Fotoatelier Marleen Peeters BVBA

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • Fotoatelier Marleen Peeters BVBA
Private companiesWholesale Trade - Nondurable Goods • Fotoatelier Marleen Peeters BVBA

Contactgegevens Fotoatelier Marleen Peeters BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fotoatelier Marleen Peeters BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fotoatelier Marleen Peeters BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stenenbrug 96; 2140; Antwerpen (Borgerhout), België

Telefoon (phone): 03 272 38 39 (+32-03 272 38 39) 03 272 38 39 (+32-03 272 38 39)

Fax (fax): 03 272 38 39 (+32-03 272 38 39) 03 272 38 39 (+32-03 272 38 39)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fotoatelier Marleen Peeters BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fotoatelier Marleen Peeters BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fotoatelier Marleen Peeters BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fotoatelier Marleen Peeters BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fotoatelier Marleen Peeters BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fotoatelier Marleen Peeters BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fotoatelier Marleen Peeters BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fotoatelier Marleen Peeters BVBA
Products information Fotoatelier Marleen Peeters BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01146118164
Ondernemingsnummer: 6934539794
Hoofdstad (capital): 477,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 372,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Photographers; Passport photos

Product categorie (product category): Photographers - Portrait

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fotoatelier Marleen Peeters BVBA
(Get full report from official database of BE for Fotoatelier Marleen Peeters BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fotoatelier Marleen Peeters BVBA
Addition kinds of activities for Fotoatelier Marleen Peeters BVBA

25999903. Hotel meubels | Hotel furniture
38419906. Stethoscopen en stethografen | Stethoscopes and stethographs
47899901. Pipeline terminal faciliteiten, onafhankelijk bestuurd | Pipeline terminal facilities, independently operated
73890301. Conventie- en showdiensten | Convention and show services
96410400. Regulering van de landbouwmarketing, niveau van overheid | Regulation of agricultural marketing, level of government

Werken bij Fotoatelier Marleen Peeters BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fotoatelier Marleen Peeters BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fotoatelier Marleen Peeters BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fotoatelier Marleen Peeters BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur 2-ploegen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een internationaal bedrijf te Gent zoeken we ervaren heftruckchauffeurs. Jouw taken en verantwoordelijkheden? - Met behulp van een scanner beheer je de voorraad van het magazijn - Je zet orders klaar en doet hiervoor de nodige administratie - Je plaats de goederen veilig op de correcte plaats

  • Clinical Trial Nurse (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in regio Antwerpen is op zoek naar een verpleegtechnisch sterke verpleegkundige die zeer punctueel kan werken. Je zal er immers meewerken aan wetenschappelijk Fase 1 - geneesmiddelenonderzoek. Het betreft hier gezonde vrijwilligers waar medicatie op getest wordt. Het verkrijgen van juiste data is dus essentieel en moet gebeuren volgens protocol. Je takenpakket zal er bestaan uit o.a. bloedafnames, EKG's nemen, bloeddruk meten, catheters, spirometrie, ... Daarbuiten horen er ook administratieve taken tot je takenpakket. Ben jij altijd al gebeten geweest door wetenschappelijk onderzoek? Zou je graag in deze sector aan de slag gaan? Aarzel dan niet en stel je kandidatuur! Bedrijfsprofiel:

  • HUISHOUDHULP REGIO Herentals - Olen M/V (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in UW regio ! Graag in het bezit van een eigen wagen www.group-f.be

  • Monitor om kinderen te leren programmeren met Scratch (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de wondere wereld van programmeren te leren ontdekken? Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De leren programmeren activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend leren programmeren en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Hulpkelner jobstudent (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DE WITTEKOP

    Type: Studentenjob

    Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal klanten begroeten bij het binnenkomen en hen naar hun tafel wijzen. Je bedient hen de hele avond met een glimlach zodat ze tevreden buitengaan.

  • Junior Management Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: UFINITY

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een sterk groeiende KMO binnen de petrochemie. Zij tellen 44 interne medewerkers en zij zetelen op de Noorderlaan in Antwerpen. Ze zijn in handen van een Amerikaanse multinational die in 70 landen actief is. Het financieel team in België telt heden 2 collega's: de Finance Manager (zeer gedreven jong iemand) en een collega die de facturen verwerkt. Door de sterke groei én mede door het feit dat Antwerpen HQ van Europa wordt, wint finance aan belang. Professionalisering, digitalisering én rapportering zijn zaken die intern moeten geïmplementeerd worden. Voel jij het al kriebelen om je schouders hieronder te zetten? Lees dan zeker verder! Centraal voor deze functie in het algemeen: uitvoerende taken combineren met ambitie om meer naar je toe te trekken; houden van uitdaging én afwisseling; gezien de veranderingen gaan er weinig dagen hetzelfde zijn voor jou; met de groei mee moet kunnen evolueren en breed financieel willen werken. Specifiek voor deze functie: inboeken van facturen (deze komen reeds digitaal binnen); general ledger insourcen van het huidig externe accountantskantoor; provisies en afschrijvingen maandafsluiting, BTW en statutaire jaarrekening rapportering (income statement) op termijn ook controlling taken naar je toe trekken: budget, analyses, rentabiliteitsberekeningen.

  • Hulpmonteur sanitair en verwarming (BAARLE-HERTOG)

    Regio: BAARLE-HERTOG

    Bedrijf: Jespers HVAC

    Type: Vaste Job

    Doel van de functie Ons bedrijf, gespecialiseerd in sanitair, centrale verwarming en ventilatie is dringend op zoek naar hulpmonteurs. Je staat in voor het ondersteunen van de ervaren monteurs en deinst er niet van weg uw handen uit de mouwen te steken. Taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden Sanitaire- en verwarmingsinstallaties plaatsen samen met een mede monteur Je bent vertrouwd met het werken op grote werven zoals scholen, ziekenhuizen, enz. Defecte onderdelen vervangen of herstellen Inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal, koper, PVC, polyethyleen, ...) Een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming, sanitair, …) Een diagnose stellen van defecten of storingen aan een installatie (gas- of waterlek) Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen

  • Winkelbediende deeltijds 24u onmiddellijk indienstname (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor een supermarkt in Tessenderlo zoeken we een gemotiveerd winkelbediende. Je werkt in 1 filiaal. Je staat in voor het aanvullen van de rekken, je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft, je hebt oog voor detail. Je wordt ook ingeschakeld als kassamedewerker. Je helpt de klant zo goed mogelijk verder met het afrekenen van de aangekochte goederen. De winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag 8u30 tot 20u. Je stelt je flexibel op om tussen 7u en 20u ingepland te worden.

  • Docent FYSICA (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal als docent fysica individuele begeleiding bieden aan studenten van het hoger onderwijs (zowel universitair als hoge school). Ook begeleid je leerlingen van het secundair onderwijs voor het vak fysica. Meer info: http://full-marks.be/vacatures/

  • Bedeler gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio EDELARE/OUDENAARDE (EDELARE)

    Regio: EDELARE

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Freelance recruiter regio Roeselare / 2 dagen per week (m/v) ( 1285347) (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als freelance assistant voor bepaalde duur, op voltijdse of deeltijdse basis voor een van onze klanten. Je doelstelling? Een tevreden klant, een uitdagend project, een leerschool en een uitbreiding van uw netwerk. Je ervaart zowel kleine bedrijfsstructuren als het reilen en zeilen van grote multinationals, en dit in uiteenlopende sectoren. Je wordt ingezet op diverse boeiende projecten binnen jouw vakdomein. Een eerste mogelijke opdracht is een functie als Recruiter bij onze klant te Roeselare. Hieronder een greep uit jouw takenpakket: • Employer branding via social media : facebook en Linked In campagnes opzetten • Loon en contractvoorstellen uitwerken voor starters • Noden afstemmen met afdelingsverantwoordelijken • Profiel opstellen samen met afdeling en de HR manager • Ondersteuning bij evaluatiegesprekken • Jobadvertenties opmaken • Rekruteren ook van operatoren en technische profielen • Externe contacten met kantoren

  • Brainbridge - Functional Analyst (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Responsibilities  Analyseren en beschrijven van de business context van waaruit nieuwe requirements worden geformuleerd Vertalen van de (niet-) functionele requirements naar technische specificaties voor de software waarmee een applicatie wordt gerealiseerd. Uitvoeren van de technische impactanalyse van voorgenomen projecten en wijzigingen op de systemen. Opstellen en/of reviewen van een technisch ontwerp en beschrijving van de architectuur van de software waarmee applicaties worden gerealiseerd. Documenteren van (niet-) functionele requirements en voorgestelde oplossingen binnen Enterprise Architect Neventaken Opstellen en/of challengen van een kosteninschatting op basis van complexiteit en workload bij het doorvoeren van projecten en wijzigingen. Ondersteunen bij en/of uitvoeren van testen. Erop toezien dat de geleverde oplossing in lijn is met het technisch ontwerp. Plannen en bewaken van de kwaliteit en ontwikkeling van applicaties om gebruiksnut en kosten te optimaliseren.    Technical skills  Je beschikt over een masterdiploma of gelijkwaardig door ervaring De opmaak van kwalitatieve functioneel-technische documentatie is een passie ! Kennis van Enterprise Architect is een vereiste Je beschikt over een gedegen ervaring als functioneel analyst Je werkt resultaatgericht en je neemt ownership Je werkt graag autonoom en bent sterk communicatief Je hebt oog voor kwaliteit Je bent enthousiast en flexibel en werkt nauwkeurig Je hebt een sterke affiniteit met technologie Kennis van GIS technologie is een sterk pluspunt   Location: Mechelen Job type: Analysis

Zoek naar antwoorden van Fotoatelier Marleen Peeters BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Fotoatelier Marleen Peeters BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fotoatelier Marleen Peeters BVBA. Laat een reactie achter voor Fotoatelier Marleen Peeters BVBA. Fotoatelier Marleen Peeters BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fotoatelier Marleen Peeters BVBA. Leave a respond for Fotoatelier Marleen Peeters BVBA. Fotoatelier Marleen Peeters BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fotoatelier Marleen Peeters BVBA op de google maps. Adres en contacten Fotoatelier Marleen Peeters BVBA
Location of Fotoatelier Marleen Peeters BVBA on the google maps. Address and contacts of Fotoatelier Marleen Peeters BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Fotoatelier Marleen Peeters BVBA Fotoatelier Marleen Peeters BVBA: IPPA | LA SOMMERWIND | CHOI'S PALACE | MARIE-FRANCE KEUTGEN | VALO

Other related companies as Fotoatelier Marleen Peeters BVBA: IPPA | LA SOMMERWIND | CHOI'S PALACE | MARIE-FRANCE KEUTGEN | VALO

Fotoatelier Marleen Peeters BVBA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Fotoatelier Marleen Peeters BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01146118164. Het bedrijf Fotoatelier Marleen Peeters BVBA bevindt zich op het adres: Stenenbrug 96; 2140; Antwerpen (Borgerhout). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 477,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 372,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Photographers - Portrait. Lijst met producten zijn Photographers; Passport photos.
De hoofdactiviteit van Fotoatelier Marleen Peeters BVBA is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fotoatelier Marleen Peeters BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fotoatelier Marleen Peeters BVBA, openstaande posities, locatie van Fotoatelier Marleen Peeters BVBA op de kaart.

Fotoatelier Marleen Peeters BVBA is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Fotoatelier Marleen Peeters BVBA, company assigned to the tax number BE01146118164. The company Fotoatelier Marleen Peeters BVBA is located at the address: Stenenbrug 96; 2140; Antwerpen (Borgerhout). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 477,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 372,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Photographers - Portrait. List of products are Photographers; Passport photos.
The main activity of Fotoatelier Marleen Peeters BVBA is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Fotoatelier Marleen Peeters BVBA is not available. You also can look at reviews of Fotoatelier Marleen Peeters BVBA, open positions, location of Fotoatelier Marleen Peeters BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fotoatelier Marleen Peeters BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fotoatelier Marleen Peeters BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fotoatelier Marleen Peeters BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fotoatelier Marleen Peeters BVBA, employees, financial statistics.