Coppee Courtoy - Snc Lavalin Europe S.A.

Particuliere bedrijvenAdministratie van Human Resource Programs • Coppee Courtoy - Snc Lavalin Europe S.A.
Private companiesAdministration of Human Resource Programs • Coppee Courtoy - Snc Lavalin Europe S.A.

Contactgegevens Coppee Courtoy - Snc Lavalin Europe S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Coppee Courtoy - Snc Lavalin Europe S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Coppee Courtoy - Snc Lavalin Europe S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bld Frere Orban 25Bte 10 4000 Li猫ge, België

Telefoon (phone): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

Fax (fax): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

E-Mail: michel;[email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Coppee Courtoy - Snc Lavalin Europe S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Coppee Courtoy - Snc Lavalin Europe S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Coppee Courtoy - Snc Lavalin Europe S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Coppee Courtoy - Snc Lavalin Europe S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Coppee Courtoy - Snc Lavalin Europe S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Coppee Courtoy - Snc Lavalin Europe S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Coppee Courtoy - Snc Lavalin Europe S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Coppee Courtoy - Snc Lavalin Europe S.A.
Products information Coppee Courtoy - Snc Lavalin Europe S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE06003997802
Ondernemingsnummer: 4619445800
Hoofdstad (capital): 354,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 369,000,000 EUR
Werknemers (employees): 40 to 100
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Engineering

Product categorie (product category): Engineering

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Coppee Courtoy - Snc Lavalin Europe S.A.
(Get full report from official database of BE for Coppee Courtoy - Snc Lavalin Europe S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Coppee Courtoy - Snc Lavalin Europe S.A.
Addition kinds of activities for Coppee Courtoy - Snc Lavalin Europe S.A.

0132. Tabak | Tobacco
01619904. Tuinderij | Market garden
20870201. Drankbasis | Beverage bases
30690806. Tandenringen, rubber | Teething rings, rubber
35640200. Blowers en fans | Blowers and fans
37110409. Street flushers, assemblage van | Street flushers, assembly of
39140105. Holgware, zilver | Hollowware, silver
39530108. Stationery embossers, persoonlijk | Stationery embossers, personal
58130203. Gentlemens club | Gentlemens club
83220206. Jeugdhulpbureau | Youth self-help agency

Werken bij Coppee Courtoy - Snc Lavalin Europe S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Coppee Courtoy - Snc Lavalin Europe S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Coppee Courtoy - Snc Lavalin Europe S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Coppee Courtoy - Snc Lavalin Europe S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • 10 Magazijniers inpak/productie (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TTI Bose

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingeschakeld op de afdeling Postponement in het Europees Distributiecentrum van Bose. Je zal instaan voor het: - inpakken - verpakken - scannen - labelen Bovendien werk je dagelijks actief mee aan de orde en netheid in het magazijn.

  • Industrieel elektricien (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gedreven industrieel elektricien. Onze klant is een sterke, internationale en elektrotechnische partner met lokale aanwezigheid, die duurzame technologische en innovatieve totaaloplossingen op maat aanbiedt in succesvolle lange termijnsamenwerkingen. Ze zijn actief in het volledige spectrum van de elektrotechnische installaties en technologie – ‘van de hoogspanning tot de bit’! Steeds met behoud van de regionale identiteit, maar met het oog op groei aanbieden aan onze klanten in diverse sectoren. Voel jij je geroepen om deze groep te versterken? Laat ons snel iets weten!

  • Manuele magazijnier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze opdrachtgever is een producent van matrassen en boxsprings, een gevestigde waarde in de wereld van slaapcomfort! Voor hun site in Lokeren gaat men op korte termijn op zoek naar een gemotiveerde arbeider die bereid is om manueel werk uit te voeren. Via picklijsten sta je in voor het manueel verzamelen van boxsprings en matrassen, daarna het manueel laden van de vrachtwagen.

  • Commerciële Student gezocht voor Communicatiebureau (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een communicatiebureau gelegen in de regio Zele, zijn wij op zoek naar een student die telefonische prospectie en opvolging kan doen. Concreet neem je hiervoor volgend takenpakket voor je rekening: Het aanleggen van een database Het bedrijf telefonisch voorstellen bij prospecten Specifieke acties toelichten Afspraken inplannen Offertes opmaken en doorsturen Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • JOBSTUDENTEN min. 18 jaar (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Studentenjob

    We zoeken studenten om tijdens de week en/of het weekend te werken. Hierbij kan het zijn dat je zowel overdag als 's avonds tewerkgesteld wordt. Je kan ingezet worden als keukenmedewerker, maar het kan ook zijn dat je soms aan de kassa staat.

  • Etudiant bilingue (h/f) (SPIERE)

    Regio: SPIERE

    Bedrijf: Konvert Interim Mouscron

    Type: Studentenjob

    Pour l'un de nos clients de la région de Mouscron, nous sommes à la recherche d'étudiants bilingues (Fr-Nl). Vous travaillez en magasin. Vous gérez la caisse et l'accueil des clients. Vous renseignez les clients sur les produits. Vous êtes dynamique, courageux et motivé.

  • Regulatory affairs associate (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Als Regulatory affairs associate sta jij in voor : Het coordineren van registratiedossiers Het werken met de Sales & Marketing-organisaties Het goede verloop van de toegewezen projecten Het indienen van regelgevingen en het opstellen van productregistratiedossiers De controle van producten die moeten voldoen aan de wettelijke vereisten Het deelnemen aan audits en vergaderingen Het uitvoeren van regulerend onderzoek inclusief

  • DevOps Engineer (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: FOREACH

    Type: Vaste Job

    We zoeken een ervaren DevOps Engineer met een voorliefde voor automatisering en testing. Je weet dat de lijn tussen development en operations dun is, en maakt deze graag nog wat dunner. Je kan uiteraard vlot overweg met Java, C#, of PHP, en hebt liefst voeling met meer dan één taal. Daarnaast speel je graag met Docker, heb je ervaring met AWS of een gelijkaardige cloud provider en is Linux voor jou een tweede thuis. Bij Foreach ondersteun je al onze developers om custom Java en .NET applicaties uit te rollen, te testen en te onderhouden. Hierbij zet je in op voortdurend stroomlijnen en automatiseren waar mogelijk. Je monitort applicaties end-to-end en zorgt voor een betrouwbaarheid die geen gelijke kent.

  • Apotheek afgevaardigde met een eerste bewezen sales ervaring! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Quintiles

    Type: Vaste Job

    Professionals in de gezondheidszorg overtuigen Een specifiek product of therapeutisch domein beheren Als apotheek afgevaardigde, ben je de cruciale link tussen je pharmaceutisch bedrijf en de apotheek in je regio. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van een verschillende producten in jouw territorium, en voor het opbouwen van waardevolle partnerships met belangrijke besluitvormers binnen de gezondheidszorg, in dit geval de apothekers. Je benut je externe sales ervaring op het vlak van verkopen en onderhandelen, je te positioneren en van de concurrentie en jezelf te onderscheiden. Belangrijke professionals in de gezondheidszorg overtuigen Zelfstandig werken op basis van een sterke ondersteuning Samen gaan we voor vooruitgang binnen de gezondheidszorg Profiel * Je beschikt over een hoger diploma, Master en/of Bachelor +3/+4 (wetenschappelijk, paramedisch of commercieel). * Je beschikt over een eerste professionele ervaring : enkel kandidaturen met een eerste externe sales ervaring worden in aanmerking genomen * Je bent enthousiast – leergierig – positief ingesteld – resultaatgericht – ondernemend en flexibel * Je beschikt over uitstekende communicatieve en relationele vaardigheden * Je beschikt over een rijbewijs, type B * Je hebt een bovengemiddelde affiniteit met het medisch/wetenschappelijke vakgebied * Je houdt van verkoop & koude prospectie schrift je allesbehalve af We zoeken mensen woonachtig op de volgende regio's : - Anwterpen - Limburg - Oost Vlaanderen - West Vlaanderen

  • 1 seksuoloog (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen zijn we op zoek naar een nieuwe, gemotiveerde seksuoloog. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis. Meer info op www.praktijkhuissen.be

  • ZAALHULP (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Het kookpotje

    Type: Flexijob

    WEEKEND JOB OOK VOOR STUDENTEN BEDIENING VAN DRANK EN ETEN IN HORECAZAAK

  • BAKKERSHULP ALL-ROUND : FLEXIJOB (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: SCHEPERS - CELS

    Type: Flexijob

    Helpen in de bakkerij met productie van pistolets en gebak Klaarzetten van bestellingen voor de winkels Rijden met camionette en s'morgens winkels bevoorraden. Onderhoud van machines en atelier Ledigen van camionette Magazijn op orde houden

Zoek naar antwoorden van Coppee Courtoy - Snc Lavalin Europe S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Coppee Courtoy - Snc Lavalin Europe S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Coppee Courtoy - Snc Lavalin Europe S.A.. Laat een reactie achter voor Coppee Courtoy - Snc Lavalin Europe S.A.. Coppee Courtoy - Snc Lavalin Europe S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Coppee Courtoy - Snc Lavalin Europe S.A.. Leave a respond for Coppee Courtoy - Snc Lavalin Europe S.A.. Coppee Courtoy - Snc Lavalin Europe S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Coppee Courtoy - Snc Lavalin Europe S.A. op de google maps. Adres en contacten Coppee Courtoy - Snc Lavalin Europe S.A.
Location of Coppee Courtoy - Snc Lavalin Europe S.A. on the google maps. Address and contacts of Coppee Courtoy - Snc Lavalin Europe S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Coppee Courtoy - Snc Lavalin Europe S.A. Coppee Courtoy - Snc Lavalin Europe S.A.: CARINE VANSTEENKISTE | Moscato R | DUMONT | IDEAAL GIPSBOUW | VOLCKAERT-THIENPONDT

Other related companies as Coppee Courtoy - Snc Lavalin Europe S.A.: CARINE VANSTEENKISTE | Moscato R | DUMONT | IDEAAL GIPSBOUW | VOLCKAERT-THIENPONDT

Coppee Courtoy - Snc Lavalin Europe S.A. is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Coppee Courtoy - Snc Lavalin Europe S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06003997802. Het bedrijf Coppee Courtoy - Snc Lavalin Europe S.A. bevindt zich op het adres: Bld Frere Orban 25Bte 10 4000 Li猫ge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 354,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 369,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Engineering. Lijst met producten zijn Engineering.
De hoofdactiviteit van Coppee Courtoy - Snc Lavalin Europe S.A. is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Coppee Courtoy - Snc Lavalin Europe S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Coppee Courtoy - Snc Lavalin Europe S.A., openstaande posities, locatie van Coppee Courtoy - Snc Lavalin Europe S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie michel;[email protected]

Coppee Courtoy - Snc Lavalin Europe S.A. is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Coppee Courtoy - Snc Lavalin Europe S.A., company assigned to the tax number BE06003997802. The company Coppee Courtoy - Snc Lavalin Europe S.A. is located at the address: Bld Frere Orban 25Bte 10 4000 Li猫ge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40 to 100 employees work in this company. Capital - 354,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 369,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Engineering. List of products are Engineering.
The main activity of Coppee Courtoy - Snc Lavalin Europe S.A. is Administration of Human Resource Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Coppee Courtoy - Snc Lavalin Europe S.A. is not available. You also can look at reviews of Coppee Courtoy - Snc Lavalin Europe S.A., open positions, location of Coppee Courtoy - Snc Lavalin Europe S.A. on the map. For more information, write us to email michel;[email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Coppee Courtoy - Snc Lavalin Europe S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Coppee Courtoy - Snc Lavalin Europe S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Coppee Courtoy - Snc Lavalin Europe S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Coppee Courtoy - Snc Lavalin Europe S.A., employees, financial statistics.