DUMONT

Contactgegevens DUMONT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DUMONT: address, phone, fax, email, website, opening hours

DUMONT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Fallais 27; 4530; Villers-le-Bouillet (Vieux-Waleffe), België

Telefoon (phone): 019 56 75 91 (+32-019 56 75 91) 019 56 75 91 (+32-019 56 75 91)

Fax (fax): +32 (55) 919-33-98 +32 (55) 919-33-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DUMONT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DUMONT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DUMONT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DUMONT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DUMONT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DUMONT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DUMONT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DUMONT
Products information DUMONT

BTW identificatienummer (tax): BE04255249023
Ondernemingsnummer: 4269256591
Hoofdstad (capital): 993,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 720,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in DUMONT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DUMONT
(Get full report from official database of BE for DUMONT)

Aanvulling soorten activiteiten voor DUMONT
Addition kinds of activities for DUMONT

281200. Alkalieën en chloor | Alkalies and chlorine
20240101. Ijs, bulk | Ice cream, bulk
27590802. Poster, inclusief billboards: drukwerk, NSK | Posters, including billboards: printing, nsk
52610301. Kerstbomen (natuurlijk) | Christmas trees (natural)
95310400. Behuisingsprogramma's, niveau van overheid | Housing programs, level of government

Werken bij DUMONT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DUMONT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DUMONT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DUMONT. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoopmedewerker Zoersel (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor: verzorgen en aanvullen van de toonbank de kwaliteit en versheid van de producten bewaren de klant op maat verder helpen met zijn bestelling bestellingen klaarzetten voor klanten bereidingen maken: salades traiteur... opvolgen van de bestellingen van vleeswaren onderhoud van de winkel: poesten toonbank afwas... bijspringen achteraan in de winkel indien nodig

 • Plaatbewerker/afleveraar BE (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Lommel zijn we op zoek naar een plaatbewerker die tevens zal instaan voor het afleveren van materialen op de werf/bij de klant.  Als plaatbewerker sta je in voor;  knippen, slijpen, cnc-ponsen van materialen in staal, voorgelakt staal, rvs en aluminium (na uitleg / instructies) Buigen / plooien van dun plaatwerk (dak / gevelmateriaal) Verpakken van productenAls afleveraar sta je in voor; het zorgvuldig afleveren van materialen

 • Huishoudhulp regio Kortrijk (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Home Care ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Lubbeek (LUBBEEK)

  Regio: LUBBEEK

  Bedrijf: ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS VLAANDERE PARTENA

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding - donderdag (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: LA GARDE-ROBE

  Type: Studentenjob

  Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

 • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: PRIBON

  Type: Studentenjob

  We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

 • Machinist bandenkraan (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Je voert graafwerken uit voor rioleringswerken en wegenwerken in een ploeg van 2 tot 3 mensen. Je zal hiervoor een moderne graafkraan gebruiken, uitgerust met de nieuwste technologieën (GPS-sturing, rototilt, ..). Je draagt een grote verantwoordelijkheid over de publieke veiligheid.

 • BIM Modelleur (Cad operator) regio Zele (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: PELEMAN & PEETERS CONSULTING

  Type: Vaste Job

  Vanuit deze functie zal je instaan voor het opzetten van een BIM-model op basis van een schets of ontwerp. Tevens zal je mee sturing geven aan de verdere uitbouw ervan wat je functie uitdagend en dynamisch maakt ! Hiervoor werk je nauw samen met verschillende teamleden en projectingenieurs.

 • Technisch/administratief bediende (SINT-ELOOIS-VIJVE)

  Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

  Bedrijf: KG Elektro BVBA

  Type: Vaste Job

  Binnen KG Elektro zijn we op zoek naar een technisch/administratief bediende die de verantwoordelijkheid draagt over volgende zaken: - Werkcoördinatie en planning van 4 ploegen en de servicetechnieker(s) - Contact met klanten inzake service (alarmsystemen, domotica, ventilatie,...) - Verwerking werkbonnen van 4 uitvoerende ploegen - Voorbereiding facturatie - Aankoop en magazijnbeheer Kortom, u bent het interne aanspreekpunt voor de werfleiders, arbeiders, leveranciers en voor servicedoeleinden de eindklant.

 • Recruiter ( als bijverdienste, bijberoep of hoofdberoep ) (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: G&V Recruiting

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze firma zijn we opzoek naar een zelfstandig recruiter. Je gaat opzoek naar de geschikte kandidaten via jobkanalen, netwerken, bedrijven ... Je plaats vacatures Je maakt telefonische afspraken Je neemt gesprekken af. Dit kan op locatie maar je kan ook verkiezen om te werken van thuis uit. Bij opstart ga je de kandidaten begeleiden

 • BIJVERDIENSTE OK-verpleegkundige (Bornem) - Zelfstandige basis (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

  Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

  Bedrijf: X-Care

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze klant, ziekenhuis te Bornem zijn we op zoek naar verpleegkundigen (zowel A1 en A2) die willen bijwerken op het operatiekwartier. We schakelen je in voor voornamelijk korte opdrachten, op basis van jouw voorkeuren (vroege, late, dag, nacht, weekend, ...) en beschikbaarheid. Ervaring op OK is een vereiste. Je komt terecht in de wervingsreserve en bellen je op van zodra er opdrachten binnenkomen!

 • Face-to-Face Interviewer (Regio Tienen)

  Regio: Regio Tienen

  Bedrijf: Kantar Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van DUMONT in sociale netwerken
Look for responds of DUMONT in social networks

Lees alle opmerkingen voor DUMONT. Laat een reactie achter voor DUMONT. DUMONT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DUMONT. Leave a respond for DUMONT. DUMONT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DUMONT op de google maps. Adres en contacten DUMONT
Location of DUMONT on the google maps. Address and contacts of DUMONT

Andere gerelateerde bedrijven als come DUMONT DUMONT: THUISHULP TZOK NV | REFLEXOR BVBA | G. HENAUT | NEW PERFECT D?CO | JOSEPHUS JANSSENS

Other related companies as DUMONT: THUISHULP TZOK NV | REFLEXOR BVBA | G. HENAUT | NEW PERFECT D?CO | JOSEPHUS JANSSENS

DUMONT is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DUMONT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04255249023. Het bedrijf DUMONT bevindt zich op het adres: Rue de Fallais 27; 4530; Villers-le-Bouillet (Vieux-Waleffe). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 993,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 720,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in DUMONT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DUMONT is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DUMONT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DUMONT, openstaande posities, locatie van DUMONT op de kaart.

DUMONT is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is DUMONT, company assigned to the tax number BE04255249023. The company DUMONT is located at the address: Rue de Fallais 27; 4530; Villers-le-Bouillet (Vieux-Waleffe). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 993,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 720,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Removals. Products created in DUMONT were not found.
The main activity of DUMONT is Administration of Human Resource Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DUMONT is not available. You also can look at reviews of DUMONT, open positions, location of DUMONT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DUMONT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DUMONT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DUMONT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DUMONT, employees, financial statistics.