GYM CLUB LA ROYALE RANS.

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • GYM CLUB LA ROYALE RANS.
Private companiesPaper and Allied Products • GYM CLUB LA ROYALE RANS.

Contactgegevens GYM CLUB LA ROYALE RANS.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GYM CLUB LA ROYALE RANS.: address, phone, fax, email, website, opening hours

GYM CLUB LA ROYALE RANS.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SENTIER TOLAIRE 5; 6043; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71341578 (+32-71341578) 71341578 (+32-71341578)

Fax (fax): +32 (59) 881-23-77 +32 (59) 881-23-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GYM CLUB LA ROYALE RANS.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GYM CLUB LA ROYALE RANS."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GYM CLUB LA ROYALE RANS."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GYM CLUB LA ROYALE RANS., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GYM CLUB LA ROYALE RANS.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GYM CLUB LA ROYALE RANS., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GYM CLUB LA ROYALE RANS.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GYM CLUB LA ROYALE RANS.
Products information GYM CLUB LA ROYALE RANS.

BTW identificatienummer (tax): BE05350860595
Ondernemingsnummer: 2918212890
Hoofdstad (capital): 307,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 645,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

F茅d茅rations Sportives: F茅d茅rations de Gymnastique.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GYM CLUB LA ROYALE RANS.
(Get full report from official database of BE for GYM CLUB LA ROYALE RANS.)

Aanvulling soorten activiteiten voor GYM CLUB LA ROYALE RANS.
Addition kinds of activities for GYM CLUB LA ROYALE RANS.

802199. Kantoren en klinieken van tandartsen, nec | Offices and clinics of dentists, nec
14990110. Turquoise mijnbouw | Turquoise mining
28999924. Pistoolslijpverbindingen | Gun slushing compounds
31110311. Tennissen, leer | Tanneries, leather
33989901. Vernietiging van metaal | Annealing of metal

Werken bij GYM CLUB LA ROYALE RANS.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GYM CLUB LA ROYALE RANS.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GYM CLUB LA ROYALE RANS.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GYM CLUB LA ROYALE RANS.. Looking for open vacancies in other companies

  • Gemotiveerde huishoudhulp voor regio Oedelem (deeltijds of voltijds) (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: TRIXXO HOME OEDELEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van poetsen en wil jij er ook jouw job van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een aangename werkomgeving met leuke klanten en een consulente die jou respectvol en correct behandelt. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer... jij bent onze grootste troef! Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het onderhoud/schoonmaken van de woning van onze particulieren maar kan aangevuld worden met volgende taken: wassen en strijken, boodschappen doen en koken. Werken met dienstencheques kan zowel deeltijds als voltijds. Je spreekt met jouw consulent af welke dagen en uren jij wenst te werken. Een rooster op maat voor een perfect evenwicht tussen werk en privé! Werk je momenteel al als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

  • HUISHOUDHULP (M/V) OUDENBURG (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ....). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent tapijten op woensdagnamiddag (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekend textielbedrijf regio Waregem, zijn wij op zoek naar een afwerk(st)er van tapijten. Hierbij sta je in voor het franjeren van de tapijten. De functie zal aangeleerd worden. Je krijgt ook steeds de nodige begeleiding van een ervaren werknemer. Het betreft een job op woensdagnamiddag, telkens van 13u15 tot 16u30.

  • Jobstudenten schoonmaak avondwerk regio Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar jobstudenten om te poetsen bij een bedrijf in Puurs Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: van maandag tem vrijdag van 16u40 tot 22u

  • student medewerker verkoop m/v (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een Hobbycenter in de regio zijn we op zoek naar een student om wekelijks op zaterdag volgende taken uit te voeren: Kassawerk, aanvullen van de winkelrekken en onderhoud van de zaak

  • jobstudenten versafdeling supermarkt (zaterdag 13u tot 20u) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: VERLINDEN

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jobstudenten en/ of flexijobbers die tweewekelijks op zaterdagnammiddag onze versafdeling kunnen komen versterken. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de klanten. Op kalme momenten vul je de toonbanken aan of help je mee met het facen van de winkel. Ook het onderhoud van je werkplek behoort tot je takenpakket. Ervaring is geen vereiste, motivatie des te meer!

  • Lunch Garden: Polyvalent student (8u-15u)- Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: LUNCH GARDEN HASSELT

    Type: Studentenjob

    Voor ons restaurant in Hasselt, zijn we op zoek naar studenten! Voel je je aangetrokken tot alles wat met restauratie te maken heeft? Ben je dynamisch, klantvriendelijk en contactvaardig? Hou je van werken in teamverband en kan je je flexibel opstellen (weekendwerk en feestdagen)? Perfect combinatie met de studies. Met ander woorden, als je zin hebt om plezier te beleven terwijl je werkt, stuur ons vandaag nog je C.V. met motivatiebrief en foto via [email protected] Wij bieden u Afwisselend werk Een aangename werksfeer in een dynamische ploeg. Een opleiding voorzien door het bedrijf. Voor meer informatie kunt u zich wenden tot een verantwoordelijke van het restaurant zelf op het nummer 011 21 58 05

  • Restaurantmedewerker - TOTAL Nazareth (richting Gent) (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een afwisselende job en weet je van aanpakken? Dan is een job als verkoper bij TOTAL misschien wel iets voor jou. Voor TOTAL Nazareth (E17 Kortrijk-Gent) zijn we op zoek naar een Lunch Garden medewerker. Je zorgt voor een vlotte en aangename bediening van de klanten in het buffetrestaurant. Daarnaast sta je in voor het maken van kleine gerechtjes en het proper houden van het restaurant. Het gaat om een Deeltijdse functie in een Weekend regime (+/- 15u per weekend)

  • JOBSTUDENT FTRITUURMEDEWERKER (HAASRODE)

    Regio: HAASRODE

    Bedrijf: FALCO

    Type: Studentenjob

    Je wordt tijdens de middag ingeschakeld als volwaardige kracht in onze frituur / snackbar.

  • KRAANVRACHTWAGENCHAUFFEUR C of CE (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DE GELDER BOUWMATERIALEN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het leveren, laden en lossen met de kraanwagen en/of heftruck. Je werkt hiervoor op het depot, fabrieken en werven. Je springt bij in het magazijn: hiervoor rijd je met de heftruck.

  • Psycholoog (M/V) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Totaalpraktijk

    Type: Zelfstandige activiteit

    Totaalpraktijk is een multidisciplinaire groepspraktijk gelegen in Destelbergen, op de grens met Gent. Onze therapeuten zijn werkzaam in volgende domeinen: podologie, dieetkunde, kinesitherapie, vroedkunde en psychotherapie. We zijn op zoek naar een zelfstandig psycholoog die onze huidige psycholoog kan vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof, dit van 01/11/2018 tot en met 30/04/2019 met de eventuele optie om nadien het team permanent te versterken. Je hebt relevante ervaring in het therapeutisch werken met volwassenen. Je heb een master in Psychologie en een langdurige therapieopleiding afgerond (of bent in opleiding). Je werkt op zelfstandige basis, aantal uren vrij te kiezen en in te vullen op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag of zaterdag.

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) DENDERMONDE (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

Zoek naar antwoorden van GYM CLUB LA ROYALE RANS. in sociale netwerken
Look for responds of GYM CLUB LA ROYALE RANS. in social networks

Lees alle opmerkingen voor GYM CLUB LA ROYALE RANS.. Laat een reactie achter voor GYM CLUB LA ROYALE RANS.. GYM CLUB LA ROYALE RANS. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GYM CLUB LA ROYALE RANS.. Leave a respond for GYM CLUB LA ROYALE RANS.. GYM CLUB LA ROYALE RANS. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GYM CLUB LA ROYALE RANS. op de google maps. Adres en contacten GYM CLUB LA ROYALE RANS.
Location of GYM CLUB LA ROYALE RANS. on the google maps. Address and contacts of GYM CLUB LA ROYALE RANS.

Andere gerelateerde bedrijven als come GYM CLUB LA ROYALE RANS. GYM CLUB LA ROYALE RANS.: FLSPILLEBEEN NV | BUREAU GENTY | Alliance NV | GARAGE GROENHOF | Torck Decor

Other related companies as GYM CLUB LA ROYALE RANS.: FLSPILLEBEEN NV | BUREAU GENTY | Alliance NV | GARAGE GROENHOF | Torck Decor

GYM CLUB LA ROYALE RANS. is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GYM CLUB LA ROYALE RANS., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05350860595. Het bedrijf GYM CLUB LA ROYALE RANS. bevindt zich op het adres: SENTIER TOLAIRE 5; 6043; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 307,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 645,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn F茅d茅rations Sportives: F茅d茅rations de Gymnastique..
De hoofdactiviteit van GYM CLUB LA ROYALE RANS. is Papier en geallieerde producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GYM CLUB LA ROYALE RANS. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GYM CLUB LA ROYALE RANS., openstaande posities, locatie van GYM CLUB LA ROYALE RANS. op de kaart.

GYM CLUB LA ROYALE RANS. is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is GYM CLUB LA ROYALE RANS., company assigned to the tax number BE05350860595. The company GYM CLUB LA ROYALE RANS. is located at the address: SENTIER TOLAIRE 5; 6043; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 307,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 645,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Clubs de sport. List of products are F茅d茅rations Sportives: F茅d茅rations de Gymnastique..
The main activity of GYM CLUB LA ROYALE RANS. is Paper and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GYM CLUB LA ROYALE RANS. is not available. You also can look at reviews of GYM CLUB LA ROYALE RANS., open positions, location of GYM CLUB LA ROYALE RANS. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GYM CLUB LA ROYALE RANS., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GYM CLUB LA ROYALE RANS., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GYM CLUB LA ROYALE RANS., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GYM CLUB LA ROYALE RANS., employees, financial statistics.