FE. JACQUIEZ

Contactgegevens FE. JACQUIEZ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FE. JACQUIEZ: address, phone, fax, email, website, opening hours

FE. JACQUIEZ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE NALINNES 44; 5651; WALCOURT, België

Telefoon (phone): 71612109 (+32-71612109) 71612109 (+32-71612109)

Fax (fax): +32 (69) 635-87-55 +32 (69) 635-87-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FE. JACQUIEZ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FE. JACQUIEZ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FE. JACQUIEZ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FE. JACQUIEZ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FE. JACQUIEZ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FE. JACQUIEZ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FE. JACQUIEZ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FE. JACQUIEZ
Products information FE. JACQUIEZ

BTW identificatienummer (tax): BE02765228271
Ondernemingsnummer: 7128723144
Hoofdstad (capital): 398,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 375,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in FE. JACQUIEZ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van metalen schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FE. JACQUIEZ
(Get full report from official database of BE for FE. JACQUIEZ)

Aanvulling soorten activiteiten voor FE. JACQUIEZ
Addition kinds of activities for FE. JACQUIEZ

0179. Vruchten en boom noten, nec | Fruits and tree nuts, nec
3364. Nonferrous die-castings behalve aluminium | Nonferrous die-castings except aluminum
10810100. Metaal mijnen exploratie en ontwikkeling diensten | Metal mining exploration and development services
17999922. Hydraulische apparatuur, installatie en service | Hydraulic equipment, installation and service
22110112. Buizen, naadloos: katoen | Tubing, seamless: cotton
47249900. Reisbureaus, nec | Travel agencies, nec

Werken bij FE. JACQUIEZ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FE. JACQUIEZ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FE. JACQUIEZ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FE. JACQUIEZ. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegbaas Dakwerken (MESSELBROEK)

    Regio: MESSELBROEK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Heb je een passie voor bouw, specifiek in dakwerken; Kan je terug blikken op een ervaring als ploegbaas; Dan is deze vacature iets voor jou; Als ervaren dakdekker van verschillende soorten daken, breng je volgend takenpakket tot een goed einde; Aansturen van team Als ploegbaas ben je in staat om een ploeg aan te sturen: je coördineert de werken op de werf en verdeelt deze onder de collega's je motiveert hen om hun job te doen Je probeert uitdagingen zelf op te lossen indien mogelijk, en houdt overzicht over alles wat op de werf nodig is. Bestellen materialen Werf uitzetten Communicatie met werf- of projectleider Meewerken met je team

  • INPAKMEDEWERKER VOEDINGSSECTOR - GOEDE VERLONING ! M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in groot Waregem zijn we op zoek naar goede inpakkers (m/v) om een volledige productielijn op te volgen. Jobinhoud: inpakken van verschillende producten voor de voedingssector. Fijn en nauwkeurig werk. Affiniteit met de sector is een groot pluspunt! Kennis en/of ervaring van banket-chocolaterie-patisserie is mooi meegenomen. DAGWERK: - Januari tem juni: 34u/week (vrijdag ben je thuis) - Juli tem december: 44u/week (7-16h30, vrijdag tot 15h30)

  • VERKOOP MEDEWERKER | HUISHOUDELECTRO 30u (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper / verkoopster huishoudelectro sta je in voor: je verkoopt graag hoge toegevoegde waarde je informeert de klanten over hun aankopen je signaleert lacunes in het gamma je test toestellen uit je staat in voor de aantrekkelijk presentatie van de goederen

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MERELBEKE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Werken als huishoudhulp Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • ADVISEUR ROND ENERGIE EN KLIMAAT MET BREDE INTERESSE IN POLITIEK (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Jouw taken: Je maakt deel uit van het team Energie & Klimaat en verleent sectorbedrijven actief advies over de relevante wet- en regelgeving inzake energie en klimaat. Je ontwikkelt ook, in samenwerking met je collega-experten, onderbouwde standpunten op de beleidsdomeinen energie en klimaat om zo de belangen van de Belgische chemie en life sciences te behartigen bij regionale, federale en Europese overheden. Je volgt de totstandkoming en implementatie van nieuwe Europese, nationale en regionale wetgevingen betreffende energie en klimaat zeer nauw op. Hierbij heb je in het bijzonder aandacht voor de impact hiervan op de bedrijven in de chemie en life sciences. Je bouwt expertise op door grondige analyse en sythese van relevante informatie uit beleidsdocumenten, wetenschappelijke studies, academisch onderzoek, bedrijfseconomisch nieuws, enz. Je werkt onderbouwde en maatschappelijk verantwoorde standpunten en visienota's uit, die gebaseerd zijn op geverifieerde feiten en cijfers. Deze kennis deel je met sectorbedrijven en externen (beleidsmakers, zusterfederaties, Europese koepelorganisatie, …). Je communiceert sectorale standpunten op een respectvolle manier en onderhoudt constructieve relaties met alle relevante stakeholders (bedrijven, (sector)federaties, administraties, politieke kabinetten, ngo’s, ...). Bedrijfsprofiel: Onze klant (federatie) groepeert Belgische bedrijven, actief in de chemische industrie, kunststoffen en life sciences (biotech en farma). Ze vertegenwoordigen en verdedigen de belangen van deze ondernemingen bij de federale en regionale regeringen en overheden, de media en de sociaal-economische partners in België. Zij zijn dringend op zoek naar een Adviseur Energie en Klimaat.

  • TEAMLEADER CALLCENTER (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Inplannen van de medewerkers: Je bent verantwoordelijk voor de maximale en optimale inplanning van jouw medewerkers volgens talenten, prioriteit en capaciteit (Resourceplanning). Eveneens zorg jij ervoor dat de medewerkers hun planning 3 weken op voorhand kunnen raadplegen. Aansturen van de medewerkers: day-to-day monitoren van de activiteiten van de medewerkers teneinde hen te helpen in het behalen van hun targets/SLA’s. Hen op goede weg zetten in hun dossiers, mee sturen richting het nemen van beslissingen en ervoor te zorgen dat hun agenda goed beheerd wordt. Het opvolgen van de medewerkers: checks uitvoeren naar kwaliteit, klantgerichtheid, performantie, service levels en productiviteit Het coachen van de medewerkers: inplannen en uitvoeren van individuele coachinggesprekken zodat je nauw betrokken bent bij hoe de medewerker zich voelt, mee bent met zijn bezorgdheden/vragen, feedback te geven over zijn/haar prestatie en samen te streven naar een groei van zichzelf en de afdeling Innoverend werken: pro-actief deelnemen aan verbeteringen op de werkvloer zowel naar kwaliteit als performantie Begeleiden en adviseren van de medewerker: beschikbaar zijn voor vragen allerhande zodat de medewerker zijn job met vertrouwen en kennis kan uitvoeren Afnemen van sollicitatiegesprekken: in samenspraak met HR de nieuwe medewerkers screenen Bedrijfsprofiel: Voor een Belgische onderneming gelegen te Gent centrum zijn we op zoek naar een teamleader voor de afdeling van de callagents.

  • Operator met Technische skills (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het bedienen en instellen van diverse machines en kan met jouw technische skills ook kleine pannes en storingen oplossen. Door jouw leergierigheid ben je instaat om de verschillende machines in een mum van tijd aan te leren.

  • Mechanieker bouwplaatsmachines / magazijnier (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de planning en organistie van het atelier. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de herstellingen van ons machine- en wagenpark.. Je beheert de voorraad en houdt de rotatie en bestellingen in het oog. Je zal instaan voor de netheid van het terrein en het magazijn.

  • Management Assistant (m/v) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: RAINBOW RESOURCES GROUP

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar een administratieve duizendpoot om de litigatieafdeling te ondersteunen. Als Management Assistant zorg je ervoor dat de organisatie van het team en de administratie binnen het bedrijf soepel verloopt. Je helpt bij alle secretariële taken en staat in contact met klanten. Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden behelzen: De coördinatie van de agenda's van de advocaten, alsook van alle interne en externe vergaderingen en het bijwonen van conferenties en trainingen, zakenlunches en Europese reizen; Correspondentie en het opstellen van van rapporten en meningen, inclusief dicaten; Het handhaven van een zeer efficiënte klantendatabase en archiveringssysteemcorrespondentie; Het voorbereiden van vergaderingen door materiaal (bibliotheek- en internetonderzoek) voor vergaderingen te verzamelingen en PowerPoint-presentaties op te stellen; Het professioneel omgaan met andere administratieve taken en het contact opnemen met onze ondersteuningsmedewerkers: voorbereiden van timesheets, uitgaven, facturering, enz.; Het aanspreekpunt zijn voor klanten en verschillende afdelingen.

  • Sales Manager B2B (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: BRANDS Benelux

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent een sales talent met een relevante werkervaring en ambitie in een soortgelijke functie met merken en speciaal zaken binnen lifestyle merken en fashion. Als manager werk je proactief en beschik je over een sterk analytisch vermogen en strategisch inzicht. Je beschikt over een sterke ondernemerszin, je bent een goed onderhandelaar met sterk commercieel inzichten je weet deuren te openen die voor anderen gesloten blijven. Je bent een teamplayer, flexibel, pragmatisch, hands-on, resultaatgericht en denkt mee met de organisatie naar de ontwikkeling van onze merken en business. Opleiding : professionele bachelor (of gelijkgesteld aan werkervaring/motivatie). Voeling of een achtergrond met marketing is een pluspunt. Talenkennis : Nederlands, Frans en Engels. Je bent vertrouwd met MS Office toepassingen en weet vlot om te gaan met sales ondersteunende tools.

  • Zelfstandig Medevennoot Bank omgeving Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AZURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij kijken uit naar een toekomstig zaakvoerder en medevennoot voor een bank- en verzekeringskantoor met vestigingen in de bredere regio Kortrijk. Taken en verantwoordelijkheden In regio Kortrijk kijken wij uit naar een (mede)vennoot en toekomstig zaakvoerder van een bank- en verzekeringskantoor. Afhankelijk van je interesse, achtergrond en ervaring bestaat de mogelijkheid om: Onmiddellijk bij aanvang aandelen te verwerven en aldus onmiddellijk op te starten als partner-zaakvoerder. Gedurende het eerste jaar op te starten in dienstverband, met de concrete doelstelling om vervolgens na 1 jaar aandelen te verwerven. Vanuit de hoofdzetel voorziet deze bank een doorgedreven ondersteuning en begeleiding zoals het uitwerken van je financieel en strategisch plan en opleiding en training op jouw maat. Na je initiële opleidings- en inwerkperiode, zal je functie het volgende omvatten: Je bent het gezicht van de bank in je regio en je vormt het aanspreekpunt voor klanten. Je bent bij voorkeur woonachtig in de nabije regio van je kantoor en je bouwt een actief netwerk uit in de regio. Je adviseert een divers type van cliënteel (particulieren, zelfstandigen en ondernemingen) en dit over diverse financiële domeinen heen (spaar-en betaalproducten, verzekeringen, kredieten, vermogensbeheer). Je kan rekenen op doorgedreven ondersteuning vanuit de hoofdzetel van de bank: product-technische opleidingen, een veelzijdig productaanbod naar diverse doelgroepen zoals particulieren/zelfstandigen/ondernemingen, regionale specialisten waarop je beroep kan doen,... Je werkt een financieel en strategisch meerjarenplan uit voor je kantoor met als doel het realiseren van een verdere rendabele groei. Je gaat proactief op zoek naar nieuwe opportuniteiten en je neemt allerhande gerichte initiatieven om je kantoor verder op de kaart te zetten in de regio (campagnes opzetten, organisatie info avonden voor klanten, regionale netwerking....). Tot slot heb je ook oog voor een goede werking van je kantoor. Je begrijpt dat het realiseren van succes vooral een teamverhaal is en je hebt bijzondere aandacht voor de coaching, opleiding en motivering van je medewerkers.

Zoek naar antwoorden van FE. JACQUIEZ in sociale netwerken
Look for responds of FE. JACQUIEZ in social networks

Lees alle opmerkingen voor FE. JACQUIEZ. Laat een reactie achter voor FE. JACQUIEZ. FE. JACQUIEZ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FE. JACQUIEZ. Leave a respond for FE. JACQUIEZ. FE. JACQUIEZ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FE. JACQUIEZ op de google maps. Adres en contacten FE. JACQUIEZ
Location of FE. JACQUIEZ on the google maps. Address and contacts of FE. JACQUIEZ

Andere gerelateerde bedrijven als come FE. JACQUIEZ FE. JACQUIEZ: RENMANS | CENTRE DE BEAUTE CLARINS SPRL | BRUIN DE BEER | K.U.L.-DEP. WERKTUIGKUNDE | MARCEL HEYVAERT

Other related companies as FE. JACQUIEZ: RENMANS | CENTRE DE BEAUTE CLARINS SPRL | BRUIN DE BEER | K.U.L.-DEP. WERKTUIGKUNDE | MARCEL HEYVAERT

FE. JACQUIEZ is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FE. JACQUIEZ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02765228271. Het bedrijf FE. JACQUIEZ bevindt zich op het adres: RUE DE NALINNES 44; 5651; WALCOURT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 398,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 375,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Installatie van metalen schrijnwerk. Producten gemaakt in FE. JACQUIEZ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FE. JACQUIEZ is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FE. JACQUIEZ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FE. JACQUIEZ, openstaande posities, locatie van FE. JACQUIEZ op de kaart.

FE. JACQUIEZ is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is FE. JACQUIEZ, company assigned to the tax number BE02765228271. The company FE. JACQUIEZ is located at the address: RUE DE NALINNES 44; 5651; WALCOURT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 398,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 375,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Installatie van metalen schrijnwerk. Products created in FE. JACQUIEZ were not found.
The main activity of FE. JACQUIEZ is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FE. JACQUIEZ is not available. You also can look at reviews of FE. JACQUIEZ, open positions, location of FE. JACQUIEZ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FE. JACQUIEZ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FE. JACQUIEZ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FE. JACQUIEZ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FE. JACQUIEZ, employees, financial statistics.