SAMUEL FRIEDMAN

Particuliere bedrijvencommunicatie • SAMUEL FRIEDMAN
Private companiesCommunications • SAMUEL FRIEDMAN

Contactgegevens SAMUEL FRIEDMAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SAMUEL FRIEDMAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

SAMUEL FRIEDMAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OEDENKOVENSTRAAT 12; 2140; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32363054 32363054

Fax (fax): +32 (51) 910-18-64 +32 (51) 910-18-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SAMUEL FRIEDMAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SAMUEL FRIEDMAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SAMUEL FRIEDMAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SAMUEL FRIEDMAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SAMUEL FRIEDMAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SAMUEL FRIEDMAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SAMUEL FRIEDMAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SAMUEL FRIEDMAN
Products information SAMUEL FRIEDMAN

BTW identificatienummer (tax): BE04327758789
Ondernemingsnummer: 8780242919
Hoofdstad (capital): 985,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 780,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in SAMUEL FRIEDMAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Juwelen and edelstenen Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SAMUEL FRIEDMAN
(Get full report from official database of BE for SAMUEL FRIEDMAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor SAMUEL FRIEDMAN
Addition kinds of activities for SAMUEL FRIEDMAN

12210103. Strip mijnbouw, bitumineus | Strip mining, bituminous
23539906. Hoeden: doek, stro en vilt | Hats: cloth, straw, and felt
37140405. Hoorn, motorvoertuig | Horns, motor vehicle
39990901. Honingraatfundamenten (bijenteeltbenodigdheden) | Honeycomb foundations (beekeepers' supplies)
50870104. Elektrolyse apparatuur en benodigdheden | Electrolysis equipment and supplies
51310209. linten | Ribbons

Werken bij SAMUEL FRIEDMAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SAMUEL FRIEDMAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SAMUEL FRIEDMAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SAMUEL FRIEDMAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulptechnieker (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in het bedenken van creatieve multimediaconcepten zijn wij op zoek naar een tijdelijke hulptechnieker voor het team installatie. Je helpt mee met de hardware installaties op de verschillende werven. Jouw job bestaat uit volgende taken: - Bekabelen, plaatsen en aansluiten van audiovisueel materiaal - Testen van de volledige installatie voor oplevering - Premontage van audiovisuele apparaten - Logistieke ondersteuning

  • Uitbreker/Uitbreekster (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    uitbreken van karton binnen een productieomgeving - fijn , repetitief werk

  • Operator 1ste extrusielijn (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start als 2° man ( hulp operator) om de werkomgeving en gebruikte extrusie technologie te leren kennen. Je hebt een natuurlijke aanleg voor afregeltechniek en hebt oog voor kwaliteit en efficiëntie. Daarbij lever je telkens opnieuw kwaliteitswerk af volgens de vastgelegde procedures, specificaties en planningen. Stilstanden in de productie help je zo veel mogelijk te voorkomen door tijdig naar herstellingen of onderhoud te vragen. Bovendien houd je de werkposten, materialen en machines in optimale en nette staat. Tijdens je shift vul je de documenten voor registratie, rapportering en product labeling correct in en voer je tests en metingen uit. Ten slotte garandeer je een vlotte werkoverdracht aan je collega als je shift erop zit.

  • Calculator (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Calculator zal je in nauw overleg met de Sales Manager de binnenkomende dossiers analyseren en verder uitwerken tot creatieve en concurrentiële offertes. Je zal binnenkomende prijsaanvragen lastenboeken en plannen bekijken en analyseren om zo een duidelijk beeld te krijgen van wat er specifiek door de klant gevraagd wordt. Indien er iets niet duidelijk is zal je de klant contacteren voor extra informatie. Daarnaast zal je meetstaten opmaken ter voorbereiding op de prijscalculatie.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bierbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp Herentals en randgemeenten (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • begeleider eklas voor kleuters (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen en kleuters. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. Daarom bieden we in de naschoolse opvang van een school een eklas aan voor kleuters. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op dinsdag tussen 16:00 en 17:00 aan kleuters tussen 4 en 6 in Deurne. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Student - Bakkerij Heusden (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student die in het weekend en/of op woensdagnamiddag kan bijspringen in een bakkerij in Heusden. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren.

  • JOBDAG ACTION (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee aan de kassa Je hebt bij het lossen van de vracht Je staat in voor het algemeen onderhoud van de winkel Bedrijfsprofiel: Op de jobdag leggen we je van A tot Z uit hoe een studentenjob bij Action eraan toe gaat. Je krijgt de nodige tips en tricks. Bij afloop van de infosessie word je persoonlijk uitgenodigd voor een gesprek bij de verantwoordelijke.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • sportkinesitherapeut (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: KINEPOINT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jong en dynamische groepspraktijk zoekt sportief aangelegde persoonlijkheid die voeling heeft met oefentherapie en functionele revalidatie als aanvulling op manuele behandelingen.

Zoek naar antwoorden van SAMUEL FRIEDMAN in sociale netwerken
Look for responds of SAMUEL FRIEDMAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor SAMUEL FRIEDMAN. Laat een reactie achter voor SAMUEL FRIEDMAN. SAMUEL FRIEDMAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SAMUEL FRIEDMAN. Leave a respond for SAMUEL FRIEDMAN. SAMUEL FRIEDMAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SAMUEL FRIEDMAN op de google maps. Adres en contacten SAMUEL FRIEDMAN
Location of SAMUEL FRIEDMAN on the google maps. Address and contacts of SAMUEL FRIEDMAN

Andere gerelateerde bedrijven als come SAMUEL FRIEDMAN SAMUEL FRIEDMAN: YOKOHAMA | TANGHE DESIGN | JOAN CONDIJTS | MARNICK VANTOMME | GREET LANCKMAN

Other related companies as SAMUEL FRIEDMAN: YOKOHAMA | TANGHE DESIGN | JOAN CONDIJTS | MARNICK VANTOMME | GREET LANCKMAN

SAMUEL FRIEDMAN is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SAMUEL FRIEDMAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04327758789. Het bedrijf SAMUEL FRIEDMAN bevindt zich op het adres: OEDENKOVENSTRAAT 12; 2140; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 985,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 780,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Juwelen and edelstenen Fab. Producten gemaakt in SAMUEL FRIEDMAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SAMUEL FRIEDMAN is communicatie, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SAMUEL FRIEDMAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SAMUEL FRIEDMAN, openstaande posities, locatie van SAMUEL FRIEDMAN op de kaart.

SAMUEL FRIEDMAN is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is SAMUEL FRIEDMAN, company assigned to the tax number BE04327758789. The company SAMUEL FRIEDMAN is located at the address: OEDENKOVENSTRAAT 12; 2140; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 985,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 780,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Juwelen and edelstenen Fab. Products created in SAMUEL FRIEDMAN were not found.
The main activity of SAMUEL FRIEDMAN is Communications, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SAMUEL FRIEDMAN is not available. You also can look at reviews of SAMUEL FRIEDMAN, open positions, location of SAMUEL FRIEDMAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SAMUEL FRIEDMAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SAMUEL FRIEDMAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SAMUEL FRIEDMAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SAMUEL FRIEDMAN, employees, financial statistics.