FRANCISCUS VAN MALDER

Particuliere bedrijvencommunicatie • FRANCISCUS VAN MALDER
Private companiesCommunications • FRANCISCUS VAN MALDER

Contactgegevens FRANCISCUS VAN MALDER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRANCISCUS VAN MALDER: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRANCISCUS VAN MALDER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TERHOEVENSTRAAT 10; 9255; BUGGENHOUT, België

Telefoon (phone): 52334769 (+32-52334769) 52334769 (+32-52334769)

Fax (fax): +32 (57) 588-86-66 +32 (57) 588-86-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRANCISCUS VAN MALDER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRANCISCUS VAN MALDER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRANCISCUS VAN MALDER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRANCISCUS VAN MALDER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRANCISCUS VAN MALDER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRANCISCUS VAN MALDER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRANCISCUS VAN MALDER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRANCISCUS VAN MALDER
Products information FRANCISCUS VAN MALDER

BTW identificatienummer (tax): BE04714752197
Ondernemingsnummer: 1390014648
Hoofdstad (capital): 252,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 558,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in FRANCISCUS VAN MALDER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Eleveurs de volaille

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRANCISCUS VAN MALDER
(Get full report from official database of BE for FRANCISCUS VAN MALDER)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRANCISCUS VAN MALDER
Addition kinds of activities for FRANCISCUS VAN MALDER

245200. Geprefabriceerde houten gebouwen | Prefabricated wood buildings
951200. Land-, minerale- en wildlife conservation | Land, mineral, and wildlife conservation
13890107. Goed aansluiten en verlaten, olie en gas | Well plugging and abandoning, oil and gas
17969904. Installatie van machines | Machinery installation
20529904. Kegels, ijs | Cones, ice cream
22110301. Crash toweling, katoen | Crash toweling, cotton
50630207. Zekeringen en accessoires | Fuses and accessories
51690803. hars | Rosin
52310101. Glas, lood of gekleurd | Glass, leaded or stained

Werken bij FRANCISCUS VAN MALDER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRANCISCUS VAN MALDER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRANCISCUS VAN MALDER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRANCISCUS VAN MALDER. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch medewerker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Topbedrijf in de regio van Deinze is InfinityJobs op zoek naar een technisch medewerker. Jouw taken zijn: - verzagen en verlijmen van alu kaders. - montage - verpakken en verzendingsklaar zetten van de onderdelen.

  • Payroll Medewerker, Campus Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OLV Ziekenhuis Campus Aalst-Asse-Ninove

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Taakomschrijving Onze personeelsdienst bestaat uit 12 medewerkers die dagelijks instaan voor het verwerken van de personeelsadministratie. Dit team zorgt voor een correcte opvolging van de personeelsdossiers en dit voor meer dan 2000 medewerkers. Hiernaast fungeren zij ook als aanspreekpunt voor alle vragen mbt personeelsadministratie. In kader van een zwangerschap zijn wij momenteel op zoek naar een enthousiaste collega om dit team tijdelijk te versterken. Concreet bestaat het takenpakket uit: Invoeren, verwerken en opvolgen van de loon- en contractadministratie van alle werknemers Werken in het planningspakket SP-expert en het loonverwerkingspakket X-tend Fungeren als aanspreekpunt voor dossier specifieke info naar werknemers en leidinggevenden Adviseren van werknemers en leidinggevenden inzake de toepassing van cao’s, sociale wetgeving, arbeidsrechtelijke vraagstukken en overige arbeidsvoorwaarden Samen met de collega’s instaan voor de uitvoering en opvolging van procedures om de kwaliteit van de loon- en weddeberekening te kunnen waarborgen Profiel Je beschikt over een bachelor sociaal werk - optie personeelswerk Kennis van payrollverwerking is een must, schoolverlaters komen ook in aanmerking Kennis van SP-expert en X-tend vormt een pluspunt Je bent nauwgezet en integer, getuigt van discretie en pakt je taken op een professionele wijze aan. Je bent onmiddellijk of op korte termijn beschikbaar. Je werkt op een enthousiaste, motiverende, gedreven en een vooruitstrevende manier mee om de bereikbaarheid van hoog tot laag doorheen organisatie te optimaliseren Aanbod Het betreft een voltijds contract (38u) van bepaalde duur voor 8 maanden - onmiddellijke indiensttreding - 80% is bespreekbaar Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met Godelieve Van Boxstael, Diensthoofd personeelsadministratie, 053/72.40.31.Benieuwd wat werken in ons ziekenhuis betekent? Het OLV Ziekenhuis biedt een attractief beloningspakket aan om de loyaliteit en prestaties van alle OLV-medewerkers te waarderen. We hebben zowel oog voor financiële elementen (vb. loon, extra legale voordelen, benefits,…) als niet-financiële elementen (vb. groeikansen, autonomie en verantwoordelijkheden,…).Meer info over ons beloningspakket is te raadplegen via bijgevoegde link waarom-kiezen-voor-het-olv-ziekenhuis Een gedetailleerd CV geeft ons meer informatie over uw relevante opleiding en ervaring, zodat wij beter kunnen inschatten of u voor een bepaalde vacature in aanmerking komt. Mogen wij u daarom vragen om uw CV op te laden, eventueel vergezeld van

  • Ophaler afvalcontainers in Rumbeke m/v (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Rumbeke kijken we uit naar een ophaler afvalcontainers: Ophalen van afvalcontainers Rolcontainers verplaatsten en brengen naar het hydraulisch systeem van de vrachtwagen De containers op hun plaats terugzetten en het deksel sluiten U start 's morgens tussen 4u en 5u

  • Employé Logistique (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de marktleider in de parkeersector zijn wij op zoek naar een CONTROL ROOM OPERATOR voor de parkings te centrum Brussel. Wat houdt de functie in? Als operator in de Control Room zal je via telefoon/interfonie fungeren als het aanspreekpunt voor de klanten in de parkings. Dat houdt in dat je op vraag van de klant de nodige informatie versterkt (vb. openingsuren, tarieven, productinformatie, ...)  Daarnaast geef je ook de nodige ondersteuning aan klanten bij incidenten/probleemmeldingen en, indien mogelijk, los je het probleem vanop afstand op. Als het probleem echter niet vanop afstand opgelost kan worden, dan stuur jij een team van collega's ter plaaste om de klant te helpen. Achteraf maak je een duidelijke analyse van het vastgestelde probleem en stel je de juiste prioriteiten.  Tot slot sta je eveneens in voor de registratie van iedere ontvangen oproep en de ondernomen actie(s) in het logboek. 

  • Vlotte verkoopmedewerker kledij met ervaring (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u  Je werkt 1 zondag in de maand Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar meerdere verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

  • x Assistent Verantwoordelijke - GROOTKEUKEN REGIO LIER (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ✔ Je ziet erop toe dat de machines perfect werken, dat onze standen er piekfijn uitzien en dat alle maaltijden tijdig klaar zijn. ✔ Afhankelijk van de aanwezigheid van je teamleden en de drukte, spring je waar nodig zelf bij. ✔ Je schakelt vlot tussen het bereiden van een dessert, het aanvullen van de standen en het verzorgen van de ‘mise en place’ op de borden van onze klanten. ✔ Jij waakt er ook mee over dat de regels inzake hygiëne en veiligheid steeds nageleefd worden. Heeft iedereen zijn werkkleding aan? Ziet alles er netjes uit? Zit de temperatuur van de koelkasten en gerechten goed? Jij bent diegene die een oogje in het zeil houdt! ✔ Meestal rapporteer je aan je verantwoordelijke, maar in diens afwezigheid voer je een aantal belangrijke taken zelf uit. Dit kan gaan van het openen en afsluiten van het restaurant tot het controleren van de leveringen. ✔ Jij bent een plantrekker! ....Tot slot zorg jij voor een goed functionerend team. ✔ Je toont je teamleden hoe ze aan de slag kunnen, houdt hun werk in de gaten en stuurt aan waar nodig.

  • Voorman monteur met verantwoordelijkheidszin (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met je vaste collega, de hulpmonteur, ga je op verplaatsing om de metalen constructies (zoals trappen, balustrades,...) te gaan plaatsen. Jij neemt de verantwoordelijkheid om de werken goed uit te voeren. Je kan hierbij oplossingsgericht denken en handelen en neemt initiatief. Op de werf zelf, sta je ook in contact met de klant.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Zuid-Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s tewerkstelling inTongeren en omgeving

  • Jobstudent administratie (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Geel

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heultje zijn we op zoek naar een toffe jobstudent ter ondersteuning van de administratie. Onze klant is een bedrijf gespecialiseerd in buitenschrijnwerk, zoals carports, tuinhout, poolhouses en speeltoestellen. Je staat in voor het maken van offertes (na een leerperiode), het opnemen van de telefoon, beantwoorden van mails, het verder helpen van klanten, het klassement en dergelijke. Verder sta je ook in voor enkele marketingacties. Het is de bedoeling dat je door het schooljaar op zaterdagvoormiddag gaat werken. Interesse?

  • Jobstudent verpleegkunde - consultatie cardiologie (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Az Damiaan

    Type: Studentenjob

    Ben je bezig met je opleiding verpleegkunde ? Ben je geslaagd voor je tweede of derde jaar ? Heb je zin om je reeds opgedane kennis toe te passen in het werkveld? Az Damiaan is nog op zoek naar een jobstudent voor de kerstvakantie! Functie Je voert verpleegkundige handelingen uit op de consultatie cardiologie. Je onthaalt patiënten, verzorgt administratieve taken en assisteert bij fietsproeven ed.

  • monteerder (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: DEBOODT K & D

    Type: Vaste Job

    monteren van metaalbouw.plaatsen van betonpanelen en dak belegging

  • Winkelmedewerker (flexijob) (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: MINGNEAU

    Type: Flexijob

    Je helpt in het weekend in onze slagerij/traiteurszaak. Je bedient klanten. Je vult de toonbank aan. ...

Zoek naar antwoorden van FRANCISCUS VAN MALDER in sociale netwerken
Look for responds of FRANCISCUS VAN MALDER in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRANCISCUS VAN MALDER. Laat een reactie achter voor FRANCISCUS VAN MALDER. FRANCISCUS VAN MALDER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRANCISCUS VAN MALDER. Leave a respond for FRANCISCUS VAN MALDER. FRANCISCUS VAN MALDER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRANCISCUS VAN MALDER op de google maps. Adres en contacten FRANCISCUS VAN MALDER
Location of FRANCISCUS VAN MALDER on the google maps. Address and contacts of FRANCISCUS VAN MALDER

Andere gerelateerde bedrijven als come FRANCISCUS VAN MALDER FRANCISCUS VAN MALDER: MAES METAL NV | Van Remortel P | MODE DRIESMANS | Van Gorp D | SAMUEL FRIEDMAN

Other related companies as FRANCISCUS VAN MALDER: MAES METAL NV | Van Remortel P | MODE DRIESMANS | Van Gorp D | SAMUEL FRIEDMAN

FRANCISCUS VAN MALDER is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRANCISCUS VAN MALDER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04714752197. Het bedrijf FRANCISCUS VAN MALDER bevindt zich op het adres: TERHOEVENSTRAAT 10; 9255; BUGGENHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 252,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 558,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Eleveurs de volaille. Producten gemaakt in FRANCISCUS VAN MALDER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FRANCISCUS VAN MALDER is communicatie, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRANCISCUS VAN MALDER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRANCISCUS VAN MALDER, openstaande posities, locatie van FRANCISCUS VAN MALDER op de kaart.

FRANCISCUS VAN MALDER is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRANCISCUS VAN MALDER, company assigned to the tax number BE04714752197. The company FRANCISCUS VAN MALDER is located at the address: TERHOEVENSTRAAT 10; 9255; BUGGENHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 252,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 558,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Eleveurs de volaille. Products created in FRANCISCUS VAN MALDER were not found.
The main activity of FRANCISCUS VAN MALDER is Communications, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FRANCISCUS VAN MALDER is not available. You also can look at reviews of FRANCISCUS VAN MALDER, open positions, location of FRANCISCUS VAN MALDER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRANCISCUS VAN MALDER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRANCISCUS VAN MALDER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRANCISCUS VAN MALDER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRANCISCUS VAN MALDER, employees, financial statistics.