FLABBAYE NOTRE DAME DE SCOURMONT ASBL

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • FLABBAYE NOTRE DAME DE SCOURMONT ASBL
Private companiesPaper and Allied Products • FLABBAYE NOTRE DAME DE SCOURMONT ASBL

Contactgegevens FLABBAYE NOTRE DAME DE SCOURMONT ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLABBAYE NOTRE DAME DE SCOURMONT ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLABBAYE NOTRE DAME DE SCOURMONT ASBL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. Du Rond-Point 294 6464 Chimay - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-60-21-05-11 32-60-21-05-11

Fax (fax): 32-60-21-36-96 32-60-21-36-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLABBAYE NOTRE DAME DE SCOURMONT ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLABBAYE NOTRE DAME DE SCOURMONT ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLABBAYE NOTRE DAME DE SCOURMONT ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLABBAYE NOTRE DAME DE SCOURMONT ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLABBAYE NOTRE DAME DE SCOURMONT ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLABBAYE NOTRE DAME DE SCOURMONT ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLABBAYE NOTRE DAME DE SCOURMONT ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLABBAYE NOTRE DAME DE SCOURMONT ASBL
Products information FLABBAYE NOTRE DAME DE SCOURMONT ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE03157989501
Ondernemingsnummer: 5313232421
Hoofdstad (capital): 431,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 831,000 EUR
Werknemers (employees): 201 to 500
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in FLABBAYE NOTRE DAME DE SCOURMONT ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Food & Related products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLABBAYE NOTRE DAME DE SCOURMONT ASBL
(Get full report from official database of BE for FLABBAYE NOTRE DAME DE SCOURMONT ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLABBAYE NOTRE DAME DE SCOURMONT ASBL
Addition kinds of activities for FLABBAYE NOTRE DAME DE SCOURMONT ASBL

206300. Bietensuiker | Beet sugar
501200. Auto's en andere motorvoertuigen | Automobiles and other motor vehicles
16239904. Pijpleiding constructie, NSK | Pipeline construction, nsk
38610502. Reproductie machines en apparatuur voor Brownprint | Brownprint reproduction machines and equipment
73420202. Uitroeien en ontsmetten | Exterminating and fumigating
79970202. Bootclub, lidmaatschap | Boating club, membership

Werken bij FLABBAYE NOTRE DAME DE SCOURMONT ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLABBAYE NOTRE DAME DE SCOURMONT ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLABBAYE NOTRE DAME DE SCOURMONT ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLABBAYE NOTRE DAME DE SCOURMONT ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (m/v) (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je vertrekt vroeg in de ochtend met je lading (trekker/oplegger) en levert bij diverse klanten in de regio's over gans België en Noord Frankrijk. Tegen de vroege middag ben je meestal thuis. Je zorgt voor een vriendelijke komst bij de klanten en helpt mee uitladen. Meestal is dit gewoon de darm aankoppelen om het bulkmateriaal in de silo's te blazen.

  • Productiearbeider oproepbasis (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een plastiekverwerkend bedrijf dat op zoek is naar productiemedewerkers, dit zowel in een 2-ploegensyteem als in de vaste nachtpost.

  • Winkelmedewerker Colruyt Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Floor Manager 30u (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als FLOOR MANAGER zet je de klant centraal in alles wat je doet. Je bent als topverkoper het voorbeeld voor je collega?s en de drijvende kracht van de klantenservice in je winkel. Je onthaalt adviseert en helpt de klanten met al hun vragen. Dankzij je enthousiasme en gemeende interesse in de klant maak je van elk bezoek een unieke shopping experience voor de klant. Verkopen is je passie. Je bent een topverkoper en je geeft graag je passie door aan je collega?s. Je leidt studenten en collega?s op in klantgerichtheid en klantenservice. Je bent daarenboven aangetrokken door alles wat met mode te maken heeft. Met je enthousiasme en positiviteit inspireer en motiveer je je collega?s. Je helpt je collega sales advisors met hun werkpunten en je bouwt constructief mee aan een fijn team en een goede teamsfeer. Je bent een echte teamplayer. Je houdt ervan om steeds alles op alles te zetten om de winkeldoelstellingen (omzetnps...) te halen. Je kijkt steeds kritisch naar je winkel en de verkoop en je bezorgt je shopmanager nieuwe ideeën. Je volgt de cijfers mee op en implementeert acties van het management om de targets te behalen. Je bent mee verantwoordelijke voor het voorkomen van diefstal en interne fraude. Je zorgt voor een inspirerende winkel die uitnodigt om te kopen en ondersteunt je shopmanager bij het runnen van de winkel

  • Operator voor instellen machine (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Spreekt een job als operator jou aan en is regio Kortemark voor jou haalbaar? Lees dan zeker verder want we hebben een job op lange termijn die we graag aan jou voorstellen. Als je aan de slag gaat bij deze firma krijg je eerst een interne opleiding. Je leert bij over hun productie, het productieproces, de verschillende lijnen, diverse instellingen, ... Vervolgens is het jouw job om een productielijn draaiende te houden. Hierbij komen volgende zaken kijken: - opvolgen van productieproces - instellen en bedienen van de machines - controleren en opvolgen van parameters - staalnamen en kwaliteitscontroles - algemene netheid binnen bedrijf (machine reinigen, vegen, etc.) Kortom, een gevarieerde job!

  • Operator Naaimachine (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

     De parameters van de machine bepalen en instellen volgens de opdracht van de klant,  Tijdens de productie, de verzamelde boekblokken invoeren en de genaaide boekblokken uithalen,  Gegevens van de productie controleren en bijhouden,  Afgewerkte, genaaide boeken op kwaliteit controleren.

  • CHAUFFEUR C VOEDING 05u00-14u30 (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal tewerkgesteld worden binnen een groothandel voor horeca en grootkeukens. Uw takenpakket zal voornamelijk bestaan uit het laden in de verschillende afdelingen, alsook het rondvoeren bij klanten. Je zal deze producten moeten lossen en eventueel in de kelder zetten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Merchtem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • huishoudhulp (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job, iemand die graag poets en houdt van orde en netheid. Dan zijn wij je ideale werkgever. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt zelfstandig, bent betrouwbaar en stipt. In het bezit zijn van een wagen is een pluspunt maar geen must.

  • Student schoonmaak woensdag 5 september (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Ben je student; Op zoek naar een bijverdienste op regelamtige basis; Werk je graag met de handen; Contacteer ons dan snel! Voor een klant, acief in onderhoud en events, zijn we regelmatig op zoek naar studenten. Je bent beschikbaar de hele dag voor kleine schoonmaak; - poetsen van traphallen, liften en kantoren

  • Jobstudent Host (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ONLINE SEMINAR

    Type: Studentenjob

    Webinar host/hostess met affiniteit voor online media Zoek jij een leuke, afwisselende en goed betaalde baan met flexibele werktijden? Kom dan ons OnlineSeminar-team versterken! We zijn een groeiend, innovatief bedrijf, in het hartje van Brussel, gespecialiseerd in het faciliteren van online seminars/webinars. We bieden een interactief platform aan onze klanten waar ze online kunnen communiceren met hun doelpubliek. Hoofdtaken  In deze functie ben je gastheer/gastvrouw voor onze cliënten. Je ontvangt mensen in onze studio en begeleidt ze voorafgaand en gedurende het live webinar.  Je assisteert bij de live webinars. Je biedt technische ondersteuning in de chat, telefonisch en aan moderatoren. Hiervoor hoef je geen techneut te zijn, maar belangrijk is dat je assertief bent en snel dingen oppakt. Profiel  Om goed in deze functie te passen, ben je zelfstandig en proactief.  Je staat stevig in je schoenen en durft de leiding te nemen als dat nodig is.  Bovenal ben je klantvriendelijk en servicegericht.  Je hebt 0-2 jaar werkervaring of je bent bachelor/master student  Je hebt affiniteit met ICT of online media  Uitstekend in Nederlands en/of Frans zowel woord als geschrift, Engels is een pre. Wij bieden We bieden een goed salaris maar ook een gezellig bedrijf met leuke collega’s. Daarnaast zitten wij op een toplocatie in hartje Brussel. Veel van het werk zal in de avonden plaatsvinden. Indien je ook beschikbaar bent overdag, horen wij dit graag. Contact Geïnteresseerd? Surf dan alvast eens naar onze website www.onlineseminar.be en stuur je cv met een korte motivatie naar [email protected] of bel naar 0470/93 17 29

  • Hulpkok / Kok (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Voor een Brasserie regio Hove / Lint zijn wij opzoek naar een Hulpkok. De keuken is een klassieke keuken met hedendaagse invloeden er wordt gewerkt met verse producten en wisselende suggesties afhankelijk van het seizoen. Je komt terecht in een vast keukenteam waar je kan groeien en mee inspraak krijgt in het bedenken van nieuwe gerechten. Taken Je zorgt voor warme en koude voorbereidingen aan de hand van recepturen Vlot meedraaien tijdens de dienst in warme en koude kant Begeleiden en opleiden van nieuwe medewerkers In samenspraak met de chef bedenken van nieuwe gerechten Chef vervangen bij afwezigheid (keukenwerkzaamheden, personeelsplanning,…) Controle op geleverde goederen Onderhouden van u werkplek

Zoek naar antwoorden van FLABBAYE NOTRE DAME DE SCOURMONT ASBL in sociale netwerken
Look for responds of FLABBAYE NOTRE DAME DE SCOURMONT ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLABBAYE NOTRE DAME DE SCOURMONT ASBL. Laat een reactie achter voor FLABBAYE NOTRE DAME DE SCOURMONT ASBL. FLABBAYE NOTRE DAME DE SCOURMONT ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLABBAYE NOTRE DAME DE SCOURMONT ASBL. Leave a respond for FLABBAYE NOTRE DAME DE SCOURMONT ASBL. FLABBAYE NOTRE DAME DE SCOURMONT ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLABBAYE NOTRE DAME DE SCOURMONT ASBL op de google maps. Adres en contacten FLABBAYE NOTRE DAME DE SCOURMONT ASBL
Location of FLABBAYE NOTRE DAME DE SCOURMONT ASBL on the google maps. Address and contacts of FLABBAYE NOTRE DAME DE SCOURMONT ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLABBAYE NOTRE DAME DE SCOURMONT ASBL FLABBAYE NOTRE DAME DE SCOURMONT ASBL: C.C.R. NV | ANDRE DENOYETTE | Sud Radio | GYM CLUB LA ROYALE RANS. | GARAGE FRAN?OIS

Other related companies as FLABBAYE NOTRE DAME DE SCOURMONT ASBL: C.C.R. NV | ANDRE DENOYETTE | Sud Radio | GYM CLUB LA ROYALE RANS. | GARAGE FRAN?OIS

FLABBAYE NOTRE DAME DE SCOURMONT ASBL is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLABBAYE NOTRE DAME DE SCOURMONT ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03157989501. Het bedrijf FLABBAYE NOTRE DAME DE SCOURMONT ASBL bevindt zich op het adres: R. Du Rond-Point 294 6464 Chimay - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 to 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 431,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 831,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Food & Related products. Producten gemaakt in FLABBAYE NOTRE DAME DE SCOURMONT ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLABBAYE NOTRE DAME DE SCOURMONT ASBL is Papier en geallieerde producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLABBAYE NOTRE DAME DE SCOURMONT ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLABBAYE NOTRE DAME DE SCOURMONT ASBL, openstaande posities, locatie van FLABBAYE NOTRE DAME DE SCOURMONT ASBL op de kaart.

FLABBAYE NOTRE DAME DE SCOURMONT ASBL is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLABBAYE NOTRE DAME DE SCOURMONT ASBL, company assigned to the tax number BE03157989501. The company FLABBAYE NOTRE DAME DE SCOURMONT ASBL is located at the address: R. Du Rond-Point 294 6464 Chimay - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 to 500 employees work in this company. Capital - 431,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 831,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Food & Related products. Products created in FLABBAYE NOTRE DAME DE SCOURMONT ASBL were not found.
The main activity of FLABBAYE NOTRE DAME DE SCOURMONT ASBL is Paper and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLABBAYE NOTRE DAME DE SCOURMONT ASBL is not available. You also can look at reviews of FLABBAYE NOTRE DAME DE SCOURMONT ASBL, open positions, location of FLABBAYE NOTRE DAME DE SCOURMONT ASBL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLABBAYE NOTRE DAME DE SCOURMONT ASBL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLABBAYE NOTRE DAME DE SCOURMONT ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLABBAYE NOTRE DAME DE SCOURMONT ASBL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLABBAYE NOTRE DAME DE SCOURMONT ASBL, employees, financial statistics.