OSWALD JAECQUES

Contactgegevens OSWALD JAECQUES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OSWALD JAECQUES: address, phone, fax, email, website, opening hours

OSWALD JAECQUES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SLIJPSTRAAT 13; 8650; HOUTHULST, België

Telefoon (phone): 51701530 (+32-51701530) 51701530 (+32-51701530)

Fax (fax): +32 (60) 305-33-51 +32 (60) 305-33-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OSWALD JAECQUES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OSWALD JAECQUES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OSWALD JAECQUES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OSWALD JAECQUES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OSWALD JAECQUES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OSWALD JAECQUES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OSWALD JAECQUES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OSWALD JAECQUES
Products information OSWALD JAECQUES

BTW identificatienummer (tax): BE09451782226
Ondernemingsnummer: 6556610107
Hoofdstad (capital): 742,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 723,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OSWALD JAECQUES
(Get full report from official database of BE for OSWALD JAECQUES)

Aanvulling soorten activiteiten voor OSWALD JAECQUES
Addition kinds of activities for OSWALD JAECQUES

27610000. Manifold business formulieren | Manifold business forms
28650403. Teer | Tar
32290706. Lenzen, lantaarn, zaklamp, koplamp, enz .: glas | Lenses, lantern, flashlight, headlight, etc.: glass
50470108. Chirurgische apparatuur en benodigdheden | Surgical equipment and supplies
50920209. Voertuigen, kinderen | Vehicles, children's
59610401. Munten, postorder | Coins, mail order
80729902. Kroon- en brugproductie | Crown and bridge production
91210201. Raad van Toezicht | Board of supervisors

Werken bij OSWALD JAECQUES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OSWALD JAECQUES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OSWALD JAECQUES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OSWALD JAECQUES. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpdrukker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De job als hulpdrukker of de afdeling rotatiedruk bestaat uit : -het instellen van de verpakkingsstraat achter de drukpers; -het volgens stapelschelschema's stapelen van drukwerk op pallets; -het assisteren vn de drukkers met alle voorkomende werkzaamheden.

  • Monteerder spanplafond (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Montage van spanplafonds voor de regio West-Oost. Vlotte medewerkers voor het plaatsen van spanplafonds. We plaatsen warme en koude spanplafonds.

  • Payroll Accountant (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens de nodige opleidingsfase ondersteun je de dienst op administratief vlak om nadien meer payrollgerelateerde taken op jou te nemen. Na de opleidingsfase ga je autonoom instaan voor het beheer van een 280-tal personeelsdossiers van het verkooppersoneel, waarbij je een correcte loonadministratie op basis van het tijdsregistratiesysteem verzekert. Je onderhoudt hiervoor op een dynamische manier de contacten met de winkelverantwoordelijken en de districtmanagers.

  • Operator Nachtpost Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Zonhoven zijn wij op zoek naar een Technisch operator. Dit bedrijf is sinds enkele jaren uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de internationale zuilvelmarkt. Het talent & de inzet van de medewerkers, de innoverende aanpak, de uitstekende kwaliteit van de producten, het brede assortiment in combinatie met de filosofie van het duurzaam ondernemen, dragen bij aan het succesverhaal. Wil je deel uitmaken van dit team dan zal je nieuwe job er als volgt uitzien: Als operator ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, opstarten, instellen, ombouwen en bedienen van de productie-installaties. Je bewaakt het productieproces, voert de nodige controles uit en registreert relevante gegevens. Je probeert storingen aan de installatie te lokaliseren en eenvoudige storingen op te lossen. Je reinigt regelmatig de installatie en je werkomgeving. Je hebt oog voor kwaliteit tijdens het uitoefenen van je functie.

  • Chauffeur (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: t-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Boom zijn wij op zoek naar een ervaren chauffeur die op afroepbasis wil werken om ziekte en verlof op te vervangen: Je staat in voor het vervoer van de goederen naar ziekenhuizen. Je regelt het transport, je verwerkt de administratie en je zorgt voor een correct vervoer en afhandeling. Je werkt aan de hand van bonnen en werkt deze gestructureerd af. Je volgt een strikt schema.

  • Onderhoudstechnieker (Electrich+Mechanisch) (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant zijn wij op zoek naar 5 storingstechniekers en/of onderhoudstechniekers   Als storingstechnieker staat u in voor het curatief en preventief onderhoud van machines in een productieomgeving U werkt op verplaatsing voor verschillende langlopende projecten (duurtijd minimaal 1 jaar)

  • BEDIENAAR PALENMACHINE (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt ingezet om diepfunderingen uit te voeren voor onze industriële projecten. Je bedient onze schroefpalenmachine om de gevraagde palen te boren. Je werkt hiervoor steeds aan de hand van een technisch plan. Je schroeft de boor tot de gewenste diepte, daarna wordt het beton door de holle as onder hoge druk naar de punt gepompt. Ondertussen trek je de schroef langzaam en met een draaibeweging terug omhoog.

  • Dossierbeheerder (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze administratieve en coördinerende functie treed je op als spilfiguur tussen de leveranciers van kantoormeubelen en de eindklanten. Je volgt de inkomende orders op van A tot Z en zorgt voor een vlekkeloos verloop van de orderverwerking. In deze functie onderhoud je een nauw contact met de planning zodat je een tijdige levering kan garanderen. Je koppelt terug naar eindklanten, monteurs en meubelleveranciers. Je bent de rechterhand van de Back-Office Manager. Erkenningsnummer 00603-406-20170629

  • Poetshulp regio Aarschot - Betekom (BETEKOM)

    Regio: BETEKOM

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Junior Sales - Product Expert (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Als junior sales of product expert ondersteun je één of meerdere verkopers in een bepaald filiaal van onze klant. Je leert de diverse aspecten van een verkoopsfunctie binnen de organisatie kennen. Je maakt je de software programma?s eigen je leert de verschillende producten kennen en je bouwt je eigen netwerk op binnen en buiten de organisatie. Je begeleidt de verkoper in het afsluiten van deals en je maakt verkoopsdossiers op. Na een korte inwerkperiode start je met het afleveren van nieuwe wagens aan klanten. Door verkoper af en toe te vervangen leer je op een zelfstandige basis auto?s verkopen. Na een inwerkperiode van 3 6 of 9 maanden evolueer je naar een volwaardige verkoopfunctie met een te behalen verkoopstarget.

  • UX/UI Developer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FOREACH

    Type: Vaste Job

    Wijs developers en gebruikers de weg als onze nieuwe UX/UI expert. De complexe webapplicaties die we bouwen bij Foreach, hebben een intuïtieve gebruikersinterface nodig. Van belang hierbij is het efficiënt slicen van het design, zodat dit vlot ontwikkeld kan worden. Je maakt graag functionele designs die de gebruikers vlot door onze producten leiden. Maar je bent vooral technisch sterk en ziet vlot de achterliggende structuur van elk design. Dat kan je vervolgens vlot opdelen en doorgeven aan de developers. Je maakt even graag een strakke mock-up als een sprekende illustratie, en kan de behoeften van een klant omzetten naar concrete wireframes en strategieën. De eindgebruiker zit bij elke beslissing in je achterhoofd, en die beslissingen kan je ook goed uitleggen en verantwoorden aan zowel je team als aan de klant.

  • KRAANMAN (SLIJPE)

    Regio: SLIJPE

    Bedrijf: AGRIFEMA

    Type: Vaste Job

    Wij zijn nog steeds op zoek naar een ervaren, secure en gemotiveerde kraanman voor grond- en afbraakwerken. Je zal instaan voor graafwerken, rioleringswerken, nivelleringswerken,… De toestand en de werking van de machine controleren en positioneren in functie van de manoeuvres. Eerstelijnsonderhoud van toestellen en uitrustingen uitvoeren alvorens de werkzaamheden starten; Goederenbehandelingsmachines en installaties beveiligen; Lasten hijsen en verplaatsen volgens de aanwijzingen van de teams op de grond .

Zoek naar antwoorden van OSWALD JAECQUES in sociale netwerken
Look for responds of OSWALD JAECQUES in social networks

Lees alle opmerkingen voor OSWALD JAECQUES. Laat een reactie achter voor OSWALD JAECQUES. OSWALD JAECQUES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OSWALD JAECQUES. Leave a respond for OSWALD JAECQUES. OSWALD JAECQUES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OSWALD JAECQUES op de google maps. Adres en contacten OSWALD JAECQUES
Location of OSWALD JAECQUES on the google maps. Address and contacts of OSWALD JAECQUES

Andere gerelateerde bedrijven als come OSWALD JAECQUES OSWALD JAECQUES: ANGELE VAN HECKE | P C Inform ASBL | JEAN VAN MOER | STEPHANE VANDEPOEL | Fotoatelier Marleen Peeters BVBA

Other related companies as OSWALD JAECQUES: ANGELE VAN HECKE | P C Inform ASBL | JEAN VAN MOER | STEPHANE VANDEPOEL | Fotoatelier Marleen Peeters BVBA

OSWALD JAECQUES is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OSWALD JAECQUES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09451782226. Het bedrijf OSWALD JAECQUES bevindt zich op het adres: SLIJPSTRAAT 13; 8650; HOUTHULST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 742,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 723,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res..
De hoofdactiviteit van OSWALD JAECQUES is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OSWALD JAECQUES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OSWALD JAECQUES, openstaande posities, locatie van OSWALD JAECQUES op de kaart.

OSWALD JAECQUES is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is OSWALD JAECQUES, company assigned to the tax number BE09451782226. The company OSWALD JAECQUES is located at the address: SLIJPSTRAAT 13; 8650; HOUTHULST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 742,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 723,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res..
The main activity of OSWALD JAECQUES is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of OSWALD JAECQUES is not available. You also can look at reviews of OSWALD JAECQUES, open positions, location of OSWALD JAECQUES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OSWALD JAECQUES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OSWALD JAECQUES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OSWALD JAECQUES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OSWALD JAECQUES, employees, financial statistics.