FLAND-IMEX SA

Contactgegevens FLAND-IMEX SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLAND-IMEX SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLAND-IMEX SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): R. Ropsy-Chaudron 24, Internal Postal Box 31 BP 31 1070 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-25-22-34-26 32-25-22-34-26

Fax (fax): 32-25-21-94-72 32-25-21-94-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLAND-IMEX SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLAND-IMEX SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLAND-IMEX SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLAND-IMEX SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLAND-IMEX SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLAND-IMEX SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLAND-IMEX SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLAND-IMEX SA
Products information FLAND-IMEX SA

BTW identificatienummer (tax): BE08676147460
Ondernemingsnummer: 3029998779
Hoofdstad (capital): 960,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 400,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in FLAND-IMEX SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Food & Related products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLAND-IMEX SA
(Get full report from official database of BE for FLAND-IMEX SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLAND-IMEX SA
Addition kinds of activities for FLAND-IMEX SA

2311. Mannen en jongens pakken en jassen | Men's and boy's suits and coats
329900. Nonmetallic minerale producten, | Nonmetallic mineral products,
862100. Professionele organisaties | Professional organizations
20439905. Granola en Muesli, behalve bars en clusters | Granola and muesli, except bars and clusters
44990301. Bootverhuring, behalve plezier | Boat hiring, except pleasure
50510204. Gietstukken, ruw: ijzer of staal | Castings, rough: iron or steel
79991516. Luchtballon rijdt | Hot air balloon rides

Werken bij FLAND-IMEX SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLAND-IMEX SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLAND-IMEX SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLAND-IMEX SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Loodgieter (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit regio Hoogstraten zoekt versterking. Voor de vacature als loodgieter zal je volgende taken uitvoeren: Je voorziet in nieuwbouwprojecten alle leidingen Je zal sanitaire toestellen en verwarmingstoestellen plaatsen. Je zal ventilaties en warmtepompen plaatsen. Indien je kennis van elektriciteit hebt zal je eveneens instaan voor residentiële elektriciteit.

  • Huishoudhulp regio Scherpenheuvel (SCHERPENHEUVEL)

    Regio: SCHERPENHEUVEL

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Scherpenheuvel Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie: Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • BIJVERDIENSTE HUISHOUDHULP TORHOUT EN OMSTREKEN(M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Wij zoeken mensen regio Roeselare alsook regio Torhout. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp 20u/week (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Administratief bediende - studentenjob (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je student en heb je interesse om tijdens de herfstvakantie te werken voor onze klant regio Genk-Opglabbeek? Dan kunnen we jou inzetten voor het scannen en klasseren van documenten, documenten toevoegen in elektronische dossiers, input van gegevens in het computersysteem. Heb je interesse? Mail ons je CV en korte motivatie naar [email protected]. Tot binnenkort!

  • Bediende boekhouding (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Axxi

    Type: Vaste Job

    Je biedt ondersteuning aan de dossierbeheerders. Je zorgt voor het boeken van de aankoopfacturen, verkoopfacturen, financiële stukken en diverse boekingen van zowel vennootschappen als eenmanszaken. Je bereidt de BTW aangifte voor en helpt mee met het voorbereiden van de afsluitingen. Je staat in voor het tijdig afwerken van de dossiers. Je controleert de inkomende en uitgaande facturen op juistheid en conformiteit. Waar nodig overleg je met de klant en/of collega’s teneinde je werkzaamheden te kunnen vergemakkelijken of te vervolledigen.

  • Metser/Bouwvakker (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: GROEP VAN HOOF

    Type: Vaste Job

    Groep Van Hoof is een stabiel groeiend bouwbedrijf. Wij onderscheiden ons door duidelijke communicatie en kwalitatieve ruwbouw met respect voor timing. Binnen Groep Van Hoof hebben wij een jong ervaren team met een gezonde mix van verschillende leeftijden. In deze groep komen de leukste ideeën naar boven. Bovendien werken wij enkel met onze eigen mensen. Zo Creëren wij een optimale werksfeer. Om ons succes verder te zetten zijn wij op zoek naar ervaren bouwvakkers (m/v)die met passie aan hun project werken.

  • Chauffeur distributie (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Vaste Job

    Om de logistieke dienst te versterken van een klant te Aalter zijn wij op zoek naar een chauffeur C - CE: FUNCTIE : • Op basis van de ladinglijst bepaal je een efficiënte route; • Je staat in voor het klantvriendelijk leveren van de goederen bij klanten; • Je levert volgens een variërende route in diverse regio's bij verschillende klanten • Je bent verantwoordelijk voor het proper houden van de vrachtwagen en je hebt voortdurend aandacht voor de eigen veiligheid en deze van anderen.

  • DAKWERKER (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: STADAK

    Type: Vaste Job

    Voor de opbouw en afbraak van hellende daken.

  • Adviseur watercoolers (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: ECO-SERV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een dynamisch bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring, actief op de dienstenmarkt. Als sales organisatie bieden we onze verkopers de mogelijkheid een carrière uit te bouwen in die diensten sector, zowel het B2B als B2C segment. Als erkend partner van een Belgisch bedrijf dat actief is op de markt van watercoolers, zijn we op zoek naar gedreven medewerkers over gans Vlaanderen om deskundig advies op maat te verlenen aan nieuwe klanten, zowel gezinnen als bedrijven. Je toont hen de vele voordelen & mogelijkheden van dit topproduct met bijgaande all-in-service formule. Je werkt op zelfstandige basis, wij bieden alle nodige opleidingen, een zeer sterke verloning naar prestaties, en ook heel wat extra's. Ben je een gedreven vlotte onderhandelaar, en ga je geen enkele uitdaging uit de weg? Ben je commercieel & klantgericht ingesteld, dan is dit zeker een job op je lijf geschreven! Stuur je gegevens door per mail of bel ons! 0475 29 19 90 - [email protected]

  • Flexi-job Kelner / Dienster (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van FLAND-IMEX SA in sociale netwerken
Look for responds of FLAND-IMEX SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLAND-IMEX SA. Laat een reactie achter voor FLAND-IMEX SA. FLAND-IMEX SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLAND-IMEX SA. Leave a respond for FLAND-IMEX SA. FLAND-IMEX SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLAND-IMEX SA op de google maps. Adres en contacten FLAND-IMEX SA
Location of FLAND-IMEX SA on the google maps. Address and contacts of FLAND-IMEX SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLAND-IMEX SA FLAND-IMEX SA: FE. JACQUIEZ | GOETHALS NAAIMACHINES | CAROO REKLAME BVBA | Messens D | Breuer Marc

Other related companies as FLAND-IMEX SA: FE. JACQUIEZ | GOETHALS NAAIMACHINES | CAROO REKLAME BVBA | Messens D | Breuer Marc

FLAND-IMEX SA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLAND-IMEX SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08676147460. Het bedrijf FLAND-IMEX SA bevindt zich op het adres: R. Ropsy-Chaudron 24, Internal Postal Box 31 BP 31 1070 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 960,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 400,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Food & Related products. Producten gemaakt in FLAND-IMEX SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLAND-IMEX SA is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLAND-IMEX SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLAND-IMEX SA, openstaande posities, locatie van FLAND-IMEX SA op de kaart.

FLAND-IMEX SA is a company, that was registered 1992 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLAND-IMEX SA, company assigned to the tax number BE08676147460. The company FLAND-IMEX SA is located at the address: R. Ropsy-Chaudron 24, Internal Postal Box 31 BP 31 1070 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 960,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 400,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Food & Related products. Products created in FLAND-IMEX SA were not found.
The main activity of FLAND-IMEX SA is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLAND-IMEX SA is not available. You also can look at reviews of FLAND-IMEX SA, open positions, location of FLAND-IMEX SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLAND-IMEX SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLAND-IMEX SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLAND-IMEX SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLAND-IMEX SA, employees, financial statistics.