SMETS MONTAGEBEDRIJF NV

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • SMETS MONTAGEBEDRIJF NV
Private companiesBusiness Services • SMETS MONTAGEBEDRIJF NV

Contactgegevens SMETS MONTAGEBEDRIJF NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SMETS MONTAGEBEDRIJF NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

SMETS MONTAGEBEDRIJF NV

Regio (region): Aalst, België

Adres (address): Waalstraat 296 9870 Zulte - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-93-88-68-11 32-93-88-68-11

Fax (fax): 32-93-88-63-26 32-93-88-63-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SMETS MONTAGEBEDRIJF NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SMETS MONTAGEBEDRIJF NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SMETS MONTAGEBEDRIJF NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SMETS MONTAGEBEDRIJF NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SMETS MONTAGEBEDRIJF NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SMETS MONTAGEBEDRIJF NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SMETS MONTAGEBEDRIJF NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SMETS MONTAGEBEDRIJF NV
Products information SMETS MONTAGEBEDRIJF NV

BTW identificatienummer (tax): BE06101501464
Ondernemingsnummer: 3287628173
Hoofdstad (capital): 668,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 698,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in SMETS MONTAGEBEDRIJF NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Joinery and carpentry - works

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SMETS MONTAGEBEDRIJF NV
(Get full report from official database of BE for SMETS MONTAGEBEDRIJF NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor SMETS MONTAGEBEDRIJF NV
Addition kinds of activities for SMETS MONTAGEBEDRIJF NV

078399. Sierstruik- en boomdiensten, niet inbegrepen | Ornamental shrub and tree services, nec
284302. Afwerkingsmiddelen | Finishing agents
07230404. Fruit gradering diensten | Fruit grading services
13110101. Ruwe aardolieproductie | Crude petroleum production
27540700. Papier- en uitnodigingsdruk, gravure | Stationery and invitation printing, gravure
32720601. Betongewricht matrassen voor rivierversnelling | Concrete articulated mattresses for river revetment
67990102. Commodity contract trading bedrijven | Commodity contract trading companies

Werken bij SMETS MONTAGEBEDRIJF NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SMETS MONTAGEBEDRIJF NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SMETS MONTAGEBEDRIJF NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SMETS MONTAGEBEDRIJF NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur of heftruckchauffeur (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TTI Bose

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingeschakeld op verschillende afdelingen in het Europees Distributiecentrum Je zal instaan voor het: - wegzetten van goederen (laden en lossen van camions) - orderpicken en -packen - scannen en labellen - replenishment Je wilt niet altijd op het toestel zitten, maar wilt ook andere taken leren

  • Inpakmedewerker koekjes - 2 ploegen (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Ruddervoorde zijn wij op zoek naar enthousiaste inpakmedewerkers!

  • Chauffeur CE bouwmachines (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf Regio Halle zijn we op zoek naar een chauffeur C/CE die bouwmachines zoals kranen, grondverzetmachines, compressoren en derg naar werven brengt in de regio Vlaams Brabant en Brussel. 's morgens of 's avonds laad u de vrachtwagen in de volgorde van de leveringen. U bent stressbestendig wanneer u de vrachtwagen moet lossen op drukke plaatsen in Brussel. Uurrooster: beginnen tussen 4 en 6u 'ochtends.

  • HUISHOUDHULP VOOR DRONGEN (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Drongen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lanaken, 16 uur per week (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week voor 2 gastgezinnen wonende te Lanaken. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Sales Promotor | Bose (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Bose is een wereldleider op vlak van audio-apparatuur. Al jaar en dag staan ze bekend voor hun sterke kwaliteit en innovativiteit.   Momenteel hebben ze een nieuw product op de markt: ‘Noise-Masking Sleepbuds’. Met deze kleine oordopjes kan je gemakkelijker inslapen en de nachtrust beter laten verlopen. Om dit product te promoten zijn we op zoek naar Sales Promotoren die in verschillende Media Markt winkels het product demonstreren en verkopen.   Je zal (potentiële) klanten uitleg geven over het nieuw, gelanceerd product en deze demonstreren bij grote retailers. Je bent hierbij hét vaste aanspreekpunt op de winkelvloer. Je wordt tijdens het weekend ingeschakeld en in je eigen regio.

  • HOSTESS / HOST HORECABEURS (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student die beschikbaar is om te werken op de horecabeurs van 19/11 tot en met 22/11 Horecabeurs gaat door in Expo Gent. Taken : onthaal en bediening op de stand maandag starten om 12u, andere dagen om 13u, te werken tot maximum 19u

  • kassamedewerker student weekend (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: TROPIFLORA

    Type: Studentenjob

    - Gemotiveerde kassamedewerker voor weekend - Samenwerken met medewerkers van het klantenserviceteam om uitstekende service te kunnen bieden gedurende het winkelen. - De wachtrij voor de kassa, de kassas, de uitgang, .. schoon houden. - Stellingen rond de kassa’s bijvullen tussen het afhandelen van klanten door.

  • PROJECTCOORDINATOR (BE758094) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: OLSTE BV

    Type: Vaste Job

    Olste nv is een groeiende onderneming die reeds 17 jaar actief is als projectontwikkelaar, waarvan het overgrote deel van de realisaties zich in Knokke bevinden. Olste nv zorgt voor hoogwaardige projecten op zeer gunstige liggingen, wat zij waarmaakt door zich te omringen met professionele medewerkers en betrouwbare onderaannemers. Gezien de sterke groei, zijn we momenteel voor hen op zoek naar een (m/v): PROJECTCOORDINATOR GEDREVEN PROJECTBEGELEIDER VOOR INTERIEURAFWERKING VAN HIGH-END RESIDENTIELE BOUWWERKEN Functie Als projectbegeleider ben je verantwoordelijk voor een optimale oplevering van de toegewezen projecten. Dit maak je waar door de organisatie en coördinatie van de verschillende diensten en aannemers, met een focus op de afwerkingsfase. Als spilfiguur weet je de verschillende stakeholders aan te sturen en op die manier hoogkwalitatief top design af te leveren. Vanaf de verkoop tot de oplevering van het project ben je het aanspreekpunt voor de klant. Je vertaalt de noden en behoeften van de klant naar een eerste voorontwerp en begeleidt hen in diens keuzes. Je bent hun adviseur op vlak van interieurvormgeving. Je organiseert en plant de activiteiten op de werf en volgt ter plaatse ook de uitvoering hiervan op. Omdat je steeds oog hebt voor kwaliteit en kostenefficiëntie, verzeker je optimale resultaten. Je stuurt de onderaannemers aan om dit te bereiken. Je waakt over de naleving van de wettelijke voorschriften inzake kwaliteit, veiligheid en milieu. Je organiseert werfvergaderingen om op een vlotte manier met de medewerkers te communiceren en hen te informeren. Je rapporteert aan de directie.

  • .Net developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ASSIGN

    Type: Vaste Job

    Als .Net developer specialiseer je je in het bouwen van frameworks voor verschillende applicaties bij onze klanten. We zijn op zoek naar iemand met een sterke passie voor het ontwikkelen van infrastructuren met ervaring in API's en met Agile software development. In jouw enthousiasme hou je rekening met de gebruiker die jouw applicatie gebruikt en de planning en analyse die met je project gepaard gaat. Jouw verantwoordelijkheden als .Net developer bestaan uit het volgende: Je bedenkt, ontwerp en ontwikkel je oplossingen voor applicaties Je werkt samen met je collega ontwikkelaars en functionele experten, aan een verdere uitbreiding van verschillende oplossingen. Als .Net Developer werk je in team mee aan ontwikkeltrajecten binnen verschillende toepassingen Waarom Assign? Wij bieden jou de mogelijkheid om bij te leren en je uit te leven bij toonaangevende klanten. Projecten in Brussel, Vlaams-Brabant, Limburg, Kempen, Antwerpen en vlak over de grens, waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met woon-werk afstand. Je bent geen nummertje en wij zorgen voor een persoonlijke opvolging. En niet te vergeten, we hebben gewoonweg topcollega's!

  • spontane en gedreven vastgoedmakelaar regio Aalter - BIV stage is mogelijk (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als vastgoedmakelaar maak je jou thuis in de regio van Aalter: je legt er contacten en bouwt een portefeuille aan panden te koop uit. Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen, intakegesprekken te voeren, om prospectie te doen... Op kantoor zorg je voor de administratie van je dossiers en plan je jouw agenda door bezoeken vast te leggen etc. De kers op de taart van deze gevarieerde opdracht is het sluiten van een deal, de ultieme voldoening volgt wanneer je een gelukkige koper en verkoper kan laten vertrekken met een picobello verkoopovereenkomst.Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s en mag rekenen op de ondersteuning van je kantoorverantwoordelijke.

  • Geaccrediteerde monsternemer Vlaams-Brabant & Limburg (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Plaats en functie in de organisatie Als geaccrediteerde staalnemer werk je onder leiding van de Teammanager wettelijke monstername en logistiek en word je inhoudelijk gecoacht en opgevolgd door de supervisor verbonden aan het centraal laboratorium die rapporteert aan de kwaliteitsverantwoordelijke voor De Watergroep. Je hebt contact met alle medewerkers van de dienst, met de medewerkers van andere technische diensten van het centraal laboratorium, alsook met de klanten van De Watergroep. Je controleert de waterkwaliteit (van tap tot kraan) door middel van het uitvoeren van staalnames overeenkomstig het ingevoerde kwaliteitszorgsysteem (ISO17025-norm) en de heersende procedures van het kwaliteitshandboek, om zo bij te dragen tot het afleveren van water dat voldoet aan de opgelegde normen. Je vervult de bijhorende administratieve formaliteiten en je zorgt voor de nodige verslaggeving naar de planner wettelijke monstername en Teammanager wettelijke monstername en logistiek toe. Voornaamste opdrachten Je controleert de waterkwaliteit aan de hand van staalnames en metingen ter plaatse volgens de heersende WAC-procedures in het kader van de Vlarel-erkenning en volgens de eisen van ISO 17025. Je voert zelfstandig de dag- en weekplanning van het wettelijk controleprogramma uit. Je overlegt regelmatig met de inhoudelijke supervisor en met je leidinggevende over de opdrachten, de planning en hoe die uit te voeren. Je doet staalnames onder accreditatie-eisen voor opdrachten van derden waarbij accreditatie vereist is. Je voert de voorziene controle metingen uit, je interpreteert de metingen en je meldt onregelmatigheden aan de supervisor. Je voert beperkte binnenhuiscontroles uit bij plaatselijke kwaliteitsproblemen. Je voert speciale staalnames uit onder meer bij kwaliteitsproblemen en bij werken aan het distributienet, en dit ’s avonds of in het weekend indien nodig. Je informeert de klant met relevante informatie over de kwaliteit van het geleverde water (hardheid …). Je onderhoudt en ijkt de meetapparatuur. Je vult gevraagde (registratie)formulieren correct en tijdig in en je brengt gegevens in via PDA. Je voert visuele en fysische controles uit bij watertorens, waterwinningen, reinwaterkelders… Je signaleert problemen en voorvallen en je bespreekt ze met je leidinggevende en de supervisor. Je neemt deel aan equipevergaderingen en andere overlegmomenten.

Zoek naar antwoorden van SMETS MONTAGEBEDRIJF NV in sociale netwerken
Look for responds of SMETS MONTAGEBEDRIJF NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor SMETS MONTAGEBEDRIJF NV. Laat een reactie achter voor SMETS MONTAGEBEDRIJF NV. SMETS MONTAGEBEDRIJF NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SMETS MONTAGEBEDRIJF NV. Leave a respond for SMETS MONTAGEBEDRIJF NV. SMETS MONTAGEBEDRIJF NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SMETS MONTAGEBEDRIJF NV op de google maps. Adres en contacten SMETS MONTAGEBEDRIJF NV
Location of SMETS MONTAGEBEDRIJF NV on the google maps. Address and contacts of SMETS MONTAGEBEDRIJF NV

Andere gerelateerde bedrijven als come SMETS MONTAGEBEDRIJF NV SMETS MONTAGEBEDRIJF NV: Celis P | HTV | COIFFURE SHIRLEY | MARCEL HEENS | PHARMACIE MARGHEM

Other related companies as SMETS MONTAGEBEDRIJF NV: Celis P | HTV | COIFFURE SHIRLEY | MARCEL HEENS | PHARMACIE MARGHEM

SMETS MONTAGEBEDRIJF NV is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Aalst, België. De volledige naam van het bedrijf is SMETS MONTAGEBEDRIJF NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06101501464. Het bedrijf SMETS MONTAGEBEDRIJF NV bevindt zich op het adres: Waalstraat 296 9870 Zulte - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 668,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 698,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Joinery and carpentry - works. Producten gemaakt in SMETS MONTAGEBEDRIJF NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SMETS MONTAGEBEDRIJF NV is Bedrijfsdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SMETS MONTAGEBEDRIJF NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SMETS MONTAGEBEDRIJF NV, openstaande posities, locatie van SMETS MONTAGEBEDRIJF NV op de kaart.

SMETS MONTAGEBEDRIJF NV is a company, that was registered 1997 in Aalst region, Belgium. Full name of company is SMETS MONTAGEBEDRIJF NV, company assigned to the tax number BE06101501464. The company SMETS MONTAGEBEDRIJF NV is located at the address: Waalstraat 296 9870 Zulte - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 668,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 698,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Joinery and carpentry - works. Products created in SMETS MONTAGEBEDRIJF NV were not found.
The main activity of SMETS MONTAGEBEDRIJF NV is Business Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SMETS MONTAGEBEDRIJF NV is not available. You also can look at reviews of SMETS MONTAGEBEDRIJF NV, open positions, location of SMETS MONTAGEBEDRIJF NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SMETS MONTAGEBEDRIJF NV, Aalst: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SMETS MONTAGEBEDRIJF NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SMETS MONTAGEBEDRIJF NV, Aalst: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SMETS MONTAGEBEDRIJF NV, employees, financial statistics.