIEMUSEUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BILLEN FRANS HOLLYWOOD MOVIEMUSEUM op de google maps. Adres en contacten BILLEN FRANS HOLLYWOOD MOVIEMUSEUM
Location of BILLEN FRANS HOLLYWOOD MOVIEMUSEUM on the google maps. Address and contacts of BILLEN FRANS HOLLYWOOD MOVIEMUSEUM

Andere gerelateerde bedrijven als come BILLEN FRANS HOLLYWOOD MOVIEMUSEUM BILLEN FRANS HOLLYWOOD MOVIEMUSEUM: D. VERDUN | Unic | DANCING VAN DIJCK | Verbouw J | A L P

Other related companies as BILLEN FRANS HOLLYWOOD MOVIEMUSEUM: D. VERDUN | Unic | DANCING VAN DIJCK | Verbouw J | A L P

BILLEN FRANS HOLLYWOOD MOVIEMUSEUM is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BILLEN FRANS HOLLYWOOD MOVIEMUSEUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01613861083. Het bedrijf BILLEN FRANS HOLLYWOOD MOVIEMUSEUM bevindt zich op het adres: Sint-Truidersteenweg 298; 3500; Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 574,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 835,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Museums. Producten gemaakt in BILLEN FRANS HOLLYWOOD MOVIEMUSEUM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BILLEN FRANS HOLLYWOOD MOVIEMUSEUM is Transportuitrusting, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BILLEN FRANS HOLLYWOOD MOVIEMUSEUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BILLEN FRANS HOLLYWOOD MOVIEMUSEUM, openstaande posities, locatie van BILLEN FRANS HOLLYWOOD MOVIEMUSEUM op de kaart.

BILLEN FRANS HOLLYWOOD MOVIEMUSEUM is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is BILLEN FRANS HOLLYWOOD MOVIEMUSEUM, company assigned to the tax number BE01613861083. The company BILLEN FRANS HOLLYWOOD MOVIEMUSEUM is located at the address: Sint-Truidersteenweg 298; 3500; Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 574,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 835,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Museums. Products created in BILLEN FRANS HOLLYWOOD MOVIEMUSEUM were not found.
The main activity of BILLEN FRANS HOLLYWOOD MOVIEMUSEUM is Transportation Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BILLEN FRANS HOLLYWOOD MOVIEMUSEUM is not available. You also can look at reviews of BILLEN FRANS HOLLYWOOD MOVIEMUSEUM, open positions, location of BILLEN FRANS HOLLYWOOD MOVIEMUSEUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BILLEN FRANS HOLLYWOOD MOVIEMUSEUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BILLEN FRANS HOLLYWOOD MOVIEMUSEUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BILLEN FRANS HOLLYWOOD MOVIEMUSEUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BILLEN FRANS HOLLYWOOD MOVIEMUSEUM, employees, financial statistics.